Pupuni i le vasega pepe: ituaiga, filifiliga o lanu ma sitaili, 70 ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fautua lautele mo le filifilia o pupuni

  1. Pupuni e tatau ona faigofie, anagata ma faigofie e fufulu. E sili le filifilia o pupuni saʻo i luga o mata mata ma teuteuina i latou i matau.
  2. Pupuni e le tatau ona faigofie ona mu (organza, veli).
  3. O le autu lanu o pupuni i le vasega pepe faalagolago i le tulaga o faʻamalama e faʻatatau i togi cardinal (mafanafana paolo mafanafana le itu i matu potu, ma malulu ie faʻaopoopo fou).
  4. O le faʻataʻitaʻiga poʻo le tusiaina o ata e tatau ona faigofie (na filifilia faʻavae i luga o le matua ma le itupa o le tamaititi. Ina ia o le atatusi ma katuni foliga e le faʻalavelave ai le tamaititi, e sili atu le filifilia o se pepa puipui ma se tele abstraction, lea o le a fesoasoani i le atinaʻeina o mafaufauga).
  5. E tatau ona malosi le mauga ma sana, aunoa ma ni mea maʻai ma tamaʻi teuteuga (ina neʻi paʻu le tamaititi i lalo le fausaga i taimi o taʻaloga ma aua neʻi foloina pulu teuteu).
  6. O pupuni a tamaiti i ona po nei e tatau ona faʻatusatusa i le faiga o totonu.
  7. Pupuni i totonu o se vasega pepe mafai ona i ai o ituaiga eseese, ma o latou tuʻufaʻatasia mafai ona avea aoga (mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni faigofie ma faasee pupuni faʻataga i totonu malamalama ma nana le potu mai prying mata).

O loʻo faʻaalia mai i le ata le ata faʻaonapo nei o le potu a tamaiti, e faʻasoasoa gatasi ai ie faʻaseʻe ma mea teuteu.

O a ituaiga o pupuni e talafeagai mo le vasega pepe?

O pupuni saʻo masani o se pea pupuni ma tulle. O pupuni masani e faigofie ona fufulu ma faigofie ona fufulu, ma e faigofie lava ona faʻatonutonu le tikeri o le malamalama i le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu a tamaiti ma pupuni masani pupula ma tele gaugau ma faʻaopopo faʻapitoa moli.

O pupuni pupuu i le vasega pepe o le a tatalaina le radiator mo sili atu vevela fesiitai, pe tatalaina le puipui, mo se faataitaiga, mo se kesi. O pupuni uumi-umi e maua ai le tausiga faigofie, saogalemu mo le tolotolo tamaititi e aloese mai le gagau o pupuni.

Faʻatasi ai ma pupuni umi i totonu o le potu a tamaiti, e mafai ona e faʻaali atu ou mafaufauga, fai i latou e le tutusa, faʻaopopo se ie puipui, suʻi ni teuteuga teuteu. O pupuni mafiafia o le a maua ai e lau pepe le moe lelei i le ao, ma le tulle malamalama o le a maua ai le salalau solo o le susulu o le la.

O loʻo faʻaalia i le ata se tali manaia mo se potu o tamaiti, e pupuni ai se pupuni mafiafia, faʻatasi ai ma ie pupuni ose lanu, puipui mai le malamalama ma vaevae le avanoa i totonu o se nofoaga galue ma nofoaga faʻafiafia.

O tauaso Roma mo se vasega pepe e talafeagai mo se tamaʻi avanoa ma fausia ai se minimalist foliga, lea o le faamamafa e le o luga o faʻamalama teuteuina. Ona o le mau faʻapipiʻiina, o le a le faʻaaogaina e le tamaititi le sana.

O roller blinds mo le vasega pepe e tutusa a latou masini ma mea a Roma, peitaʻi ua faʻamauina i luga. Ona o le eseʻese mamanu ma mamanu, latou mafai teuteuina le potu o uma se talavou ma se pepe. Alu lelei ma pupuni saʻo.

Vertical poʻo faʻasoʻo pupuni e talafeagai mo se tamaʻi potu potu. O le a latou puipuia oe mai le la ma faʻaavanoaina e faʻaaoga le faʻamalama sill mo faʻaopoopo avanoa avanoa. Vaʻaia lelei ma translucent tulle.

Tuʻufaʻatasia o se tuʻufaʻatasia o lua lanu eseʻese mai itu 'eseʻese o se pupuni poʻo se tuʻufaʻatasia o lua pupuni o lanu eseʻese ma ituaiga. O le masani tuʻufaʻatasia i le vasega pepe o lanu pupuni ma malamalama organza, ae mafai foi ona e tuʻufaʻatasi pupuni le tutoʻatasi ma susulu Roma poʻo roller blinds.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se auala e le masani ai e faʻapipiʻi ai pupuni masani, o loʻo nanaina i lalo ole faʻalo.

Fautuaga mo le filifilia o se lanu

Paʻepaʻe o le a talafeagai i luga o translucent ie po o luga o pupuni (o se talaʻaga) mo mamanu ma mamanu.

I le ata, o le maaleale mamanu o le faga faʻamalama ma translucent pupuni paʻu papaʻe, lea e tuʻufaʻatasia ma le susulu faʻaaliga o le potu o tamaiti.

Lanu samasama tuʻufaʻatasi ma paʻepaʻe poʻo le beige o le a fausia ai se faʻaonapo nei ma matagofie totonu i totonu o le potu o tamaiti.

Soʻo se paolo o lanumeamata (mai le pistachio i le vao muʻa) o le a galue lelei ma le le mautonu puipui ma olaola teuteu.

Lanquoise lanu e talafeagai mo tamaʻitaʻi ma tamaititi vasega pepe. E fetaui lelei ma fola laʻau malamalama, enaena ma paʻepaʻe mea faʻaaoga poʻo teuteuga.

O pupuni piniki e masani ona foliga susulu ma susua i totonu o le potu o se teine.

O le lanumoana poʻo le lagi lanu o le a faʻaopopoina le ea i se tamaʻi vasega pepe, fetaui lelei mo se potu e tumu i le la.

I le ata, o loʻo masani pupuni saʻo i lanumoana ma translucent paʻepaʻe, lea e faʻaopoopoina totonu o le potu a tamaiti mo se aʻoga tama tausaga.

Lanumoana i loloto paolo e talafeagai mo le vasega pepe, ae le mo se pepe. A filifilia lenei lanu mo pupuni, oe manaʻomia le filifilia o meaafale mama ma mea teuteu teuteu.

Filifiliga o pupuni mo le sitaili o le vasega pepe

O le ata o pupuni mo se potu o tamaiti i se faiga faʻaonapo nei faʻaalia ai le faigofie o le tausiga ma le tuʻufaʻatasia o minimalism ma maualuga-tech. O le lanu e tatau ona le faʻaituau ma malamalama, faʻapipiʻi metotia el eyelets po o faʻamaufaʻamau. O ie mama, vavae, pupuni saʻo ma ie puipui pupula e talia lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu a tamaiti talavou i se faiga faʻaonapo nei, e tuʻufaʻatasia ai paolo a Roma i le lanu ma meaafale.

O le sitaili Scandinavian i le ie pepe e faʻamalamalamaina i lona faigofie o le tipi, mea masani (ie, muslin, siliki) ma le leai o se faʻaopoopoga faʻamalama teuteuina ma se lambrequin, faʻaaliga poʻo leisa, ma le grab o loʻo faia o le tutusa mea e pei o pupuni. O le ie tatau ona mama ma translucent paʻepaʻe, sesega samasama pe beige. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma tauaso mo le puipuiga o le la.

O le sitaili masani e tatau ona foliga faigofie lava. E mafai ona avea pupuni ma tulle, po o pupuni ma pupuni pupuni. A filifilia se lambrequin, e tatau ona e manatuaina o le a aoina efuefu ma oe o le a manaʻomia e mulumulu pea. E sili le filifili pupuni mo le vasega pepe i le le faʻamaoni lanu poʻo maaleale lanu masani (beige, enaena, lanumeamata, lanumoana).

O le Provence style o le a talafeagai i le teine ​​vasega pepe. Pupuni ma se pito beveled tatau ona faia i mea masani ma le fugalaʻau poʻo le lolomi lolomi i se susulu lanu, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma papaʻe faʻaseʻe pupuni poʻo pupuni. Pupuni e mafai ona faʻaopoopo teuteuina i taniko ma fale.

Pupuni i se vaʻa sami e tatau ona tuʻufaʻatasi paepae ma lanumoana ma translucent organza ma twine fusiua. O le paepae lambrequin ma isi mea i totonu o le a fesoasoani e fausia le aʻafiaga o se vaʻa i totonu o le potu.

Lea ie e filifili?

O mea mo le fausiaina o pupuni e tatau:

  • ia agalelei i le siʻosiʻomaga ma le afaina i le soifua maloloina o le tamaititi;
  • 'aua le tuʻuina i luga le eletise ma aua le faʻatosina mai le pefu;
  • 'aua neʻi faʻasalalauina le mu;
  • faigofie ona fufulu ma tausia fou.

Mai mea masani, ie lino poʻo le vavae e talafeagai, mai le le masani ai ⎯ viscose, organza. Afai o pupuni i totonu o le potu o tamaiti e faʻaopoopoina togafiti ma se antistatic sooupu, o lenei o le a avea o se faʻaopoopoina i le tau faasaga i le efuefu ma e mafai ona fufulu latou le masani ai.

I le ata, pupuni vavae mafiafia ma teuteuga puipuia le potu o le pepe mai le ao.

Pupuni mo le potu o le tama

Mo se pepe i lalo ole 3 tausaga le matua, o le tali sili ona lelei o le filifili pupuni i kulimi, lanumoana, pistachio, malamalama samasama paolo. Mai le 5-6 tausaga le matua, e mafai ona e faʻaogaina se ata ma se lanu e filifilia ai le vasega pepe o se potu tama. Nei mafai ona avea ata pupuni ma le lolomiga o taʻavale, avanoa, vaʻa. O pupuni e mafai ona faʻafoliga folau poʻo se upega fagota.

I le vasega pepe o se tama toaga, e sili atu le lafoa 'ie pupula ma le mamafa ma pupuni faigata, ia e faʻafaigata ai le tausiga. O se filifiliga aoga o le a pupuni pupuni, pupuni, faasee pupuni, Roma. Ona o le masini, e mafai ona fetuʻunaʻi le siʻi maualuga.

O se mea teuteu tele, o se pa poʻo se fasi e talafeagai mai se ata. Filifili lanu o pastel ma shade masani o lanumeamata, lanumoana, efuefu.

A filifilia pupuni i se vasega pepe mo se tamaititi talavou, oe manaʻomia le faʻalagolago i ana mea fiafia ma fiafia i ai. Nei mafai ona avea laconic faasee tauaso aunoa ma ni mamanu po o ma emoticons, mea fai musika, graffiti po o soka polo.

Pupuni i le vasega pepe mo teine

Mo pepe faatoa fananau mai, o le tali sili ona lelei o le filifili pupuni i pastel paolo o piniki, turquoise, lilac, beige ma kulimi. Ina ia eseʻese pupuni, e mafai ona e teuina le laʻau i se isi mea faʻapipiʻi.

I le vasega pepe mo teineiti e oʻo atu i le 8 tausaga le matutua, pupuni ma fusi ma pupuni pupuni e talafeagai, lea o le a faʻamanatu ai i purinisese ma o latou malo.

O le lanu o meaafale ma teuteuga puipui e tatau ona amanaʻia, afai e malamalama le potu a tamaiti, ona tatau lea ona le faʻaituau o pupuni ma aua neʻi tosina mai i lanu pupula; e fautuaina e faʻaoga ie pupuni o le pastel translucent.

I le vasega pepe o se tamaititi mai le 9 i le 12 tausaga le matua, pupuni ma se lolomiga, mamanu ma teuteuga (rhombuses, pi, faalavalava) e talafeagai. O le foliga e le tatau ona faʻafaigataina e ruffles, e sili atu le filifilia o faigofie canvases poʻo roller blinds.

Mai filifiliga faʻavave mo le vasega pepe, agavaʻa mata, ata faʻapipiʻi ma aufana fusi e talafeagai. I le lanu, e tatau ona e faʻalogo e le gata i le piniki ma le beige, ae faʻapea foi i le turquoise, lanu viole ma le lanumoana.

I le ata, pupuni masani i le vasega pepe e tuʻufaʻatasia i le lanu ma se fata faʻatautau. Pe a faʻaaogaina lanu maʻona e taua le tausisi i le paleni o paolo.

Ata o pupuni i totonu o le vasega pepe

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia mai ai le faʻaaogaina o filifiliga eseese mo pupuni i totonu o le potu a tamaiti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lani Alo performs Alo I Ou Faiva. Pacific Music Awards 2020 (Iuli 2024).