O faasitepu i le fale: ata moni ma faʻataʻitaʻiga o moli

Pin
Send
Share
Send

Fautuaina moli

A filifilia le ituaiga o backlight, e tele foliga e amanaʻia:

  • Muamua lava, oe tatau ona faʻalogo i le umi o le tupuʻaga. O le umi o le lele o le faasitepu, o le sili atu le malamalama e manaʻomia.
  • O masini e tatau ona faʻamalamalamaina se moli malu e le faʻapipiina ai le tagata ma faʻatiga ai mata.
  • O le eletise faʻaaogaina tatau tatau ona tamaoaiga ona o le backlighting aofia ai le faʻaaogaina soo.
  • Oe manaʻomia le vaʻaia o le saogalemu ma faʻapipiʻi se tutoʻatasi ituaiga o moli o le a galue i luga o se maʻa poʻo accumulator i le tulaga o le paʻu ua pe.
  • O le susulu fesuiaʻiga e le tatau ona fausiaina paolo ma mimilo le faʻatulagaina o sitepu.

O le a le ituaiga moli e mafai ona ou faʻaaogaina?

Faʻailoa moli autu.

Moli moli otometi

Faʻafetai i lenei filifiliga, o le faʻagaioiga o malamalama malamalama e matua faʻafaigofie. Smart backlighting ma lafo sensor, avega pe fesuiaʻi i luga ona o le leo faatonuga ma patipati a, mafai ona i ai se tasi auala ma le tutusa malosiaga poʻo sologa lelei galue i luga o le timer ma se taimi faʻatali tuai.

I le pogisa, o le sensors tali otometi ma tulaga uma o le a suluia faʻasolosolo. I le fetuʻunaʻiina o le pule faʻatonutonu, e mafai ona e setiina ni faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, seti le susulu i le tulaga pupula manaʻomia, ma filifili foi le saoasaoa o le a susulu ai le moli i tua ma mou atu. O faasitepu faasitepu i le po e le tau matua ola ai.

I le ata o loʻo i ai le otometi sitepu faʻamalama i totonu o se fale tumaoti i se faʻaonapo nei sitaili.

Polokalame moli uila uaealesi

O se filifiliga aoga e faʻagaioia luga o le tutoatasi sapalaiina o le paoa. Lenei faiga aofia ai minoi lafo ma moli faʻapipiʻi i le manaʻoga masani. O le galuega o le tuʻufaʻatasiga modula o loʻo faia i fafo e faʻaaoga ai maa masani.

I le ata o loʻo i ai se lele o faʻasitepu ma handrails faʻatulagaina ma uaealesi moli.

Faiga masani uaea

O le faʻapipiʻiina o se laina masani uaea e manaʻomia ai ni tomai, o lea e sili ai le saili fesoasoani faʻapitoa.

Muamua lava, o le agavaʻa tusiaina o se wiring diagram e manaʻomia, ona maua uma elemene o le taʻamilosaga ma luga ua saunia ina ia mafai ona tuʻu le uaea. O se sima masani luga mafai ona faʻapipiʻiina, ma i sikuea poʻo ogalaau fale, uaea e tuʻuina i uaea auala ma faʻapitoa paipa paipa.

Filifili moli faʻasitepu

Lauiloa ituaiga o moli moli.

Faasusulu faasitepu

O masini e masani ona fausia i totonu o le puipui, latalata i le lele i le fogafale lona lua o loʻo tu ai. O le faʻapipiʻiina o ia matauila e saunia e oʻo lava i le amataga o le faʻamaeʻaina o le vaʻalele puipui.

Malamalama pupula o sitepu po o se oso i luga ua manatu talafeagai. Mo le faʻapipiʻiina o moli o le foloa, o moli malamalama e faʻatau ma faʻamau i le pito i luga o sitepu e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o faovilivili poʻo le faʻavae o le tagata lava ia. O le sili aoga o lenei ituaiga o luminaire o le agavaʻa e suia le itu o le malamalama fesuiaʻiga.

I le ata o loʻo i ai se sitepu i totonu o se fale tumaoti, teuteuina i moli moli.

Moli Lanu Uila

O loʻo faʻaalia ai se faʻavae pipiʻi, lea e mafai ona faʻatelevave ai ma faʻafaigofie le faʻapipiʻiina. O le LED strip mafai ona i ai le tele o lanu. O le sili ona taatele e manatu o le mafanafana po o le malulu malamalama paʻepaʻe.

Ona o le fetuutuunai ma saoloto fesuiaiga o le umi o le LED fasi, o se lautele lautele avanoa mo le faʻatinoina o uluaʻi aitia. O lenei ituaiga moli e faʻapipiʻiina i lalo o sitepu, i lalo o faʻasitepu, pe faʻapipiʻi i totonu o se pusa i luga o le puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le lanumoana o le faasitepu e faʻamalamalama ai totonu o se fale o le atunuʻu.

Chandelier luga o faasitepu

O le luminaire e tuʻufaʻatasia ma faʻamatalaga uma o loʻo i totonu ma le puipuiina o puipui o le a faʻamamafaina lelei ai le ata lata mai.

A faʻaogaina lenei ituaiga moli, o le uaea mo le faʻafesoʻotaʻi o le luminaire o lo o nana i le faʻalo. O le pendant chandelier e mafai ona fausiaina ni moli sili ona lelei e oʻo lava i ni sitepu se lua. E tele taimi, i fale vateatea, e faʻapipiʻi ai le moli moli. O moli moli e faʻapipiʻiina i maualuga maualuluga, maua ai se malamalama lelei mo le ato atoa siʻiina.

I le ata o loʻo i ai se atunuʻu fale ma se chandelier uʻamea o loʻo tu i luga aʻe o le sitepu.

Wall sconces

O faasitepu sulu i foliga o puipui puipui e faʻamalamalamaina le tele o le lautele o le eria. I le tulaga e le mafai ona faia puipui tuli mo uaea, o le vaʻalele ua faʻaauupegaina i se uaea auala.

E mafai ona tuʻufaʻatasia sconces i le tasi eletise eletise ma e mafai ona faʻapipiʻi se ki lautele. Afai e fesoʻotaʻi se lafo lafo, e mafai ona faʻatino le ki otometi o moli puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale tele ma se faasitepu, faʻatumuina e puipui sikurini.

Moli tuʻufaʻatasi

O le faʻaaogaina o ni moli malamalama o se sili lelei filifiliga mo se lele o faasitepu i le fogafale lona lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona faʻatulagaina naʻo le malamalamaina o sitepu, e mafai ona faʻaauupegaina i latou i moli susulu poʻo laina tuusaʻo. Sconces e faʻaaogaina e faʻamalamalama ai le avanoa atoa. Moli masini mafai ona ki luga uma uma ma eseese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻamalamalamaina o faʻasitepu ma se moli uila ma faʻamalama o le puipui.

O le a le sili ona lelei faʻatulagaga moli?

Faʻataʻitaʻiga o le tuʻuina atu o malamalama malamalamaaga.

Moli faasitepu i luga o sitepu

O moli o sitepu e filifilia e tusa ma le sitaili o faʻasitepu ma totonu e fai ai le fale. Mo ia moli, e sili atu le fiafia i masini o loʻo i ai se susulu malu o le a le faʻatigaina ou mata ma fausia ai pupula susulu.

Mo le faʻapipiʻiina o moli, e faia ni pu i sitepu ma ua aveʻese le uaea. O tuʻu matauʻa e tuʻuina i auala eseese i sitepu taʻitasi pe oʻo atu i le tasi.

I le ata o loʻo i ai se sitepu ma moli uila o laʻasaga.

Moli ma moli lamepa

E fautuaina le tuʻu o faʻavae i le tulaga o le maualuga masani o le tagata e le mamao tele. O le mea lea, o le a mafai ona ausia e oʻo lava i moli o le faasitepu ma aloese mai le pogisa o sitepu.

I tulaga o lanu ma le ata, moli moli e tatau ona ogatasi ma le sitaili o le faasitepu ma totonu lautele o le fale.

I le ata o loʻo i ai se puipui ma moli malamalama i le teuteuina o le sitepu.

Moli taualuga

O le pito i luga malamalama e mafaufauina pe a fai o le taualuga vaalele i ai le maualuga o le itiiti ifo i le 3 mita, pei o sea faʻatulagaina o moli vaʻaia nanaina le eria.

Mo le faʻalo, e sili atu le filifiliina o lamepa e tele moli malamalama ma le fefiloi malamalama malamalama fluks. Masini e fausiaina atagia pe lalo moli o le a ofi lelei i le staircase avanoa.

Moli teuteuga mo handrails

Faʻafetai i le faʻamalamalamaina o le puipui, o le a liliu atu e maua ai le pa se susulu ma vaʻaia ia faʻamamaina. Mo teuteuga, latou te fiafia i le LED strip, lea e faʻaopoopoina matagofie matagofie ma e oʻo lava i se mea lilo i luga o faasitepu.

Filifilia moli mo le ituaiga o faasitepu

Faʻamoemoeina i mea ma foliga o foliga, o vaʻa e vaevaeina i ni nai ituaiga.

Se ituaigaMoli sili atuSe ata
Spair staircase

Mo se vaʻalele ma sitepu ma faʻasologa faataʻapeʻapeina, taualuga moli poʻo faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le ogatotonu pou e talafeagai.

Faasitepu savali

O ia sitepu fausaga e manatu o le sili ona lelei ma talafeagai mo le faapipiiina o so o se ituaiga o moli.

Mea o sitepu ma faasitepu

Faasitepu laupapa

O le fausaga laupapa e matua mu gofie, o lea e taua ai le faʻapipiʻiina o le uaea. O le aga e tatau ona faʻapipiʻi i lalo-nei faiga ma lamepa ma matauila e le vevela.

Apefai apefai

Talu ai o lenei mea e faʻatautaia lelei le eletise, o mea uma tau uila ua faʻaauupegaina ma fetuutuunai faʻaʻeseʻese. O sea sitepu foliga foliga mai i le ata o moli i fafo i le tulaga o le moli uila poʻo le sconce. A filifilia moli mo se tuʻufaʻatasia o fausaga ma elemeni palasitika, oe tatau foi ona amanaʻia latou flammability.

Sitepu ma manino sitepu

Acrylic poʻo tioata e faʻaaogaina i le gaosiaina o malamalama auala. I le avea ai o se backlight, o le pito itu o sitepu ua faʻaauupegaina i se pupuni e faʻatagaina ai oe e ausia le susulu aʻafiaga.

Faasitepu sima

O le filifiliga pito sili ona lelei mo se sima faʻasitepu o faasitepu o moli itu faʻapipiʻi limasefulu senitimita luga o le vaʻalele o sitepu Faʻatasi ma le lava faʻavae maualuga, ua faʻapipiʻiina se moli moli.

Vaega o filifiliga o lamepa mo faʻamalamalamaina

Lamepa ei ai a latou lava uiga ma uiga. O le faʻaaogaina o neon, halogen ma matauila o le tali masani lea.

Neon oloa o loʻo i ai se malu, faʻasusulu pupula e fetaui lelei i totonu o fusi sitepu avanoa. O lenei ituaiga lamepa e umi, ae i le taimi e tasi e mataala i le faʻafitauli o le masini. O le mea lea, e tatau ona tuʻuina atu se mataupu faʻatuatuaina mo latou.

Halogen ei ai lona susulu malamalama susulu, lea e tau atu i le vevela vevela. O le mea lea, o nei faʻataʻitaʻiga e le fautuaina mo le faʻaaogaina mo laupapa laupapa.

O matauila Uila e iloga mai i foliga eseese, lanu ma le malosiʻaga. E ola malosi le LED, umi le ola ae aua le vevela.

Faʻafefea ona faia laasaga malamalama ma ou lava lima?

Laasaga moli malamalama masini manaʻomia lua sapalai mana. O le muamua e faʻaaoga e faʻatumau ai le paleni saʻo o le voltage, ma le lona lua ina ia mafai ai ona fausia le taʻamilosaga i totonu o le upega tafailagi a le aiga.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

I faʻatonuga faʻapipiʻiina, o laʻasaga uma o le faʻafesoʻotaʻiina o le sitepu faʻamalamalamaina e valivali valiina. O le mea lea, soʻo se amataga e mafai ona feagai ma le faʻapipiʻiina.

Mo oe lava-potopoto, oe o le a manaʻomia le faʻaaogaina o mea faigaluega i le tulaga o se talaʻaga mo mea faʻapipii, lava-tipiina o sikulini ma se sikulipi Afai o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga i luga o sitepu, o le LED tube o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaoga ai se lagolago faʻapipiʻi. A leai, o le a manaʻomia se faʻamatalaga faʻapitoa.

  1. Oti le mea faapipii i le lautele manaomia.

  2. Faʻapipiʻi le talaʻaga i sitepu e faʻaaoga ai le 4 sikulini tipi e ia lava.
  3. Faʻapipiʻi le matala LED matala i le talaʻaga.

  4. Tapuni le mea faʻapipiʻi ma se faʻaofi faʻapitoa, e avea o se puipuiga ma mea e teteʻe ai i le faʻaseʻe.
  5. Masini ufiufi i lalo o sikuea laupapa poʻo sitepu.
  6. Faʻafesoʻotaʻi le vaega sapalai o le eletise, faʻamautuina ma faʻatonutonu masini.

  7. Tapuni le matagaluega i le ki.

Vitio aʻoaʻoga

O se ata faʻataʻitaʻi ata o le faʻapipiʻiina o faʻasologa o moli.

Matagofie aitia tisaini

O se vaʻaiga fou i le vateatea avanoa o le a tuʻuina mai e tele-lanu TAITAIINA moli o le faasitepu. O lenei metotia faʻavae o le a fausia ai se tulaga ese ma le le mafaamatalaina siosiomaga i totonu o le fale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le faʻasitepu ma moli lanu e tele i totonu o le fale.

O se vaifofo e le masani ai o le teuteuina o faasitepu i ni palealiʻi, molimatagi poʻo ni moligaʻo, e na o moli e mafai ona faʻamumu peʻa manaʻomia.

Faletusi o ata

Moli faʻatagaina oe e faʻamalamalamaina le sitepu i totonu o le fale ma liliu ese mai se aoga elemeni i se uluaʻi teuteu fausaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Era Outentiko - Ma Hana Sa (Mae 2024).