Fuafuaina o le 2-potu Khrushchev - toefausiaina ma totonu

Pin
Send
Share
Send

Faʻafouina o tamai potu i le 2-potu Khrushchev fale ma le tasi faʻamalama ma se le maua gofie faitotoʻa o se matua luʻi mo mafaufauga. E ui i lea, e oʻo lava i se potu i totonu o le Khrushchev e mafai ona faʻamatagofieina. O le fili autu o tamaʻi potu o le salalau solo ma le vevesi. Leai se vevesi fatufatu, le itiiti ifo o teuteuga, meaafale, lanu.

Tulafono mo le filifilia o lanu

E masani ona e faʻalogo e sili atu le teʻena o faʻalanoaga lanu pogisa i potu tauagafau, ae o lenei faʻamatalaga e fai lava si soʻoga tele. Moli paolo tatau moni lava ona manumalo, ae afai o le atoa tulaga na faia i pastel lanu, o le a avea ma se tasi mouʻese nofoaga le lelei, le fiafia, aunoa ma uiga. O palette lautele (lanu o puipui, foloa, meaafale, ie) e tatau ona faʻaopoopoina e le tasi le isi.

Faufautua faufautua ia te oe e filifili ni lanu se tolu: tasi o le a avea ma autu, tasi lona lua o le a faʻaopopo, ma le lona tolu o le a avea ma soʻotaga i le va o le muamua lua. E tatau ona taʻalo i se lagolago, e mafai ona e filifilia se mea e sili atu lona susulu.

Lauiloa lanu lanu ata

O le filifiliga o lanu e mautinoa lava o se mataupu e te fiafia i ai. E taua foʻi le mafaufau o le siʻosiʻomaga e afaina ai lagona ma le mafaufau tulaga o se tagata, tusa lava pe le o vaʻaia lenei i le taimi muamua tepa.

  • Malamalama pastel pupuni atonu o le sili ona lauiloa mo potumoe. Latou te faʻavaivaia ma faʻaleoga auiliiliga: pogisa meaafale, susulu ie, teuteuina.
  • Malulu malu o lanumeamata galue lelei ma laupapa luga. Green o se fofo sili atu ona lelei fofo, ma ona lanu eseese e talafeagai mo soʻo se potu. Ma le isi, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele o ituaiga lanu. O le a foliga manaia lanumeamata ma samasama, moli, lanu viole, lilac, lanumoana malamalama.
  • Laʻititi itu e le o se faʻalavelave i le filifiliga o enaena, paluga, burgundy, pe a fai o le lanu uliuli e mafai ona faʻamamaina faʻalelei, mo se faʻataʻitaʻiga, ma moli mama, ie.
  • Lanumoana, lanumoana, o latou paolo e manatu i ai malulu, ae e sili atu le leaga nai lo isi. O le tuʻufaʻatasia ma efuefu, paʻepaʻe o le a fausiaina ai se siosiomaga filemu, filemu. Faʻasusu ma le samasama, lanumeamata o le a fesoasoani i le fausiaina o se mafanafana, sili atu le manaia o le atemosifia.
  • E eseʻese paolo o moli, mumu, samasama e taliaina filifiliga mo le potumoe, ae sili atu ona talafeagai mo na tagata mo latou o lenei nofoaga e le gata mo momoe.

Taualuga o le faʻalo

E tolu sili ona lauiloa filifiliga faʻaiʻuina. Uma e talafeagai mo maualalo faʻalo potu moe.

  • Faʻasusu le pito i luga i se putty ma isi atavali po o wallpapering. E ui lava i le manino faigofie, o lenei filifiliga atonu o le sili ona taimi-faʻaaluina i tulaga o mea. Lenei, e ono ono le mafai ona na o le gaʻo o vaega taʻitasi ina ia mafai ai ona mauaina le sili atu tutusa luga. I nisi nofoaga, o le faaputuga mafai ona oo atu i le 2 pe sili atu senitimita. I se faʻaopopoga i le itu mea, o loʻo i ai le isi nuance taua. E oʻo lava i se maualuga-lelei putty, vali luga o muafale faʻalo mafai ona taʻe ina ua mavae sina taimi.
  • O le taualuga o le Plasterboard e mafolafola pe piʻo. Plasterboard e masani ona faʻaaogaina e faʻavave ai le faʻalo. E le fautuaina e faʻapipiʻi, latou te faʻaaogaina aso nei maualalo maualuluga talaaga. O le mamanu o le a ave naʻo le 5-7 cm.O le fesili o faʻamau faʻamau e faʻavaeina toʻatasi. E i ai le avanoa o le tuʻuina i lalo tele-tulaga fomu o le a avea le siosiomaga faʻapologaina, vaʻaia faʻaititia le avanoa.
  • O le faʻalo o le taualuga o se filifiliga sili ona lelei mo maualalo Khrushchevs. E fiafia le au mamanu ile lautele o lanu ole lanu, ole agavaʻa e filifili ai se pupula poʻo se laualuga i luga. O le taualuga faʻataʻavaleina faʻaaogaina wedge poʻo bead tekinolosi o le a 'ai moni 3-5 cm, 5-7 cm o le a alu ese ma le harpoon faapipiʻi metotia.

Faamaʻaina o le foloa

O le a le fola o le a ufiufi faʻamoemoeina i mea e fiafia i ai ma mea gafatia o tagata e ona fale. E sili le filifilia o le foloa faʻaputuga e le malamalama tele. E fautuaina le faataatia o laminate poʻo laupapa poloka diagonally poʻo luga o se puipui vaapiapi. O le tulafono lava e tasi e faʻatatau i le linoleum. E sili le piki i luga o se le-toniga faʻataʻitaʻiga. Masalo o ni taimane poʻo se faʻataʻitaʻiga o tamai fale. Tele faletua e alo i kapeta ona o lona le aoga, ae o le filifiliga lea o le a faʻamafanafanaina ai le ea.

Teuteuga o le puipui

O puipui pepa e tumau pea o le filifiliga taua mo le teuteuina o le potumoe. O le mea e lelei ai, o pepa manifinifi "nusipepa" na suia e le tele o ona po nei: vinyl, lavalava, e le lalagaina peleue, lea e sili ona matagofie ma aoga uiga. Linkrust pepa puipui, lea ua toe foi i faiga, e sili atu le aua le faʻaaogaina.

O se isi filifiliga o suavai pepa puipui. E iloga i latou i le latou ituaiga amataga, faʻatagaina oe e fausia se seamless "malu" luga, faʻapea foi ma manaia tele mamanu.

O se tali manaia o le a avea ma mulimuli upu i le mamanu - luminescent pepa puipui. I le pogisa, e aliali mai se ata malamalama ia latou, e faasolosolo malie lava ina mou atu i le taeao. I le ao, o le inisiua e foliga mai e masani lava.

Ole vali ata ole pa puipui e pito sili ona tele tala faʻalu, faigofie faʻauma filifiliga ma ona lava lelei. E faʻatagaina oe e filifili matua soʻo se paolo o totonu. Matte vali e sili. Latou te masani ona teuteuina i vinyl decals e fausia ai se mautinoa ambiance.

Filifiliga meaafale

E leai se mea e te talanoa ai e uiga i le filifilia o se potu potu mo uma au manaʻoga. E faigofie ona tuʻu ii le laki laki e sili ona manaʻomia.

O nai fesoasoani:

  • Filifili se moega ma drawers. O ia ituaiga faʻataʻitaʻi e sili atu le taugata, ae leai se avanoa faʻaopoopo e teu ai mea e momoe ai. E le gata i lea, e foliga mai o le a le galue e tuʻu se pusa tele o drawers.
  • O le ulu ulu o le moega i le tulaga o le fata vaega o le a faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie ona teuina mea teuteuina ma teʻena tafatafa o laulau.
  • Tagata faʻafesoʻotaʻi o vaifofo uiga ese e ono manaʻomia le manatu o le tuʻuina o se moega i tafatafa o le faʻamalama, pe a fai o le moega o le a nofoia le mamao atoa mai le puipui i le puipui.
  • O nisi taimi e talafeagai ai le faʻapipiʻi o le tulimanu faʻalua moega.

Fautuaga! O le moega na o le pau lea o le mea e le mafai ona sefe i luga. E tatau ona lelei, tusa lava pe o le lapoʻa e faʻamalosia oe e osi le taulaga i seisi mea.

  • O meaafale uma e tatau ona tutusa i le tutusa sitaili, lanu, taimi vaitaimi.
  • O se ofu faʻaseʻe e iai faitotoʻa faʻataʻataina maualuga o le a vaʻaia lautele ai le avanoa.
  • Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se TV, mafaufau laʻila faʻamaoni TV e tautau i luga o le puipui.

Faatulagaga

O le tele o taimi, o le ata o le potu e lua potu e aofia ai le toefausiaina, faʻaleagaina o pa, tuʻufaʻatasia. O nisi fuafuaga faʻatagaina oe e faʻateleina le potumoe i le tau o le potu teu oloa, pe a le mafaufau le fafine talimalo, ae o le tele o taimi o le lalolagi toe fetuʻunaʻiga e sau i lalo i le minoi o le faitotoʻa.

Faatulagaina o meaafale

Soo se pisinisi fuafuaina lelei e mafai ona mafaufauina o le afa maeʻa, o lea o le mea muamua e fai o le faʻatulagaina o meaafale. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona faʻaaogaina polokalama komepiuta faʻapitoa e faigofie ona faʻataʻitaʻi e oʻo lava i se tagata amata, pe mafai foi ona e faʻaaogaina le metotia tuai ua uma ona faʻataʻitaʻi: tusi se potu i luga o se fua i luga o se laupepa pepa, oti ese meafale mai pepa malo, taumafai mo tagata uma e suʻe o latou nofoaga.

O meaafale e amata mai le moega. Seʻi vagana ua maeʻa ona filifilia lona tulaga ona o atu lea i mea nei. I totonu o se tamaʻi potu vaiti, e faʻapipiʻi faʻafesoʻotaʻi, latalata i se tasi o puipui vaiti, pe faʻasolosolo i se puipui umi. O isi filifiliga e le talafeagai. E manino lava mo le lua faʻalava moega, e manaʻomia le saunia o se lua-auala auala.

O le kapeneta tatau ona nofoia le pito pogisa. O le laei laei e tu i autafa o le puipui faʻatasi i le faʻamalama. O seisi mea o le a avea ma se faʻata ma se faʻamau faʻamau, i lalo e nana ai se poufiti vaiti.

Fautuaina e le au mamanu le tuʻuina o le headset i se auala e i ai le sili atu 70 cm o avanoa avanoa i le va o mea faitino. Naʻo pou, laulau i autafa o moega, e feoaʻi latalata, e le paʻu i lalo ole tulafono lea.

Moli

Malamalama masani, e feteʻenaʻi ma ono i ai, faia se tulaga lua. O le fesili taua o le faʻafefea ona saʻo le faʻatulagaina o mea faʻafoliga.

Moli Multilevel. E fautuaina le faʻapipiʻi o ki ma le pule faʻatonutonu. E aoga le tuʻuina atu o lamepa tetele i lalo o le faʻalo, moli o le foloa e nonofo ai i se vaega aoga, ma le tele o moli uila. O ia malamalama e leai se uiga, e le suia ai le malamalama i le lotoifale moli, i se faʻaopopoga, fluorescent moliga fausia se le malulu fiafia ea.

Fautuaga! O le malamalama malu faʻasalalau e faʻatumuina le potu atoa o le a fausia ai le tatau vaʻaia o leo ma le mafanafana.

I luga o se vaega o le 10 sikuea mita, o le tasi moli moli o le a lava lava, tasi pe lua sconces e tu latalata i le moega, o le isi moli masini i luga o le faʻalo poʻo le puipui e tu latalata i le pusatu poʻo laei laei. O sconces i tafatafa o le moega e mafai ona suia i tamaʻi laulau lamepa maualuga. Tagata fiafia i faʻafofoaga tulaga ese e mafai ona piki ni tamaʻi tamaʻi laupapa, tuʻu ifo i lalo o autafa o le taualuga.

Teuteuga ma mea faʻaaoga

O le faʻamalama i le potu moe a Khrushchev e masani ona laʻititi. Lenei, o pupuni ie faigofie o le a sili atu ona talafeagai, pe a fai o le faʻamalama i luga o se pupuʻu puipui - o se faʻalava laina o le a sau i le ono. E aoga le tuʻuina atu o pupuni tetele, tapuni. I totonu o ata, o totonu e foliga mafanafana, i le faʻataʻitaʻia latou te faia le siʻosiʻomaga mamafa ma efuefu. Ae mo le metotia o le faʻamau, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i tu masani cornice. O le tali muamua e mafai ona avea ma fata i luga aʻe o le faʻamalama. O le a ia vaʻaia sisii i luga pa puipui, tuʻu sina avanoa mo le aoina o faʻamau eseese.

Afai e te lafoa le radiator i lalo o le faʻamalama matala, o le avanoa i ou tafatafa e mafai ona manaia e sasa, mo se faʻataʻitaʻiga, liliu i totonu o se tamaʻi kapeneta poʻo se faletusi. Ina ia faia lenei mea, o se papaʻu fausia-i totonu o ofu teuina o loʻo faʻapipiʻiina, o le faʻamalama sill ua suia i lalo o le countertop, poʻo se tamaʻi nofoa ma aluga ua faʻatu saʻo i lalo o le faʻamalama.

O teuteuga, pei ona uma ona taʻua, e laʻititi ifo. Tatala fata, e sili atu le tuʻufua leai se mea, o lenei o le a faʻafaigofie ai le tulaga. O le vevesi tautau o le tele o ata o eseesega eseese ua avea sili lauiloa, i lenei tulaga e sili atu le suia i latou i le tasi tele ata pe filifili se modular tasi.

I le faaiuga, ou te fia maitauina o le ata o le potu e lua potu i Khrushchev e le o se faigofie galuega e oo lava mo polofesa. Mo i latou e puleaina na o latou, o polokalame komepiuta eseese o le a avea ma fesoasoani sili ona lelei, lea e mafai ai ona e fausiaina se ata toeititi saʻo o le lumanaʻi totonu. Ae o lanu, i le avea ai o se tulafono, e matua mimilo lava, o lea e sili ai le vaʻai i palette i le ata i luga o le Initaneti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 34. The War of 1941 - 1945. My grandpa was a Soviet soldier and a POW (Mae 2024).