Lavalava tulimanu i le auala savali: ituaiga, meafaitino, lanu, mamanu ma foliga, faʻatumuina totonu

Pin
Send
Share
Send

Features o le filifiliga o kapoti

E taua tele meaafale tulimanu mo le faʻaaogaina tatau o tamai eria, aua o le tele o taimi o le faitotoʻa ulufale e fai lava sina lapoʻa. I auala vateatea, i se isi itu, e mafai ona e tuuina fua le mafaufau i mafaufauga ma e oo lava i le liliuina o ofu e avea ma potu e fai ai ofu.

Le lelei ma le leaga

O le tulimanu kapeneta ei ai uma lelei ma le lelei:

  • E faʻagaoioia le tulimanu saoloto, faʻateleina le avanoa faʻaaogaina o le hall.
  • O ia meaafale e fai si lautele, ma o le tele o faʻatumu i totonu e faʻatagaina ai oe e filifili le filifiliga saʻo mo soʻo se manaʻoga.
  • E tele ona ata, o lea o le a ofi i totonu o soʻo se sitaili.
  • O se tali sili ona lelei mo compact Khrushchevs: o le angular fausaga e tafe faataamilo i le puipui, ma tuua ai le tele o avanoa mo gaioiga.
  • Pau lava le toe faʻafitauli o le tele o oloa ua faia e okaina e tusa ma le tele o le hall. Ae ui i lea, o lenei suia i se lelei pe a fai o le maeʻa meaafale fiafia ma lona mamanu ma faʻatumu e tusa ma le ana le tofo.

O a ituaiga o kapoti e mafai ona tuʻuina i le faapaologa?

Mafaufau i le iloga foliga vaaia o le autu ituaiga o tulimanu oloa:

  • Afeafe Lenei o se ergonomic faʻataʻitaʻiga ma mafanafana faitotoʻa i luga o nofoaafi: latou te le faʻaaogaina le avanoa, e masani ona faʻaauupegaina i latou i faʻata poʻo pupula foliga e vaʻaia lautele le avanoa o le alatele.
  • Fausia i totonu O se oloa e aunoa ma se puipui i tua ma masani ona aunoa itu ma pito i lalo panels: e faʻatonu saʻo i le puipui, o lea o se taugofie filifiliga. Atonu e leai ni vaelua i totonu. O lona faʻapipiʻiina manaʻomia atoatoa mafolafola luga ma e sau i le fesoʻotaʻiga.
  • Faigofie O se faigofie-to-potopoto fausaga ma le avanoa o le faʻatumuina o vaega taʻitasi e tusa ma a oe lava manaʻoga.
  • Pusa penitala. O lenei oloa e uumi ma laʻititi i le lautele ma loloto: e i ai foi le tasi-laupepa faʻatusa. E mafai ona tu naʻo ia (mo le mautu e faʻapipiʻi i le puipui) pe o se vaega o se modular fausaga.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu faʻataʻitaʻi ma sliding faʻaseʻe faitotoʻa ma faʻata faʻata.

Faʻataʻitaʻiga tulimanu, tusa lava poʻo le a le ituaiga, e sili atu lautele nai lo oloa tuusao. Mo se vaʻaitiiti vaapiapi, e sili atu le filifilia matala fausiaina poʻo ni potu faitotoʻa, ma mo se lautele lautele, taupega faitioga e talafeagai.

Meafaitino

I le gaosiga o kapeneta, o laupapa laupapa laʻau eseese e faʻaaogaina: MDF, chipboard poʻo le fiberboard. O laʻau malolo e manatu e maualuga lona maualuga ma faʻalelei le siʻosiʻomaga, ae sili atu le taugata mea. A teuteuina foliga, tioata, matte poʻo le ilaila palasitika ma uʻamea e faʻaaogaina. O totoga e tatau ona malosi pe a mafai, talu ai o meaafale e faia i taimi uma le popole.

I le ata o loʻo i ai le faʻalua-lau laupepa faia i laupapa mautu i se tulaga masani.

Lanu fusi o alaleo

E ui lava i le lauiloa o faʻaleaganuʻu "laʻau" paolo ma elemeni pogisa (mo se faʻataʻitaʻiga, wenge), o ona po nei fale mautotogi sili ona fiafia i moli malamalama i totonu totonu mamanu (efuefu, beige). E moni lenei mea i tamaʻi ala savali, pe a fai o se pogisa e foliga foliga tetele mai. Paʻepaʻe, i se isi itu, e faʻaopopoina le malamalama ma le ea i le ea.

I le ata o loʻo iai le kapeneta susu susu ma vaneina i luga o foliga.

Tele tagata e mananaʻo i pupugū susulu pupuni e leo malu: latou te faʻaopopoina le fiafia ma le mautinoa e faʻatosina mai ai le mafaufau. O foliga foliga foliga "pei o uamea" pe ma se patina.

I le ata o loʻo i ai se avanoa lautele ulufale ma se tino-lanu lanu tino faʻusaga.

Fua ma foliga o fausaga tulimanu

O le lautele filifilia o tulimanu meaafale faʻatagaina oe e filifili pe faʻapitoa-faia le oloa talafeagai mo hallway o soʻo se tele. O se aiga tele, pe a fai o loʻo i ai se avanoa tele lautele i lona tuʻuina atu, o se lapoa lavalava ma faʻatumuina eseese e talafeagai: nofoa, fata, drawers ma tautau. O se kapoti vaiti pe papaʻu o le a fesoasoani e tuʻu fafo ofu ma mea faʻaaoga i totonu o se tamaʻi ala savali. O le semicircular oloa e faʻamaluluina ai laina i totonu ma maua ai avanoa faʻaopoopo e teu i tua o faitotoʻa e sliding.

O loʻo faʻaalia i le ata se auala savali tele mo se aiga toatele.

O faʻataʻitaʻiga masani a ole ituaiga L-foliga, talu ai latou te faʻatagaina le faʻaaogaina o le fua taumatau saoloto.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le kapeneta paʻepaʻe sinasina i foliga ole mataitusi "g" ma mezzanines ma tautau tautau.

Afai o le lautele o le fausaga e le i le mea muamua, ona avea lea o se tamaʻi faʻatolu tafatolu poʻo le trapezoidal faʻataʻitaʻiga ofi i totonu o soʻo se auala savali.

I le ata o loʻo i ai se auala i totonu o se vavalalata sitaili ma se lavalava i le tulaga o se trapezoid ma nofoa filemu.

Fuafua manatu ma siepi

Tatou faʻamasani i ituaiga autu o kapoti, aua e tofu ma le suiga o totonu totonu i lana ia lava ala.

Ma le faʻata

O se faʻata e fausia i totonu o le faitotoʻa i luma e aoga tele, aua e le tau manaʻomia se vaʻai faʻaopopo i luga o le puipui mo ia. E faigofie lenei, aua i le auala savali e masani ona manaʻomia le suʻesuʻeina o oe i lou tuputupu aʻe. I se faʻaopopoga, atagia luga luga vaʻaia faʻateleina le avanoa.

I le ata, o se tulimanu faʻataʻitaʻi ma faʻata, tuʻuina le malamalama ma faʻafaigata i totonu o le auala savali.

Tulimanu beveled

Afai o le faʻatulagaina i le hallway e le masani ai, ona mafai lea ona e faʻapipiʻi se kapeneta ma le tulimanu o 45 tikeri. O le diagonal bevel e faʻatumuina atoa i se avanoa e foliga mai e leʻi maeʻa.

Ma tatala vaega

Faʻataʻitaʻiga ma tatala tautau e le masani ai. E mafai ona iai ni fata faʻaopoopo, faitotoʻa ma tufatufa mo tagata taʻitasi poʻo le kulupu.

Kapeneta susulu

O ia oloa o loʻo iai se vaega faʻapipiʻo i luma, faʻafetai latou te vaʻaia mataʻina ma suia le siosiomaga. Faʻaigoaina foi o le radial poʻo le piʻo. E i ai foi galu-pei o faʻataʻitaʻiga e ofi i totonu o totonu ma lamolemole laina.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai ni ofu mafanafana e lua faitotoʻa e faia i laupapa masani, lea o loʻo nofo ai se tulimanu fua o le auala tele.

Faatasi ai ma ata ma mamanu

O faʻata i luga o foliga e masani ona teuteuina ile oneone - o se teuteuga e faʻaaoga e faʻaoga ai se vaalele malosi o loʻo fefiloi ma le oneone quartz. Sandblasting, photo lolomiina ma tioata tioata manaʻomia masini faapitoa, ae o lenei mamanu faʻatagaina oe e fausia moni lava meaafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vaega o le tulimanu ma se faʻataʻitaʻiga i luga o tioata malulu, faʻapipiʻiina faʻaaogaina ai tekinolosi sandblasting

Ma faʻaopoopoga aoga

Mo tagata o le fale ma malo, o le faigofie o le kapeneta o loʻo taoto e le gata i lona tulaga, ae faʻapea foi i le i ai o aoga vaega. Tatala tautau mo ofu i fafo e sefe ai taimi mo tagata asiasi oe na paʻuʻu i lalo mo sina taimi puupuu. O le mezzanine, e le manaʻomia ona matala i taimi uma, i se isi itu, e aoga mo taimi vaʻaia: o le avanoa i le auala tele i lalo o le faʻalo, e ui e faigata ona ofi atu i ai, e faʻaaoga lelei.

O le ata faʻaalia se tulimanu faʻataʻitaʻiga i totonu o aso nei totonu, faʻatulagaina ma tatala tautau ma fata mo mea faʻaaoga.

I se faʻaopopoga i fata mo le teuina o pulou ma sikafu, o meafale tulimanu e masani ona i ai se vaega mo seevae. Lenei mafai ona avea ma ato atoa seevae seevae toe faʻafoʻi poʻo se drawer talafeagai i lalo o le nofoa.

I le ata o loʻo i ai ni ofu e lua-leo, o le tasi itu e teu mo lavalava, ma le isi mo seevae ma faʻaaoga.

Faʻatumu totonu o lavalava i le auala savali

O le teuina i totonu o le tulimanu fausaga e faʻamoemoe i ona itu: lautele ma loloto. O le faʻatumuina faʻatumu aofia ai se nofoaga mo ofu i fafo (o se potu ma se faʻatafaʻava pa tautau tautau tautau) tautau lapoʻa e mafai ona e tuʻu ai non-maanuminumi ofutino, o se potu mo malaga ato. Ma le isi, fusi seevae mesh, tamaʻi atigipusa mo tamaʻi mea, moli ua faʻapipiʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata e le masani ai: o se tulimanu matala e faʻafesoʻotaʻi ia ofu o ofu ma faitotoʻa ma se ofu tautau.

Afai e faʻatagaina le eria o le potu, ona fai lea o mea e teu ai le tulimanu ma faʻapipiʻi ma avea ma potu e fai ai lavalava poʻo se potu lautele.

O a foliga o kapoti tulimanu i sitaili eseese?

Lavalava o le totonugalemu elemeni o le auala savali, o lea e tatau ona e faʻatau se oloa o le a lagolagoina le sitaili faʻatonuga filifilia mo le auala savali.

O aso nei e faʻaalia i laina saʻo, mama, ae i le taimi e tasi e faʻaoga meaafale. O lavalava tulimanu i se auala savali faʻaonapo nei e le tatau ona i ai ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, ae o moli tuʻu i totonu o le a faigofie.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata lautele na fausia i le Art Nouveau style.

O le ituaiga sitaili, i se isi itu, ua tumu i ituaiga uma o faʻamatalaga e faʻamamafaina ai le lavelave ma le taugata o meaafale. O se faʻataʻitaʻiga e faia i laʻau maualuluga e sili ona fetaui iinei.

Laconicism o se uiga o minimalism. O le tulimanu kapeneta le tatau ona soona tele le avanoa, o lea tatala fata e seasea faʻaaogaina iinei.

Provence o se oa taua o le mafanafana ma le mafanafana o le fale, faʻapea foi ma ituaiga uma o mamanu i le teuteuga. O lavalava ma fata mo ato ma foliga matua o le a foliga atoatoa i totonu o le Provencal hall.

O le taimi lava i le auala-auala auala, tagata asiasi o le a vaʻaia vave se oloa laupapa ma saʻo, talatala foliga ma natura uiga. Ma o le fausiaina i le "alamanuia" loft sitaili o le a faʻafiafiaina oe i le tuʻufaʻatasia lelei o uʻamea ma fafie poʻo tioata, lea o le a ofi i totonu o se avanoa lautele ma se tagata sauā.

I le ata o loʻo iai se ofu umi tulimanu lanu lavender-laei i le Provence style.

Faletusi o ata

O se maeʻaeʻa auala i le filifilia o se tulimanu kapeneta i le faapaologa o le a fesoasoani e teuteuina uma vateatea ma laiti potu i se muamua ma aoga auala.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Queen Darleen Ft Lava Lava - Bachela Official Video (Mae 2024).