Toe faʻatulagaina meaafale - fesoasoani ma togafiti

Pin
Send
Share
Send

Tatou amata i le faʻamamaina

Tuʻuina o mea i le faʻasologa seti oe i luga mo suiga: amata amata ona faʻamamaina, oe le tatau ona tu i le faigofie faʻamamaina o luga. Matou te fautuaina le faʻateʻaina o fale i totonu, aveʻese o mea le manaʻomia ma faʻasaʻoloto avanoa. Masalo o le a fesoasoani ia te oe faʻalogologo i sili taua suiga: fesuiaʻi fafo tele puipui mo mama kapoti ma fata, pe faʻatau atu le le alofa nofoa poʻo tuai komepiuta kesi.

O le lautele fesoasoani o le a fesoasoani e faʻailoa vaivai vaivaiga i le fale. Masalo o se sofa le lelei le nofo ai sa i le auala mo se taimi umi po o se avanoa gaogao faʻasoesa ia te oe.

Faia o se fuafuaga

Ae le i minoi mamafa meaafale, e taua le atiaʻe o se poloketi. E foliga faigata lava i le taimi muamua na tilotilo ai: o le mea moni, e tele auala e galue ai i le faʻatulagaina:

  • Tusi faaloto se peleni i luga o se laupepa.
  • Faʻaaoga se komepiuta polokalama.
  • Fausia se faigofie faʻavae e ala i le tipiina o meaafale mai pepa: e faigofie le minoi o ia faʻataʻitaʻiga faataamilo i le ata.

Vaʻai pea i le saogalemu

E aoga le togafitia ma le faʻaeteete o le toe faʻafouga o meaafale: aveʻese mea uma e ono faʻalavelave - kapeta, mea ma uaea faʻasalalau ile fola. Ae e te leʻi aveina lavalava, e tatau ona e faʻasaoloto atoa mai lavalava ma mea. E faʻapena foi mea mo meaafale ma drawers poʻo fata. E aoga le valaʻaulia o se fesoasoani, a leai o le aotelega fausaga e faigofie ona faʻaleagaina.

E tele togafiti e 'alo ai mai le valu le fola pe a minoi meaafale:

  • Tuʻu fasi fasi linole tuai i lalo ole vae ole kapeneta poʻo le sofa.
  • Faʻaaoga se kapeta fulufulu mamoe.
  • I le leai o ni lisi o aitema, fasi o pateta mata, tapuni palasitika mai apa, fasi o susu susū ie o le a sau e laveaʻi.

Faʻapitoa fusi tauʻau o loʻo avanoa foi mo le aveina mamafa avega, lea faʻaititia ai le avega i le 66%.

Matou te galulue ma le malamalama

A faʻapea o lau faitauga poʻo lau kesi o loʻo faigaluega e nonoa i le afi eletise poʻo moli moli puipui, mafaufau i le mea lea ae le i alu ese meaafale. O le le lava o le malamalama e aumaia ai se lagona o le le mautonu, o lea e tatau ai ona e mafaufau e uiga i le tikeri o le malamalama muamua.

Atonu e te manaʻomia ni malamalama faʻaopopo poʻo ni faʻaopoopoga uaea, ia e tatau ona natia. E lelei pe a fai o le fale mautotogi e iai ni molī feaveaʻi, lamepa ma moli moli.

Matou te mafaufau i luga o gaioiga

A amata le suiga, e aoga le fuafuaina poʻo fea o mea aoga e te manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia i taimi uma se suʻesuʻega laʻititi, faitauga o le numera, poʻo seisi mea teu.

Afai e sili atu ma le tasi le tagata e nofo i totonu o le potu, o le a manaʻomia le faʻasologa: o se fata tuʻu faʻataʻamilomilo le potu, se sofa e tosoina i tua, se pupuni e pei ona faia e se vaega. Faʻalogo totoa i tulimanu - e masani ona tuʻua e le faʻaaogaina ma o le faʻaaogaina avanoa e faʻaititia.

O le TV ma le komipiuta e le mafai ona tuʻuina i luma o le faʻamalama - o le a susulu le pupuni. O le mamao i le va o le TV ma le tagata vaʻai e tatau ona le itiiti ifo ma le tolu o ona diagonals.

Matou te fautuaina e aua le faʻatapulaʻaina i le tasi potu: atonu, meaafale lautele e pei o lavalava, fata poʻo nofoa po o le a faʻaaogaina lo latou faʻaaogaina i se isi potu poʻo se umukuka.

E aoga foi le "talepeina" o paʻaga ua leva ona faʻatutuina - mo se faʻataʻitaʻiga, o le laulau masani ma nofoa, e foliga lelei faʻatasi. Tuʻufaʻatasia elemeni eseese ma le tasi i le tasi ina ia foliga fou le tuʻufaʻatasiga, ae tumau le fealofani. Afai o meaafale ua muta e foliga mai i ona po nei, o se tasi o filifiliga mo lona suiga o le toe faʻaleleia i le fale.

Afai o le umukuka e laʻititi, ma o le toe faʻatulagaina o le potu malolo ua faʻasaʻolotoina ni nai aoga mita, e aoga le faʻatulagaina o se potu 'ai i le potu malolo. O se auala le masani ai e mafai ona apili i tagata uma o le aiga ma aumai ai ni mea fou i le olaga.

Matou te faʻatulaga saʻo meaafale

Ina ia mafai e le toe faʻatulagaina ona aumaia se iʻuga lelei, e aoga le faʻalogo i fautuaga nei:

  • O se potu faʻaumiumi faʻaumiumi foliga foliga matagofie mai lava pe a e faʻatalataina mai ona foliga i se isi potu saʻo. O le pusa tu e faʻasaga i se puipui puʻupuʻu, poʻo le sone, vaevaeina le potu i sikuea e lua, o le a fesoasoani.
  • Ina ia faʻa foliga lapoʻa le potu, e mafai ona e faʻatulaga lelei meaafale.
  • I le faʻaopopoina poʻo le faʻapaleniina o se faʻata lapoʻa, e mafai ai ona e faʻamalamalamaina totonu ma sili atu ona manaia.
  • O le a sili atu le mafanafana o meaafale pe a e tuʻuina ni ofu se lua i autafa o le sofa poʻo le moega.
  • E le manaʻomia le tuʻuina o le moega ma le ulu ulu i luga o le puipui - e mafai ona e fofolaina ma lona vae i le faʻamalama pe faʻatulagaina foi i le faʻatafafa.

O le toe faʻatulagaina o se sili atu lea, taugata-aoga isi auala e toe faʻafou ai e fesoasoani faʻafouina lou siʻosiʻomaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAMOA ENTERTAINMENT -FALEAITU Tagamea u0026 Suegatala Pili,Leuma u0026 for more videos. (Mae 2024).