Vaneina faʻalo faʻalo: ituaiga o fausiaina ma ituaiga, lanu, mamanu, moli

Pin
Send
Share
Send

O a faʻamau faʻalo faʻapipiʻi?

O se ie faʻaloaloa, faʻamatalaina e le i ai o pu i luga, lea e mafai ona soʻona mauaina pe i le tulaga o se faʻapitoa mamanu ma mamanu.

Ituaiga o vaneina faʻalo mamanu

Perforated "leaky" faʻataʻitaʻiga e vaevaeina i le tele o ituaiga:

  • Tulaga nofofua. O le sili lauiloa lauiloa lomiga. Faʻapipiʻiina o ia faʻalo e faʻataunuʻuina i le tasi vaʻalele faʻataʻamilo.
  • Lua-tulaga O sea openwork mamanu faʻatagaina le gata i le teuteuina o le faʻalo avanoa ma eseese foliga ma fomu, ae faʻapea foi i le vaʻaia faʻaaogaina o le soneina o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le lua-tulaga vaneina foliga faʻatamaina.

Ie tapoleni

O fale vaneina e mafai foi ona i ai ituaiga eseese o laualuga:

  • Mata.
  • Glossy.
  • Satin

O le ata o loʻo faʻaalia ai se silvery satin valivali ma ili perforation.

O aitia i totonu e fai ai potu

O nei faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaaogaina e teuteuina ai ona po nei totonu.

Potumoe

O ia ata vaneina i totonu o le potumoe foliga sili ona manaia ma faʻaonapo nei. O le tuʻufaʻatasia o mata pupula ma luga o le a maua ai se tamai potu faʻaopoopo maualuga ma lautele.

I le ata o loʻo iai le potumoe ma le turquoise vaneina faʻalo faʻalo ma moli.

Potu poʻo le potu tele

Perforated models o le a fausia ai se mautinoa ata i le potu malolo ma faia totonu e matua ese ma le masani ai. Glossy canvases faatasi ai ma moli moli o le a foliga sili ona manaia ma susulu.

I le ata o loʻo i ai se avanoa lautele faʻalo faʻalo ma le tuʻufaʻatasia o lanu paʻepaʻe ma samasama i le potu malolo.

Potu o tamaiti

Eseese foliga ma le manaia mamanu o le a faia le vasega pepe felanulanuaʻi. I se faʻaopopoga, perforated ata i luga o le tapoleni feaveaʻia se tagata atiina ae uiga ma faʻatagaina le tamaititi e vave amata ona malamalama i le fuainumera, latou faʻavasega ma lanu.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe ma se faʻalo e faʻalo i luga o le faʻalo faʻapipiʻi ma perforation i foliga o butterflies.

Umukuka

Perforated mamanu o le a vaʻaia faia se tamai umukuka maualuga ma freer. O le a latou fausia se tulaga ese i le potu ma faʻamamafa lona faʻavae.

O le auala savali

Faʻafetai i le tele filifiliga o lanu ma foliga o ata tipi, o ia ituaiga mafai ona faigofie filifilia mo soʻo se totonu o le auala. O le a latou faʻailoaina sili lelei nuances o le sitaili o le potu ma fesoasoani fausiaina se toʻafilemu, mafanafana pe malosi ma eseʻese mamanu i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata vaneina i le uliuli ma papaʻe i le alasavali.

Faletaele

O le i ai o ni vaneina poʻo ni micro-perforated fausaga i totonu o le faletaele o le a maua ai le atoa totonu o se mautinoa exclusivity, leai-le taua ma sitaili, ma o le a faia ai o se moni mea o le faamemelo.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se susulu vaneina samasama feteʻenaʻi fausaga.

Lanu vaneina

O vailaʻau faʻapusaina teuteuina e maua ai se avanoa sili e faʻataʻitaʻi ai ma le lanu ma faʻapupula ai ni mea malamalama i totonu o le potu.

  • Beige
  • Lanu paʻepaʻe.
  • O le uliuli.
  • Lanu meamata.
  • Lanu mumu.

Filifiliga filifiliga mo faʻalo faʻaputuga

O aitia faʻaonapo nei e faʻatagaina ai oe ona faʻamalamalamaina le taualuga, sili ona manaia ma le masani ai.

Fuainumera Geometric

O se filifiliga le faʻatapulaʻaina o geometric foliga, faigofie pe sili atu faigata foliga, mafai ona tuʻuina i luga o le tapoleni, uma i se faiga saʻo ma vevesi.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se ata vane faʻataʻitaʻi ma se faʻavae perforated i foliga o liʻo.

Faʻalavelave

E le masani ai laina laʻititi ma le masani ai teuteuina elemeni fausia se futuristic mamanu ma faʻaopopo tuʻufaʻatasi ma faʻailoaina i le potu.

Fugalaʻau

Perforation i le tulaga o fugalaʻau mafai faʻaopopo agamalu, agamalu ma sophistication i totonu, poʻo le isi itu, soona faʻaalu ma loloto loloto saturation.

Butterflies

O le a avea ma sili sili ona lelei faʻaopoopoina i le monochrome tisaini ma aumaia se paʻi o le naturalness i le potu. Tele-lanu poʻo monochromatic vaneina o butterflies o le a le masalomia avea ma sili autu teuteuina o le potu, o le a foliga sili ma faʻafiafiaina le mata.

Manulele

O le a latou tuʻuina atu i le taualuga avanoa se foliga matagofie, malamalama, susulu, mafanafana ma faʻaosofia fegalegaleaiga ma le taumafanafana.

Faʻateleina

Eseesega tuʻufaʻatasiga o lanu ma paolo o le a fesoasoani e fesuisuiaʻi le ata o soʻo se potu ma faʻaopopo i ai le lanu ma le lagona.

Mamanu ma teuteuga

Faateia i lo latou lalelei. Faʻafetai i le taʻaloga o lanu ma ata lafoia, latou foliga tolu-itu ma multifaceted.

Zd perforation

Fausia le tulaga ese vaʻaia vaʻaiga 3d luga o le faʻalo, faʻaopopo le loloto ma le tele i ai. O se manaia foliga metotia faʻamalieina le sili ona laʻau manaʻomia tulaga matagofie manaʻoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata vaneina faʻafefeteina ma 3D perforation.

Faʻalo faʻalo moli ma moli

Eseese ituaiga o moli e faʻaaoga mo moli faʻamalamalamaina o vaneina feteʻenaʻiga fausaga.

Ma moli uila

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo tu i tafatafa o le moli tuʻufaʻatasi o le a faʻamamafaina ma faʻatumuina le aotelega tuʻufaʻatasia o le taualuga avanoa ma avatu ia te ia se foliga atoa.

O loʻo faʻaali mai ile ata se paʻepaʻe paʻe ma mumu faʻapaʻu faʻatasi ma le moli moli.

Lele lele

Malamalama diode, ona o le toe faʻatupuina o le malamalama, maua ai le lace ie olaola ma airiness.

Moli moli

Fausia se susulu pupula ma fausia ai se malu malamalama o le malamalama e faʻamamaina lemu se vaega faapitoa o le faʻalo.

Backlit mai ata tipi

Malamalama ma pupula pasi i totonu o pu faʻapipiʻi faʻaopopo vaʻaiga leo ma faigata laʻitiiti faʻapitoa i le feteʻenaʻi faʻatulagaina.

Moli uila

Faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le itu o le malamalama fesuiaʻiga. O le faʻatulagaina avanoa e mafai ai ona faia ia lamepa o se tuʻufaʻatasia vaega o le faʻalo taualuga.

Faletusi o ata

O le perforated taualuga, faʻafetai i le tele numera o tulaga ese foliga, mafai ai oe e faia se tulaga ese mamanu i totonu o le potu ma avatu ia te ia se foliga matagofie.

Pin
Send
Share
Send