Faletaele i totonu faatasi ma faleuila

Pin
Send
Share
Send

Tuufaatasiga foliga

O nai masani masani:

  • I totonu o le faletaele faʻatasi ma le faleuila, o le sili atu o le faʻaleleia o tupe e faʻamoemoeina e aunoa ma se tau faʻaopoopo.
  • O le faʻamamaina i totonu o sea potu e sili atu le saoasaoa.
  • I totonu o le faletaele, e mafai ona e ufiufi fesoʻotaʻiga ma, pe a lava le avanoa, faʻatulaga paipa masini e tusa ai ma tulafono uma.
  • Mai le itu o le vaʻaiga o aulelei, sili atu aitia tisaini mafai ona mauaina i le potu latalata.
  • O se faletaele faʻatasi ma se faleuila e manaʻomia le faʻaosofia lelei o le ea, pei o le faʻamafanafanaina e aliali mai i totonu o le potu ona o le faʻateleina le maualuga o le susū.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele faʻatasi ma le faleuila.

Faʻatulagaina ma faʻailogaina

Faʻafetai i le poloketi tusia, ua aliali mai i le saʻo auala i le faʻatinoina o le tele o fesoʻotaʻiga, eletise, vai ma i le taimi e tasi le solia le matagofie o totonu. Mo le faʻafaigofieina ma faʻaaliga vaʻaia o le lumanaʻi tisaini, o se ata ua fausia ma le tonu fua o le faletaele faʻatasi ma le faleuila ma le nofoaga o meaafale meafale uma, fata, pule faʻapipiʻi ma e aofia ai foʻi.

O lenei potu felavasaʻi e masani ona maua i totonu o fale masani. O le faletaele manaʻomia manaʻomia ergonomic faatulagaga, talu ai tolu galuega eria ma se tapu, faleuila, tapu taele po o fale taele tuʻufaatasi i le tasi potu. Mo sea avanoa, o se laina tuʻufaʻatasi poʻo le radial faʻatulagaina o palama ma meaafale e faʻaaogaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faletaele vaiti ma umi ma se faletaele, o le tali sili ona lelei o le faʻatulagaina o mea i autafa o puipui faʻafeagai. I totonu o se potu taele tele, e mafai ona faʻapipiʻi se faletaele i le ogatotonu, ma o se tulimanu taele o le a ofi lelei i totonu o se tamai potu o lalo ifo o le 4 sikuea mita.

Afai e i ai se faʻamalama i totonu o le faletaele i se fale tumaoti, e fautuaina le faʻapipiʻi o le faletaele mai le tatalaina, fautuaina ai le i ai o ni sitaili. I tafatafa o le faʻamalama, e mafai ona e faʻaauupegaina se tapu pe faʻapipiʻi se pesini i le faʻamalama sill.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻavasegaina o le fale taele faʻatasi ma le faleuila, o loʻo faʻataʻatafa foliga faʻatafafa.

I totonu o le faletaele o le 2 poʻo le 3 sikuea mita, e mafai ona e fausiaina se tutusa malamalama ma faʻalelei foliga. Mo se tamaʻi faletaele faʻatasi ma se faleuila, latou te filifiliaina mea tautau-ituaiga mea faʻapipiʻi ma paipa, faʻaaoga mea mama faʻaumaina, faʻapea foʻi ma faʻata ma iila iila e fesoasoani e faʻalautele ai le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata ose tamaʻi fale taele faʻatasi ma le faleuila.

Mo se faletaele faʻatasi ma se faleuila, lanu, moli poʻo le faʻataʻitaʻiga sone e masani ona faʻaaogaina.

O le faʻamamaina o avanoa e ala i moli e mafai ona faia i moli malamalama poʻo se moli masani lava e tu i luga atu o le tanoa. O le mea lea, o le susulu flx o le a faʻamamafaina lelei le magoto ma liliuina i se vaevaega elemene i le va o vaega aoga.

I le avea ai o se faʻalapotopotoga tino, e talafeagai le faʻapipiʻi o kapoti, pupuni poʻo vaega eseese e mafai ona faʻaaogaina e vavaeʻese ai se nofoaga ma le faleuila.

O le masani metotia o vaʻaia vaeluaina o le potu faʻaaoga faʻamaeʻaina e ese i le lanu poʻo teuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia fausia se faʻamau i luga o ni vaega, e mafai ona tuʻufaʻatasia ni maʻa tetele ma laʻititi poʻo ni maʻa eseese.

Faʻafefea ona teuteuina se faletaele: matou filifilia mea mo le toe faaleleia

A filifilia le faʻamaeʻaina o mea, muamua lava, o uiga taua o le faletaele tuʻufaʻatasia e amanaʻia. Ona o le tele o suiga o le vevela ma maualuga maualuga le susu, o le sili ona aoga ofu e tatau ona sili atu.

Ole filifiliga e pito sili ona talafeagai ole ole keramika. Anagata, anagata ma vai-tetee tetee mea, faʻafetai i le tele o ituaiga ma lanu, o le a ofi fetaui lelei i totonu o soʻo se faletaele faʻatasi ma le faleuila.

Aua neʻi galo e tilotilo i tulafono mo le filifilia o le grout lanu.

Mosaea, lea e mafai ona faʻaaogaina e teuteuina ai puipui uma pe naʻo ni vaega taʻitasi, e matua matagofie lona foliga mai. O vai-faʻavae vali e sili ona tumama. O lenei ufiufi e i ai le tau maualalo, faigofie e faʻaoga ma faigofie ona fufulu. Palasitika pa panels o se foi fai si taugata fofo.

O isi taimi o laʻau masani e faʻaaogaina mo puipui, e togafitia i le suavai-faʻafouina impregnations e puipuia le fausaga mai delaminating.

I le ata e tolu filifiliga mo tile i teuteuga o se tamai faletaele faʻatasi ma se faletaele.

O le foloa i totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi ua maeʻa ma maʻa, poselane stoneware poʻo niama. E mafai ona faʻataʻatia le vaʻalele ma maʻa e faʻataʻitaʻiina maamora, laupapa, fafie poʻo le poloka.

Mo le faʻalo, o se ie faʻaloaloa ma se faigofie matte poʻo se pupula foliga e filifilia. O se ata, ona o lona eseesega mamanu, faigofie fetaui ma soʻo se manatu totonu.

I le ata, o totonu o le faletaele ua tuʻufaʻatasia ma se faleuila ma se puipui teuteuina ma se faʻaofi laupapa.

Afai o loʻo i ai ni fuafuaga faʻaletonu i totonu o le faletaele faʻatasi ma le faleuila, ma le faʻaaogaina o le faʻaumaina o mea, e mafai ona liua e avea ma mea lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, nana le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga ma paipa faʻatasi ma le atigipusa pusa faʻapipiʻi ma se vaega e mafai ona aveʻesea mo le faigofie ona ofi atu, ma faʻatulagaina ia mea e faʻaulu ai mea i ni potu teu.

O loʻo faʻaali mai ile ata efuefu efuefu ma lanumoana teuteu teuteu i le ata o le fale taele ma le faleuila.

Filifiliga o lanu

O le lanu lanu e taua tele i le tuʻufaʻatasia o le faletaele tuʻufaʻatasi. O le malamalama e faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le potu ma vaʻai faʻalautele ia. O le mea lea, i totonu o se tamai faletaele ma se faletaele, o le beige, kulimi, susu palette poʻo nifo o nifo o le a talafeagai. Malamalama i totonu e mafai ona faʻafefeteina ma vaʻaia poʻo le teropika autu auiliiliga, pe faʻatumuina ma susulu poʻo le pogisa teuteu teuteu e faʻaopopo vaʻaiga loloto i le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale taele ma le faleuila i se faiga faʻaonapo nei, faia i lanu beige.

O se meaola ma faʻatosina totonu e maua mai le faʻaaogaina o le turquoise i le tuʻufaʻatasia ma lanu moana ma lanu oneone. O le faletaele foliga sili ona tuʻufaʻatasia ma se faletaele i olive, caramel poʻo lanu efuefu. O le auro poʻo le 'apa memea o le a faʻaopopoina ai le lalelei faʻapitoa i le ea.

Penina, tina-o-penina lanu, i le tuʻufaʻatasia ma paolo o le pogisa poʻo le paʻu ogaoga, e manatu e sili ona lauiloa. O le faletaele e tuʻufaʻatasia foʻi uli ma papaʻe, efuefu ma beige poʻo le enaena.

Faʻafefea ona faʻaaogaina: o le filifiliga o meaafale, masini ma paipa

I le faʻatulagaina o se faletaele faʻatasi ma le faleuila, e tatau ona e amata i le palama. E sili ona lelei le tuʻuina atu o le fiafia i faʻataʻitaʻiga lelei mai tagata lauiloa gaosi oloa. O oloa e tatau ona le gata i le matagofie, ae ia anagata foi. Mo le faʻaaogaina tatau, o palama totoga e tatau ona tuʻuina i se isi maualuga, ma ia mafaufau i le maualuga ma le averesi o le tele o le tino o le tagata.

Muamua lava, o le fesili e tulaʻi mai e uiga i le faʻapipiʻiina o le taele po o le taele. O lenei faʻaiuga e faʻamoemoe i le tele o le fale taele. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se tamaʻi potu, e talafeagai le faʻaogaina o se fale taele i le tulimanu poʻo se taʻele faʻapitoa i se fata faʻapitoa, e sefe ai mita aoga ma faʻaopoopo ai le faʻamaoni i le ea.

I totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi, e sili atu ona fetaui le faʻapipiʻiina o se tapu taʻele e leai se sitepu. Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le puipui, e mafai ona faʻapipiʻi se masini tamea i lalo o le tanoa fafano pe faʻaavanoa le avanoa avanoa ma fata. O se magoto ma se laulau i autafa o le moega e sili atu ona monolithic ma fealofani foliga. Mo le sili atu le mafanafana mamanu ma faigofie mo le aiga atoa, le potu mafai ona faʻaauupegaina i lua tapu pesini ma se bidet.

O se maliega suiga gaioiga o le faʻapipiʻiina o se tulimanu faleuila. O le faʻatautau faʻataʻitaʻi o le a vaʻaia faʻafaigofie le avanoa. Ae ui i lea, mo sea oloa, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se pusa e natia ai paipa ma se tane. O lenei fasipepa e alu i luga sikuea mita, ae i le taimi e tasi e lelei atoatoa mo le tuʻuina o mea talafeagai poʻo teuteuga.

I le ata o loʻo iai se faletaele laʻititi faʻatasi ma se faletaele, faʻatotogaina ma se tulimanu taʻele.

O se elemeni taua tutusa o se faletaele faʻatasi ma le faleuila o se vevela faʻamama nofoaafi, lea e mafai ona avea o se vali po o chrome-plated oloa faʻatumuina i matau po o fata.

E fautuaina e tuʻu le faʻamafanafana vai i luga o le masini ta lavalava poʻo le faleuila. Ina ia aua neʻi tosina tele le faʻapuna, e mafai ona e faʻapipiʻi i tua o le faitotoʻa, ae filifili foʻi se faʻataʻitaʻiga poʻo se chrome faʻataʻitaʻiga e ogatasi ma isi vaega uʻamea.

Mo le teuina o mea taʻele ma vailaʻau, e talafeagai le faʻatumuina o le potu i kapoti, penitala pusa poʻo fata.

I totonu o se faletaele ma se faʻamalama, o se filifiliga lelei o le faʻatau palama i se foliga e fetaui ma le geometry o le faʻamalama matala. O le tuʻufaʻatasia o faʻatonuga tutusa o le a avatua i totonu totonu se foliga atoatoa.

I le ata o loʻo i ai se kapoti tautau ma se tapu i totonu o le faletaele faʻatasi ma le faleuila.

Manatu fuafuaina

Le-masani mamanu manatu mo se faletaele faʻatasi ma le faleuila faʻatagaina e tuʻuina totonu e le gata i mea matagofie, ae faʻapea foi i le aoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a fesoasoani niches i le fausiaina o se siʻosiʻomaga matagofie. E le faʻaaogaina e potu malolo avanoa aoga ma saunia se nofoaga talafeagai mo faʻatagata, moligaʻo, tuʻamea poʻo solo. Aʻo paʻi mulimuli atu, e mafai ona e tuʻuina ulo i fugalaʻau poʻo isi laʻau i totonu o le faletaele e faʻatumu le siosiomaga i le mama ma le fou.

Atinae-ituaiga mamanu o le a fetaui fetaui i totonu o le tuʻufaʻatasi faletaele i le atunuʻu. O le puipuiina o puipui laupapa ma le natura masani o le a maua ai e le potu se mafanafana faʻapitoa ma se mafanafana. Mo se lautele potu taele i totonu o le atunuʻu fale, faʻapipiʻi se magalafu e talafeagai. O le tuʻufaʻatasia o elemeni faʻafeagai o le afi ma le vai i le potu e tasi, e matua le masani ai totonu.

I le ata o loʻo iai se potu taʻele faʻafuaseʻi faʻatasi ma se faleuila e pei o se atunuʻu.

O le faletaele tuʻufaʻatasi ma moli uila faʻaopopo i le tulaga o moli i tua o le a foliga ofoofogia ma manaia. E mafai e le moli uila ona faʻata faʻata, fata, pule poʻo le faʻamamafaina o le vaega taele.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata teuteu o se fale taele faʻatasi ma le faleuila.

Ma le lava avanoa, o totonu e mafai ona teuteuina ma le tele o ituaiga o teuteu e le fefe i le maualuga o le susū. E oʻo lava i tamaʻi kapeta kapeta, fasimoli ipu, solo ma isi auiliiliga i se mauoa e mafai ona tuʻuina atu ile susulu o le susulu malamalama ma le lagona.

O se ata faʻamanuiaina mafai ona suia se faletaele ma se faletaele i totonu o se matagofie gaioiga tuʻufaʻatasia avanoa ma se matagofie siʻosiʻomaga e setiina oe mo malologa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Entering and Leaving The Bathroom Dua with English and Urdu translation (Mae 2024).