Manatu mo teuteuga i totonu: 15 auala e teuteuina ai mea i ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

O se mautotogi fale mautotogi o se miti e foliga mai e le ausia e le toatele. E taliaina lautele e naʻo taumafaiga a tagata atamamai tisaini ma tele tupe teu faʻafaigaluega o le a liliu se fale mautotogi i se sili lelei. Ae o le mea moni o le fausiaina o se fealofani ma faʻafaigofie totonu, oe le manaʻomia le faʻafaigaluegaina o tagata faʻapitoa ma faʻaalu vaʻaiga tau. Ua lava lea e faʻaali ai sina mafaufauga.

O lima agavaʻa e mafai ona galue ofoofogia e oʻo lava i se tamaʻi fale mautotogi. Aua le talitonu ia te aʻu? Siaki le initaneti. Oe mafai ona mauaina sili DIY totonu manatu i luga o le tele o '' upega tafaʻilagi eseese. O loʻo iai mea uma iinei: toe faʻafouina meaafale tuai, teuteuina o se potu, fausiaina o ni mea e le masani ai teuteuina mai mea fasi mea. E oʻo lava i se moli tuai, o loʻo salalau solo le tusi o le Encyclopedia Britannica poʻo se nofoa malepe na taoto faʻataʻamilo i luga o le poletito mo le tele o tausaga e mafai ona avea ma teuteuga matagofie mo lou potumoe poʻo le potu malolo. Ole mea taua e aua le fefe ile faʻataʻitaʻiga.

Faʻasaʻoa meaafale ma pepa puipui

E i ai ni au pepa tuai pepa tuai o totoe mai le toe faʻafouina muamua i luga o le mezzanine? Aua le faʻataʻalise e ave i latou i le lapisi faʻaputuga o otaota le talafeagai! Latou te fesoasoani e manava le ola i totonu tuai mea totino, liliu i latou i aitema aitema.

O se laulau kofe o le a foliga ofoofogia pe afai e te tuʻuina se fasi pepa manaia i luga o lalo o le ipu malamalama. Leai se mea e faʻasolo solo ma kelu. Afai ua e lelava i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suia i soʻo se taimi.

O le teuteuina o se moli moli ma le pepa puipui o se mea sili sili ona lelei: o le mea e avea susulu ma faʻafaigata. I se faʻaopopoga, o le moli tuʻufaʻatasi faʻamalamalamaina le mamanu, lafoina pupuni faʻataʻamilomilo i totonu o le potu. E le matagofie?

O se masani ulu ulu mafai ona faia i le na o le faʻapipiʻiina o se fasi pepa puipui i se lanu eseʻese luga atu o le moega. O lenei fofo e sili ona talafeagai mo moega e aunoa ma tua.

Wallpaper i lanu uliuli ma papaʻe leo, tusitusi pe siaki o se filifiliga filifiliga mo decoupage.

Faʻapipiʻi ata pepa puipui i faitotoʻa o le kapeneta faʻatagaina oe e fausia ni meaafale tulaga ese i ni ituaiga tino ese.

Taua: ina ia mafai ona faʻaleleia atili le faʻamamaina, filifili se faigofie ona fufuluina pepa puipui, pei o le vinyl

Faʻasaʻe 'ofu faʻatasi ma pepa puipui

O se laulau le manaia poʻo ni lavalava lavalava, faʻapipiʻi ma toega o pepa puipui, o le a liua ma se galuega o le ata ata e faʻaola ai le ea. Lenei ituaiga o decoupage e matua faigofie ona faʻatinoina ma avanoa mo tagata uma. Faʻaaoga lelei manatu taua pei o:

  • Faʻapipiʻi ma fasi pepa faʻapipiʻi i le teuteuga tutusa. O se ofu sisina papaʻe fiu o le a sili atu ona faʻaalia! Ia mautinoa ia tutusa lelei le ata, ma o le lanu e ogatasi ma le lanu o puipui ma foliga lautele o le potu.
  • Fuafua metotia. Faʻapipiʻi meaafale ma fasi pepa faʻapipiʻi ma se eseʻese foliga foliga fatufatuaʻi, pei o le suʻiina o se patchwork ie soosoo. O le mea autu o le "patch" e tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi ma fausia ai se fealofani maliega.
  • Wallpapering mai totonu. O se taimi faʻaalu ae aoga manatu mo tatala fata. Faʻatagaina oe e faia se susulu tuʻufaʻatasiga, faia le pito i tua pa o fata ma fata latou lava o se elemeni elemeni.

Taua: ae e leʻi faʻaaluina le faʻapipiʻiina, faʻaaoga le sanipepa ma le vali acrylic e faʻamama ai le laualuga o galuega mai pisia, mavetevete ma maosiosi.


Isi ituaiga o decoupage

Matagofie fatuga mo teuteuina meaafale na faia e isi auala.

Napkins mo decoupage. Latou te le faigata ona mauaina i faleʻoloa faʻapitoa. Eseese i le faiga, latou te faʻatagaina oe e teuteuina meaafale e tusa ai ma le tulaga masani o le potu.

O le ie. Teuteuina o ie o se auala lelei e manavaina ai le ola i totonu o meaafale tuai. E faigofie le faʻaogaina o pupuni tuai mo lenei. O lavalava, ufiufi i fasi ie, foliga matagofie ma le masani ai. O le toe faʻamamaina o se nofoa tuai o se teuteuga manaia.

Varnish. O se faigofie ma faʻafaigofie auala o le faʻaaogaina o decoupage napkin ma varnish latou. O le manatu o le faʻaaogaina o se varnish faʻapitoa mo le craquelure e ofoofogia: o lea varnish fausiaina matagofie taʻetaʻei luga.

Toning ma vali. Meaafale, lanu i vali lanu, foliga susulu ma faʻafaigata. O se soʻoga filifiliga o le valiina o le laulau e ala i tulle, mauaina o se matagofie foliga. E mafai e le toning atamai ona faʻafuaseʻi ona "matua" ia meafale, faʻaalia ai le tamaliʻi. O le aafiaga tuai na faia e ala i le teuteuina i auro poʻo siliva vali. O auro mananaia poʻo le siliva o le a faʻaaogaina ai o meaafale e sili ona masani aʻi.

Headboard

O le ulu ulu o le autu elemeni teuteuina o le moega. E faigofie ona fai o se susulu faʻaaliga i le ata o le potumoe, pe a e faʻaalia ou mafaufauga:

  • laupapa malulu: o se fasi polyurethane foam ua faʻapipiʻi luga o se tulaga mautu ma ufiufi i le veloveta, veli poʻo isi mea. Faʻaoga faʻamau mo teuteuga;
  • fafie masani. O se filifiliga taua aitia: mamalu laupapa laupapa, matagofie lattice laupapa, aulelei fata ma sili atu isi. O le ulu ulu e faia i lala masani e foliga ofoofogia;
  • o se papa. O se maa faʻamau faʻaigoaina o le a faʻamalosia le ulu ulu. Fans o mataʻina tisaini mafai ona faia se vaega o sami 'iliʻula o se ulu ulu;
  • ofe. Eseese mea e faʻatagaina ai oe ona faia ni faʻaupuga tulaga ese - mai se laupepa matagofie i se ulu ulu eseʻa faia mai ofe laupapa o eseese maualuga;
  • ata O se ata e te fiafia i ai poʻo se ata e faʻaosofia ai lagona mafanafana o le a avea ma matagofie ulu ulu ma faʻalauteleina le potumoe avanoa;
  • faʻapipiʻiina Lenei oe mafai ona faʻaalia ou mafaufauga e ala i le faʻaaogaina o mea sili ona le mafaufauina mo teuteuga. O le iʻuga e matuaʻi matagofie lava. Aua le fefe e faʻataʻitaʻi!


Ie puipui a Roma

O Roman blinds o se tali talafeagai ma lelei mo totonu o soʻo se potu i lou fale. Latou te fai ma sui o se fasi tapoleni i le tele o se faʻamalama ma suʻi-i fasi pepa. Faʻafetai i le mea mulimuli, o paolo Roma e mafai ona faʻaputuputu e pei o pupuni, fausiaina gaugau matagofie.

Faigofie ma le alofa tunoa faia roman tauaso se sili sili lelei teuteuga elemeni. E mafai ona latou teuteuina le potu malolo poʻo le potumoe, tautau i le vasega pepe. Lenei o se aoga filifiliga mo le umukuka. O se lautele lautele o lanu e faʻatagaina ai tagata uma ona sailia se filifiliga latou te fiafia i ai.

O paolo a Roma e faigofie lava ona fai e oe. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia se fasi ie o lau filifiliga ma tuai tauaso:

  • fua le lautele ma le umi o le faʻamalama, faʻaopopo le 1 cm i itu taʻitasi mo soʻoga ma tipi se fasi ie. Uʻamea ma suʻi i suʻisuʻi;
  • aveese ni fasipepa sili atu mai pupuni, kelu le toega i le ie pupuni mai totonu;
  • tautau le ie pupuni.

Nai lo pupuni, oe mafai ona faʻaogaina pou laupapa. I lenei tulaga, o fasi pepa e faʻapipiʻi pe suʻi i totonu, i filifiliga. Aua neʻi galo e suʻi luga mama ia pasi le maea.

Teuteuga puipui mai se ata

Matagofie ata mai lau oe lava faʻamaumauga pe mai le Initaneti o le a avea ma se faapitoa totonu auiliiliga. E tatau ona e taumafai laitiiti!

O ata faʻafanua e le na o le pau lea o le auala e faʻatautau ai se ata i luga o le puipui. Mafaufau i manatu e pei o:

  • Ata i luga o le substrate. Saili se faʻavae e mafiafia, mausali, ma mama (Styrofoam poʻo Styrofoam e lelei). Lolomi le ata ina ia 5 cm lapoʻa nai lo le lagolagoina: e manaʻomia le kiliaina mo gaugau. Faʻamoe lemu le ata i le lagolago i le punou o pito. Taulima le ata i le kelu ia susulu ai le ata. Afai e te tipiina se ata i ni nai vaega, oe maua se sili ona mataʻina ata faigofie.
  • Ata i luga o tapoleni Oe o le a manaʻomia se tapoleni faʻaloaloa luga o se faʻavaʻa ma se lolomiina ata i le tele. Faʻapipiʻi le mafiafia o kelu auala i le tapoleni, oomi le ata i luga ia ma tuʻu mo ni nai itula, manatua e faʻasusu i se fagu pasī. Ona fofoʻe ese lea ma le faʻaeteete le pepa ma faʻapipiʻi le isi vaega o mea puipuia i le tapoleni. O le iʻuga o se aulelei foliga ma aulelei scuffs!

E tele aitia foafoaga mo le faʻaaogaina o ata i totonu. Faʻaaoga!

Kapeti amata

E faigata ona talitonuina pe faʻafefea ona suia i totonu le faʻafetai i se kapeta aulelei. E faigofie foi ona fai i ou oe lava lima mai fasi mea, o le filifiliga e matua tele lava.

Fusipau paʻu. O se tasini fusipaʻu e faia i le paʻu moni (o lo latou numera e faʻamoemoe i le lautele o kapeta i le lumanaʻi) o loʻo faʻamau faʻatasi ma uʻamea faʻamau poʻo se maea. Foliga manaia!

O le ie. E mafai ona e taufetuli solo i totonu o pu o lau fala taele e fausia ai se lauulu fluffy, pe lalaga se kapeta manaia mai ie vaapiapi o ie. O mitiafu tuai poʻo solo solo taele e manaia tele.

Uaina inu uaina. Pe tusa o le lua selau 'uaina' uafu, tipi i le afa ma faʻapipiʻi i le vai-faʻamama nofoaga, faia se sili ona manaia kapeta kapeta. E mafai ona e tuʻuina se faʻataʻitaʻiga mai corks.

Fulufulu malulu filo. O le tuʻuina i luga o ni tamaʻi ata e faia i filo fulufulu mamoe ma faʻapipiʻi faʻatasi, o le a e maua ai se kapeta sili ona mafanafana. O le filifiliga o paolo e sili ona tamaoaiga!

Maa maa. O tamaʻaʻaʻa matagofie e te aoina i luga o le matafaga e mafai ona avea ma se fala taʻele mataʻina. Sili ona manaia aulelei!

Aluga aluga

Malulu malulu e fausia ai se lagona mafanafana ma avea o se susulu faʻaali i totonu. Afai e faigata ia te oe ona sailia se aluga e fetaui ma ou tofo i le faleoloa, aua le popole: e faigofie ona e faia oe lava.

DIY aluga. Soʻo se tamaʻitaʻi tomai na te iloa faʻafoe se masini suʻisuʻi e mafai ona suʻi ia lava se aluga poʻo se ottomanu vaivai o soʻo se tele ma foliga. Faʻafou lau aluga sofa i le suʻiina o ni aluga aluga mo latou. O le tele o filifiliga o ie ma ie ufiufi i faleʻoloa e mautinoa ai le faʻatinoina o soʻo se manatu.

Valivali. Afai e te le iloa faʻafefea ona suʻisuʻi, e le afaina: e mafai ona e faigofie ona valivali ni aluga malie i se lanu fou e faʻaaoga ai ni ie vali faapitoa. O se filifiliga lelei o se ata poʻo se mamanu faʻaaogaina faʻaaogaina se stencil. O aluga papaʻe e sili ona talafeagai mo le valivali.

Ombre Mo se lanu e faʻaosofia ma ofoofogia tele, fufui le aluga i le vali 2/3 o le umi ma aveese vave 5 senetimita mai le suavai. Faatali le isi 5 minute ma aveese le isi 5 cm, ma faʻasolosolo ai lava seia oʻo i le iʻuga. O le iʻuga o se gradient manaia.

Teuteu lamepa

O le muamua moli moli o le a avea ma se teuteuga moni o le potu. Oe mafai ona faia oe lava i le mauaina o se moni lava aitema. O le filifiliga o mea mo gaosiga e tele tele:

  • pepa. O se pulou matagofie na teuteuina o le a le gata ina teuteuina le lamepa, ae o le a lafoina foi ni ata paolo. O le moli susulu o le a sau mai se faʻafanua lalolagi poʻo ni au ata e te fiafia iai;
  • le ie. Needlewomen mafai suʻi se moli uila i lo latou fiafia i ai pe teuteuina le tasi ua uma ona i ai i lipine, appliances, draperies;
  • filo Afifi fusifusia le moligaʻo i le vulu ma malupuipuia: faigofie ma matagofie! Faatasi ai ma le fesoasoani a se bouncy polo, mafiafia filo ma kelu, oe mafai ona faia se manaia polo-foliga lamepa;
  • lopa poʻo ni faʻamau. Suʻi pe kelu i latou i se laulau lamepa ma liua o se galuega o faatufugaga. O leisi auala o le nonoa o lopa i luga o se manoa ma, faʻapipiʻi i se uʻamea faʻamau, faia se malu moli moli;
  • lala Faʻaputu lala saʻo ma faʻapipiʻi faʻatasi. Oe o le a maua se le masani ai moli uila faia i masani mea.

Oe mafai ona faia lenei ma sili atu oe lava: na o lima tomai ma mafaufauga e lava. Aua le fefe e fai!

Mea teuteu ola o le gaosi

O laʻau ola o se teuteuga e matua faʻataulaitu. O se succulent mamanu elemene e mautinoa e faʻaosofia fiafia fiafia mai au malo. E faigata ona talitonuina o na mea matagofie e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima:

  • O le pa o suamalie. O le papaʻu papaʻu ua tapunia i luga ma se uʻamea mesh ma se faʻavaa laupapa. Eleele liligi totonu (soʻo se paluga mo cacti e talafeagai). E totoina se tuufaatasiga o le suamalie. O nei unpretentious laau toto i tulaga sili ona faigata. O le fausaga e faʻamau faʻatutū ma faʻamalieina le mata.
  • "Faatoʻaga" luga o le laulau. Oe o le a manaʻomia se mafiafia countertop ma se malologa malologa i le ogatotonu. Tuʻu iina se pusa suamalie ma faʻafiafia i le lanu meamata "togavao" i le ogatotonu o lau laulau i le potu malolo.
  • Laulau kofe "Green" ma lona tioata i luga. O lona vaega pito i lalo e liu ma se fugalaʻau, lea e toto ai ni ituaiga suamalie Teuteu le mea e fai i maʻa matagofie.

Taua: ia fausia se fatuga, filifili laʻau o eseʻese foliga ma lanu.

Pusa tioata i teuteuga

O fagu tioata, fagu, fula e faʻaputuputu i totonu o matou fale mo le tele o tausaga. O le mea e ofo ai, o nei mea aoga i le olaga i aso uma e mafai ona liua i se sili matagofie teuteuga elemeni. E faigofie ona faia i latou e tusa lava mo se amataga.

Teuteuga. Faatasi ai ma se pulumu, vali ma musumusuga, oe mafai ona liua se masani fagu po o se fagu i se galuega o faatufugaga. E talafeagai foi mo teuteuga o filo, lopa, ie, pepa, auala ufiufi ma mea uma e oʻo mai i le lima. O le koneteina maeʻa mafai ona avea ma tuʻusaʻo vaʻaia poʻo se matagofie mea faʻamanatu.

Lamepa. O le auala pito sili ona faigofie o le tuʻuina o le moli Uila i totonu o se fagu tioata lanu ma maua mai se moli uila mataʻina tele. Afai na e vaʻai i se fagu pe tipi se pu i totonu, e te maua se tuugalamepa e le masani ai poʻo isi paolo mo se moli uila.

Meaai laulau faʻapitoa. Ua lava e tipi le fagu ma olo lelei. Mai se fagu, safa i le isi itu, oe maua se tioata tulaga ese poʻo se ipu tuʻufua. Vaʻai faʻatatau i le fagu ma e i ai au mea faʻapitoa tuʻuina atu o meaʻai.

I luga ole Initaneti, e selau ma selau aitia e avanoa mo tagata uma ile faʻaaogaina o tioata koneteina i teuteuga. Fai se gaioiga!

Matagofie galuega taulima "maamora"

O le matagofie tele "teuteuga" maamora "teuteuga e mafai ona faia e oe lava i le faʻaaogaina o polesi fao. Piki i luga le paolo (a itiiti mai e lua) e te fiafia i ai. Saili le aitema o le ae teuteuina (tioata, fagu, ma isi). Faʻaputu foi i luga o le polesi manino, o se mea fulunifo, mea manifinifi faʻasusu, ma se koneteina vai. Ma galue:

  • faʻatapulaʻa le vaega e valivali i le mea faapipii;
  • ave le vai i totonu o se koneteina ma faʻapipiʻi faʻatasi ma varnish uma, seʻi vagana ai le manino. Faʻaoga ia isi lanu i luga o le muamua;
  • Faasolo le sasa mai le ogatotonu i le pito ma se nifo. Vave, seia malo le varnish!
  • fufui se ipu malamalama poʻo se ipu tuʻu i luga o le vai. Aveese ma le faʻaeteete ma faʻamago;
  • Faʻaaoga manino varnish e faʻalelei le mamago mamanu. A uma ona mago le aitema, aveʻese le mea faapipii faʻapipiʻi ma aveese soʻo se poloka fao polesi ilaila.

I le teuteuina o se mug poʻo se ipu i lenei auala, e mafai ona e mautinoa o loʻo e faia se faʻavae tulaga ese moni!

Pei ona e iloa atu, ole faia o se tulaga ese sitaili mo lou fale mautotogi e le faigata tele. Le faitau afe o aitia mo soʻo se tofo o loʻo faʻatali mo lo latou faʻatinoga, toetoe lava a aunoa ma le manaʻomia ni tau. O le elemeni muamua teuteuga, masalo, o lea ua faʻaputuputu le pefua toʻaga i totonu o se tuʻua tulimanu o lou potu. Ua oʻo i le taimi e vaʻai ai i le mezzanine, lulu pusa i luga o le poletito, ma eli i totonu o le pusa tuʻu. Ma amata fausia!

Faiga a le gataifale: uati le masani ai i luga o le puipui

Ata vali vali ma fuga fugalaʻau

Tulaga masani o lala ma fugalaʻau fou

Lamepa Matagofie "Luminous Lace"

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O Tua Atu o Tiga o Manuia (Mae 2024).