Lautele ma malamalama moli o se fale o 58 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Ina ia faʻataunuʻu uma nei aiaiga, o le ata o le fale e 58 sq. tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo - o se avanoa tele na fausia e mafai ona faʻatumuina i galuega eseese.

I se vaega laʻititi, oe le tatau ona faʻaaogaina le tele o eseʻese fofo faʻaleleia, ma i le ata o se fale o 58 sq. e naʻo le toʻatolu o latou: o le piliki pa i le potu malolo, zebrano veneer ma moli-lanu kapeti laupapa i luga o le foloa.

E i ai le tele o faasao-itu i le ata tisaini: o fafie, maʻa masani, ma le ola afi i totonu o se afi afi. O mea papaʻe papaʻe o mea fai tino e faʻamamafaina ai tala masani i totonu.

O le puipui i le vaega e momoe ai e pogisa, ma se teuteuga fugalaʻau mama - e toe fai le teuteuga o le talieleele i luga aʻe o le vaega galue i le umukuka.

O le avanoa faigaluega i le potumoe e laʻititi le tele, ae fai si mafanafana mo le toʻatasi le tagata.

O le ata o le fale e 58 sq. o loʻo iai se numera tele o nofoaga e teu ai, ua faʻataʻapeʻapeina i totonu o le fale mautotogi, o lea e faigofie ai ona faʻavasega mea iinei.

O loʻo tatala foʻi le vaega o le hall, o le malamalama mai faʻamalama e oʻo atu i le faitotoʻa i luma. Laʻititi i le eria, na amata ona foliga sili lautele ma, sili ona taua, malamalama ona o le faʻaaogaina o faʻata o facades o le teuina polokalama.

O le faletaele ua uma ona maeʻa. E i ai lona lapoʻa tele ma e le o le masani masani faʻatulagaina: e aofia ai le lua vavaeʻese vaega, fesoʻotaʻi e se auala.

O moli moli o loʻo siʻomia ai le faletaele e toe manatua ai le la i saute ma faʻatumu le potu i le mafanafana.

Tusiata fale: potu "teuteu"

Atunuʻu: Lusia, Noginsk

Eria: 58 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Наконец-то я её апнул (Mae 2024).