Luga-i umukuka: lelei ma leaga, ituaiga, fesoasoani mo le filifilia

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga

E i ai mea lelei ma leaga i se umukuka fetaui. Seʻi tatou vaʻavaʻai totoʻa.

leleiMinus
  • Foliga Vaaia. O le umukuka seti, faʻatasi ai ma mea faigaluega ua fausia, e foliga pei o le tasi mea atoa. O mea uma e faʻatulaga lelei, e leai se mea e faʻaleagaina ai le ata atoa.
  • Ergonomics. E faigofie ona faʻaaoga mea uma i totonu o le umukuka ua uma ona fuafuaina lelei - mai pusa i fale a le aiga.
  • Sefe avanoa. I le faʻaaogaina o senitimita uma o avanoa, o le a mafai ai ona e ofi uma mea e te manaʻomia i se tamaʻi vaega.
  • Tau maualuga O le headset + masini faʻaaoga mo mea taugofie e tusa ma le 20% le tau.
  • Statics A maeʻa ona faʻapipiʻi le umukuka, toeititi a leai se mea e mafai ona toe suia, o lona uiga o le poloketi e leai se avanoa mo mea sese.
  • Le faʻafitauli o le toe faʻaleleia, suia o meafaigaluega. Aveʻese se mea ua le manuia, e tatau ona e faʻamavae ese ia fausaga o loʻo latalata mai. Naʻo se filifiliga ma tutusa tapulaʻa e talafeagai mo le suia o le gagau.

O le a le mea ese mai modular?

O le umukuka masani e aofia ai kapoti ma drawers i tulaga masani - 15, 30, 45, 60, 80, 100 cm O loʻo avanoa uma modula ma faʻatumu eseesega - drawers, fata, 1 pe 2 apa apa ato.

Le isi nuance - umukuka umukuka e masani ona faia mai le taugofie, ma o le mea lea le sili ona maualuga meafaʻaoga.

Pau lava le mea e te manaʻo ai i le faʻatumuina, okaina le kilivaina o meaafale maeʻa mai le fale teu oloa - o lenei mea o le a faʻavave ai le faʻagasologa o le faʻavasegaina. I le taimi o faʻapotopotoga, e mafai ona e faʻapipiʻiina mea faigaluega e faʻaaoga fua pe faʻapipiʻi totonu oe ia oe.

I le ata, o se beige umukuka fausia-i le umukuka

Afai o le umukuka ei ai se fausia-i totonu mamanu, e fetaui tonu ma le tele o le potu. O lona uiga e oʻo lava i le 5 cm puipui o le a le tuʻu avanoa. I se faʻaopopoga, o le ai ai nofoaga moni mo le hob, ogaumu, masini fufulu ipu, oveni microwave, pusaaisa, kofe masini ma isi masini.

O mea lelei e aofia ai le leai o avanoa ma soʻoga. O le mea lea, fausia-i meaafale foliga sili atu aulelei ma e manatu sili atu le tumama.

Ae ui i lea, o le seti totonu-set e le mafai ona aveina ma oe pe a e siitia - aua na fuafuaina mo se faapitoa umukuka.

Ata o se faʻaonapo nei headset i le faʻalo

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo?

Ina ia aua neʻi sese i le mamanu o le umukuka na fausia i totonu, e fautuaina oe e le au mamanu e muamua filifilia ni mea fau fale, ona oka lea o totonu.

A filifilia ni mea eletise, e tatau ona e mafaufau i mea uma e manaʻomia. Mai le tele i le aupito laʻititi ma, i le tepa muamua, le vaʻaia. E mafai ona fausia se pusaaisa fausia-mea, se palu poʻo se multicooker. E tatau ona e filifili e le gata i le aofaʻi o elemeni, ae faʻapea foʻi ma le fua: e fia fulu e tatau ona i ai le ogaumu, o le a le tele o le pusaaisa, o le lautele o le masini fufulu ipu?

E i ai ituaiga e lua o le tuʻuina i totonu o masini i totonu o se umukuka fausia-i totonu, uma e manaia: atoa fausia-i totonu pe faʻavae.

  • I le tulaga muamua, o masini e nana i tua o foliga. O sea totonu e foliga mautu, minimalistic. Ma o le au malo o le a le vaʻaia le mea o nana i tua o faitotoʻa.
  • Faʻatasi ai ma ni vaega teuteuina, o isi elemeni o loʻo tu i totonu o kapoti, luga o fata poʻo le nofoaga galue. Vaʻaia foliga vaaia o mea faigaluega, o latou tuʻufaʻatasia lelei o mea taʻitasi, o le umukuka. E sili le faʻatau o mea faigaluega i le fale mai le fale gaosi e tasi mai le faʻasologa e tasi.

Aua neʻi galo e uiga i le teuina polokalama: e tatau ona lautele ma talafeagai. A o okaina se fausia-i le umukuka, aua le sefe i totoga: carousels mo se tulimanu kapeneta, taavale-mai ato, ato faʻaopoopo o le a le faʻalavelave. Filifili pe fia ma mea o le a e teuina, ma o le tisaini o le a filifilia ni aitia talafeagai.

O se elemeni taua tutusa o le magoto. E tatau ona faʻaavanoa pe a fai e leai sau masini tagamea. Poʻo le, faʻafeagai, maopoopo, pe a fai o se otometi fesoasoani ua saunia.

I le ata, le ata o le tulimanu umukuka ma penitala penitala

Filifiliga faʻalelei

Filifili-umukuka filifiliga sau i configurations eseese. Masani auala manaʻomia i le tele o tulaga:

  • Pusa aisa. Latou te lalafi i tua o le faafoliga pe teuteuina a latou lava faitotoʻa. Faʻamoemoeina i mea e te manaʻomia, e mafai ona avea ma masani potu e lua, poʻo le lautele lautele lua-faitotoʻa.
  • Kuka luga. Muamua lava, filifili i le aofai o burners, sitaili. Mo se ata faʻaonapo nei, filifili ni faʻataʻitaʻiga laiti ma faʻatonutonu tago, mo vasega masani - felesiina ma au.
  • Ogaumu E feteʻenaʻi ma manatu masani e uiga i umukuka, e mafai e le ogaumu (ma o nisi taimi ona manaʻomia) ona nana i tua o le faafoliga. Ina ia faia lenei mea, o le module e faia teisi loloto, fuafuaina i se auala o le kapeneta faitotoʻa le faʻalavelave i le tatala fua o le ogaumu faitotoʻa.
  • Fufulu ipu. I se faʻaopopoga i le tulaga masani 45 ma le 60 cm, o loʻo iai lava faʻatusa faʻatusa. Latou te fesoasoani ia te oe sefe avanoa pe a fai e i ai sou tamai fale mautotogi.

Faitalia oe fausia i totonu:

  • Washer;
  • pulou;
  • microwave;
  • multicooker;
  • fale falaoa;
  • fai kofe;
  • suamalie

E fautuaina e fau i totonu o tamaʻi masini, o lea latou te le faʻaaogaina ai ni avanoa i totonu o kapoti ma o le a tumau ai pea i le tulaga.

I le faʻaopopoga i le seti o taʻavale, o lona nofoaga eseʻese. O le ogaumu o loʻo tu i le vaega pito i lalo poʻo le maualuga o ou lima i se penitala. O le masini fufulu ipu e siʻi maualuga i luga aʻe o le foloa, faʻafaigofie ai ona laʻu i lalo / uta.

O le oveni oveni ua fausia i totonu o se penitala poʻo se pito i luga. E faʻapena foi le mea i le kofe masini.

O le umukuka na fausia i totonu ua faʻaauupegaina ma isi "fesoasoani" - laulau faʻaopoopo, toso mai fafo laupapa tipiina, masini fufulu ipu, ato mo fualaʻau.

I le ata o loʻo i ai se faʻaaogaina i totonu U-foliga headset

Faʻafefea ona foliga mai totonu?

O umukuka tanu e eseese, e faʻaaoga i soʻo se potu. Afai e i ai sau tamaʻi potu, o se umukuka faia-agavaʻa o le a maua ai le sili atu faʻaaogaina o avanoa i se milimita. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i ni nai tulafono:

  • Faʻatau na o mea sili ona manaʻomia masini.
  • Faʻatonutonu foliga pupula i lanu malamalama.
  • Faʻaaoga mea faʻaaoga mo aso nei mo nisi potu.

I le ata o loʻo iai se meaafale umukuka puʻupuʻu i se faʻailoga

I tulaga o foliga vaaia, o le umukuka bespoke o le a foliga sili ona lelei i ona po nei sitaili.

  • Tekonolosi maualuga. Sili fiafia vaega fausia-i masini tekinolosi, o le mamanu o sea fausia-i umukuka foliga mai mai le lumanaʻi.
  • Minimalism. O le itiiti ifo auiliiliga, o le sili atu. Natia le atoa metotia i tua o le facades, faia se tasi outline.
  • Maualuga Taʻalo i luga o le ituaiga: sima countertop ma magoto, muaʻi laupapa laupapa i luma, lanumumu backsplash piliki.
  • Scandinavian. Filifili 1-2 auiliiliga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se eseʻese magoto ma hob) ma faʻatupuina i latou i totonu, o le a avea ma se faʻatinoga faʻaaoga.

Vaʻai ata o galuega moni i totonu o la matou potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o totonu i totonu o le Provence style

Faletusi o ata

O le mamanu o le fausia-i le umukuka o se tutasi, tasi poloketi; o se polofesa o le a fesoasoani i lona foafoaga. Ae filifili pe o a mea ma pe o le a le aofaʻi e tatau ona e tuʻuina i ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LoU Talaaga (Mae 2024).