Faaseʻe ofu i totonu o le potumoe: mamanu, faʻatumu filifiliga, lanu, siepi, nofoaga i totonu o le potu

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se ofu i totonu o le potumoe?

  • Filifili le talafeagai ituaiga o fausiaina (kapeneta, fausia-i totonu, semi-fausia).
  • Filifili se faitotoʻa e tatala faitotoʻa. E mafai ona sliding (minoi i luga o taiala faʻaaogaina faasee auala), taofia (e leai ni lalo taʻitaʻi, o le potu faitotoʻa gaioiga na ona o le pito i luga rollers), faʻapipiʻi (o le taʻiala faiga natia i le tino).
  • Mo se potu vaapiapi ma umi, e tatau ona e filifilia se potu e tasi-laupepa poʻo se oloa faʻaopoopoina e lautele faitotoʻa tioata poʻo se vali lanu.
  • Aua le faʻapipiʻiina vaega, masini ma moli.
  • Pe a tuʻuina se ofu faʻaseʻe i totonu o se vasega pepe, o le filifiliga e sili ona taliaina o le fausiaina i totonu poʻo le semicircular faʻataʻitaʻiga e leai ni maʻai tulimanu ma puipuiga. O ia mamanu e tele lava faʻaauupegaina i fata lautele, drawers ma maualuga vaega, atoatoa mo meataʻalo ma lavalava.
  • E le fautuaina e faʻapipiʻi oloa ma faʻata i totonu o le potumoe a se tamaititi; o le tali sili ona lelei o se ofu e seʻe e faʻaseʻe ma faʻamalama puipui itu ma fata.
  • O le potumoe a le talavou e mafai ona teuteuina i se tamaʻi tulimanu faʻataʻitaʻi.
  • O isi taimi e mafai ona tu ai le potumoe i le potu pito i luga ma le tele o faʻalo. I lenei tulaga, o se le-masani mamanu faia e okaina, lea e faʻatagaina ai ia matua ofi i totonu o le avanoa ma faʻaeeina i ai ma sili atu amataga.

Faatumu totonu o ofu mo le potumoe

A filifilia se kapoti kapoti, muamua lava, latou te faʻatumuina lona faʻatumuina, i le amanaʻia o uiga o mea uma o loʻo i totonu. O ia faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i fata faigofie mo lavalava ma ie lino ma le tele o vaega vateatea mo tautau. O le mezzanine e fetaui lelei mo le teuina o pulou poʻo ni mea e seasea faʻaaogaina, ae o le vaega pito i lalo e maua ai avanoa mo seevae ma mea mamafa.

I le ata o loʻo i ai se ofu i totonu o le potumoe.

O nisi oloa e iloga i le i ai o le pusa o drawers, e aofia ai le tuʻuina o tamaʻi mea, lavalava ma isi mea. Ina ia mafai ona aofia i totonu o ofu tuutuuga mea talafeagai uma, e taua tele le mafaufau muamua i totonu o totonu.

Lanu Kapeneta

O le tali talafeagai o se moli malamalama potu o paʻepaʻe, susu poʻo le beige, e ogatasi faʻatasi soʻo se potumoe mamanu, faʻaeeina le atemosifia ma le silisili ese matagofie, airness, malamalama ma liua i se aulelei ma i-aso fou elemeni.

I le ata o loʻo i ai se potu moe i totonu ma se ofu faʻaofuofu ma se enaena enaena enaena.

Fausaga i efuefu, enaena poʻo sukalati lanu foliga mai le itiiti ifo lelei; o latou o se masani totonu manatu ma ofi faʻalelei i totonu o se potumoe fou. E mafai ona e faʻaeeina le avanoa i lanu susulu e faʻaaoga ai lanu pupula, lilac ma amu amu o le a faʻatagaina ai le mamanu e faʻaopopo sina alofa, ma le samasama, moli poʻo le lanumeamata malamalama e matua suia ai le potumoe ma aumai ai le fou ia te ia.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai ni ofu faʻaonapo e lua faitotoʻa i le potu moe i totonu.

O se toʻafilemu ma loloto le ata e maua ma le lanu moana lanumoana. Faʻapea foi, le masani uliuli ma papaʻe tint fofo e masani ona faʻaaogaina, o se sili eseʻese lua duet.

Foliga ma lapoʻa

O le tulimanu fausaga fausiaina i ai se faʻapitoa foliga vaaia; latou mafai ona i ai se tafatolu, trapezoidal ma soʻo se isi foliga. O ia oloa nofoia le laʻititi aofaʻi o avanoa, aʻo ofi le tele o mea.

Faʻapitoa mataituina tatau ona totogia i le faataamilosaga kapeneta, lea, ona o le faʻaletonu o laina saʻo, foliga itiiti voluminous ma faigata. O nei lapotopoto faataʻitaʻi e sili atu le vateatea, aoga ma eseese i eseese mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, felafolafoaʻi, pupuʻu, lapoʻo pe tutusa.

O lapoʻa lautele o faitotoʻa e fa faitotoʻa e masani ona faʻapipiʻi i totonu o se potumoe potumoe, lea e mafai ona faigofie ona liua i se tamaʻi laʻei potu, ma mo tamaʻi potu i Khrushchev, o vaapiapi fale e faʻatumuina i fata fata ma drawers e filifilia. Atoatoa mo soʻo se potu i le itu o fua, se faʻataʻitaʻiga e oʻo i le faʻalo, lea e mafai ai ona faʻaaoga tatau le maualuga atoa o le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se ofu sisina paʻepaʻe o se foliga foliga L i totonu o le potumoe.

O le filifiliga sili ona aoga e mafaufauina o se headset faia ma le mataitusi-g, aofia ai o lua kapoti o loʻo tu i itu taumatau.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se ofu e fa faitotoʻa i le uliuli, faia i foliga o le mataitusi-g.

Faʻafefea ona faʻatulaga i le potumoe?

Mo faigofie ulufale i mea, o le potu faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi latalata pe faʻafesagai le moega, o le sili sili ona lelei filifiliga. E le gata i lea, o le fausaga mafai ona tuʻu latalata i le faʻamalama, ae i lenei tulaga e le tatau ona poloka le tatalaina ma faʻalavelave i le ulu atu o le malamalama masani.

I le ata o loʻo i ai se potu tuusaʻo ofu i lanu paʻepaʻe ma beige, o loʻo tu i totonu o se nofoaga i totonu o le potumoe.

Afai o le faʻataʻatiaga o le potumoe aofia ai se niche, ona o le talafeagai fofo o le faʻapipiʻi le oloa i le malologa. I lea, o le a mafai ai ona faʻaaogaina le avanoa atoa i se auala sili ona lelei e mafai ai.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potu i luga o le fale e faʻatatau i potu e tolu faitotoʻa ma le potu atoa.

Kapeneta mamanu

Ona o le ata o le faʻafoliga, e mafai ona puʻeina pe, i se isi itu, sili atu laconic, e foliga mai e matua suia le foliga vaaia o le potumoe ma liliu le ofu i totonu o le autu totonu elemene.

Ma se faʻata i luga o le faʻafoliga

O le faʻata faʻataʻitaʻi, faʻafetai ile faʻaalia o aafiaga, vaʻaiga faʻalautele ma faʻalauteleina le avanoa. Lenei mamanu mafai ona i ai se siliva po o le lanumoana samasama, i ai se apamemea po o emerald lanu. E masani lava, o le pito i luga teuteuina i stencil mamanu, sandblasting faʻatusa i le tuʻufaʻatasia ma le malulu tioata, poʻo le faʻaaogaina o le metotia metotia.

I le ata o loʻo i ai se ofu tuusaʻo ma se faʻata faʻata, e teuteuina i ata e faʻaaogaina ai le sandblasting technique.

O faitotoʻa ma faʻata e vaneina e foliga faʻapitoa lava, e le masani ai se ata matagofie e tuʻuina atu i meaafale se foliga matagofie ma maua ai le atemosifia e faʻaali ai foliga matagofie ma faʻamaeʻaina totonu.

Faʻatasi ma foliga pupula

O le ilaila ei ai sona foliga manaia ma se tele o lanu. Sliding wardrobes ma sea ituaiga ufiufi foliga sili ona alualu i luma ma, ona o lo latou gafatia e atagia ai le susulu flx, tuu atu i le potu faaopoopo moli ma le lautele.

I le ata o loʻo i ai se potu moe i totonu ma se ofu faʻaofuofu ma se pupula foliga faʻalanuina ma lacobel.

Ma le lolomiina o ata

O se moni aoga ma fofo fofo, lea e le masalomia avea ma autu teuteuina o le potumoe. Faatasi ai ma le fesoasoani a se manaia ata puʻeina ata, o le ea e sili atu ona faafouina ma maua ai se ituaiga lagona.

I le ata o loʻo i ai totonu-ofu teu ofu, teuteuina ma se ata lolomiina faʻaalia ai se taulaga i totonu o se potumoe fou.

Backlit

Faʻafetai i se faʻapitoa malamalama i fafo o le maualalo o le paoa, ua iʻu ina maua se sili atu le masani ai aʻafiaga ma se sili mafanafana siʻosiʻomaga, aemaise i le afiafi. I se faʻaopopoga, e fautuaina foi e faʻaauupegaina moli i totonu o le fausaga, lea o le a maua ai se sili atu talafeagai suʻesuʻega mo mea talafeagai.

Ma faʻaopoopoga aoga

O faʻataʻitaʻiga o potu e mafai ona i ai se faʻaopopoga faʻaaogaina i se tulaga o se TV fausia i totonu o le faitotoʻa, o se kapoti i totonu poʻo se avanoa itu i lalo o le TV. O ia mea faigaluega e maua ai se malologa lelei a o matamata i au polokalama e te fiafia iai.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se lavalava faʻatulagaina ma se TV.

Faʻapea foi, lenei mamanu e masani ona faʻaauupegaina ma se fausia-i totonu, gaugau ma taavale-mai laulau galuega poʻo laei laei.

Ma le teuteu o le faitotoʻa

Le faʻamaeʻaina masani o le faʻafoliga ma le paʻu, o le a faʻaeeina totonu i le laconicism, o le tagata lava ia ma tuʻuina atu i le potu se austerity feololo, ma o le tuʻufaʻatasia teuteuina ma le rattan o le a faʻatumuina le avanoa i ni tusitusiga faʻafuaseʻi a le oriental orientale ma faʻatupuina faʻatasiga ma le vevela o le la.

I le ata o loʻo i ai se slider ofu tuʻu ma faitoto teuteuina i paʻu i totonu o le potumoe.

E faʻafefea ona vaʻaia se ofu i ituaiga sitaili?

O totonu o potu masani e faʻamatalaina e potu mama o potu e teuteuina i pou poʻo puipui. O tuaoi, mosaics, vaneina poʻo elemene elemeni e masani foi ona faʻaaogaina o mea teuteu, lea e maua ai le tisaini se faʻapitoa faʻapitoa ma i le taimi lava e tasi faʻatulagaina.

Provence avea ma faʻataʻitaʻiga mai laʻau laupapa poʻo lana paketi faʻatusa, mdf ma chipboard. O ofu faʻaseʻe e masani ona faia i totonu o le beige, maaleale o le turquoise poʻo le papaʻe, o le pito i luga o le faitotoʻa e teuteuina i pupuni ma isi foliga vaʻaia.

I le ata o loʻo i ai se potu moe masani-sitaili ma se ofu malamalama ma se faʻata.

I ona po nei tisaini, o le faʻaaogaina o tioata, faʻata i luga, acrylic facades ma gloss e talafeagai. O faitotoʻa e faia i nisi taimi i palasitika ma teuteuina i foliga mananaia.

Mo le saolotoga o faʻatonuga o le potu malolo, e tele faʻataʻitaʻiga tetele ma faʻata poʻo tioata opaque e filifilia, ma o le faiga a Iapani e faʻatasi ma oloa ma ituaiga eseese i ituaiga o atunuʻu poʻo ni tisaini ma faitotoʻa teuteuina i lattices poʻo faia i rattan ma ofe.

I le ata o loʻo i ai se ofu tuʻu faʻatasi ma se faʻata faʻaata i totonu o se tamaʻi potumoe i le fale maualuga.

O le Scandinavian totonu e iloga i ni vaega faigofie o potu, i le gaosiaina o mea e fai ai laʻau masani, tioata poʻo se laupapa laupapa. O le lanu lanu e masani ona faʻatapulaʻaina i paʻepaʻe, efuefu ma enaena paʻu, o le faʻafoliga o loʻo i ai se laconic, o nisi taimi e fai si laititi talatala.

Filifiliga filifiliga mo lavalava

Afai e tatau ona vaevaeina le avanoa i ni sone aoga, e mafai foi ona faʻaaoga lenei mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se vaeluaga ma sliding sliding faitotoʻa, lea e sili ona puupuu ma mama, poʻo se lua-itu lavalava ma faʻamau i le pito i luma ma tua itu. O sea oloa faʻalelei suia le puipui ma i le taimi e tasi faʻamalieina ana autu galuega tauave. Faʻafetai i lenei elemeni elemeni, e foliga mai e ausia se sili ona manaia teuteuga o le potu e aunoa ma toefausiaina.

I le ata o loʻo iai le filifiliga mo le faʻavasegaina o se potu moe e faʻaaoga ai se ofu.

Faletusi o ata

Ole ofu faʻaseʻe e pito sili ona fetaui lelei ma lautele mo le potumoe. E faʻatagaina oe e faʻavasega se teuina mea mo mea o soʻo se tele ma faʻaopopo ai faigofie ma sitaili i le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Photo Le Dance Video. New Bhojpuri Song 2020 (Mae 2024).