Faʻafefea ona fausiaina se lalelei faletaele tisaini 4 sq m?

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga o tamai fale taele

Ioe, 4 sq m e le lapoʻa. Ae le mafai ona e faʻaigoaina laʻititi - e oʻo lava i totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi o mea uma e te manaʻomia o le a ofi ai, e aofia ai ma le masini fufulu. Pau lava le lapataiga o le fausiaina o se faletaele mamanu o le 4 sq m ina ia foliga mai e le laʻititi.

  • Faʻapipiʻi le faitotoʻa ina ia matala i fafo ae le o totonu o le faletaele.
  • Tuʻu le paipa latalata i puipui pe a mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, 38-45 senitimita mai le itu aupa i le ogatotonu o le faleuila.
  • Ave le fiafia i le paʻepaʻe pupula ie tumama, e vaʻaia faʻalauteleina le avanoa.
  • Tautau se faʻata lapoʻa, o le mea e faʻaata mai ai luga e faʻateleina ai le vaega o le potu e 4 sikuea mita.
  • Faʻaaoga paʻepaʻe, paolo paʻu i totonu totonu o oe ma le itiiti ifo o pogisa ma susulu faʻaaliga.
  • Mafaufau malamalama susulu malamalama, potu malamalama foliga vaʻaia tele atu.
  • Filifili "opeopea" meaafale ma palama, ona o le maua fua fola fausiaina se lagona o le lautele.
  • Faʻatulaga le tapulaʻa manaʻomia o aitema, aua le faʻamalosi le potu ma lapisi le talafeagai.
  • Teuteuina se faletaele o le 4 m2 i se faiga a minimalist, aveʻesea o leo vaʻai.
  • Faʻalaʻitiiti le aofaʻi o mea e faʻauma: laʻititi keramika foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a sili ona talafeagai.

O a lanu e sili ai le faʻavasega?

O le masani lanu lanu fuafuaga mo soʻo se, e aofia ai se tamai faletaele, e masani faʻatapulaʻa i malulu tone moana. Peitaʻi, o le filifiliga o paolo talafeagai e sili atu lautele! A o fuafuaina lau faletaele mamanu, faʻalogo i nei paolo:

  • Lanu paʻepaʻe. Penina, nifo elefane, alapasa.
  • Beige Oneone, crème brulee, lino.
  • Lanu efuefu. Gainsborough, platinum, siliva.
  • Lanu moaga. Lagi, lanumoana-paʻepaʻe, aquamarine.
  • Lanu meamata. Mint, tautotogo, pistachio.
  • Piniki Efuefu, efuefu rosa.
  • Lanu viole. Lavender, lilac.
  • Lanu samasama. Lemon, vanilla, champagne, apricot.

E le tau manaʻomia le filifiliina o mea faʻauma, paipa ma meaafale i le lanu e tasi - tusa lava pe 'eseʻese le tasi mai le isi i le tele o pupuni. O lenei metotia o le a faʻaopopo ai le tele i le faletaele ma faʻalauteleina le potu laʻititi.

I le ata o loʻo iai se tamaʻi fale taele laiti

A oʻo mai i le faʻaaogaina o lanu uliuli ma susulu i se poloketi, fai i fuataga ma luga o tamaʻi aitema:

  • tioata mo pulumu ma fasimoli ipu;
  • fagu, ato, ato teuina;
  • tusia i luga o le pupuni mo le faletaele;
  • magoto;
  • nofoa faleuila.

Faʻaleleia faʻataʻitaʻiga

I le atinaʻeina o le mamanu o le faletaele o le 4 sq m, e tatau ona amanaʻia e le gata i le faʻatulagaina, ae faʻapea foi ma le faʻaumaina o mea. O le filifiliga o maualuga-lelei talafeagai coatings o le a fausia ai se moni galuega o faatufugaga mai le avanoa o le 4 sikuea mita.

O le maeʻa amata mai le pito i luga ma agai i lalo, o le muamua sitepu o le faʻatulagaina le faʻalo. E le tatau ona i ai ni faigata laʻitiiti faʻapipiʻi laupapa laupapa: muamua, o lenei o se toe taimi o le taimi ua tuanaʻi, ma lona lua, o le a faʻaititia ai lau 4 sikuea mita. E valivali pe faʻaloaloa le faʻalo, e lanu paʻepaʻe le lanu, o le ie faʻaloaloa e iila ona foliga poʻo se satin.

I le ata, faapipiiina se masini fufulu lalo o le countertop

Matou pasi atu i puipui. O le faletaele mamanu fautua mai o le ufiufi tatau ona le gata na matagofie, ae aoga foi. E le tatau ona fefefe puipui i le sūsū faifai pea, ulufale o le vai, fufulu ma vailaʻau. O le autu finauga o poselane stoneware po o tile, sili ona lelei vali, teuteu vali, PVC panels. E sili atu le galo e uiga i le faʻaaogaina o pepa puipui poʻo ie puipui - i totonu o se tamai faletaele vai maua i soo se mea, o lea aloese mai hydrophobic mea.

O loʻo faʻataʻatia foi tile i luga ole foloa, aua e le mafai e le laminate poʻo le linoleum ona tatalia tulaga faigata o le faletaele. Ae e te leʻi faʻapipiʻiina o maʻa, ia e vaʻavaʻaia lelei lou lumanaʻi ma faʻapipiʻi le mafanafana o lau foloa: o le auala lea e masani ai ona mafanafana ma mafanafana ou vae.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se mamanu ma mafuaʻaga Moroccan

Faʻafefea ona faʻatulaga meaafale, masini ma paipa?

O totonu o le faletaele e aofia ai le tanoa lava ia poʻo se taʻele, se tapu, se faletaele (i le tulaga o le faletaele tuʻufaʻatasi), o se masini fufulu, ma nofoaga teu. Amata fuafua ma le sili ona tele aitema.

A faʻapea o le geometry o le potu e faʻatagaina, e faʻapipiʻi le faletaele mai le puipui i le puipui i le itu o le faitotoʻa - o lona uiga la e laititi le avanoa ma e lava le avanoa e faʻatulaga ai isi sone. Ina ia sefe le avanoa i totonu o le faletaele, sui le pesini i le fale taele - oe o le a manumalo i le itiiti ifo 80 * 80 cm ma oe mafai ona faʻapipiʻi se masini fufuluina ma masini faamago i le faʻaiuga gaogao.

E mafai ona e teʻena le faʻateʻa atoa o se magoto atoa, pe filifili se ata i luga aʻe o loʻo faʻapipiʻi luga o le countertop poʻo se masini fufulu.

O le faletaele e masani ona matua aveʻese mai le vaega fufuluina, tuʻu i autafa o le puipui faʻafeagai ma le faletaʻele. Vaʻaia le avanoa avanoa i autafa (35-45 cm) ma luma (70-75 cm) o le faleuila. Afai e mafai, faʻapipiʻi le faʻamalolo lē tumau ma se faʻavai alavai, e foliga mai e sili atu le puʻupuʻu.

E leai sau nofoaga tuʻu eseʻese mo le masini ta lavalava (o le tuʻufaʻatasiga e latalata ile fale taele). Tuʻu le masini i lalo o le countertop, aua neʻi galo e uiga ile 2-3 cm gatete vava i autafa ma ~ 2 cm i luga.

I le ata o loʻo iai le puaʻa lanu i totonu o le faletaele

Faletaele meaafale 4 sikuea mita e filifilia e tusa ai ma le toega mataupu faavae: iloilo le mea e mafai ona e faapipii ai le aitema talafeagai ma pe o le a le tele e tatau ona:

  • Kapeneta i lalo o le tapu poʻo tapu. Fesoasoani e natia ai fesoʻotaʻiga, nana nana masani ona faʻaaoga mea teuteu ma isi auala. Afai e leai se masini ta lavalava lata ane, e sili atu le filifili se pendant faʻataʻitaʻi.
  • Kapeneta po o fata i luga atu o le tapu. O se filifiliga sili ona lelei o se manifinifi, tapunia kapeneta ma se faata luma. E faʻatinoina galuega e 2 i le taimi e tasi. Tele o mea o le a faaputuputu luga o se avanoa fata ma o le faletaele o le a foliga palu.
  • Fata. Mo tagata fiafia e teu faleoloa, o se taugofie lea fola i luga o le foloa i le tasi le umi le umi fale. Ae fautuaina e faʻatulaga ni teuina i atigipusa ma koneteina. I aso nei, e i ai sili lelei filifiliga faʻapipiʻi luga o le faletaele, lea e masani ona faʻaaogaina e sefe ai le 4 sikuea mita o le potu avanoa.
  • Tatala fata. Afai o se niche na fausia i se mea, faʻatumuina i fata o se sili lelei manatu!

I le ata, o le moli o le kapeneta i faʻata

Faʻavaeina o moli

A e mafaufau e uiga i le mamanu o se faletaele, 'aua neʻi galo e mafaufau malamalama: e tatau ona tele. O le filifiliga sili ona faigofie e tumau ai avanoa: 4-6 matauila o le a faʻatumuina le faletaele ma le malamalama ma faʻateleina lautele.

O le isi aitia o moli susulu. Tasi pasi ma 3-5 elemene faʻamalamalamaina sone eseese o le a foʻia le faʻafitauli o se potu pogisa.

I se faʻaopopoga i moli malamalama taualuga, faʻaopopo auiliili moli: mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻata poʻo le potu taele.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se pupula samasama pupula i totonu

Filifiliga tuʻufaʻatasi faleoloa filifiliga

O se faletaele, faʻatasi ma le faleuila, e mafai ona i ai ni faʻaliliuga se lua: ma le atoa-lautele lautele mafiafia poʻo se taʻele.

Filifili le filifiliga muamua pe afai o oe poʻo tagata o lou aiga e fiafia e taʻele. E lava le avanoa mo le 4 sikuea mita e ofi ai le lafo uʻamea po acrylic taʻele. Ae e tatau ona e faʻataulagaina le teuina: o se penitala penitala avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, e le galue. O lona uiga, o le a leai se avanoa mo solo ma faletaele, e tatau ona e aveina i latou i fafo o le faletaele.

I le ata o loʻo iai se faletaele tuʻufaʻatasi i se lanu moana lanu moana

O le potu taele, i le isi itu, faʻatagaina oe e manumalo avanoa i totonu o le faletaele fefaʻasoaaʻi le gata mo paipa, ae faʻapea foi mo meaafale uma e manaʻomia, e aofia ai se lapoa lavalava poʻo fata. Oe o le a faʻavasega talafeagai teuina, oe le tau aveina se mea i fafo atu o le tumama potu. Ae peitaʻi, a faʻapipiʻi se potu taʻele, ia manatua o loʻo e manaʻomia le lava avanoa e ulufale ai i totonu - i se faʻatapulaʻa avanoa e sili atu le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma sliding nai lo faitotoʻo faʻamau.

I le ata, o se eseʻesega o le tuʻufaʻatasia o pupula ma maa matte

Fuafua ni aitia mo se faleese taʻele e leai se faletaele

Afai o le nofoaga o le faletaele e le fuafuaina i luga o le 4 sikuea mita, oe i ai le mea e feoaʻi ai! Faʻapipiʻi se pesini lapoʻa ma faʻamafanafana i le tasi itu o le faitotoʻa (e lava le avanoa e oʻo lava ile faʻataʻitaʻiga ole tulimanu faʻaonapo nei ma le hydromassage function!). Tuʻu pusa i seisi tulimanu, faʻatulaga se tagamea.

O loʻo faʻaali mai le ata i totonu ole paʻepaʻe o loʻo i totonu ole puipui.

O le nofoaga o le tapu e mafai foi ona masani - i tafatafa o le faletaele. I lenei tulaga, oe le tau tosoina fesoʻotaʻiga ma toe fai paipa. Poʻo le amataga - mo se faʻataʻitaʻiga, tautau se faʻata lapoʻa i luga o le puipui i luma o le tapu taele, ma faʻatulaga se vaega fufulumea i lalo ifo o ia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le monochrome black and white gamut

Faletusi o ata

Pe o lau potuaʻoga faletaele e sikuea pe faʻatafafa, a matou fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e fausia se mafanafana avanoa! Fai se lisi o mea talafeagai i totonu ma fuafua muamua le polokalame pe faʻafefea ona faʻapipiʻi - ona e le maua ai lea o se mea e teʻi ai a o faʻaleleia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Bulilits sing Vice Gandas Akin Ka Na Lang. Goin Bulilit (Iuli 2024).