Koluma i totonu: 35 ata ma aitia sili

Pin
Send
Share
Send

Maea ma mea

Poʻo le a lava le koluma totonu e faia, e aofia ai le 3 vaega:

  • Faʻavae. Faavae, vaega pito i lalo. E tatau ona ia tatalia le aofaʻiga mamafa, o lea le faʻatuatuaina e sili atu le taua nai lo teuteu.
  • Ogalaau Vaega autu. E eseese foliga ma vaega: liʻo, sikuea, polygon.
  • Laʻititi laumua. Maualuga elemeni. O le vaega sili ona manino, o le autu teuteu e masani lava ona tuu i luga.

I le ata, o se auala e teuteuina ai se koluma ma faʻata

O koluma lagolago ma teuteuga i totonu e fai mai i mea eseese.

O le maʻa masani. I totonu o potu masani o le 18-19 seneturi ma le fausaga anamua, maamora, maamora, ma malachite na masani ona faʻaaogaina. Ae o le maʻa e seasea faʻaaogaina e fai ai ona po nei poutu. E mafua ona o le taugata ma le faigata o le galuega. Fautuaina mo potu vateatea ma le tamaoaiga o meaafale, o le maa pou i totonu o se tamai potu o le a foliga faigata.

Sima Lenei agavaʻa mea e masani ona faʻaaogaina i le lagolagoina fausaga, uma i fafo ma totonu o le fale. O le ata o koluma o laconic, leai frills. O foliga e masani ona faigofie: taʻamilo, faatafafa. Monolithic sima fausaga e fausiaina i le taimi o le fausiaina o fale, poʻo meafale fausiaina e okaina mai fale gaosi.

Piliki O se tasi o filifiliga mo faʻaonapo nei koluma, e lauiloa i alamanuia totonu sitaili. E vave faʻatu, faigofie, e umi se taimi. Faʻasaʻo ma faʻauma i soʻo se mea poʻo le tuʻufua piliki o se elemeni mamanu.

Wood. O koluma i totonu o le fale e masani ona fesoʻotaʻi ma le mea na faʻatu ai - o le mea lea, o se pou laupapa o le nofoaga i totonu o se faʻalava uʻamea. E ui lava i totonu o se fale mautotogi teuteuina i le faasao, faʻaaliga poʻo le atunuʻu sitaili, o sea ituaiga o le a talafeagai foi. Latou te mafaia foi ona faia se uta-aveina gaioiga, faʻaititia le avega i luga o fola.

Uamea. Afai e te manaʻomia le aoga, faʻatuatuaina ma faigofie - filifili lenei filifiliga. O pou uʻamea i totonu o le a teuteuina ai loft, hi-tech, po nei ma soʻo se isi lava faiga faʻaonapo nei.

Fale mago. E mafai ona faigofie ona e faia se pou i totonu o se potu mautotogi oe lava, e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o taimi ma tupe i luga o le gaioiga. Teuteu i luga i luga o soʻo se auala talafeagai: pepa puipui, sima, vali, maʻa, laupapa laupapa, tile. O le elemene o totonu o le a tatalia e le gata i le faʻaumaina o mea, ae faʻapena foi TV, ata faʻafanua, atavali, ma isi teuteuga.

Gypsum O oloa e faia mai i lenei minerale masani e le taugata ae umi le aoga. O le palasitika o mea ma faigofie o gaioiga faʻatagaina oe e faia foliga tulaga ese ma le ofoofogia mamanu - mai faigofie chamfers ma mamanu e faigata volumetric bas-reliefs. O le isi lelei o gypsum fausaga o le ono mafai ona lipea. E mafai ona aveʻese vave ia taʻetaʻei, faʻamago ma chips.

Polyurethane. Mama ma taugofie, ae matua magaugofie. Lelei tele mo teuteuga faʻataʻitaʻiga, aua o le foliga mai e le maualalo nai lo sili atu taugata vali. O oloa e teteʻe atu i le pisia, o lea e mafai ai ona avea o se paolo. E mafai ona e filifilia se mea ua uma ona saunia, faʻapipiʻi oe e oe mai le tele o vaega, pe fai e oka.

I le ata, o se koluma faʻasaga i le puipui i le potu malolo

O le a le sitaili e mafai ona e faʻaaogaina?

O koluma i totonu o le potu mautotogi e faʻaaogaina i ituaiga eseese - mai le masani i le ultramodern.

Masani O faʻatusa o loʻo faʻailoa mai ai le itu taua o le lalelei, tamaoaiga, faʻafaigata. Racks faia i natura poʻo faʻafoliga maa, sima, polyurethane e talafeagai. Faʻamaeʻaina ma teuteu teuteu, stucco teuteu foliga foliga talafeagai. Faʻaoga fetuutuunai maa e fausia ai se faʻataʻitaʻiga luga o soʻo se mafuaʻaga mea, lenei o le a fesoasoani sefe i teuteuga.

Sasaʻe. E tele taimi latou te le tuʻuina ai se isi koluma i le potu, ae tele i le taimi e tasi, tuʻufaʻatasia i latou faʻaputuga. O sea colonnade e faʻaaogaina e sui ai misia vaeluaina i potu potu ma isi avanoa avanoa. I Sasaʻe, latou te fiafia i mea taugata, o lea e le tatau ai ona e faʻavaʻa i le faʻaumaina. Teuteuina i mosaics, matagofie teuteuga, fugalaʻau, auro.

Maualuga Taualuga maualuga, avanoa tetele - o koluma na ona fesili mo totonu. Ina ia foliga le potu pei o pisinisi pe a mafai, o fausaga e faia i sima, piliki poʻo le uamea, e aunoa ma le faʻaumaina o soʻo se teuteuga. O foliga ma laina e faigofie foi, o le vaega e sikuea pe lapotopoto. O se uliuli ou-auala faia i mafiafia uʻamea foliga muamua pei o fata.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu 'ai i ona po nei i le fale mautotogi

Tekonolosi maualuga. I le aganuʻu lagona o le sitaili, e leai ni pou i totonu o le fale mautotogi, ae afai ua uma ona saunia e le tusiata, faʻaiʻu i mea faʻaonapo nei. O le uamea Chrome e sili ona lelei, ae o le tioata, o backlit panels poʻo futuristic aquariums ma air gel o le a galue foi. Lava panels e avanoa e okaina, foliga pei o se lapoa lava moli.

Atunuʻu O le faiga masani e fiafia i laʻau teuteuina laupapa, o le teuteuina o pou e leai se tuusaunoa. O pou e ese foliga foliga: o se mama pou uila, o se le faʻasolosolo foliga talatala-ogalaau ogalaau, o le afa-koluma faia i vali laupapa.

Baroque. E le taliaina e le faʻataʻitaʻiga matagofie ma le manaia anamua le afa fua, o lea e sili ai le koluma i le potu mai maʻa masani, mahogany ma isi mea taugata. O le tulaga ese o loʻo faʻamamafaina e le teuteuina laulelei o le laumua, ina ia faʻaalia ai lenei elemeni, faʻaopopo le faʻamalamalamaina i lalo.

Aso nei O le itu e iloga i foliga tutusa, laina piʻo. O le faia-faia mamanu o le a avea ma hypnotic ogatotonu o le atoa fale. Fuafua fualaʻau, toe fai teuteu e talia pei o teuteu.

Faʻafefea ona sasa le pou?

Ma o le koluma i totonu e le foliga mai o se mea matuitui, e tatau ona sailia lana faʻaoga saʻo.

Tekinolosi. Faʻapipiʻi le TV i luga o le koluma e lautele atu lona lautele nai lo ia, i totonu (pe a fai e fai i le drywall) latou nanaina uaea. Luga poʻo lalo, o le ai ai avanoa mo se leo faiga.

Fata. E talafeagai pe a lua koluma i totonu o se fale mautotogi o loʻo tu i sina mamao ese mai le tasi ma le isi. Ona tautau lea o fata i le va o latou ma faʻaaoga mo avanoa e teu ai.

Lisi pito i luga. O le ata o le umukuka ma le koluma i totonu e faʻafaigofieina ona o le agavaʻa e faʻaaoga le pou e avea ma lagolago mo le motu, peninsula, pa counter.

Kapoti. Faʻatutu fata ma vaevaeina i totonu o le koluma i totonu o ona po nei ma e te maua se lautele faʻaopoopo teuina. E i ai se pa ma uaina, tusi, mea faʻamanatu ma isi lava mea.

Moega Tuu ni nai nofoa faataamilo i le koluma i le auala savali ma foia le faafitauli o le mea e nofo ai pe a sauniuni pe tuu lau ato pe a e taunuu i le fale.

Afai e te le manaʻo e faʻaee le fausaga ma soʻo se aoga, e tele auala e "faʻamamaina" ai i le avanoa.

  • Lafi i meaafale. O lona uiga, tuʻu ni nai kapoti ina ia iai le pou i totonu o latou.
  • Faʻafoliga i lalo o pa. Faʻaaoga tutusa mea faʻauma mo puipui ma koluma.
  • Ufiufi faʻata. O le potu o le a sili atu voluminous, o le faʻata fausaga o le a le vaʻaia.
  • Tuufaatasi ma ata pepa puipui. Saili le saʻo lolomi e faia ai le semi-koluma vaega o le pa ata.

I le ata, o se auala e sasa ai se koluma i totonu e faʻaaoga ai se TV

Faʻafefea ona latou vaʻai i totonu?

I totonu o aso nei totonu o fale mautotogi ma fale, e seasea lava poutu. Ae afai o oe o se fiafia e onaina maualuga faʻalo ma se lautele vaega, ia mautinoa ia faʻaopopo lenei teuteu elemeni i lau ata.

I totonu o tamaʻi potu, o le a o mai pou sese i le nofoaga. Faʻafetai i le itu i luga, o le a latou faia le potu vaʻai maualuga, faʻatasi ai ma latou o le a suia vaega tetele ma sone le avanoa.

O le faʻaaogaina o elemeni tusiata e faʻalagolago i le mea o loʻo tu ai.

  • Potu malolo. Latou tautau TV, ata, faapipii fata. O le afi eletise o le a tu i totonu o le lautele o fausaga, ma o le ea auala o se umu masani e natia i totonu.
  • Potumoe Latou tautau le TV, faʻaaoga e vavae ai le moe ma isi eria. Tuʻu se pea i itu uma o le moega e faʻamamafa le laupapa ulu.
  • O le auala savali. Faʻapipi faʻata poʻo mātau ofutele.
  • Umukuka Faʻaaogaina o se lagolago i lalo o le countertop, natia i le va o kapoti. Vali i vali laupapa e faaaoga o se teuteu elemene.
  • Tamaiti. Teuteu i lalo o se laau ofoofogia, tuu fata, aʻe i matau.

I le ata, le ata o le fale tele i se lanu moana lanu moana

Faletusi o ata

Ae e te leʻi amataina lipea, filifili pe faʻamalamalama le koluma pe le vaʻaia. Lenei o le a avea ma amataga amataga mo le atiaʻeina o se poloketi poloketi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lesu e, Alii Pule (Iuli 2024).