Atavali i Totonu - 30 Design Manatu

Pin
Send
Share
Send

Teuteuina o totonu i atavali o le sili taugofie ma i le taimi lava lea e tasi auala muamua e teuteuina se fale mautotogi poʻo se fale. Talu ai, atavali mo totonu o le aia tatau a le tulaga maualuga o le sosaiete, oi latou o galuega o faatufugaga e lauiloa atisi. I aso nei, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi, e mafai ona teuteuina totonu o se fale e aunoa ma le i ai o se tulaga mataʻina. La latou lautele lautele faʻatagaina oe e fausiaina se tulaga ese totonu, fealofani, mafanafana, faʻaonomea ma matagofie; avatua i tagata e ana le avanoa e faʻaali ai a latou agavaʻa, ia iloa a latou aitia aitia. Faatasi ai ma le fesoasoani o atavali, oe mafai ona faʻaopopo le tagata lava ia i le fale, faʻamamafaina ona lelei pe nana mea sese. Ata, ata i luga o tapoleni, toe gaʻeina o tioata, penitala na tusia e tagata tusiata o alatetele i luga o pepa poʻo tusitusiga masani o loʻo valiina i le suauʻu - o nei mea uma e avanoa mo e o loʻo soifua i lenei vaitaimi. O le mea autu o le filifiliina o atavali e tusa ai ma le faʻavae faʻavae o le faʻatulagaina totonu.

Tulafono resitaraina

Pe a filifilia atavali mo totonu, e taua tele le mulimuli i le faʻavae faʻavae o le ata tusi:

  1. Faiga Mo le fealofani, oe manaʻomia le filifilia o tapoleni e faʻafetaui le tulaga lautele o teuteuga potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le ata e masani ai, ona avea lea mo musumusuga e mafai ona e asia fale mataaga, faʻaaliga, ona filifili ai lea o le maualuga-lelei toe gaosia o lauiloa tusiata mo totonu.
  2. Nofoaga Le mea lelei, o le ogatotonu o le ata e mumu ma mata. A faʻapea e lua pe tolu ni tuʻufugaga eseese o loʻo tu i luga o le puipui e tasi, ona faʻatulagaina ai lea o le itu pito i lalo. Peitaʻi, o tali faʻaonapo nei e mafai ai ona e tufatufaina atu ni ata vali i se isi taimi.
  3. Lanu O le tulafono autu o lanu lanu, o moli malamalama e faʻateleina ai le avanoa, o mea pogisa e faʻaititia ai. I luga o puipui o le mafaufau lemu leo, o le susulu, tumu i le lanu, toe gaosia o le a foliga lelei, e faʻasaga i se lanu lanu - toʻafilemu, malu o ata o le vali poʻo minimalism i le 2-3 lanu.
  4. Fua O se lapoʻa tūsaʻo ma vaapiapi ata o le a foliga foliga talafeagai pe a fai o le fale e vateatea ma faʻamau maualuga. O ata tetele e manaʻomia avanoa avanoa. Mo se fale mautotogi masani, e sili atu le filifilia o atavali i totonu o se vaʻalele faʻataʻavalevale. Ma mo se laʻititi-tele fale, laiti galuega e talafeagai, sili ona taua, i laʻititi aofaʻi, ina ia le vaʻaia faia le potu tusa o le laititi.
  5. Fuafua O atavali i totonu o potu eseese e faʻatino ai galuega eseese. Ae le tatau ona e filifilia ni ata ma taupulepulevalevale, faʻataʻitaʻiga, taua o taua.

Taua! O puipui o loʻo tu ai ata e tatau ona puipuia mai le susulu o le la.

I le umukuka

O se atavali mo totonu e le tatau ona i ai ni sili taua poʻo se taua o talafaasolopito. O le umukuka o se fale fale ma e leai se nofoaga mo taugata mea faitino. O mea teuteu uma e leiloa vave a latou foliga vaaia, o lona uiga ua le toe mafai. O le mea lea, nai lo le faamemelo i se ata poʻo le tapoleni ua paʻuʻu i lalo, e sili atu le sui i latou ma fou i le taimi. Canvases vali i le suauʻu mafai ona ufiufi i le tioata. O se tasi o manatu taua i le filifiliaina o atavali mo le umukuka o lo latou utiuti. O le soʻona ufiufi o le puipui i tamaʻi ata o le a faʻaititia ai le avanoa, e matua le taliaina lava mo ni avanoa laiti pei o se umukuka poʻo se auala savali.


Faʻamoemoeina i le faiga o le umukuka totonu, o le ata e filifilia e tusa ai ma mataupu silisili nei:

  • Tuʻufaʻatasia o lanu o le tapoleni ma isi teuteuga elemeni (pupuni, moli uila, umukuka mea faigaluega, ma isi);
  • Mo se umukuka maualuga-tekonolosi, uliuli ma papaʻe ata e talafeagai;
  • Atunuʻu sitaili ma Provence o le a atoatoa faʻaopoopoina atavali ma samasama-lanumeamata lanumeamata;
  • Minimalism o le a fesoasoani faʻavaivaia le pupula atavali, lea o le a avea ma autu autu i le potu.

DIY atavali mo le umukuka

O le umukuka o le nofoaga tonu lava lea e mafai ai e le talimalo ona faʻaavanoa lona agavaʻa gafatia e le gata i le kukaina, ae faʻapea foi i le suʻisuʻi. E tele auala e fausia ai atavali mo oe lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se laulau e faʻaalia ai le kofe, pi, pi, fatu, laau o le kinamoni. Ina ia faia lenei, oti ese le pepa malo o le tele manaʻomia, drape i mea poʻo le mafiafia pepa ma amata ona fausia le tuʻufaʻatasiga. Faʻapipiʻi uma elemene o le ata i le kelu. O totonu-tekonolosi totonu o le a teuteuina ma se ituaiga o puipui faʻapipiʻi faia i uamea mea tipi. O le kelu e faʻavae i luga o le silicone o le a fesoasoani e faʻasaʻosaʻo lelei le uamea o elemeni. E manaʻomia foʻi mo mosaic. Mo le faia o mosaic ata mo le umukuka, oe o le a manaʻomia ni fasi tile, tioata, ma e oo lava i atigi. O auiliiliga e mafai ona valivali i se lanu e fetaui ma le sitaili o le potu.

Taua! Afai e le vavaeʻese le umukuka mai le auala savali, ona tatau lea ona valivali ata o lenei itu o le fale o le tutusa ituaiga ma autu.

Mo potu malolo

O le nofoaga autu i le fale mautotogi o le potu malolo. Tagata uma o le aiga faʻaalu o latou taimi avanoa i ai, uo potopoto, aso malolo e faʻamanatuina. O le mea lea, o le ata o le potu malolo manaʻomia faapitoa faʻatauaina. O canvases o le a fesoasoani e fausia ai se tulaga ese siʻosiʻomaga tumu i le mafanafana ma sophistication. Uma lanu o lanumoana, lea e nafa ma le gaioiga o le malosi tafe, o le a fesoasoani e avatu le sitaili i le potu malolo malosi ma gaioiga. O le nofoaga, faʻapea foi ma le ata o le ata, e taua. Afai o le tapoleni o le a tuʻuina i luga o se fasi meaafale, ona tatau lea ona e filifili muamua i lona tele. O le fua faatatau sili ona lelei o le lautele o le tapoleni ma le tua o le sofa o le 1: 2. Afai o tapoleni ma le ata e le tasi, ae lua pe tolu, o lona uiga o le avanoa avanoa e le itiiti ifo ma le 1/3 o le tele o meaafale.


O agaifanua faʻaleaganuʻu o le a talafeagai mo se potu malolo masani, maualuga-tekonolosi o le a faʻaopoopoina e ala i tusitusiga. Ata o laufanua, manu, manulele foliga lelei i le potu malolo. O le ata totonu, faia i enaena ma burgundy, o le a faʻatasi ma tapoleni ma atavali mai le vaitaimi masani a le klasikism. O le valiina o le sami e foliga feololo i luga o puipui malamalama. Pe a faia ni atavali i totonu o le potu malolo, hostesses mafai foi ona faʻaalia lo latou sogasoga. O le lauiloa o vali lalagaina faʻaaogaina cross-stitch ma satin stitch metotia ma le teuteuina o atavali ma lopa ma lopa o loʻo tupu. O ia ata o le a avatua i le siosiomaga se tulaga ese faʻapitoa ma le mafanafana.

Togafiti togafiti ata i le fausiaina o le potu malolo

Faʻavae metotia mo le fausiaina o se faʻapitoa atemosifia faʻaaogaina atavali i potu malolo o le eseʻese faʻatonuga:

  • E mafai ona faʻaaogaina ata puipui e fausia ai le avanoa o le potu. O le nofoaga i le ogatotonu o le a faʻamamafaina le symmetry o totonu, a leai o le a vaevaeina le avanoa i sone.
  • Symmetrical ata maua ai se tu masani aʻafiaga. Ina ia fausia se faigata, faigata totonu, ata i uliuli ma paʻepaʻe po o monochrome tapoleni e talafeagai. Kanesa o le tutusa tele fesoasoani i le galue uiga, sili talafeagai mo ofisa.
  • Faʻapipiʻi tuʻu i luga atisi mea faʻaopopo faʻaopopo malamalama malamalama i totonu.
  • O avanoa avanoa o le a faʻatagaina ai oe ona asymmetrically tuʻu lapisi lapopoa i se mamao talafeagai, lea o le a faʻatagaina ai oe e fiafia saoloto i vaega uma o faatufugaga.
  • O le faʻavae, e ui i le numera ma le fua, e tatau ona tutusa.

Mo potumoe totonu

O le potumoe ua fuafuaina mo malologa, o le mea lea, o ata i luga o tapoleni tatau ona fausiaina se siosiomaga o le fealofani ma le mafanafana toafilemu. Sili atu e faʻatuatuaina ou lagona, ma taumafai e faʻaliliu ia latou i atavali. E te fiafia i le natura - filifili ni ata faʻailoaina o se laufanua, fiafia e tilotilo i le vai - o le tafe vai o le a fesoasoani e faʻatumuina le potu i le malosi lelei. Peitaʻi, o ata e iai le faʻamamafaina o le vai e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete. O toafilemu vaitafe ma vaitafe e tosina mai ai le tamaoaiga tautupe. Ae o afu sauā ma tafega mo le potumoe e sili atu le le filifilia. Faʻafilemu ma se lagona o le mafanafana i le potumoe o le a foafoaina e tapoleni o loʻo faʻaalia ai se toʻafilemu vai luga ma se manino le lagi lagi. O se sami sousou ma se vaʻa goto agai i tua o ao pogisa mamafa o le a faʻatupuina le le fiafia ma mafua ai le popole. E faigata tele ona malolo i se siosiomaga faʻapenei pe a maeʻa le aso faigaluega.

Vaega o le filifilia o se ata mo totonu o le potumoe

Se ulugaliʻi sili atu manatu e mafaufau i ai pe a filifilia ni ato mo le potumoe:

  • O leo lemu o le lavalava o le a maua ai se siosiomaga o le mafanafana ma le lotogatasi;
  • Afai o le potumoe na faia i art deco, ona avea lea o le a sili ona faʻaopoopoina i atavali i le uliuli ma papaʻe;
  • Fale faʻataʻitaʻi ma mea teuteu ai lafumanu poʻo ata o vaomatua, fanua, laufanua e mafai ona maua ai se toʻafilemu ma le mafanafana i totonu o le potu;
  • O le faʻaaloalo i totonu o potumoe i totonu o le a faʻaopopoina se tapoleni ma manulele susulu felanulanuaʻi i tua atu o le lagi malamalama;
  • Canvases o loʻo fesoʻotaʻi ai le lanu autu ma le lanu o isi mea teuteuina - aluga, ie moega, pupuni o le a fesoasoani e faʻamaeʻaina le tuufaatasiga o le potu.

Mo i latou e mananaʻo i se le faʻatulagaina auala fauina i totonu o le masani totonu, e aoga le latalata atu i le mataupu o teuteuga fale ma le faaeteetega faapitoa. I aso nei, o ata e faʻaalia i le tele o sitaili ma ituaiga, lea e mafai ai ona filifilia tonu lena galuega o faatufugaga, a aunoa ma lena e te le mafaufauina lou fale. E tele tagata atamamai latou te mananaʻo e teuteu totonu totonu ma oloa gaosia i lima. E i ai foi atoatoa tulaga ese metotia o nila, mo se faʻataʻitaʻiga, kanzashi. O le aano o le faia o atavali ma lenei metotia e faʻavae i luga o le fausiaina o fugalaʻau teuina faʻaaogaina silika ma satin lipine ma teuteuina i latou i lopa. Manatu mo le fausiaina o totonu mo lau miti atonu e le oʻo mai i le taimi lava lena, o le mea autu o le faʻalogo ia te oe lava, faaputuputu lagona, mauaina musumusuga ma na o le mu afi i lenei aitia. Oe oe le a le maitau pe faʻafefea ona suia nei mea uma i totonu o lou fale. O le a manaia, muamua, tulaga ese, musuia oe i fou ausia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: presyo ng old COINS (Okitopa 2024).