Motugaafa mo teuteuina o se potumoe totonu 18 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faʻatonuga faʻatonuga

Mo le lafoa o le potumoe eria ma sili maualuga penefiti, e tatau ona amanaʻia foliga o le potu, e fuafua ai le talafeagai lanu lanu ma sitaili. E taua le mafaufauina o le faʻatulagaina o meaafale: o le a avea le potumoe ma se avanoa lautele e malolo ai pe o le a tuʻufaʻatasia ai le faʻagaioiga o se ofisa?

Ae e te leʻi toe faʻafouina se potu, e tatau ona e faia se ata tisaini o le a faʻaalia ai e le gata i le nofoaga o meaafale, ae faʻapea foi ona atagia mai le tulaga o lago ma ki. Afai e te le faia lenei mea muamua, atonu e le lava moli ma le mamanu o le potumoe o le a faaleagaina e faʻaopoopoga maea ma faʻaopoopo uaea.

Moli tutotonu mafai ona saunia e se lapoʻa moli poʻo moli malamalama. Mo le faitauga ma le faʻamafanafanaga, o lamepa i autafa o moega ma faʻamalamalama lamepa, pendant lamp or wall sconces o le a tautua.

I le ata o loʻo i ai le Potu Scandinavian-style potu moe ma se moega malulu faʻalua ma se uluaʻi fuafuaina nofoaga faigaluega.

O le aofaʻi o teuteuga e faʻatonutonuina ai totonu totonu ma le faigata o teuteuga, ae o le tele o faʻata e avea o ni elemeni faifai pea o le potumoe, faʻateleina le avanoa ma le aofaʻi o moli. O se tasi o vaifofo fofo o le faʻapipiʻiina o lua faʻata faʻata i itu o le uluulu. Tetele ata, pepa faʻasalalau ma mea teu fale e le maʻimau ai lo latou taʻutaʻua.

O le tele o ie i le potumoe 18 sq m o le a fetaui ma i latou e fiafia i le faʻamafanafanaga: o le moega e teuteuina i ituaiga uma o aluga, o faʻamalama avanoa e teuteuina i pupuni e le faʻatagaina i le susulu o le la ma faʻamautinoa le lelei moe. O se kapeta e tuu i luga o le foloa latalata i le moega: a maeʻa le taeao, o le a manaia mo le leai ni vae e laa i luga o le malū faaputuga.

Features o le faʻatulagaga o 18 sq.

O le faʻatulagaina o meaafale i totonu o le potumoe o loʻo faʻailoa mai e le tulaga o faitotoʻa, le aofaʻi o faʻamalama ma foliga o le potu. I totonu o se potu lautele avanoa, e taua le amata mai le faʻatulagaina o le moega: pe a fai e tele faʻamalama, e fautuaina e filifili le laʻititi lava laʻititi moli ina ia lagona atili mafanafana. O le sikuea potu e tatau ona faʻapipiʻi faʻalagolago i le faʻatinoga ua fuafuaina e tu i totonu o le potumoe. O meaafale e sili ona tetele, e pei o ofu teu, e sili atu ona tuʻu ile puipui e tasi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potumoe sikuea o le 18 sq m ma le ata e faʻataʻitaʻia: o le moega i le tulimanu e maua ai le lagona o le saogalemu, ma o le fata ma faʻamalama tioata e nofo ai le tasi puipui ma e le faʻaleagaina le avanoa.

O se potumoe vaʻai faʻatafafā e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu: moe, faigaluega ma teuina nofoaga. E sili atu ona talafeagai le tuʻuina o se nofoaga mo galuega pe suʻesuʻe i le faʻamalama, o le moega i le ogatotonu, ma lavalava poʻo se potu laʻei i le faitotoʻa i luma.

O loʻo faʻaali mai ile ata le potu umi ole 18 sikuea mita ma faʻamalama e lua. O le mamao sill ua liua i se laulau, ma uafu ua tumu i le shelving.

O le a le lanu e tatau ona e filifilia?

O paleta mo teuteuga i totonu e filifilia e tusa ma mea e manaʻomia e tagata e ana le potumoe. O se potu vateatea e le manaʻomia se vaʻaia vaʻaiga o le avanoa, o lea o puipui e mafai ona pogisa ma malamalama. Paʻepaʻe, beige ma efuefu o lanu e sili ona lauiloa - latou te aumaia se tulaga le faʻamalieina mo soʻo se susulu faʻaaliga. O le olive taofiofia, efuefu piniki ma lanu moana lanumoana faigata faʻatulagaina oe mo malologa, aua le faʻagaeʻetia le neura ma aua le fanauina oe mo se taimi umi.

Pe a filifilia ni malulu poʻo ni lanu mafanafana, e taua le mafaufau i le aofaʻi o le susulu o le la e ulufale ai i le potu: o le itiiti ifo o le, o le mafanafana o le lanu e tatau ona i ai.

I le ata o loʻo i ai se potumoe o 18 sq m, faia i mama moli lanu. O se ie lanu moana ma se ie pupuni efuefu e fausia ai se eseesega manaia.

O le pogisa o le ata e tau le masani ai, ae o le mafuaʻaga lea e foliga mai ai e sili atu lona amataga: paolo o emarala, indigo ma matte uliuli e sili ona taua i aso nei. Aua neʻi galo e uiga i le monochrome palette e le alu ese mai le sitaili ma le sili ona lanu enaena: natura laʻau ma kofe leo foliga masani ma mamalu.

O le a le auala sili e faʻavasega ai meaafale?

O se potumoe, muamua lava, o se tulimanu o le malologa ma le toafilemu. E fautuaina e filifili se moega poʻo se sofa ma se faamalu orthopedic, lea o le a mautinoa ai se maloloina moe. O le mea e moe ai e tatau ona tuʻu ese mai masini faʻavevela, ma le ulu ulu e tatau ona tu faʻasaga i se tasi o puipui. O lenei mafuaʻaga e le gata i le mafaufau, ae faʻapea foi i le aoga: e faigofie le tuʻuina o pusa poʻo fata mo mea laiti latalata i le moega, faʻamauina lamepa ma atavali.

O mea e teu ai meaʻai, 'ofu e fai ai lavalava ma' ofu e masani ona tuʻu faʻafeagai poʻo le itu o le nofoa: e tatau ona vaʻaia se va talafeagai. O le avanoa avanoa e mafai ona faʻatumuina i se nofoa, lima ottoman poʻo laei laei.

I le ata o loʻo i ai se potumoe o 18 sq m, o loʻo i ai se tamaʻi faitauga i le tulaga o se nofoa faʻataʻavalevale ma se foloa moli.

Afai o le potu e tatau ona faʻaauupegaina se potu malolo, e tatau ona sone le nofoaga moe ma le nofoaga mo le taliaina o malo. O le sofa e mafai ona tuʻu i tua o le vaeluaina, faʻavasega poʻo le maualuga o ofu. O se tali faʻatele ona masani o le suia o meaafale, pe a alu aʻe le moega i luga ma liu vaega o le puipui poʻo se sofa.

Filifilia o se sitaili

Tagata auai o le faiga faʻaonapo nei maua sili saolotoga mo fatufatuga pe a faʻatulagaina se potumoe o 18 m2. O tagata e fiafia i le faʻamaualuga o le fale o le a faʻafetaia le matagofie o pa puipui i foliga o piliki poʻo sima, e faʻafefiloi ma luga iila ma faʻaata. Faʻatasi ma le auala saʻo, potu i totonu o potumoe e mafai ona foliga matagofie e aunoa ma se tau faʻaopoopo.

O le minimalism style e talafeagai mo i latou e faʻatauaina le tumama ma le faʻafaigofieina. Malamalama muta, a maualalo meaafale ma teuteuga o le a maua ai se lagona o le lautele. O le Scandinavian style o se sili atu le mafanafana ituaiga o minimalism: o le potumoe ua faʻaauupegaina i laupapa meafale, galuega taulima, ie faia mai masani ai ie.

O le faiga masani o teuteuga (atunuʻu, Provence) e latalata ia i latou e moemiti i le faigofie faʻamafanafanaga i totonu o le taulaga fale mautotogi pe faʻatulafonoina moni se atunuʻu fale. O le sitaili e faʻailoaina e le pepa faʻapipiʻi ma fugalaʻau fugalaʻau, teuteu i foliga o kapeti faʻataʻitaʻi, talatala poʻo ni meaafale vine.

I le ata o loʻo i ai se potumoe o le 18 sikuea mita i totonu o le fale maualuga ma faʻamalama lautele ma se fale vevela o loʻo tu i tua o ni feʻaveaiga.

Tagata auai o se sili atu masani auala faʻaopoopoina se potumoe o le 18 sq m i se masani sitaili. O meaafale vaneina, o stucco i luga o le taualuga, o fola mai laʻau poʻo ni fafie matagofie - o nei mea uma o ni foliga iloga o le faʻamaʻaʻa e le mafai ona faʻataʻitaʻia e isi taugofie. O le ulu ulu o le moega e teuteuina i se sitaili masani ma se fusi taʻavale, ma faʻamalama e teuteuina pupuni mamafa e faia i ie taugata.

Faʻataʻitaʻiga o se potumoe potopoto

A teuteuina se potumoe i se potu potu potu, faʻapea foi ma se fale e nonofo ai se aiga tele, o se vaega o le 18 sikuea mita e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa. Afai o le potu e i ai se faʻamau poʻo faga faʻamalama, e faigofie ona faʻaauupegaina se nofoaga faigaluega ma se laulau ma se komepiuta i le malologa. Mo le zoning, oe mafai ona faʻaaogaina e le gata naʻo mea masani, ae faʻapena foʻi pupuni, vaeluaina ma meaafale.

Afai o le potumoe e tuʻufaʻatasia e se poletito, faʻalilolilo mafai ona mautinoaina e Farani faitotoʻa poʻo pupuni. I luga o le loggia, latou masani ona faʻaauupegaina se ofisa, o se faitauga poʻo se fale aʻoga, ma fausia foi kapeneta mo le teuina o mea.

O le isi filifiliga lelei mo le faʻaaogaina o se vaega o le 18 sq m o se potu e fai ai ofu. E mafai ona aofia ai mautu puipui, tioata poʻo slatted partitions. E sili atu ona fetaui lelei le faʻaaogaina o puipui faitotoʻa o se faitotoʻa ulufale. Mo le faigofie, o se faʻata ma moli o loʻo faʻapipiʻi i totonu.

Filifiliga o filifiliga

Ina ia fausia se malamalama ma malolo siʻosiʻomaga i le potumoe, paepae puipui e talafeagai, lea e masani ona ufiufi i le sili ona lelei vali po o le pepa puipui, malamalama laupapa meaafale ma auiliiliga i pastel lanu: bedspread, pupuni, teuteu.

Ina ia vaʻai faʻalelei le taualuga i totonu o le potumoe, e le tatau ona e filifilia ni faʻavae eseese. O le faigofie o le faʻalo e mamanuina, o le maualuga o le potu foliga mai, ma le isi itu. O laina sasaʻo, meaafale maualalo, fale puipui na fausia ile faʻalo e siʻi aʻe i luga ma faʻamama le potu moe.

I le ata o loʻo i ai se potu malamalama mo malologa, le mea o le autu faʻaaoga o le photowall-pepa ma lanu vai vali. O le potu e tuʻufaʻatasia ma se loggia, lea e faʻaauupegaina ai se tamaʻi faletaalo.

Ina ia sefe avanoa, oe mafai ona faʻaaoga meaafale laconic ma manifinifi vae poʻo tautau faʻatusa. O le pulelaa e foliga mai e aoga tele ma manaia i totonu o le potumoe e 18 sq m: e le gata i sone o le potu, ae faʻatupuina foʻi isi avanoa e teu ai.

Faletusi o ata

E faigofie ona teuteuina se potu moe manaia ile 18-sikuea-mita - o le mea autu o le faʻamatalaina o ou manaʻoga ma filifili lau sitaili e te fiafia iai, ma o ata faʻapitoa o totonu e fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le mea o loʻo i ai lou agaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sau funa SINA, Le tama fafine o le Feagaiga with lyrics (Mae 2024).