Fua o le faletaele faletaele: tulaga faatonuina ma isi ituaiga

Pin
Send
Share
Send

O se faletaele masani faletaele o se elemene taua o se faletaele o aso nei. Tele o tagata gaosi ofaina fofoa o fesuiaiga eseese, foliga, lanu, mea, lapoa. Ae sili i na mea uma, o le faletaele faletaele tatau mo le mautinoa mautinoa vai lafoai. A filifilia palama, e aoga le mafaufau i le tutasi o le tino o le tagata ma totonu o le fale taele. I se faʻaopopoga, e tatau ona e amanaʻia filifiliga mo le faʻalatalata atu i le tapu mo le faʻaaogaina i aso uma, mo le lipeaina o paipa ma fesoʻotaʻiga, mo le fufuluina o taimi o le foloa latalata i le paipa.

Ituaiga o pesini

E tatau ona filifilia ma le faʻaeteete le faʻataʻitaʻiga tatau o mulumuluga mo le fale taele, i le amanaʻia o uiga eseese o le taʻele taʻele, o le tele o le potu, ma le tuʻuina o isi mea i totonu. E tele ituaiga autu o paipa:

  • Washbasin "Tulip" - o se lautele sosolo eseʻese o foliga eseese (lapotopoto, lapoʻai, elliptical, hexagonal), o loʻo tu i luga o le faʻavae. O le faʻavae o loʻo i ai le tele o mamanu (cylindrical, i le tulaga o se fugalaʻau) ma le tele (i le foloa, i le pito o le laina i le magoto). O le aoga aoga o le faʻavae o se masking lelei o fesoʻotaʻiga. O le tulip sink o le tali lelei lea pe a fai e iai sau fanau laiti i lou fale.
  • O le faʻateʻaina (e aunoa ma se faʻavae) o se filifiliga sili lea mo le faʻapipiʻiina o palama i le puipui. O le faʻamutaina faʻamoeina optimates le avanoa avanoa i lalo o le tapu, i le mea e mafai ai ona e tuʻuina se fata faʻaopopo pe tu, ato tagamea. Mo le faʻapipiʻiina o se pesini vai e tautau i le pa, e manaʻomia se puipui mautu, e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le palama e faʻaaoga ai puipui poʻo ni faʻateʻa.
  • O le tulimanu tanoa vai mafai ona faʻafetaui i tamaʻi potu, faʻapipiʻi i le tulimanu o le faletaele. Tulimanu faʻataʻitaʻiga e sili ona puʻupuʻu, taʻimua i le sefeina avanoa avanoa, e mafai ona fausia-i totonu, faʻamalolo, i luga o se faʻavae.
  • O le ituaiga i totonu o le tapu ma se countertop e faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai le tanoa vai ma se masini fufulu, masini faamago, ituaiga eseese o meaafale (kapeneta, laulau i autafa, laulau e fai ai ofu). O le tele o taimi, o se tapu e faʻafefeteina lalo o le "vai lili" ituaiga e faʻaaogaina e fausia ai totonu-foliga. O lenei faʻataʻitaʻiga aveʻesea le lamatiaga o le lolovaia o le masini fufuluina poʻo isi mea faigaluega i le fale i le vai. E i ai le tele o ituaiga o totonu-magoto: ma pesini pesini e protrude luga o le pito i luga o le faavae; ma se pesini tu i lalo o le countertop; semi-recessed faʻataʻitaʻiga, pe a faʻamamaina le tanoa vai i tala atu o le pito o le lagolago.
  • O le vaʻaiga i luga poʻo le tanoa pesini o se gaioiga ofoofogia, faʻafetai i totonu o le a foliga mai faʻaonapo nei. O le ipu pito i luga e mafai ona faʻapipiʻi luga o soʻo se faʻavae (laulau luga ma vae, kapeneta, faʻamafanafana).
  • O le pesini ma se mea faʻatau fua o se oloa aoga e faʻatagaina ai oe ona faʻaauupegaina potu tumama e tele. Ona o le i ai o avanoa avanoa i le kapeneta, oe mafai ona tuʻu vailaʻau, lavalava, oe lava tumama oloa, ato mo ie palapala. Fesoʻotaʻiga mafai ona ufitia i tua o tua puipui o le kapeneta. O mea faʻatauvaʻa i totonu o le faletaele e mafai ona i luga o vae, tautau, ma le palasi.

Mo se faletaele tele, e aoga le faʻapipiʻiina o lua tapu taʻele (poʻo le lua tapu taʻele), e sefe ai le taimi i faʻatasiga aoao a le taeao mo galuega, aʻoga poʻo le aoga faʻataʻitaʻi.

Oloa mea - lelei ma le lelei

O tagata gaosia i aso nei o loʻo ofaina le lautele o mea e faʻaaoga e fai ai pesini.

  • Keramika (poselane, omea) oloa e iloga i le tele o ituaiga o lelei: vevela-tetee; susu susu; teteʻe atu i le faʻamalosi o le faʻamamaina o sooupu; lelei pe a iai ni tamaiti laiti i le fale; ona o le eseese lanu lanu tuufaatasiga o keramika, latou mafai ona ofi i totonu o so o se faaonapo nei totonu. O mea le lelei aofia ai: mamafa mamafa; maualalo le tikeri o aafiaga teteʻe (le foliga mai o chips ma taʻetaʻei); taʻe o le pupula luga pupula.
  • Polymer - latou i ai le tele numera o tulaga lelei: aʻafiaga teteʻe, leo faʻaaogaina, teteʻe atu i le malosi o le faʻamamaina o sooupu, umi le ola tautua, tele lanu ma foliga, maualuga maualuga o le tumama
  • Glass oloa faia i le maualuga-malosi tioata i ai ni tulaga lelei: teteʻe atu i masini faʻaleagaina, aulelei foliga vaaia. O mea le lelei aofia ai: le faigata o le tausiga; o le aliali mai o maosiosi pe a faʻaaogaina fualaʻau leaga; faateleina le tikeri o le tulaga matautia pe afai e nonofo tamaiti laiti i le fale.
  • Maʻa - faia i le masani ai (lafoina maamora, onyx, maamora) poʻo maʻa faʻapitoa e tele mea lelei: latou te faʻatagaina oe e fausia se sili, matagofie, fafo totonu; anagata; talafeagai mo le faʻatulagaina o faletaele o fale mautotogi ma fale ma tamaiti laiti. O faʻaletonu e aofia ai: tau maualuga; le faigata o mea gaosi; faigata le faʻamamaina o faʻailoga; o le vaʻaia o taʻetaʻei ma chips i luga.
  • Metala ('apamemea, uʻamea, lafo uʻamea) oloa maua vaʻaia lelei: minimalistic faiga ma matagofie foliga; malosi; tausiga unpretentious; talafeagai mo faletaele o loʻo manumalo ai elemeni o le chrome i isi ituaiga paipa ma mea faigaluega a le fale. O le faʻaletonu aofia ai: le foliga vaaia o limescale vaʻaia; paʻu leotele pe a pa'ū vai faʻasusu ma se uʻamea luga.
  • Laʻau - faia i laʻau-faʻatupuina laʻau ituaiga, i ai ni mea lelei: faʻatanoa e iloga i se matagofie, faʻapitoa foliga vaaia; saogalemu le siosiomaga. O faʻaletonu e aofia ai: mo se umi le ola tautua, e tatau ona faʻapipiʻi taimi faʻapipiʻi vai-faʻafouina vai i luga o le tanoa; e mafai ona e faʻaaogaina na o vailaʻau e le faʻaituau ma omomi vaivai mo le tausiga o laufanua laupapa.

O siosiomaga lapisi e sili ona fiafia i ai ole liʻo ma le lapotopoto. Laititi masani, tagata faʻaaoga faʻaaoga sikuea, tafatolu poʻo faatafafā magoto e faʻaaogaina ai faletaele O tafega taʻele e aumaia se siʻosiʻomaga o le toʻafilemu, fealofani i nofoaga, "faʻafoliga tulimanu maʻai". O lapisi faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina i sitaili faʻaonapo nei (hi-tech, Japanese, loft).

Fua masani o faletaele faletaele

O fua o le tapu e faʻalagolago i le fua o le faletaele, avanoa avanoa, o le i ai o isi paipa faʻapipiʻi (faletaele, faleuila, bidet, taele) ma mea faigaluega a le fale (masini fufulu, masini faʻamama, pusa vai, tane vai). Muamua, e tatau ona e fuaina le avanoa avanoa i totonu o le faletaele ina ia mafai ai ona fuafua poʻo le fea le tele e te fiafia i ai:

  • tamaʻi tapu-o se mea moni e filifili mo tamaʻi faletaele;
  • tanoa vai ma foliga masani - o le tali lelei mo le faʻavasegaina o averesi potu mautotogi;
  • faia-faia lapopoʻa lapisi lapisi o le muamua filifiliga mo tele faletaele.

A filifilia se nofoaga i lalo o le tapu, e taua le mafaufau i mea taua nei o oloa: lautele, loloto o le galue luga o le pesini, maualuga mai le foloa.

Lautele

O le lautele o le faletaele faletaele mafai ona eseese. A filifilia palama, e manaʻomia le mafaufau i fua moni o le potu ina ia ofi le lautele o le tanoa vai i le avanoa na atofaina mo ia:

  • Mo tamaʻi potu, e tatau ona e uaʻi atu i ipu lelei, o lona lautele e 45-60 cm O mea le faʻamanuiaina e aofia ai le tele o le avanoa e faʻasusu ai le suavai, e manaʻomia ai le faʻaopoopoga ma le faʻamamaina masani.
  • O le averesi potu faletaele e mafai ona faʻaauupegaina i le mulumuluga, 40-70 cm le lautele. Pau lava le faʻaletonu o ia paipa o le faʻaititia o le faʻaaogaina nofoaga o le faletaele.
  • O se faletaele tele (lapoʻa) e mafai ona faʻaauupegaina i le tapu, 90-120 cm le lautele.O ia paipa mafai ona suia se lua tapu pesi (ma le atoa lautele oʻo atu i le 150 cm).

Maualuga

Ole maualuga mai le foloa e oʻo i le pito i luga o le tanoa fafano atonu e eseese e fuafua ile faʻatusa. Filifilia o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻavaleina, e mafai ona e taulaʻi atu i le maualuga moni o tagata e nonofo i se fale poʻo se fale mautotogi:

  • mo tagata o le averesi maualuga, o le sili ona fiafia i ai o le maualuga mai le foloa - 70-90 cm;
  • mo tagata maualuluga nai lo averesi, o le maualuga atigi maualuga maualuga 90-100 cm;
  • mo tagata laʻititi, e mafai ona e filifilia se pesini pesini ma le maualuga e 85-90 cm.

A filifilia se semi-tulip poʻo le tulip mulumulu, e tatau ona e amanaʻia le faʻapipiʻiina maualuga o le mulumuluga e faʻatatau i le foloa.

O le loloto

O le loloto (tulaga masani) loloto o le pesini pesini o 60-65 cm. Ina ia mafai ona fuafuaina le sili lelei o le tapu, e aoga le faʻaaogaina o le umi o le lima. Muamua e tatau ona faʻaloaloa lou lima i luga o le tapu. Afai o le pito o le tanoa vai e sosoʻo ma le puipui o loʻo i le pito o lou ogatotonu poʻo le alofilima, e mafai ona faʻamaeʻaina na e filifilia le loloto tanoa lelei.

Fua o tapu mo meaafale

Ole tele o tagata mamanu e mananaʻo e tuʻu saʻo le tapu i meaafale i totonu o le faletaele. E aoga lea, talu ai e tele mea aoga ma mea laiti e mafai ona tuʻuina i totonu ole kapeneta poʻo le kapeneta. E aoga lea, talu ai o fesoʻotaʻiga mafai ona nana i tua o le kapeneta poʻo totonu o se kapeneta. E matagofie matagofie, pei o aso nei ituaiga o faletaele ma faletaele meaafale e iloga e le latou lalelei foliga ma foliga.

Lapoa Kapeneta ma tapu

O mea le aoga ma mea e faʻasusu ai o loʻo avea ma oloa tele ma le tele o tulaga lelei.

  • o le tanoa pesini e faʻamoe i luga o le kapeneta ma e le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻamau i le puipui;
  • o le laulau i tafatafa o le moega o se mea aoga e teu ai mea eseese ma mea laiti;
  • i tua atu o le auala poʻo le auala, e mafai ona e nanaina fesoʻotaʻiga (siphon, paipa).

O le tele tonu o le kapeneta faʻalagolago i le lautele o le tanoa fafano (maualalo lautele lautele mai 50 cm). O tulimanu Iti-kapoti o loʻo faʻamatalaina e le lautele o le 40-55 cm. O le loloto o lapisi-lapopoʻa lapisi o 45-65 cm. Taʻitasi tagata tuʻufaʻatasia pusa e faʻailoa mai e le loloto o le 75-120 cm. O le maualuga maualuga o le oloa o 80-85 cm. Afai o le fale ei ai se faleese taʻele. potu mo aliʻi ma fafine, e aoga le mafaufauina o eseesega ile maualuga (mo fafine - 80-90 cm, mo aliʻi - 90-105 cm).

A filifilia se kapoti ese ma se isi pesini vai i le faleʻoloa, e tatau ona e saunia se ata tipi mo le tapu i le pito i luga o le kapeneta.

Tanu fafano tanu i totonu

O tanu fafie tanu (i totonu o se faʻamafanafanaga, i luga ole falefaigaluega, i totonu ole kapeneta) o ni mea aoga e eseese ile:

  • faapipiiina faigofie;
  • leai se manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o pa;
  • agavaʻa (talafeagai mo faletaele laiti ma lapopoʻa);
  • faigofie tausiga i aso uma (leai se manaʻoga e fufulu itu o le tapu, lea e fausia i totonu o meaafale);

E gaosia e le au gaosi le tele o lapisi teuina i totonu: mai le 30 cm e oʻo atu i le 250 cm. O faletaele laiti e mafai ona faʻaauupegaina i oloa e fua le 35-37 cm.

A faʻatauina se tapu, e tatau ona e filifilia se mea palu i le taimi e tasi ina ia leai ni feteʻenaʻiga i pu.

Ua magoto le tulimanu

O tulimanu magoto e faʻamatalaina i le tele o le lapopoʻa, sefeina avanoa, faigofie faʻapipiʻiina ma faigofie tausiga.

Faʻatasi ai ma le lautele lautele o tulimanu mulumuluga, oe mafai ona maua le atoatoa faletaele faʻapipiʻi mo eseese tele faletaele:

  • mo faletaele laiti - magoto mai le 25 cm le tele (i le itu laina);
  • mo averesi potu - oloa fuaina 30-40 cm;
  • mo sili atu potu vateatea - pesini fufulu fua 45-60 cm.

Ua magoto le pesini

Ua magoto mai le "pesini" poʻo le fufulua vai i luga o le tatou olaga talu ai nei. O le autu iloga vaega o le oloa e faapea e le o recessed, ae tulaʻi (tu) luga o le faʻavae. I le taimi lava e tasi, e leai ni tulaga faʻatulagaina, talu ai o aso nei tagata gaosiga gaosia le tele o aofaʻi o ituaiga ma foliga eseese: lapoʻa, faʻatafafa, faʻatafafa sikuea poʻo tafatolu, faʻavae foafoa.

Faataʻitaʻiga faʻamalolo

O tautau vai taele mo le faletaele o le masani lea e masani ona filifilia ona o le tele o tulaga lelei: agavaʻa (e sologa lelei ma soʻo se ituaiga o totonu); faigofie ona faapipii (luga faalava puipui); le agavaʻa e tuʻu i luga o soʻo se mea; faigofie o le tausiga.

O le tele o tulaga o tautau tautau mafai ona eseese ma e filifilia taitoatasi:

  • o le lautele o le oloa mo aofai faletaele mafai ona eseese 60-150cm; mo tulaga faʻapitoa - e oʻo atu i le 60cm; mo laiti - 30-40cm;
  • fausaga mafai ona matua eseʻese i le maualuga: mai 45 cm i le 120 cm;
  • i le loloto - mai le 25 i le 50 cm, faʻamoemoe i mea e fiafia i ai ma le maualuga o tagata o le aiga.

Faagoto "tulip"

O totogi o le "tulip" ituaiga e mafai ona i ai o ituaiga eseese o fausiaina: monolithic (lea o le lagolago ma le pesini o se tasi atoa); puʻupuʻu (o loʻo faʻatau atu ai le tanoa fafano ma le vae lagolago e pei o se seti); afa-tulip (o loʻo iai se pesini ma se faʻavae e mafai ona faʻasaʻo i soʻo se maualuga e manaʻomia e aunoa ma le malolo luga o le foloa).

O le tele o masani tulip sinks mafai ona eseese:

  • mo tamai potu, oloa fuaina 30-40 cm, 45-50 cm e talafeagai;
  • mo potu masani 55-70 cm;
  • mo lapoʻa - 70-90 cm.

Faʻalogo: tele gaosi gaosia "tulip" ma le maualuga vae 80cm (lea atonu e le taliaina tele mo tagata o lou aiga), o lea e tatau ai ona e ave le fiafia i sili atu aoga "afa-tulipe" e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se maualuga mafanafana mo tagata uma o le aiga.

Motugaafa ma filifiliga mo le filifilia o se tapu mo le vaega taʻele

I averesi potu mautotogi ma fale, o le sili ona ogaoga faʻafitauli o le sefeina avanoa avanoa. Faʻafefea ona filifili se tapu magoto lea e le mafai faʻaputuputu a ua uma laʻititi? I lenei tulaga, e tatau:

  • muamua, filifili i le nofoaga i totonu o le faletaele o le a faʻataʻoto ai le pesini (masani lava o le nofoaga lea e latalata ai le nofoaga o fesoʻotaʻiga i le sapalaiina o le vai ma nofoaga o vai eli);
  • lona lua, e tatau ona filifili poʻo le a le lata i le avanoa e tatau ona nofo ai le sink, o le mea lea o le a amataina mo le fuafuaina o le lautele, loloto ma le maualuga o le oloa;
  • lona tolu, filifili le talafeagai faʻataʻitaʻiga i le faleoloa.

Tele o tagata gaosi paipa o loʻo i ai ni fasimoli masani mo le tele o le faletaele. A faʻatauina paipa faʻapipiʻi i totonu o le faleʻoloa, e tatau ona e amanaʻia lau oe lava faʻatulagaina taua mo le lautele, loloto ma le maualuga o mulumuluga.

Fale tumaoti ma tele aso nei fale mimita lautele potu taele ma fale taele, o lea, maua ai se lautele lautele fanua mo tisaini mafaufauga.

Faapipiiina maualuga o le tapu i le faletaele ma faleuila

O le maualuga o le tapu i totonu o le faletaele poʻo le faletaele e tatau muamua ona mautinoa le faigofie ma le mafanafana o tagata uma o le aiga. E tusa ai ma sui tuai o Soviet, o le maualuga o le tapu e: mo aliʻi - mai le 80 cm i le 102 cm; mo fafine - mai le 80 cm i le 92 cm; averesi lelei - 85 cm mai le foloa tulaga.

Tele o aso nei gaosi ofoina atu faʻataʻitaʻiga ma le faʻateleina maualuga o 83-87 cm.

Afai e te faʻalatalata atu i le filifiliga o le maualuga o le mulumuluga faʻamasani sili atu ma le faʻaeteete, oe mafai ona taumafai e tutoʻatasi fuafua lau faʻailoga taʻitasi. O le averesi faʻaonapo nei maualuga maualuga o:

  • mo aliʻi - mai le 94 cm i le 102 cm;
  • mo fafine - i le tulaga mai 81 cm i le 93 cm;
  • mo talavou - i le vaʻa mai le 65 cm i le 80 cm;
  • mo tamaiti - i le tulaga mai le 40 cm i le 60 cm.

Faaiuga

Tele agavaʻa tisaini faʻapitoa ma fausia polofesa malilie o le autu faʻavae pe a filifilia mulumuluga mo se faletaele po o le faleuila o le dimensional faʻailoga (lautele, maualuga, loloto o le tapu. I le mauaina ai o ni tulaga eseese o tulaga masani tulaga, e mafai e tagata taʻitasi ona tutoʻatasi filifili le manaʻoga faʻataʻitaʻiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: K-REEN et KENEDY - Femmes Fatales: Bad women Clip Officiel (Mae 2024).