Sitepu i le fogafale lona lua i se fale tumaoti: ituaiga, siepi, meafaitino, maeʻa, lanu, sitaili

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga apefai

E tele ituaiga mamanu.

Savali

E taʻua o se filifiliga masani, e talafeagai ma saogalemu mo tagata uma o le aiga. O lenei ata e sili atu ona talafeagai mo se fale tumaʻoti tele, talu ai e tele le avanoa avanoa.

I le ata o loʻo i ai se ala savali savali savali-ituaiga agaʻi atu i le fogafale lona lua i totonu o se fale tumaoti.

Faovilivili

O se sitepu faʻataʻamilomilo e amoina se lalelei faʻapitoa ma faʻalelei atoatoa totonu o se fale tumaoti. O faasitepu faasitepu e lagolagoina i foliga o se paipa ma se filifili filifili o sitepu e alu ifo i lalo i se liʻo i lalo.

I luga o faʻamau

I fafo e foliga faigofie, ae e matua anagata ma e mafai ona tatalia taua tele. O le autu iloga vaega o boltsev faʻasitepu, e taʻua foi latou o faʻasologa o sitepu, o le leai o ni avega mamafa o loʻo i lalo o sitepu. Lenei vaʻaiga fausiaina le aʻafiaga o opeopea sitepu. Vaʻaia sili atu i se ona po nei sitaili ma e le vaʻaia soʻona tele totonu.

Gaugauina

Ina ia sefe avanoa i totonu o se fale tumaoti, o se apefaʻi mafai ona aveʻese ua faʻaauupegaina, lea e mafai ona gaugau ma aveʻese i le taimi saʻo. O le ata e faʻavae i luga o tamaʻi vaega fesoʻotaʻi le tasi i le isi, o loʻo nanaina i le malamalama pupula.

Fomu

O fausaga saʻo foliga e sili ona lauiloa. Latou te maua le toʻamalie, aoga ma sili atu tau aoga. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e eseʻese i le tasi laina laina e le suia ala. O le pivoting fausaga, faafetai i le fausaga opea laasaga, mafai ona liliu 180 tikeri. O le sitepu faaseʻe sikuea o loʻo i ai tafatolu tafatolu poʻo ni togafiti faʻataʻapeʻapeina ma faʻamau faʻamau.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le hall i totonu o se fale tumaoti, teuteuina i le sitepu faʻasolosolo i le fogafalelua.

Mo le faʻatulagaina o se avanoa i le tulimanu i totonu o se potu, o faʻataʻitaʻiga L-faʻataʻitaʻi ma ni savali se lua e faʻataʻamilo ai 90 tikeri e sili ona talafeagai Lenei faʻataʻitaʻiga o se tuʻufaʻatasia o le faʻataʻavalevale ma le ogatotonu vaʻalele faʻasitepu ma e faʻaauupegaina i laʻau faʻasitepu.

I le ata o loʻo i ai se sitepu liliu laupapa i le fogafale lona lua i se fale tumaoti.

O le U-foliga faʻataʻitaʻiga o se sili ona manaia filifiliga e maua ai se suiga o le itu i le isi itu ma e le faʻaaluina tele avanoa. Afai o le potu e laʻititi pe o le avanoa i le faʻalo e le lava le tele, e mafai ona faʻateleina le tulimanu o le tuʻuina atu o le fausaga e faʻatatau i le vaʻalele vaalele. O le sitepu tifato sitepu e sili ona talafeagai iinei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se lele o faasitepu i foliga o mataitusi tusi, e oʻo atu i le fogafale lona lua i se fale tumaoti laupapa.

Mea e faʻaaoga

O le tele o ituaiga o mea masani e faʻaaoga mo le gaosiaina.

Faasitepu laupapa

O mea e sili ona manaʻomia o fafie o ituaiga eseese. Oloa-faʻauo oloa mautu laupapa foliga taugata ma maualuga-tulaga. E lelei foi laupapa mo uili ma paʻu.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i se fale tumaoti ma se sitepu i le fogafale lona lua, faia i le natura laʻau.

Uamea

O le faʻaaogaina o le uʻamea i le gaosiaina o faasitepu i le fogafalelua, e faʻatagaina ai oe ona ausia se ata tumau ma faʻatuatuaina ma se umi o le olaga tautua. Mo aso nei i totonu, o ia ituaiga ata e masani ona faʻapipiʻi i le chrome. Uamea mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea, faʻaaogaina naʻo se laconic faʻatulagaina poʻo le fausiaina o forged lace railings.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻasitepu faʻasolo i luga o le fogafalelua i le potu malolo tele i se fale tumaoti.

Faasitepu sima

Talu ai o le sima e mamafa ma tele i foliga vaaia, o ia mea faʻapipiʻi e le talafeagai mo fale tumaʻoti uma. Ina ia maua se sili atu foliga manaia foliga, filifili tuʻufaʻatasia oloa ma le faʻamaeʻaina laupapa faʻamaeʻaina.

Tioata

I le gaosiga o vaʻalele ma ala eseese, e faʻamalosia ai le tioata. O lenei mea e mafai ai ona faʻaopopo le malamalama ma le ea i le fausaga, faʻapea foi ma le tuʻuina atu i le atemosifia se lagona o le vateatea, e oʻo lava i se tamaʻi potu.

I le umukuka-potu malolo i se tumaoti fale, teuteuina ma se tioata sitepu.

Maa faasitepu

I le amanaia ai o tau tautupe, e ave le faʻamuamua i maʻa faʻaleaganuʻu poʻo le natura. O ia sitepu i le fogafale lona lua e le gata e foliga taugata ma maualuga, ae e mama foi, malosi ma umi. O le tuʻufaʻatasia o faʻatusa o maʻa ma uʻamea e sili ona faʻaalia. O oloa e faia i le maamora poʻo le quartzite o le a faʻatumuina totonu o totonu o se fale tumaʻoti maeʻa ma mautu.

Faʻamaeʻaina o le sitepu

O le faasitepu e teuteuina i maa vali ua i ai se sili atu faʻalelei ma faʻapitoa foliga vaaia. Ona o le tele o ituaiga o laʻau oloa, e mafai ona e filifilia toetoe lava soʻo se le tutoʻatasi, lanu, matte poʻo seila ata.

O le maʻa e iloga i le faʻamanatuina ma le faʻaaloalo, o lea ua avea ai ma filifiliga sili ona lelei mo le fausiaina o ni mea mananaia. Pe a feagai ma se fausaga ma poselane maa, o le risers teuteuina ma eseʻese mamanu poʻo ituaiga teuteu. Ina ia faʻamamafaina le faʻamaeʻaina o le monochromatic, faʻaaoga se eseesega plinth poʻo le LED strip. Aesthetically tosina poselane stoneware atoatoa faʻamalieina soʻo se fofo sitaili.

I le ata o loʻo i ai se sitepu i le fogafalelua, teuteuina i maamora paʻepaʻe i le fale tele o se fale tumaoti.

Laʻau laupapa e le faʻaopoopoina le mamafa i le oloa ma e talafeagai mo teuteuina soʻo se ituaiga o sitepu. O se fofo e le masani ai o le faʻaaoga o ni kulupu vaneina. O sitepu laupapa e sili ona mafanafana ma manaia.

Laminate maeʻaina ua manatu o se tutusa lelei filifiliga. O sea teuteuga e talafeagai i le mataupu pe a fai o le foloa i totonu o le fale e laina ma le laupapa laminate. Ona o lenei mamanu, o le sitepu o le a avea ma sui o le ogatasi faʻaauau o le potu.

Mamanu

Fausiaina ma faamaapeina laasaga e sili talafeagai. O le numera o sitepu i le savaliga o le 16, o loʻo tu i se mamao mafanafana ma iai le lautele lautele. O nei faasitepu e le gata na sefeina avanoa saoloto, ae i ai foi se manaia ma muamua foliga e faʻaopoopoina a faapitoa chic i le ea o le fale ma faʻaopoopoina le aotelega aitia manatu.

I le ata o loʻo i ai ni uila uʻamea faʻamamaina mo faasitepu i le fogafale lona lua i se fale tumaoti.

Faʻafetai i le sitepu, e mafai ona ausia se matagofie siʻosiʻomaga. Ina ia faia lenei, pikiina i luga o se pa puipui ma paluga, fusi uʻamea poʻo se pa malamalama tioata, lea e avatua soʻo se paolo ma le fesoasoani o tinting.

I le ata o loʻo i ai se sitepu laupapa ma se tulaga i totonu o ona po nei totonu o se fale tumaoti.

Moli

O se aoga ma lelei auala e teuteu staircases. E mafai ona faʻaaogaina se moli malamalama e fausia lelei ai ni faʻamatalaga pe na ona faʻamalamalamaina ai i le po. E mafai ona faʻapipiʻi lamepa o soʻo se foliga ma le lapoʻa, e faʻapipiʻi ai le puipui, faʻamuta moli o faʻalo poʻo moli tuʻu i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale tumaoti ma le sitepu uliuli e iai moli.

O le nofoaga o le moli faʻamoemoeina i le fua ma le maualuga o le lele o le faasitepu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fetuunaiga o le LED strip, eseese moli malamalama poʻo sconces e talafeagai mo se puʻega fausaga, ma le cascade chandelier ma tautau teuteu elemeni o le a faʻaopoopoina le atoa ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se sitepu laupapa i le foloa lona lua, teuteuina i moli susulu.

Lanu fusi o alaleo

O le mea e ave i ai le faʻamuamua o le tulaga masani masani i foliga o le lanu efuefu poʻo le paʻu laupapa paʻu. Fausiaina i pastel lanu fetaui lelei i totonu o soʻo se fofo i totonu o se fale tumaoti. Mo se faʻataʻitaʻiga, papaʻe faʻataʻitaʻi fesoasoani e fausia se siosiomaga fiafia i totonu o le potu ma aumaia le mama ma le ea i le avanoa.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i se fale tumaoti ma se sitepu enaena i le fogafalelua.

Ata i totonu

O le nofoaga e sili ona manaʻomia mo se vaʻalele o le fale ulufale. Faʻafetai i lenei faʻatulagaga, i le faitotoʻa o le fale, e faigofie ai ona ulufale i fale ma fanua.

O se potu tutusa mo le faʻaaogaina o faasitepu o le potu malolo. O lenei filifiliga e talafeagai mo se fale tumaoti-lapoʻa fale ma pe a fai e iai potu tumaoti i le fogafale lona lua i le tulaga o se potumoe. Mo se fale tuʻufaʻatasia ma se umukuka, o lenei fausaga mafai ona avea o se sone elemeni.

I le potu pito i tua o le fale, o le faasitepu e tau atu i le fogafale lona lua o le nofoaga autu. O le mea lea, mo lona ata, e talafeagai le faʻaaogaina sili atu presentable mea. O se potu vateatea e mafai ona faʻaauupegaina i le lautele o le fausaga ma voluminous savali ma tulaga.

I le ata o loʻo i ai se sitepu i le fogafale lona lua o se fale tumaoti i totonu o le auala savali.

Faʻafefea ona teuteuina se sitepu?

O se fofo e le masani ai o le lanu faʻamalamalamaina o le soli poʻo le faʻaaogaina o matagofie teuteuga, atavali ma mosaic mamanu. Ina ia fausia se tulaga ese mamanu, o le risers ua teuteuina i stencil, saini, graffiti poʻo ofu-tetee faʻapipiʻi.

Laʻasaga faʻamamaina i ie felanulanuaʻi, kapeti tagata tamoʻe pe teuteuina i ni eseese kapeta i luga o le a foliga mai e le itiiti le manaia.

Sitaili

O sitepu e masani ona tu matilatila i tua atu o le ata i totonu atoa, ae i le taimi lava e tasi o loʻo tumau lona totoina faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei, pe a mamanuina, latou te taʻitaʻia e le autu auala taʻiala.

Maualuga

O tisaini i lenei sitaili e iloga i latou laconicism ma le mafaufau le mafaufau i ai. Mo le faʻatinoina o lanu, filifili leo pogisa, malulu. O nofoaafi e masani ona togafitia ma faʻapitoa e tuʻuina mai ai le aʻafiaga o le matua. Mo le fuafuaina o se apefai o loʻo tu i tafatafa o le pa piliki, o le uamea o le a sili ona talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo i se fale tumaoti ma se faʻasolo i luga uʻamea ala i le fogafalelua.

Faiga Scandinavian

O laupapa laupapa, laminate mananaia poʻo fafie mama e faʻaaogaina e maeʻa. O le faʻamalama e faʻaaogaina i nisi taimi mai mea masani. I totonu o le scandi totonu, o le fausaga e faʻatumuina i uʻamea totoga, uʻamea uʻamea, uʻamea manino malamalama poʻo tioata.

Provence

Fausiaina i se fale tumaoti i Provence sitaili foliga matagofie, matagofie ma o loʻo faʻataunuʻuina i totonu o le pastel palette. O vaega ua faʻasolo ma magaugofie o loʻo i ai i nisi vaega. Patina ma valivali ata ma mea totino motumotu e faʻaaogaina mo teuteuga. O le faasitepu e masani ona i ai se foliga saʻo ma togitogi pe vaneina uʻamea.

Tekonolosi maualuga

O totonu multifunctional totonu ma manino minimalistic laina o le a avea o se faʻaopoopo sili atu i tioata faʻataʻitaʻiga poʻo oloa e aunoa ma le lagolago ma sitepu faʻapipiʻi i le puipui. I mea maualuga-tekonolosi mea, tioata e sili talafeagai i le tuʻufaʻatasia ma uʻamea.

Atunuʻu

O lenei sitaili presupposes a matagofie teuteuina o pa i le tulaga o le lalelei faʻamalosia ma masani ai mimilo laʻau. I le gaosiga o fausaga, o taimi ua faʻaalu ai pou e faʻaaluina, ma o laʻasaga e faia i ogalaau. Mo teuteuga, uʻamea poʻo laʻau elemeni elemene ua filifilia, e pei o se taʻavale uili, o se suauʻu moli ma isi semi-aso anamua aitema.

Faiga masani

O le masani e faʻailoaina i le savali savali i luga o manoa poʻo kosoura ma pe leai ni faʻavae. O mea masani e manaʻomia mo teuteuga. O le sili ona taatele o oloa laupapa ma foliga mausali. O le ata e mafai ona aofia ai teuteuga, vaneina teuteuina, maʻa masani, faatufugaga atisi poʻa ma mea faʻalava ma ie silika.

Faletusi o ata

O le faasitepu i le fogafale lona lua o se uiga eseʻesega o se fale tumaoti. Faʻalelei, aoga ma saogalemu le ata, o lenei fale atoatoa tuʻufaʻatasia matagofie ma faʻagaioiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nukulaelae fatele in Funafuti - Pacific Islands Forum 2019 (Mae 2024).