Potumoe piniki: foliga foliga, matagofie faʻatasiga, ata moni

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

A numera o foliga vaaia foliga:

  • Mo le talaʻaga autu i totonu o le potu, o se malulu ma taofiofi lanu ata e sili talafeagai.
  • I totonu o se potumoe ma se laʻititi eria, paolo pei o le fuchsia poʻo le yoghurt piniki mafai ona vaʻaia faʻaititia le avanoa e sili atu ma fausia ai se le lelei lanu aʻafiaga.
  • O le faʻaaogaina o le malamalama piniki ma le pauta i le teuteuga o le a saofaga i le faʻalauteleina o le potu, ma meaafale meafale i se tutusa lanu, i se isi itu, o le a foliga sili atu tele.
  • Mo se tuʻufaʻatasia ma lanumoana poʻo lanu moana, e sili ona talafeagai se palaka piniki vaivai.
  • Psychologically, susulu lanu faʻaosofia ai se lelei ma le fiafia loto, ae o leo malu e faʻamalieina le feteʻenaʻi.
  • Fai mai Feng Shui i totonu o se fale mautotogi, o lenei lanu lanu e sili ona lelei mo le teuteuina o le alofa sone. O moli mafiafia e tuʻufaʻatasia ma moli, o le a faʻaopoopoina ai le malosi i le potu ma lagolagoina ai le lagona alofa o le aiga.

Paolo piniki

Pale lanu e faʻaosofia i taimi uma lagona alofa. Mama ma le natura sesega lanu piniki sesega, e ui lava i lo latou tauagafau, faʻatagaina oe e ausia se sili ona manaia ma manatua pea se ata.

Faatasi ma le malualii piniki efuefu piniki tuufaatasi ma le kiona-paʻepaʻe, penina efuefu ma susu papaʻe lanu. E mafai ona faʻaaogaina uma o le autu talaʻaga ma o se faʻaopoopo leo leo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu moe i totonu, teuteuina i le piniki palapala ma le paʻu.

Efuefu piniki po o le efuefu rosa lanu, aemaise lava i le matte tini. O loʻo faʻaaogaina mo ni vaega teuteuina o pa, meaafale poʻo elemeni lavalava.

Meafale

O le tele o taimi, o mea papaʻe e te manaʻomia mo se ituaiga totonu, ma o se filifiliga manumalo-win. O le moega, laulau i tafatafa o moega ma isi aitema i totonu o se kiona paʻepaʻe foliga foliga ea ma leai se mamafa. O se mea e sili atu ona aoga, ae o se mea e le manaia tele, o le potu moe e faia i laupapa sukalati-lanu poʻo meaafale i le beige ma auro.

E mafai ona e faʻaeeina le siʻosiʻomaga i le saua ona o elemene o le lanu efuefu, o kapoti e iai a latou auiliiliga teuteuga foliga manaia. Mo se mamanu le masani ai, o le faʻapipiʻiina o se mama laupapa pusa o drawers poʻo lavalava laulau ufiufi ma translucent varnish e talafeagai.

O se malamalama poʻo le pastel piniki lapoʻae moega o le a ofi ofi i totonu o le potumoe. O se filifiliga manaia o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi poʻo se mamanu ma se fatu-foliga ulu ulu. O le moega e faʻatumuina i le matagofie o ie afu, aluga poʻo se faʻatautau tautau.

I le ata, o se laupapa moega ma se malulu ulu ulu i totonu o se potumoe mamanu i piniki paolo.

Maea ma mea

Mea uma e tatau ona atoatoa i le ata o se faletaele, mai matagofie meaafale i matagofie ma sili ona lelei ofu.

  • Fogafale Mo totonu mafanafana ma mafanafana totonu, o le foloa ua maeʻa ma laminate, kapeti poʻo linoleum. Ina ia malamalama le potu ma lautele, e fautuaina e filifili se ufiufi beige poʻo ni nifo nifo elefane.
  • Pa. E mafai ona e faʻaeeina meaafale i le uluaʻi faʻaaliga teuteuga faafetai i le vali teuteu. O puipui e mafai foʻi ona faʻapipiʻi ma pepa puipui mo le valiina pe teuteuina i ata faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaalia ai se togalaʻau tele o ros, o se fugalaʻau matagofie ma sili atu.
  • Taualuga. Mo le vaalele taualuga, o le 'eseʻese o faʻaiʻuina fofo e faʻaaogaina i le paepae poʻo le piniki malamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi ma pepa puipui, valivali, paʻepaʻe, teuteuina i se ie pupula poʻo se paolo. Fausaga Plasterboard o soʻo se faʻatulagaina o le a ofi faʻalelei i le ata faʻaonapo nei.
  • Faitotoa Faitotoa piniki malamalama ma le lamolemole, pupula luga o le a maua ai le avanoa avanoa ma faʻaali. Paʻepaʻe, sukalati sukalati poʻo ni laupapa malamalama e lelei mo puipui piniki.

Ata o se potumoe potualuga piniki ma efuefu kapeta fola.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le faamaeʻaina, oe mafai vaʻaia vaelua le avanoa i ni vaega faapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu piniki sesega, ona o le lanu elemene elemeni, o le a mafai ai ona faʻamalamalama lelei le falefaigaluega poʻo le laei laei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai puipui i totonu o le potu moe, o loʻo lainaina i le vali piniki teuteu.

Ituaiga ie

I totonu o le potumoe piniki, e faapitoa le uaʻi atu i pupuni. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona faʻaopopo le mafanafana ma le lalelei i totonu. Mo potu malamalama piniki malamalama, e talafeagai le faʻaaoga sili atu tele pupuni ensembles ma teuteu i le tulaga o lambrequins po o teuteu eseese.

I totonu o se tamai potu e faʻalautele ai le avanoa, o pupuni e teuteuina i efuefu, kulimi, paʻepaʻe-piniki poʻo peach-samasama ie pupuni. Brown blinds e fetaui lelei ma lanu piniki.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu moe piniki ma lona faʻamalama ua teuteuina i pupuni paʻepaʻe.

O le potumoe o le a foliga sili ona tamalii, faʻatasi ma satin quilted bedspreads poʻo apricot-colour capes. O lenei mamanu o le a faʻaopopoina le mafanafana ma le vavalalata i le ea. Teuteuga aluga ma kapeta i lanu piniki sesega pe faʻapea foi le isi itu, i se pupula sili atu ma susulu mamanu foliga sili ona manaia.

I le ata, pupuni siaki mo se potumoe piniki, faia i le atunuʻu sitaili.

Teuteuga ma mea faʻaaoga

Lenei totonu e teuteuina ma ituaiga uma o tioata, mama lopa, tioata elemene, faʻata ma chrome auiliiliga. I le avea ai o se siʻufofoga, faʻaaoga piniki geometric lolomitusi i le mamanuina o keramika ipu, laulau lamepa poʻo se pepa lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le potu moe i lanu papaʻe ma piniki.

E mafai ona e faʻaopopoina le vaʻaiga o se fale mautotogi tautupu i le potumoe i le faʻaopopoina o moligaʻo auro, faʻavaa o ata ma isi aitema.

Moli

I le fausiaina o soʻo se tisaini, o le faʻalapotopotoga o moli e taua tele lona taua. O le tali sili ona lelei mo se potumoe o le a maua ai le malamalama i le lotoifale i le tulaga o sconces matagofie, moli i autafa ma moli foloa, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o moli lautele ma vaivai, e fai ma faʻataʻitaʻiga, o se moli uila poʻo ni moli malamalama, e sili atu ona tuʻu i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i beige ma piniki, teuteuina ma le moli lamepa ma moega sconces.

Tuufaatasiga lanu

O oe lava e maua le piniki, e tuʻufaʻatasia ma lanu eseese ma paolo, e loloto atili ai ma atili ai ona tumu.

Potu efuefu-piniki

O se taulau manuia mo le teuteuina o se faletaele. Ole fua e le faaituʻau ma le malulu ole efuefu e faʻamalieina ai le piniki totonu ma avatu iai se foliga taugata ma matagofie. Lenei vaifofo vaifofo e masani ona faʻaaoga mo le matagofie foliga o se tamaʻitaʻi poʻo se teine ​​potumoe.

I le ata, efuefu pepa puipui ma geometric lolomi tuʻufaʻatasia ma piniki ie i totonu o se tamaʻi potumoe.

O le lanu efuefu lanu e fausia ai tuʻufaʻatasiga manuia ma le tele o piniki. O sea lanu paleta ei ai sona aafiaga lelei i luga o se tagata ma i ai se aafiaga malolo.

Lanumoana ma papaʻe

O se sili agamalu ma mata-matagofie tuʻufaʻatasia e fetaui lelei e oʻo lava i se tamaʻi potu. Ona o lo latou fealofani, o nei lanu e aumaia le malamalama ma le ea i le ea.

I le ata, o le potumoe totonu ua fuafuaina i le sesega piniki ma paʻepaʻe.

Paʻepaʻe i le tuʻufaʻatasia ma le paolo e leʻi mafaufauina o le piniki o le a faʻatagaina ai oe ona faia soʻo se faʻataʻitaʻiga i totonu ma aumai i le olaga ni galuega ofoofogia matagofie ma matagofie.

Potu piniki-mint

Talu ai ona o se mea taufaʻafiafia duet ma paʻaga lanu o loʻo tu i itu faafeagai o le paolo fusi o alaleo, o le potumoe mauaina se fou ma sologa lelei foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o tamaʻi potumoe a tamaiti mo se teineititi, na faia i lanu piniki ma le mint.

Lanumoana ma lanumoana totonu

Leo malu ma lanumoana lanumoana e avea ma matagofie teuteuga mo se tamaititi potu poʻo se tamaʻi potu moe.

Tuʻufaʻatasia ma mumu

O le piniki ma le mumu tandem foliga foliga mai, fiafia ma manaʻomia se agavaʻa faʻalatalata. E masani ona maua i le oriental style pe faʻaaogaina e teuteu ai se potumoe mo se ulugaliʻi faʻaipoipo.

Lanumoana-piniki

Lototele uliuli gūgū vevela piniki ma matagofie le faʻamamafaina maaleale piniki piniki. O lenei eseʻesega e faʻaaogaina i luga o le puipui faʻaigoa poʻo ni vaega e pei o se teuteuga pei o se moega, aluga, pupuni poʻo ni mamanu i teuteuga.

Tuʻufaʻatasia ma le turquoise

O le piniki-turquoise tuʻufaʻatasia fausiaina se maaleale mamanu ma e le ovaulia le latalata atu avanoa. O pupuni piniki o le a foliga mai e le tele le lalelei, ae o le turquoise manaia ma vaivai o le a faʻaopoopoina ai lagona faʻafiafia i le tulaga.

Tuʻufaʻatasiga o le piniki ma le beige

Kulimi taofiofia poʻo lanu beige faʻatasi ma piniki foliga aulelei ma fafine. O lenei lanu lanu o le a fausia ai se le atoatoa lagona fiafia i le potumoe.

Faiga fofo

I totonu o se potumoe sitaili Provence, sima i luga o le faʻalo ma le malamalama matua vasega fale kapeti o le a sili ona aoga i le ogatasi ma pepa puipui teuteuina ma se susulu lanu piniki fugalaʻilaina, o se lolomi ma fugalaʻau poʻo faʻalata laina. Mo totonu Farani, e talafeagai le faʻaogaina o mea anamua laupapa tuai i mea papaʻe papaʻe poʻo piniki, e teuteuina i atavali poʻo le vaneina.

Mo se masani totonu, efuefu, pastel ma lefulefu lanu ua filifilia. Lanumoana o le a foliga fealofani i le tuʻufaʻatasia ma lanu efuefu, beige poʻo laʻau lanu.

Neoclassicism e iloga mai i se tuʻufaʻatasia o le mafanafana, e pei o le piniki-peach, royal pink, cloudy piniki ma malulu sinasina-lilac poʻo lilac-piniki shade. Lenei mamanu e faʻatasi ma le fuafuaina symmetry, manino laina ma faigofie faʻataʻitaʻi foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu moe piniki e taʻua o Provence i le pito i luga o le fale.

I boho style décor, pupula lanu piniki ma le tele o numera o teuteuga auiliiliga e sili. O le potumoe e faʻatumuina i le tele o ituaiga ie, i le tulaga o napkin lace, patchwork quilts ma isi manaia elemeni.

Ata o se potumoe mo se teine

Lanumoana totonu mo se tamaʻi purinisese teuteuina i pupula sisina, leai ni ie, o se pupuni ma isi matagofie auiliiliga, e pei o mama ata faʻafanua, 'amu aluga ma aulelei fluffy meataʻalo e fausia ai se ofoofogia siosiomaga i le vasega pepe.

I le potumoe mo se teine ​​aʻoga teine, o se fasi vaega o le piniki e sili ona talafeagai. E mafai ona maua i ie moega, pulou, kapeta ma isi tamaʻi mea.

I le ata o loʻo i ai le potu paʻepaʻe ma le piniki mo se teineititi, faʻatasi ai ma le faʻaaliga o le lanu turquoise.

Mo le potu a le talavou, o se lanu piniki palu faʻafefiloi ma kulimi, malamalama lanumeamata, enaena poʻo lanu efuefu e talafeagai. Lenei, o le a liliu atu ina ia ausia se sili ona faʻaonapo nei ma aulelei tisaini mo se tuputupu aʻe teine.

Faletusi o ata

O le lanu piniki lapopoʻa ma le tele o lanu e faʻaliliu ai le potumoe i totonu o se manaia malologa ma matagofie nofoaga malologa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Grow Sweet Potato Successfully -- Its Super EASY! (Mae 2024).