Faletaele mamanu i lanu lanumeamata

Pin
Send
Share
Send

Lanu lanu meamata e mafai ona faʻafouina le ata o lou fale, faʻatumu le avanoa i le lelei ma le malosi. O le a lelei i soʻo se potu, mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau mamanu faletaele lanumeamata.

Green o se faʻailoga o le fealofani, natura ma le agalelei, o lona aafiaga i luga o se tagata e faʻamatalaina e psychologists o se matua lelei. Taele i lanumeamata lanumeamata O le a fesoasoani ia te oe e malolo ai pe a maeʻa se aso faigata i le afiafi, ma i le taeao o le a maua ai e oe se lagona mo le faia o filifiliga ma faʻamoemoe lelei.

Faʻaaoga lanumeamata, ma ona lelei uma meatotino, tatau ona poto, taʻele i lanu meamata o le a foliga lelei pe a fai o nisi o tufuga a fautuaga e amanaʻia. Pogisa, loloto paolo e pei o masani lanumeamata, pouliuli emerald, loloto pistachio lanu e tatau ona faʻaaogaina luga tasi pe sili atu i le lua puipui. Ole aofaʻi e faʻamoemoe ile tele ole potu.

Moli, malamalama salati, turquoise, chartreuse, mafai ona filifili mamanu faletaele lanumeamata i le atoa. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaopopo "counterweights", paʻepaʻe meaafale, pupuni, o le mea moni, o le faletaele lava ia ma le tanoa vai.

Lanumeamata e matua agavaʻa e mafai ona faigofie ona e faʻaogaina i se fale teu falemaʻi o loʻo i ai nei suiga, suia mai i se tulaga paʻepaʻe masani i se tulaga masani. taʻele i lanu meamata... Faatasi ai ma le tamaoaiga oi ai nei o filifiliga o mea taua, e le faigata tele ona fai. O le filifiliga pito faigofie e sui ai mea uma poʻo le tele o mea taʻele i mea lanu meamata. Pupuni, solo ma e oo lava i pulumu nifo o le a faʻafouina totonu o oe.

O se tali sili ona aoga e fausia ai mamanu faletaele lanumeamata o le a suia le masani fasimoli paʻepaʻe ma tapu taele ma green counterparts. O se laʻa lototele faapena o le a talisapaia ma e toatele o le a mananao e toe fai.

Ata o le fale taele lanu meamata ma taʻele, tapu vai taele ma faleuila.

Ata o le fale taele lanu meamata ma se manaia tali o faʻalo, o se vevela vevela nofoaafi ma se acrylic taele.

Ata o le fale taele lanu meamata ma se vai taele foafoa i lanumeamata ma paʻepaʻe ma drawer laupapa ma uliuli foloa tile.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Casio G-Shock GWG-1000MH-1AJR Master of G Mudmaster Maharishi watch unboxing u0026 IN-DEPTH review (Iuli 2024).