Faʻavae fou o se potu e tasi le potu: 13 poloketi sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Matou te tuʻuina atu ia te oe le sili atu manaia filifiliga filifiliga mo potu tasi potu. O nisi poloketi ua maeʻa faʻatinoina, o isi o loʻo i le vaega mulimuli o le tisainiina.

O totonu o le potu e tasi le potu e 42 sq. m. (potu potu FUAFUAGA)

O le faʻaaogaina o malamalama lanu i le ata o le fale mautotogi mafai ai ona fausia coziness i se tamai avanoa ma tausia se lagona o le lautele. O le potu malolo e naʻo le 17 sq. eria, ae o vaega talafeagai uma e manaʻomia o loʻo i ai iinei, ma e tofu ma latou e faʻatinoina le tele o gaioiga i le taimi e tasi. Ma, o le vaega faʻafiafiaga, poʻo le "sofa", i le po e liua i se potumoe, o le malologa nofoaga ma se nofoa faʻataʻavalevale ma se tamaʻi tusi e faigofie ona liua e avea o se aʻoga poʻo se potu taʻalo mo se tamaititi.

O le faʻatulagaina o le umukuka na mafai ai ona faʻatulaga le 'aiga' ai, ma le faʻamalama o le fola o le fola e tau atu i le loggia, na faʻaopopo ai le malamalama ma le ea.

Modern design o se tasi potu potu ma le lautele o le 42 sq. m. "

Fuafuaina o le potu e tasi le potu e aunoa ma le toefausiaina, 36 sq. (potu Zukkini)

I totonu o lenei poloketi, o le avega o le puipui na avea ma faʻalavelave i le suia o le faʻatulagaga, o lea na tatau ai i le au mamanu ona gaioi i totonu o le avanoa avanoa. O le potu malolo na vaevaeina i ni vaega se lua e ala i se avanoa avanoa - o lenei faigofie tali e aoga tele i le tele o tulaga, faʻatagaina le vaʻaia o le vaʻaia o sone e aunoa ma le faʻaletonuina o le avanoa ma faʻaititia ai le susulu malamalama.

O le moega e tu i tafatafa o le faʻamalama, o loʻo iai foʻi le ofisa laʻititi - o se tamaʻi ofisa ma se nofoa galue. O le fata auauna o se laulau i tafatafa o le moega i le mea e moe ai.

I tua o le potu, i tua atu o le fata e faʻatino ai le matafaioi o le fatatusi ma le faʻaaliga tulaga mo mea faʻamanatu, o loʻo i ai le potu malolo ma se sofa mafanafana ma se TV tele. O le ato atoa puipui faʻaseʻe ofu e faʻatagaina ai oe e teu le tele o mea ma e le faʻalavelaveina le avanoa, ona faʻata faʻata faitoto vaʻaia faʻaluaina le potu ma faʻalauteleina lona susulu.

Na ave le pusaaisa mai le umukuka i le alasavali, lea na avanoa ai avanoa mo le 'aiga' ai. O pusa tautau i luga o se tasi o puipui na aveʻese mai ina ia foliga ai o le lautele o le umukuka na sili atu le lautele.

Matamata i le poloketi atoa “Tasi potu potu ma le lautele o le 36 sq. m. "

Fuafuaina o le tasi potu potu 40 sq. (potu potu KYD BURO)

O se galuega lelei e faʻaalia ai le talafeagai o le faʻatulagaina o se fale mautotogi mo le tasi pe lua tagata, ma le amanaʻia uma o manaʻoga mo se tulaga faʻaonapo nei o le faʻamafanafanaga, e aunoa ma le toe suia o le uluaʻi faʻataʻatiaga fofo.

O le potu autu o le potu malolo. Mai meaafale i totonu o le potu: o se sofa tulimanu faʻalelei, o se televise-tele TV faʻapipiʻi luga o se faʻamalolo taʻutaʻua luga o le isi puipui. O se lapoʻa teuina polokalama ua saunia mo lavalava ma isi mea manaʻomia. E i ai foi se laulau kofe e faʻaopopoina atoa i totonu. I le po, o le potu malolo ua liua i se potumoe - o le fola sofa fausia se nofoaga lelei e moe ai.

Afai e tatau ai, o le potu malolo e mafai ona faigofie ona liua i se suʻesuʻega: mo lenei mea e tatau ona e tatalaina faitotoʻa e lua o le teuina - i tua atu o latou laulau, o se tamaʻi fata mo pepa ma tusi; o le nofoa galue faaseʻe mai lalo o le laulau pito i luga.

Ina ia aua neʻi mamafa le avanoa, lea ua le lava tele, i le umukuka na latou tuʻulafoaia le laina masani i luga o fata faʻataʻavale, ma suia i fata tatala.

I le taimi lava e tasi, o loʻo iai foʻi isi nofoaga e mafai ai ona e tuʻuina umukuka mea faigaluega ma sapalai - o le puipui atoa faʻafesagai ma le vaega o loʻo galue ai o loʻo nofoia e se vaega tele o teuina ma se faʻamau e fausia ai se sofa. I ona autafa o se tamaʻi 'aiga' ai. Faʻatulagaina avanoa avanoa faʻatagaina le gata e faʻasao avanoa avanoa, ae faʻapena foi e faʻaititia ai le tau o mea umukuka meaafale.

Poloketi "Fuafuaina o le tasi potu potu 40 sq. m. "

Fuafuaina o le tasi potu potu 37 sq. (potu Geometrium)

O le poloketi o le potu e tasi le potu e 37 sq. uma sikuea centimita e faʻaaogaina. O le sofa, nofoa faʻataʻavale ma le laulau kofe, e fai ma mea e nonofo ai, e siʻi aʻe i luga o le pulelaa ma faʻapea ona tu matilatila ese mai le lautele lautele. I le po, o se nofoaga moe e alu atu mai lalo o le pulelaa: o le orthopedic mattress e maua ai se lelei moe.

O le televise, i le isi itu, ua fausia i totonu o se lapoʻa teuina - o lona tele na mafai ai ona faʻasaʻo le muamua le faʻaletulafono, sili faʻaumiumi foliga o le potu. Lalo o se afi ola, ufiufi e le ipu malamalama o le afiafi. O se pupuni e lafi i totonu o se atigipusa i luga atu o le teuina - e mafai ona e tuʻuina i lalo e matamata i tifaga.

O se tamai umukuka e tolu vaega faʻagaioia i le taimi e tasi:

  1. o se mea e teu ai mea ma se mea faigaluega ma mea faigaluega mo umukuka e fausiaina i tafatafa o se tasi o puipui, fausia ai se umukuka;
  2. o loʻo i ai se potu 'ai latalata i le faʻamalama, e aofia ai se laulau lapoʻa ma nofoa mamanu e fa o loʻo siomia ai;
  3. i luga o le windowsill o loʻo i ai se potu malolo e mafai ona e malolo ai ma fai ai sau kofe a o faia se talanoaga faʻauo, faʻafiafiaina i manatu mai le faʻamalama.

Matamata i le poloketi atoa “O ona po nei o le potu e tasi le potu e 37 sq. m. "

Tasi potu potu poloketi ma potu tuuto (BRO design studio)

E oʻo lava i se tamaʻi potu e tasi le potu, e mafai ona i ai sau potu moe eseʻese, ma ona o lenei mea e te le manaʻomia ai le minoi o puipui pe fausia le avanoa e tusa ai ma le potu aʻoaʻoga: o le umukuka e tuʻu eseʻese le leo ma e matua puipuia lava mai le fale o totoe.

O le poloketi e maua ai le nofoaga o le potumoe latalata i le faʻamalama e tasi. O loʻo iai se moega faʻalua faʻavaitaimi, o se pusa vaiti o ato e toʻalua e fai ma laulau e fai ai laei, ma le tasi laulau e faʻataʻoto ai le moega. O le matafaioi a le laulau lona lua ile moega e taʻalo e le vaega maualalo ile va o le potumoe ma le potu malolo - o lona maualuga e faʻatagaina ai oe e faʻatumauina le lagona ole avanoa tele ma maua ai le malamalama ile potu nofo atoa.

Lilac pepa puipui ma se matagofie foliga o loʻo ogatasi ma le sinapi lanu o puipui i le ata o le umukuka, faia i le tutusa sitaili ma le potu.

Poloketi "Fuafua galuega o se potu e tasi le potu ma le potumoe"

Polokalama fale 36 sq. (tisaini Julia Klyueva)

Ole tapulaʻa maualuga ole aoga ma le atoatoa lelei ole laʻasaga o mea taua ia ole poloketi. O le potu malolo ma le potumoe na vaʻaia vaʻaia e laupapa laupapa: amata mai le moega, latou oʻo atu i le faʻalo ma mafai ona suia faʻatulagaina tutusa ma pupuni: i le ao latou "tatala" ma faʻamalamalama le malamalama i le potu malolo, i le po latou "tapunia" ma vavaeʻese le mea e momoe ai.

O le moli i le potu malolo ua faʻaopopoina e le pito i lalo moli o le faʻamafanafana pusa o drawers, faʻamalamalamaina lelei le autu teuteuina meaafale: o se laulau kofe mai le tipiina o se tele ogalaau. O loʻo iai le taʻinaafi-suauʻu i luga ole kapoti fale, ma se vaega TV i luga aʻe o le fale. Faʻafeagai o loʻo iai se sofa faʻalelei.

O le potumoe o loʻo i ai ofu e faʻaaoga faʻalua, e teu ai e le gata i ofu, ae faʻapea foʻi ma tusi. E teu le ie lino ile pusa toso i lalo ole moega.

Ona o le faʻatulagaina faʻatulagaina o meaafale umukuka ma le motu - ogaumu, sa mafai ai ona faʻatulaga se tamaʻi 'aʻai.

Vaʻai atoa le poloketi “O le fausaga matagofie o le potu e tasi le potu e 36 sq. m. "

Polokalama o se tulimanu tasi potu potu o 32 sq. (Tatiana Pichugina tisaini)

I le poloketi o le tasi potu potu, o le potu malolo e vaevaeina i le lua: tumaʻoti ma lautele. Na faia lea mea faʻafetai i le faʻatulagaina o le fale, lea na mafua ai ona i ai ni faʻamalama se lua i totonu o le potu. O le faʻaaogaina o meaafale a le IKEA i le ata ua faʻaititia ai le paketi a le poloketi. O ie pupula na faʻaaogaina e fai ma mea teuteu.

O se taualuga-i-fola nofoaga teuina vaeluaina le potumoe ma le eria nofo. I le itu o le potu malolo, o loʻo i ai i le vaega e teu ai se TV, faʻapea foʻi ma fata e teu ai. I tafatafa o le isi puipui o loʻo i ai se drawer draw, i le ogatotonu o sofa pupuni faia ai se mafanafana malologa nofoaga.

I le itu o le potumoe, o loʻo iai se avanoa matala, e sui ai le laulau i tafatafa o le moega mo e ana. O le isi curbstone ua faʻamalolo mai le puipui - o se pouf mafai ona tuʻuina i lalo ia e sefe ai avanoa.

O le lanu autu i le mamanuina o se tamai umukuka e papaʻe, lea e lautele ai le vaai. O le laulau 'ai e gaugau i lalo e sefe ai avanoa. O lona tulaga masani laupapa laupapa faʻamaluluina le maopoopo sitaili o teuteuga ma faia le umukuka sili atu le mafanafana.

Vaʻai atoa le poloketi "Fuafuaina o le potu e tasi le potu 32 sq. m. "

Totonu o se tasi potu potu i se faʻaonapo nei sitaili (mamanu Yana Lapko)

O le tulaga autu faʻatulagaina mo le au mamanu o le faʻasao o le tuʻu eseʻese tulaga o le umukuka. I se faʻaopopoga, sa manaʻomia le faʻaavanoaina mo se aofaʻiga tele o nofoaga e teu ai. O le nofoaga malolo sa tatau ona ofi ai se potumoe, potu malolo, potu e fai ai ofu ma se tamai ofisa mo galuega. Ma o nei mea uma o luga o le 36 sq. m

O le autu aitia o le ata o le tasi potu potu o le tuuʻeseʻeseina o aoga vaega ma a latou fetaui lelei faʻaaogaina eseesega lanu o fusi o alaleo: mumu, paʻepaʻe ma uliuli.

Mūmū i le mamanu faʻamalosia faʻatauaina le tafaoga vaega i le potu malolo ma le suʻesuʻega i luga o le loggia, fetaui lelei fesoʻotaʻi faʻatasi i latou. O le matagofie uliuli ma paʻepaʻe mamanu e teuteuina le ulu o le moega e toe faia i se faʻaluluina vaivai lanu tuʻufaʻatasia i le teuteuina o le suʻesuʻega ma faletaele. O le paʻu uliuli ma le TV vaega ma le teuina vaʻaia vaʻaia vaʻaia le sofa vaega ese, faʻalauteleina le avanoa.

O le potumoe na tuʻuina i totonu o se faʻailoga ma le puluma e mafai ona faʻaaoga e teu ai.

Matamata i le atoa poloketi "Fuafuaina o totonu o se potu e tasi le potu 36 sq. m. "

Polokalama o se tasi potu potu 43 sq. (potu Guinea)

Ina ua latou mauaina le latou tulaga masani "odnushka" o le 10/11/02 PIR-44 series ma faʻalo faʻatasi ai ma le maualuga o le 2.57, na fuafuaina ai e le au mamanu le faʻaaogaina o sikuea mita na tuʻuina atu ia latou i le mea maualuga, a o tufatufaina atu le ata o le potu e tasi le potu e aunoa ma le toefausia.

O le avanoa talafeagai o faitotoʻa na mafai ai ona faʻasoasoa avanoa i totonu o le potu mo se isi potu e fai ai lavalava. O le vaeluaga na laina ma paepae teuteuina paepae, faʻapea foʻi ma se vaega o le puipui e sosoʻo - o le piliki i le ata na saunia ai se nofoaga e malolo ai ma se nofoa faʻataʻavalevale ma se teuga ogaumu.

O le sofa, e fai ma nofoaga e moe ai, na faʻailoa mai i le ata puipui o ata.

O se isi nofoaga e nonofo ai sa faʻatulagaina foi i le umukuka, e sui ai nofoa e lua i le potu 'ai i se tamai sofa.

Vaʻai atoa le poloketi "Fuafuaina o le potu e tasi le potu 43 sq. m. "

Fale fuafuaga 38 sq. i se masani fale, KOPE faasologa (potu Aiya Lisova Design)

O le tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe, efuefu ma mafanafana beige fausiaina se malolo, toʻafilemu atemosifia. O le potu malolo e lua sone. E i ai le moega tele i tafatafa o le faʻamalama, faʻafeagai o le TV vaega o loʻo faʻapipiʻi luga o le puipui i luga aʻe o se pusa lauitiiti umi o drawers. E mafai ona faʻasaga agai i se tamaʻi nofoa ma se sofa ma se laulau kofe, faʻaali i le kapeta beige fola kapeta ma tu i tua o le potu.

O le pito i luga o le puipui faʻafesagaʻi ma le moega ua teuteuina ma se faʻata tele faʻapipiʻi i le puipui i luga o se faʻapitoa faʻapitoa. O lenei faʻaopopo malamalama ma faia le potu foliga sili atu lautele.

O le tulimanu umukuka faʻaavanoaina tele teuina nofoaga. O le tuʻufaʻatasia o le efuefu oak o luma o le pito i lalo o kapoti, paʻepaʻe papaʻe o le pito i luga ma le susulu luga o le tioata backsplash faʻaopoopoina se taʻaloga o foliga ma susulu.

Vaʻaia le poloketi atoa “Fuafuaina o se fale mautotogi e 38 sq.m. i le fale o le KOPE series "

Fuafuaina o le tasi potu potu 33 sq. (tisaini Kurgaev Oleg)

O le fale mautotogi ua mamanuina i se faiga faʻaonapo nei - tele laupapa, mea masani, leai se mea sili atu - na o le mea e manaʻomia. Ina ia tuʻueseʻese le mea e moe ai mai le mea na totoe o le malologa, sa faʻaaogaina le tioata - o sea vaeluaina masani e le faʻaaluina se avanoa, e faʻatagaina ai oe e faʻatumauina le malamalama o le potu atoa ma i le taimi lava e tasi e mafai ai ona tuʻu ese le vaega tumaʻoti o le fale mautotogi mai le faʻamamaina o mata - mo lenei, o se pupuni tautua, lea e mafai ona faʻaseʻe i le loto.

I le teuteuina o se umukuka tuʻu eseʻese, paʻepaʻe e faʻaaogaina o le autu lanu, o le lanu o le natura malamalama laʻau tautua o se faʻaopopo lanu.

Fale e tasi le potu 44 sq. m. ma le vasega pepe (studio PLANiUM)

O se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei pe faʻafefea ona maua e soʻosoʻo lelei sologa lelei tulaga nonofo i le tapulaʻa avanoa o se aiga ma fanau.

O le potu e vaevaeina i ni vaega se lua e se fausaga na fausia mo lenei faʻamoemoe, natia se teuina o masini. Mai le itu o le vasega pepe, o se ofu mo le teuina o ofu ma meataʻalo, mai le itu o le potu malolo, lea e avea o se potumoe mo matua, o se avanoa avanoa mo le teuina o lavalava ma isi mea.

I le vaega a tamaiti, na tuʻu ai se moega malolo, i lalo o lea mea sa i ai se nofoaga mo se tamaititi aʻoga e aʻoga. O le "vaega matua" avea o se potu malolo i le ao, o le po sofa liliu i se lua potu.

Matamata i le ata atoa "Laconic design o se potu e tasi le potu mo se aiga ma se tamaititi"

Fale e tasi le potu 33 sq. mo se aiga ma se tamaititi (PV Design Studio)

Mo le faʻalauteleina o le potu, na faʻaaoga ai e le tagata mamanu ia tulaga masani - susulu o mata iila ma faʻata, o nofoaga e teu ai ma moli lanu o le faʻaumaina o mea.

O le aofaiga o eria na vaevaeina i tolu sone: tamaiti, matua ma 'aiga' aʻai. O le vaega a tamaiti o loʻo faʻailoa mai i se leo lanumeamata lanumeamata o teuteuga. O loʻo iai le moega ole pepe, o le pusa fata, atoa ma le laulau fesuiaʻi, ma le nofoa e fafaga ai. I le eria o matua, i le faʻaopopoina o le moega, o loʻo i ai se tamai potu malolo ma le TV vaega ma se suʻesuʻega - o le faʻamalama sill na suia i se laulau pito i luga, ma se nofoa faʻataʻavalevale na tu latalata i ai.

Poloketi "Fuafuaina o se tamaʻi potu e tasi le potu mo se aiga ma se tamaititi"

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Evaeva Band - Fetu e tasi (Mae 2024).