Laulau faamalama sill: ituaiga, meafaitino, mamanu aitia, fomu, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga

Manuia sili ma le lelei.

leleiMinus

Taua sefeina avanoa.

Ona o lenei mamanu, le faʻasalalauina o le mafanafana ea i totonu o le potu ua faʻalavelave.

O le potu e faia i luga o se sili atu muamua ma tulaga ese foliga.

Lelei sili atu le malamalama malamalama, e sili ona lelei pe a fausiaina se galuega vaega.

O le mafai ona faʻaaogaina pupuni umi e le aofia ai.

O le maa o loʻo i lalo o le faʻamalama matala fesoasoani i le mafanafana vae faʻavevela.

Ituaiga o laulau fausia-i

E tele ituaiga.

Tusitusiga

O le faʻamalama sill e liliu i luga o se kesi o se sili aoga ma talafeagai fofo e mafai ai e oe ona faia se mafanafana fale faigaluega ma tuʻuina i totonu totonu o se magafagafa.

Faleuila

O se filifiliga sili ona lelei mo se tamaʻi potu, i le faʻavasegaina o ia mea, e manaʻomia ona e foʻia ni faʻafitauli i le taimi e tasi. O lenei boudoir design e le gata ina sefe ai avanoa faʻaaoga ma maua ai avanoa i malamalama masani fesuiaʻi, ae fausiaina ai foi se sili manaia foliga.

Komepiuta

O lenei mamanu o le a sili ona talafeagai mo laiti avanoa. Faʻafetai i se laʻititi faʻafouina e le manaʻomia tele tau tautupe, o se sili ona talafeagai ma aoga mamanu mafai ona faia.

Kesi

Pe a faʻatulagaina se kesi, e foliga mai e faʻaaoga tatau le vaega atoa e mafai ona faʻaaogaina ma mamanuina le mea e sili ona aoga ma aoga i totonu. O le nofoaga latalata, luga poʻo lalo o le countertop e masani ona teuteuina i kapoti talafeagai, fata mo tusi ma isi mea.

Transformer

A gaugau e manaʻomia le maualalo o avanoa, ma a tatalaina mafai ona talafeagai mo le faʻaaogaina o se tele kamupani. O se laulau fesuiaʻi ma vae, ua faʻalauteleina le faʻagaioiga ma eseese masini eseesega.

I le ata o loʻo iai se laulau fesuiaʻi laulau fualaʻau ma windowsill i le umukuka i Khrushchev.

'Aiga

Faʻafetai i le anoanoaʻi tele o sikuea, taʻamilomilo, lapoʻai ma isi faʻataʻitaʻiga e faigofie ona fetaui ma sili ona felanulanuaʻi tofo ma avanoa avanoa, oe mafai ona maua se matua 'ai mafanafana eria.

Gaugauina

O sea faʻamalama-sill gaugauina mamanu e iloga e le tele o aoga aoga ma, pe a gaugau, faʻatagaina e sefe avanoa i le tele e mafai ai. A filifilia se gaugau faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le faʻamalama sill, mafaufau i le maualuga maualuga ma foliga o le faʻamalama, le ituaiga o radiator ma le tele o isi nuances.

Laulau laulau

Faʻaavanoaina le avanoa e fausia ai se nofoaga mafanafana mo se fiafia faʻafiafiaga. Pa counters ma eseese configurations, tu perpendicularly, i le tuʻufaʻatasia ma nofoa maualuga, o le a le gata fausiaina se faʻamalieina atemosifia, ae faʻapea foi ona tuʻuina atu i le potu se foliga matagofie ma matagofie.

O a mea mo le faʻamalama sill countertop?

O ituaiga sili ona lauiloa o mea e faʻaaoga e gaosi ai.

Fai i laupapa

Countertops faia o natura mautu laupapa e matua anagata, siosiomaga faauo, maualuga lelei ma tulaga ese faʻanatura mamanu, faʻatagaina e aumai naturalness ma i le taimi lava e tasi teuteuga i totonu. Faʻapea foi sili taugofie ma taatele o le faavae faia o MDF ma chipboard, o loʻo i ai le faʻatapulaʻaina numera o lanu ma ie.

Maʻa fai

O maʻa matagofie faʻamalama e faʻaalia e le gata i le latou lanu ofoofogia ma le maualuga o le lalelei, ae faʻapea foʻi le latou teteʻe atu i le faʻafitauli masini ma le umi o le olaga tautua.

Pvc

O le filifiliga pito sili ona taugofie. E ui i lea, o fausaga e faia i le palasitika malo ma tumau e mafai gofie lava ona onosaia avega mamafa ma fausia ai se mea e tasi e faʻatosoina i lalo o se faʻamalama palasitika.

I le ata o loʻo iai le potu a tamaiti ma le laulau paʻepaʻe o loʻo tu i le faʻamalama.

Fautuaga mo le filifilia o se lanu lanu

Faʻavae fesoasoani mo le filifilia o se lanu samasama:

  • O le laulau faʻamalama potu o se vaega o le tuʻufaʻatasiga totonu totonu, o lea la lona lanu ata e tatau ona filifilia e amanaʻia ai paolo o mea tetele i totonu o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se umukuka seti, lavalava, moega poʻo isi meaafale.
  • Faʻapea foi, o le tele o taimi o le paolo o le laulau e faʻafetaui i le lanu o puipui poʻo ie eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni po o kapeta.
  • I totonu o le potu i leo le faʻaituau, e mafai ai ona e faia se faʻaleoga ma filifili ai se pito i luga susulu ma sili atu le faʻatusatusaga.
  • O le tali sili ona sefe o le a avea ma se laulau i se tuʻufaʻatasia monochromatic ma se faʻamalama faʻamalama.

I le ata o loʻo i ai se faʻamalama sill e liua i se laulau sinasina i totonu o le lotoa i le atunuʻu.

Fuafuaina o potu ma faʻamalama sill liliu i se laulau

Window window sill laulau filifiliga filifiliga i potu eseese.

Sill laulau i le umukuka

O le faʻamalama sill e liua i se laulau o le sili ona aoga mamanu taga mo se tamai umukuka avanoa e tatau ona faʻaaogaina aoga pe a mafai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le umukuka laititi ma le windowsill ua tuʻufaʻatasia i totonu ole laupapa laulau.

Lenei mamanu faʻatagaina oe e fausia sili atu workspace i le umukuka, mo se faʻataʻitaʻiga, lenei luga e mafai ona faʻaaogaina e tuʻu ai se tapu.

Laulau fausia i le faʻamalama o le potu a tamaiti

Lenei mamanu o le a avea ma lelei fofo uma mo le potu a talavou ma mo se tamaititi aoga. O se kesi kesi, faʻatumuina ma se lamepa, atamai teuina potu, fata itu po o laulau i tafatafa o le moega, o le a maua ai lau tama ma se mafanafana suʻesuʻega eria ma lelei moli.

I le ata o se laulau malamalama-lanu faamalama sill laulau i totonu o le vasega pepe mo tama e toalua.

O le faʻamalama sill laulau e masani ona faʻaaogaina i le faʻavasegaina o se potu mo tamaiti e toʻalua. Lenei faʻatagaina oe e sili atu faʻaaoga tatau le eria ma sefe avanoa faʻaaoga.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe mo se teineititi ma se faʻamalama faʻamalama liliu e avea ma se kesi, faʻatulagaina i autafa fata.

Ata i le potu malolo

I totonu o le potu malolo, o sea ituaiga mamanu e mafai ona iloga e se faapitoa maualuga agavaʻa. O le laulau e faʻaliliuina i se nofoaga galue, o se nofoaga mo se mea faʻafiafia pe o se nofoaga 'ai, e sili ona talafeagai pe a taunuʻu malo.

I le ata o loʻo i ai se laupapa laupapa ma se felavasaʻi faʻatasi i le faʻamalama sill i totonu o se tamaʻi fale.

Faʻataʻitaʻiga i le potumoe

O le laulau, o se faʻaauauina o le faʻamalama sill, faigofie ona avea ma tamai kapeneta poʻo laei laei. I le tuʻuina o le countertop i luga o le puipui atoa, e mafai foʻi ona teuteuina i fale eseese poʻo teuteuga matagofie.

Manatu i luga o le polotito ma loggia

A suia se faʻamalama vaapiapi faʻamalama sill ma se lautele lautele, e faʻafuaseʻi ona fausiaina se lelei malologa nofoaga. Mo se laʻititi loggia, e fautuaina ia filifili faʻasolosolo laulau faʻataʻitaʻiga.

Ata o le laulau i le ofisa

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea ituaiga mamanu, e foliga mai e fausia ai se unobtrusive mamanu, e fausia ai se fou atemosifia ma se mafanafana galulue vaʻaiga.

Foliga ma lapoʻa o laulau fesoʻotaʻi

Lauiloa ituaiga o foliga ma lapoa.

Angular

O le fofo lelei-sefe fofo e faʻatele ai le taua o le aoga faʻaaogaina avanoa, lea e sili ona talafeagai mo tamaʻi avanoa.

Lautele

O se laulau-faʻamalama sill e le gata ina sili atu le toʻafimalie ma aoga, ae e le masalomia lava o se uluaʻi ma maitauina faaleoga o le atoa totonu.

Semi liʻo

Faatasi ai ma le fesoasoani a se lapotopoto, malu, streamline ma matagofie foliga, oe mafai ona faʻateleina le siʻosiʻomaga ma tuʻuina ia ia se tulaga ese ma eseʻese mamanu. O le leai o maʻai tulimanu faia lalelei faataamilosaga foliga lalelei mo faigofie o le faʻaaoga.

Faʻatusa

O se matua tulaga ese ma faigofie lava teuteuga i totonu, lea, ona o lona matagofie foliga mai, e le masalomia lava e tosina mai ai mafaufau ma faʻaosofia ai le fiafia moni.

I le ata o loʻo i ai se laʻititi foliga faʻamalama faʻamalama sill laulau ma se pupula samasama countertop i totonu o le umukuka.

O se umi

O ia ituaiga mamanu e laconic ma lautele ma e talafeagai mo teuteuina se nofoaga galue.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le umukuka ma faʻamalama faʻamalama ma le faitotoʻa o le poletito, o loʻo tafe atu i totonu o se laulau laupapa umi.

Le mataitusi P

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei ergonomic ma puupuu laulau, e foliga mai e iloa ai soʻo se manatu mo teuteuina o se avanoa.

Faʻafefea ona faʻatulaga se faʻamalama sill laulau i totonu eseese sitaili?

O le filifiliga o foliga, lanu ma mea mo le countertop o le a faʻamoemoe i luga o le tulaga masani. Ona o le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalama sill laulau faigofie ofi i totonu o le tele o vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, loft, Procece, minimalism, hi-tech, masani, modernism ma le tele o isi.

I le ata o loʻo i ai le potu talavou ma se faga faʻamalama, teuteuina i se laulau e tafe atu i le windowsill.

Faletusi o ata

O le laulau faʻamalama potu o se aulelei moni ma fatufatu manatu aitia, lea, pe a fuafuaina lelei, faʻatagaina le gata i le sefeina avanoa ma sefe avanoa i totonu o le potu, ae avea foi ma tulaga ese faʻatauaina totonu, uma i totonu o se fale mautotogi ma i se atunuʻu fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Make Traditional Hawaiian Lau Lau (Mae 2024).