Minimalism i totonu o le faletaele: 45 ata ma aitia tisaini

Pin
Send
Share
Send

O le autu mataupu faʻavae o minimalism

Pei o isi tisaini faiga, minimalism ei ai uiga foliga:

  • I le mamanu o le faletaele, laconicism e talia. E leai ni mea e le manaʻomia, e faʻasaʻoloto ai avanoa aoga, e matua taua mo avanoa laiti.
  • Mafaufau loloto ile faʻavasegaina ma ergonomics ole avanoa. Ina ia mafai ona tuʻu uma elemeni manaʻomia i le minimalism, o sone taʻitasi e galue eseese.
  • Matua faigofie foliga ma geometry mafai ona maua.
  • O le faletaele o loʻo faʻatumuina i le mama o meaafale meafale, ma e faʻapipiʻiina ma faʻamutaina totoga ma totoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi fale pito i totonu ole potu maamora ma fola.

Potu taele

O le lautele tulaga mo minimalist faletaele mamanu o le paʻepaʻe papae ma ona fesuiaiga. O nei lanu e fausia ai se lagona o le mama aʻiaʻi, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma faʻamalamalamaina. O lea la, o se tamai potu e foliga lautele ma mama.

Efuefu, oneone, beige, poʻo pastel blues ma enaena e atoatoa. I lenei tulaga, accents mafai ona pogisa lanu viole, mumu ma isi lanu e faʻatusatusa i le autu lanu fuafuaga.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se taʻele i le faiga o minimalism, faia i beige ma enaena tone.

O le faletaele totonu i le sitaili o minimalism e le ese i le pupula, ae i le taimi lava e tasi e leai se leai o se eseesega. I luga o le paʻepaʻe tua, lanu uliuli o le a fesoasoani faʻamalamalamaina ni vaega poʻo ni mea faitino. Ina ia fausia se sili atu lemu foliga vaaia, oe mafai ona faʻaaoga efuefu.

Faʻamaeʻaina foliga

E masani lava, mo se minimalist faletaele totonu, filifilia faʻanatura mea ma luga toniga e filifilia. O fesoasoani ma ata mananaia e le talafeagai lelei iinei.

Mo fola, mea e manaʻomia e avatua i maa masani, acrylic poʻo le maʻa masani i le faapito lanu efuefu poʻo uliuli tone. O le siaki laupapa poʻo mosaic o le a foliga sili. I totonu o se tamaʻi faletaele laʻititi, o le tuʻu faʻaputuga o tile o le a avea ma se mea manaia.

O puipui i totonu o le faletaele e mafai ona faʻapipiʻi ma pepa puipui e le mafai ona susu, ufiufiina i le vali, teuteuina i teuteuga faʻamalama poʻo le palama ma le vaivai foliga. O luga o le puipui o loʻo laina laina ma lamolemole monochromatic ceramics i le asu, susu, antracite poʻo lanu ocher foliga lelei. Maamora tuʻufaʻatasia ma fafie o le a avatua i le faletaʻele se mamalu ma lava-foliga foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai puipui na teuteuina ma maa maamora ma le efuefu sima i totonu o le faletaele i totonu o le style of minimalism.

A filifilia se maeʻa taualuga, e sili atu le faʻalogo i le sili laconic filifiliga i le tulaga o le feteʻenaʻi fausaga ma se susulu poʻo se ituaiga matte. O se vaʻalele faʻalelalolagi e aunoa ma le manaʻomia elemeni elemeni o le a fealofani fetaui lelei i totonu o se minimalist mamanu, ma i le tulaga o se iila ata ata PVC, o le a faʻapea foi ona vaʻaia lautele le faletaele.

O a ituaiga o meaafale o le a ofi?

Ina ia faʻaopoopo le leo, ae i le taimi lava e tasi e toʻafilemu ma e leʻo vaʻaia foi ni auiliiliga, e mafai ona e faʻaogaina meaafale laʻau malamalama. Ona o ona foliga, laupapa atoatoa faʻaopopo le faletaele i se minimalist faiga. E talafeagai le faʻatumuina o le faletaele ma tapuni teuina faiga ma facades e soʻofaʻatasi ma le faʻataʻamilosaga maeʻa, seamless soʻoga ma puipui pusa ma faʻata faʻata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o le fale paʻepaʻe ma efuefu i le faiga o minimalism ma le kapeneta tautau ma le laupapa uliuli luma.

Afai e i ai ni mea lelei i totonu o le faletaele, o meaafale meaafale e nana ma ufitia i malologa. Faʻafetai i tioata poʻo faʻamutaina fausaga o loʻo opeopea i luga o le ea, na liua e faʻatumu ai le atemosifia i se lagona o le saolotoga ma titina tuʻufaʻatasi spatial.

Filifiliga o palama

E le gata i lea, o se tapu taele faatafafā lelei ma le geometry manino lona uiga ma se faʻataʻitaʻiga ma tulimanu faʻataʻamilomilo tulimanu o le a ofi i totonu o se faletaele faletaele. E le tatau ona iai se pupula ile faʻataʻele. O se maa faʻamaʻa palama ma le velvety matte maeʻa o le a aumaia ai le faʻamalieina pa i totonu.

E talafeagai le faʻaopopoina o se faletaele laʻititi ma se fale taʻele puʻupuʻu, i le gaosiaina o tioata malamalama ma se teuteuga uʻamea mama e faʻaaogaina.

O le faletaele mafai ona faʻaauupegaina i se aoga ma faʻalelei vai taele fausia i totonu o le faʻalo. O lenei mamanu aveina maualalo o avanoa ma e le solia le ea foliga o le potu. O le faiga faʻaonapo nei i totonu o le fale taele i le faiga o minimalism o se cascade taele fausiaina i le puipui.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le paʻepaʻe mama ma mea palu chrome tutusa i totonu o se faletaele laʻititi.

Mo le faletaele, faʻapipiʻi se le masani ai vaʻaia tautau puipui-tautau ma tapu e sili ona talafeagai. Ma o le potu o le a vaʻaia vaʻaia sili lautele, ma le faʻamamaina o le a faigofie a mafai.

Latou te filifilia paluga laconic ma paipa ma se mamanu faigofie. Ina ia ausia se sitaili sitaili, e fautuaina le tuʻuina atu o le fiafia i faʻataʻitaʻiga mai le tutusa faaputuga tulaga.

Teuteuga, mea faʻaaoga ma moli

O se potu minimalist tatau ona i ai le feololo moli. Faʻapipiʻiina o moli faʻalo e faʻapipiʻi ai ma moli uila i luga atu o le faʻata e talafeagai.

Spherical poʻo le cubic moli faʻapipiʻi o le a faʻasalalauina atoatoa le sulu malamalama.

I le gaosiga o paolo, o mea malamalama e faʻaaogaina i le ituaiga tioata malulu poʻo le translucent, palasitika poʻo ni pepa faʻapitoa lava e gaosia. Ina ia fausia le lagona o le malamalama e sau mai totonu, o masini e faʻapipiʻiina i pule ma ufiufi i panuni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi fale laʻititi e iai totonu ole puipui puipui e teuteuina i se atavali pupula.

E le tatau ona e faʻatumuina le faletaele i mea le manaʻomia ma tele o ie. Ua lava e teuteu ai totonu o le fale ma ni pea fugalaʻau geometric ma laʻau lanumeamata, faʻaolaola le ea i se kapeta susulu poʻo se pupuni e le masani ai.

Lenei, o le teuteuga faʻataunuʻuina e le gata i le matagofie, ae faʻapea foi i mea aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faletaele o loʻo teuteuina i solo, o tagata lelei e faʻaau i le sami ma ipu mo pulumu nifo, mea e tuʻuina ai fasimoli ma isi mea aoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai uluaʻi moli moli i le ata o le fale uliuli ma paʻepaʻe i le ituaiga minimalism.

Ata o le faletaele tuʻufaʻatasia

I le mamanu o le faletaele, faʻamalosia galuega tauave ma le leai o sina mea faigata e faʻapea foi ona talia. O le potu ua faʻaauupegaina i aso nei mea maualuga-tekonolosi mea i le toe faʻafouina o se faletaele faʻatasi ma le faletaele i le faiga o minimalism, faʻata faʻataʻitaʻi luga e faʻaaogaina e mafai ai ona faʻataʻitaʻi se vateatea voluma ma mama tioata e faʻasalalau malamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale tuʻufaʻatasi tuʻufaʻatasi i le sitaili o minimalism ma elemeni o art deco.

Mo se lautele lautele potu tuʻufaʻatasia, siosiomaga-minimalism mafai ona avea ma autu, lea e le aofia ai le faʻaaogaina o uʻamea poʻo minimalism ma elemene o vasega masani, loft, hi-tech ma isi faʻatonuga. O ia tuʻufaʻatasiga faʻasaga i le talaʻaga o le laconic ma le geometric background o le a sili ona faʻamamafaina le matagofie o totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi ma le faletaele ma le vai taʻele i le ituaiga o minimalism.

Faleuila mamanu i le faiga o minimalism

O lenei sitaili faʻatonuga e fetaui lelei mo le teuteuina o se tamai faletaʻele. Ona o le austerity mautinoa, o le toesea o le aoga ma le manaʻomia mea, o le avanoa matua faateleina, ma le saolotoga o gaioiga e faʻasaoina.

I le ata, o le sitaili o minimalism i le ata o le faleuila potu.

O le potu laei e faʻatumuina i le sili atu ona faigofie pe fausia i totonu o meaafale ma pupula palasitika poʻo lacquered laupapa luma. Faatu se faleuila tautau i le puipui, magoto ma bidet. Faʻafetai i lenei metotia o le faʻapipiʻiina, e foliga mai e nana uma inisinia fesoʻotaʻiga.

Faletusi o ata

Laconic, laei ma matagofie i totonu o le faletaele i le minimalism style feiloai uma ma ona po nei tisaini faiga. O sea fofo mamanu liliuina le faletaele i se nofoaga lelei mo le aveina vai auala, malologa ma malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: - Moomooga ft. Siva Palota Official Video (Mae 2024).