Polokalama fuafuaina mo se potu tolu potu 60 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Faapaologa

O se seti o meaafale ma fata ma se ofu teu ofu ua faʻapipiʻiina i le alasavali faʻalauteleina i le umi, lea e mafai ai ona faigofie ona tuʻu fafo ofu, pulou ma seevae.

Potu malolo ma potu 'ai

Ose potu e faʻafesoʻotaʻi ai ma laupapa laʻau, faʻapipiʻi e sui aʻi le vaevaega vaevaeina, vavaeʻese le faitotoʻa ulufale mai le potu malulu mafanafana ma le taʻinaafi. O meaafale e aofia ai se sofa malulu efuefu ma se laulau kofe foliga-tutusa.

O moliga fola ma asoa o loʻo i totonu ma le volumetric domes e faʻaaoga mo moli o le afiafi. Teuteuina o le faʻalo i laupapa laupapa ma moli i luga aʻe o le laulau faʻamamafaina le faʻatulagaina o le potu i potu malolo ma 'aiga.

Umukuka

O le umukuka e aofia ai e le gata i le galueaʻiina, ae o loʻo i ai foi le taeao taeao faʻatulagaina luga o se faʻalautele windowsill. O le seti tulimanu seti e faia i le lanu efuefu lanu mumu ma faʻafiafiaina ma ona matagofie foliga faʻamalama foliga ma le manaia foliga o le pito i luga laina. O le fola mosaic ma se uluaʻi faʻataʻitaʻiga manuia faʻamalieina totonu, ma le ufiufi o le talieleele i lalo o le laupapa faʻataga oe e tusi ai i le penisina.

Potumoe ma suesuega

Teuteuina o le potu i moli malamalama pastel ma uluaʻi faʻalo moli na maua ai le potu foliga aulelei. O meaafale e aofia ai se moega faʻalua ma se ulu maualuga, TV vaega, faʻamalama moli i le lotoifale.

O se ata foliga o se tolu potu potu o 60 sq. m. - Faʻailogaina o se potumoe ma se vaeluaina ina ia mafai ai ona fausia se tamai ofisa ma se falefaigaluega.

Lavalava

O se potu teu lavalava ma se faitoto gaugau e le tele se avanoa, ae o se aoga nofoaga e teu ai lavalava, seevae, moega. O faʻata ma moli e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le potu.

Tamaiti

O le potu o tamaiti ua faʻalauteleina ona o le insulated loggia ma e iloga i le tele o malamalama, susulu lanu ma galuega.

Potu e fai ai ofu

O le avanoa maua ina ua maeʻa le toefausiaina e lava mo atoatoa palama meafaigaluega ma le faʻatulagaina o le teuina polokalama. O le potu tu i fafo ma le fefiloi fetaui lelei o le faʻaeteete paolo o efuefu, lanumoana ma enaena.

Tusiata ata: Philip ma Ekaterina Shutov

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 60 + 2.4 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: A Simple House Design - 2 Bedroom House 50 Square meters (Mae 2024).