7 mea sese i le alasavali e mafua ai le tele o faʻalavelave

Pin
Send
Share
Send

O se gaogaosa

O le faigata ona teuina o ato, afifi, pulou ma seevae e fausia ai le lagona o le tele o le alasavali.

  • Afai e toʻatele le aiga, matou te fautuaina le tuʻulafoaʻi o faʻatautau ma faʻapipiʻi le teuina o mea: o ofu teu, se pusa fata poʻo se seevae fata ma se tapuni.
  • Ina ia faʻalelei le faʻatutuina o ou seevae, o pusa uumi ma lauitiitiitiitiiti e talafeagai lelei, e le tele ai se avanoa.
  • Mo mea faʻaaoga i luga o le fata pito i luga, e sili atu le tuʻuina ato poʻo atigipusa: ona pulou, sikafu ma totini lima o le a muta le pei o se sloppy "lafoa".
  • Afai e faʻaputuputu le palapala ma le oneone i le alasavali i aso uma, tuʻu fala faitotoʻa e le gata i fafo, ae faʻapea foi totonu o le potu.

Mo seevae susu, e mafai ona e tuʻuina se fata maualalo: o le fufuluina o se tamaʻi koneteina i pelu e sili atu ona faigofie nai lo le foloa. Ma o soʻoga meaafale o le a faʻafaigofieina le fufuluina faʻatele taimi.

Moli laitiiti

O se auala savali pogisa o se tasi lea mafuaʻaga e lagona ai le toʻafilemu aoi ai i totonu. E aoga le valiina o puipui i pupusulu mama ma faʻaopoopoina ni nai malamalama malamalama - ma o le hall o le a suia i talaatu o le iloaina: o le a avea ma vaʻaia tele ma sili atu le mafanafana. Moli moli, pendants ma puipui sconces o le a faia.

Motugaafa: Ina ia faʻateleina le malamalama, tautau se faʻata tele i luga o le puipui. Lenei o le a faʻaopopo uma avanoa ma faʻamafanafanaga.

Faigata

O le laʻititi o le vaega o le auala savali, o le sili atu ona mafaufau loloto i ai e tatau ona i ai. O le autu mataupu faavae i lona faʻatulagaina o se minimalistic auala. Naʻo meaafale ma lavalava e sili ona manaʻomia e tatau ona totoe ile potu.

Afai o le fale mautotogi ei ai kapoti, potu e fai ai lavalava poʻo se potu tele i totonu o le potu, matou te fautuaina ia tuʻu na o tautau tautau, o se fata "leai se mamafa" mo pulou ma se seevae fata i le hall A faʻapea e teu uma ofu pito i fafo i le alasavali, o se afeafe papaʻu i le faʻalo e sau e laveaʻi - taumafai e faʻaaoga uma avanoa avanoa i luga.

Laʻei le talafeagai ma fai lavalava

I laconic hallway, lea e toeititi lava leai ni meaafale, e le faigofie ona saunia oe lava mo le tuua o le fale. E le toʻafilemu le ofuina o seevae aʻo e tu, ma o le leai o se faʻata e ono afaina ai ou foliga vaaia.

Faʻafetai i nofoa, ottomans ma nofoa fausia i totonu o ulu ulu, o le ofuina ma aveese seevae o le a sili atu ona faigofie, aemaise lava mo tamaiti ma tagata matutua. Ma faatasi ai ma le fesoasoani o se atoa-umi faʻata, oe mafai ona iloiloina lau ata mai le ulu e oo i tamaivae.

Afai e lava le avanoa i totonu o le fale tele, o totonu e mafai ona faʻaopoopoina i ai ma se nofoa, nofoa ma e oʻo lava i se nofoa faʻafuaseʻi - o lenei mea o le a faʻateleina ai le lagona o le mafanafana.

E leai se mea e tuʻu ai ni mea

Faʻatauga ato, ato lima, ato ato ato - o le tuʻuina i luga o le foloa o le auala tele e le mama. E lelei pe a fai o le tulaga o le tu e faia e se seevae fata poʻo se nofoa ma se nofoa malulu, ae afai e le lava le avanoa, eseese vavaeina mafai ona saunia mo ato i se talafeagai talafeagai.

O i latou o loʻo suʻesuʻeina ni fofo muamua e tatau ona uaʻi atu i mamanu e lauiloa i fafo: o se lautele lautele ma drawers mo seevae, o se tautau faʻatautau ma puipui puipui e pei o umukuka. O ia faiga faʻaputu e aoga ma foliga matua ese lava.

E leai se mea e teu ai mea laiti

A e sauni e alu i fafo pe a e sau i le fale, e taua o aitema e pei o ki, pepa ma tioata latalata i le lima, le leiloa pe faʻalavelave i le auala. Fetaui lelei mo le teuina oi latou:

  • o se faʻapitoa ki-mau fata, lea o le a avea ma totonu teuteuina;
  • o se ato poʻo se ipu tuu i le faitotoʻa i luga o le dais;
  • mea faʻatulagaina lavalava ma taga;
  • faamafanafana faamafanafana ma drawers;
  • tautau tamai fagu o drawers;
  • kapeneta ma se faʻata i luma.

Le faʻamama pa ma le foloa

O sesē filifilia o mea e faʻaumaina o se isi mea sese pe a teuteuina se auala savali. O le ufiufi laʻititi e le mafai ona faʻapipiʻi i le fola e faʻapea o le lapoʻa: ona o le oneone, e vave ona sosolo ai maosi, palapala ai le palapala i totonu o faʻamaʻi ma amata ai ona sosolo le lamela. Afai o le linoleum ua tuʻuina i totonu o le fale, e fautuaina e filifili se 22 poʻo le 23 vasega vasega mo le auala savali. Ae o le tali sili ona lelei o le ofuina-tetee porcelain stoneware po o maa.

O filifiliga pito i sili ona talafeagai ole pa puipui e mafai ona fufuluina pepa puipui ma vali, faʻapena foi ma tile tipi ma vali teuteu.

Mafaufau muamua i teuteuga o le auala savali muamua e faʻamalieina uma ou manaʻoga mo le mafanafana, ma o le a tauia oe i le matagofie ma faigofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DJ FLE - ISLAND MASHUP 2018 (Mae 2024).