Sima i totonu: filifiliga filifiliga, mamanu, ituaiga, faʻataʻitaʻiga o sima sima

Pin
Send
Share
Send

Teuteuga ole puipui, fola male faʻalo

Pa

O puipui sima ose auala e le masani ai e teuteu ai totonu ole fale. I se faʻaopopoga i sima mama, e tele foʻi isi filifiliga e toeititi lava tutusa a latou vaʻaiga vaʻaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi ituaiga o sulu e mafai ona faʻaaogaina o se teuteuga o le faʻafouga.

Spatula e faʻaaogaina e tusa ma le tutusa mataupu faʻavae pei o sima. E tele vaega eseʻese e faia, e maua ai le tele o avanoa mo le faʻatinoina o aitia. Roll sima e faigofie ona toe faʻaleleia, ma o le mafiafia o le 'upega tafaʻilagi e oʻo atu i le 5 mm. Sima slabs ma ata lolomi pepa faʻapipiʻi mafai toe gaosia ai le teuga ma lanu e te manaʻo ai.

I le ata o loʻo iai le umukuka tekinolosi maualuga. Ua maeʻa puipui i le sima faʻasolo.

Taualuga

O le faʻalo sima e talafeagai mo totonu o aso nei. Lanu efuefu o le a faia le potu malulu, lamepa ma mafanafana malamalama ma pa puipui teuteuina i se palette o mafanafana paolo o le a fesoasoani faʻaopoopo coziness. O se manatu lelei le papaʻeina o le faʻalo sima, o le laualuga o le a taofia lona tulaga tulaga ese ma faʻamalamalamaina le potu. O se tali manino e mafai ona suia i le sima ma ata-lolomi faʻalo.

Fogafale

O le fola sima o le a le suia ona o le susu ma o le a tumau mo le tele o tausaga, ae o le a matua malulu. I tulaga o se fale mautotogi poʻo se fale, e mafai ona suia i se ufiufi faʻafoliga, mo se faʻataʻitaʻiga, linoleum, tile poʻo ogaumu vevela.

Ie

Talatala

I le talatala foliga, o oneone ma tamai maʻa e matua vaʻaia lava. Vaʻai, o le pito i luga e matte, tutusa ma veloveta. E ala i lagona faʻafaigata ose mea faigata, malo.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe laiti. O puipui sima e i ai se uiga talatala.

Lamolemole

E tele tekonolosi o loʻo faʻaaogaina e faʻamaeʻa ai luga o le lalolagi.

  • O le sima faʻamamaina o loʻo i ai se laufanua faʻaalia e iloa uma ai fatu ma maʻaa. O le faʻata faʻataunuʻuina e maua e le masini olo luga. Mo se malosi malosi atu, ua faʻafefeteina luga.
  • Coated ma varnish. O se sili atu paketi-faauo auala o le togafitia luga sima luga. Ua pupula ma pupula luga.

Masani sima ma ona faʻataʻitaʻiga

Sima mama

  • Fausiaina sima e faʻatutuina ai le faʻavaʻa o monolithic fale ma fola. Vaega autu: sima, 'iliili, vai, oneone. O le fua faʻatatau o vaega e filifilia faʻamoemoeina i a latou meatotino.

  • Eseesega sima faʻavae mai le fausiaina o sima e faʻaopoopoga faʻaopopo e pei o vali, faʻalauteleina o sooupu, chips keramika poʻo le tioata. O sea ituaiga tuufaatasiga e faʻaaogaina mo teuteuga totonu, e pei o puipui, pa counters poʻo taʻina afi.

Faʻataʻitaʻiga sima

Oe mafai ona ausia le tutusa vaʻaia aafiaga faʻaaogaina isi metotia faʻaiʻuina. Faʻaaogaina o mea eseese, e mafai ona e filifilia le manaʻoga lanu, faʻataʻitaʻiga ma teuga.

  • Pa puipui. Gypsum panels e i ai le tele o tulaga lelei, e sili atu le malamalama nai lo sima, taugofie ma o le lautele e sili atu lautele. I se faʻaopopoga, o panels e sili atu ona faigofie ona galulue faʻatasi, ma e foliga mai e le o se mea e faʻafiafiaina ai.

  • Sima. E tele ituaiga: lime ma maamora sima. Lime plaster e faʻamamaina le ea ma e talafeagai mo tagata mamaʻi. Maamora aofia ai falaoamata mai maamora, gypsum ma lime. O le vaʻaia foliga mafai ona matte ma iila.

  • O le spatula mass o se mea umi e mafai ona fetuʻunaʻi e fesoʻotaʻi lelei ma le susu. Ole vaega ole spatula e mafai ona iai se tuʻufaʻatasiga eseʻese, mai le vaeluaina lelei e faʻasolosolo i mea malo.

  • Faʻalo le sima, pepa puipui ma ata pepa puipui. Rolled sima o se laupepa fetuutuunai faia o minerale falaoamata e oʻo atu i le 5 mm mafiafia. E faʻapipiʻi i le puipui ma kelu faʻapipiʻi. Wallpaper ma pepa puipui atonu o se tasi o auala sili ona faigofie e faʻauma ai. O le lolomiina o ata e mafai ona faʻataʻitaʻi lelei ai se ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe susulu i se faiga faʻaonapo nei. O le teuteuina o le puipui e faia i le ata puipui.

  • O maa o se tasi auala o teuteuga matagofie i totonu. Lautele lautele ma sima faʻataʻitaʻiga mafai teuteuina le umukuka, ala savali, po o le faletaele.

  • Atisi faʻataʻitaʻi. E le o se auala faigofie, ae o le sili ona fatufatuaʻi. O le oneone sauniuni luga e mafai ona valiina e ala i le toe faia o mamanu o se moni sima papa.

Teuteuga o potu i totonu o le fale mautotogi

Umukuka

I totonu o le umukuka, sima sima mafai ona auai i le toeititi lava luga uma. O puipui, foloa poʻo le faʻalo e faia i sima o le a faʻatulagaina ai le tagata i totonu, o le pito i luga e mafai ona talatala ma le togafitia, pe faʻapea foi i le isi itu, ona i ai se pupula i luga. O le filifiliga mulimuli e talafeagai mo tamaʻi umukuka, o le a foliga mai e sili atu le lautele ona o ona atamamai meatotino.

O le laupapa poʻo se motu atoa e mafai foi ona sima. O le laualuga e mamafa, ae anagata ma talitonuina, o le a foliga matagofie lava i totonu.

O loʻo faʻaalia i le ata le umukuka o se fale o le atunuʻu. O le suite ma le motu e faia atoa i sima.

E mafai foi ona aafia le sima i tamaʻi faʻamatalaga pei o tautau fata, tua i tua, poʻo se tamaʻi laupapa i luga aʻe o le 'aiga' ai.

Potu malolo

I le faʻaopopoga i le autu luga: foloa, puipui ma faʻalo, elemeni teuteuina, laulau poʻo tu TV e mafai ona sima.

I totonu o le potu potu potu, o se sima koluma poʻo le vaevaega o le a fesoasoani vaeluaina le potu i sone.

O laupapa sima e mafai ona avea ma vaega o le magalafu, o le eseesega o le afi ma maʻa o le a foliga matagofie i le ata atoa.

Potumoe

Ina ia aua neʻi faʻaleaogaina le ata o le mafanafana, e aoga le faʻaaogaina o sima i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteu se tasi o puipui pe fai se laupapa ulu.

I le ata o loʻo iai le potumoe i le falealuga. E ui lava i le teuteuina o puipui i ata pepa faʻapipiʻi ma faʻataʻitaʻiga o sima, o totonu e malamalama ma maaleale.

Tamaiti

Aua le faʻatagaina le vasega pepe i le fiafia ma lanu susulu i pa efuefu. Afai e manaʻomia, i totonu o teuteuga i totonu, e mafai ona e faʻaaoga faʻaoga mea e faʻafoliga mai i sima, mo se faʻataʻitaʻiga, ata pepa puipui faʻafouina le uiga.

Faletaele ma faleuila

Mea moni mo le faamaeʻaina o le faletaele. O puipui sima foliga vaʻavaʻaia ma tioata vaeluaina. O le falefaigaluega lafo ma se polesi sima tapu magoto o le a faʻafiafiaina ai se potu lautele potu taele.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se magoto tele i luga o se laupapa laulau. O le faucet ma le tapu e i totonu o le sitaili lava e tasi.

Faapaologa

O se tali lelei i totonu o le a tuʻufaʻatasia ma isi mea, pei o fafie poʻo piliki. O le teuteuina o se tasi o puipui o le a foliga fealofani. Mo se avanoa avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina se varnished foloa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vaʻaiga puupuu O puipui e teuteuina i piliki ma spatula.

Ata i totonu o le atunuʻu fale

I totonu o se atunuʻu fale, e tele avanoa mo le tino mai o aitia. O se magalafu mago i ofu sima o le a foliga matagofie. O le eseesega o le malulu ma le vevela o le a foliga ofoofogia i totonu o le potu malolo.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i totonu o se atunuʻu fale. O le niche, faʻamaeʻaina ma sima panels, ua maeʻa faʻaaogaina, tuʻufaʻatasia o afu, nofoaga nofoia ma se nofoaga mo ogalaau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a sima koluma poʻo ni vaega laiti, e mafai ona e vaevaeina le avanoa i sone e aunoa ma le fetuʻunaʻia o le eria, ae le faʻalavelave i le malamalama masani.

O le minimalistic staircase ma railings e talafeagai mo uma masani ma aso nei totonu.

Tuʻufaʻatasia ma isi mea faʻauma

  • Ma se laʻau. O le tuʻufaʻatasia ma fafie o le a faʻamafanafana ai totonu, o le a faʻamaluluina ai mea malulu. O se tali tutusa e talafeagai mo se atunuʻu-faiga potu, loft, faasao-faiga.

  • Piliki Piliki ma sima foliga vaʻaia faʻatasi. Le tuʻufaʻatasiga lelei atoatoa mo totonu o le fale. Faʻamoemoe i le lanu o le piliki, o le potu o le a malulu pe mafanafana.

  • Tioata O le tuʻufaʻatasiga e fausia ai totonu ma le saua totonu. Glass mafai ona avea o se vaeluaina, puipuiga poʻo teuteu faʻaopoopoga. Glass i luga o se sima pa o le a maua ai se atagia foliga luga, lea o le a vaʻaia faʻateleina le eria ma o le a manaia e vaʻai i le aotelega ata.

  • Uamea. O metallic ma chrome luga o loʻo faʻaauau pea le aulelei o le aitia. Le tuʻufaʻatasiga atoatoa mo maualuga-tekinolosi ma loft faiga.

Meafale sima

E mafai ona e faia laulau kofe mananaia ma se faʻavae sima poʻo se faʻatafata, nofoa faʻafuaseʻi, fata ma tulaga TV. O meaafale o le a liua e mamafa, ae le masani ai.

Mai mea mamafa totonu, e mafai ona avea o se umukuka countertop poʻo se motu, o mea e faʻatuatuaina ma anagata. Mo le faletaele, oe mafai ona faia se sima countertop ma se tapu.

Teuteuga ma mea faʻaaoga

Sima poʻo le sima teuteuina elemeni o le a avea ma manaia faʻaopoopo i totonu. Nei mafai ona fola poʻo le laulau ipu vai, teu fugalaʻau e le masani ai, teuteuina o mea, 'au tusi poʻo tuugalamepa tetele.

Sitaili talafeagai

Maualuga

Lenei o le muamua mea lea e mafai ona e tusia ai se fesoʻotaʻiga faʻasologa, pe a taʻua se sima auala. O le sitaili e faʻailoaina e le leai o ni teuteuga faʻauma. Brickwork ma sima slabs foliga fealofani i totonu o se lua.

Minimalism

O se potu e faʻaaoga tino laʻititi ma le teuteuga sima o le a foliga ofoofogia. O nai auiliiliga malamalama o le a faʻamaeʻaina totonu, e pei o se pupula susulu poʻo le moega.

Grunge

O le sitaili e tai pei o le falealuga, ae e tele ona eseʻesega. Grunge e sili atu lona lalelei ma "alofa" i mea masani. O totonu o le a faʻatumuina e matagofie meaafale foliga ma ie e faia i le cotton poʻo le ie.

Ata o se potu malolo i grunge faiga. O totonu e tumu i fasi meaafale na faia mai mea masani.

Faletusi o ata

Sima poʻo faapena e le masalomia o le tali sili ona lelei mo pisinisi alamanuia teuteu totonu. Malulu mea mafai ona faamamafaina ma chromed uʻamea auiliiliga poʻo se potu mafanafana ma mafanafana susulu lamepa, apamemea elemeni ma sima faʻaiʻuina. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o sima i totonu o potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Wrap Top with Bell Sleeves. Tutorial DIY (Mae 2024).