Totonu o se potu 2-potu 46 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

I totonu o le potu mautotogi e 2 potu, o le alasavali ma le umukuka e fesoʻotaʻi i se auala faʻapitoa. O le sliding faitotoʻa i le potumoe faʻatagaina oe e atili faʻalautele le avanoa ma vaʻaia vaʻaia potu uma i le fale mautotogi, seʻi vagana ai le potu malolo. O le tuʻu eseʻeseina o le potu malolo e matua talafeagai lava, talu ai o le tele o taimi e taʻalo ai le matafaioi a le potumoe potumoe.

O le mea lea, o vaega uma e aoga e tuʻu eseʻese, ae i se tulaga lautele o totonu o le fale e 46 sq. foliga holistic ona o le faʻaaogaina o le le mautonu leo ​​leo o le autu lanu i potu uma. Faʻasaga i lenei talaʻaga, susulu lanu lanu o ie, laupapa faʻasalalau, ma mea teuteu teuteuina e faʻapitoa lava ona vaʻaia.

Potu malolo

O totonu o le potu e 2 potu e fuafua i le sitaili e tasi, ae e tofu potu ma a latou "foliga". I totonu o le potu malolo, muamua o mea uma, ua tosina atu le mafaufau i le faʻalo, lea o loʻo faʻataʻape solo ai moli moli faʻatafafa.

Lanu samasama ma lanumoana o lanu autu ia e faʻaaogaina i teuteuga. Latou i ai i le teuteuina o meaafale, luga o pupuni, i faʻailoga i luga aʻe o le sofa ma luga o le isi puipui.

E lua laulau laʻititi e mafai ona tuʻufaʻatasia pe faʻaaogaina eseese mai le tasi ma le isi, lua pou - tasi samasama, ma le isi lanumoana, e feoaʻi fua foʻi i le talosaga a tagata e anaina. I le faʻaaogaina o ia mea, e mafai ai ona e mauaina nisi malo i le potu malolo. O nei mea uma o se vevesi o lanu i totonu o le potu o le 46 sq. o le potu malolo e faʻamaluluina ma tuʻufaʻatasia se kapeta efuefu sinasina kapeta.

Faʻafeagai ma le faʻamalama o se avanoa vateatea potu. O le a teu ai tusi, mea faʻamanatu, faʻapea foi ie moega ma isi mea e le tatau ona faʻaalia i nofoaga faitele. O le mea lea, o nisi o fata e tuʻu matala, ma o nisi e ufiufi i faʻataʻitaʻiga o se le paʻu paolo. O le fesuiaʻi le fesuiaʻi o fata tatala ma tapuni e faʻaopoopo ai le malosi i le potu.

Umukuka

O totonu o le fale o 46 sq. ua tu mai le umukuka. Laʻitiiti, vali paʻepaʻe ina ia foliga mai e sili atu le lautele, ae ui i lea ei ai lona lava, matua mautinoa uiga. E faʻamatalaina e le backsplash ma le puipui i tua atu o le laupapa, ma e eseʻese lava "alamanuia" sitaili.

Pa pa paepae papaʻe, o se uʻamea ufiufi ma le maualuga "paipa" o se faigofie geometric foliga - o nei mea uma e le o manino e faʻatatau i le faʻamaualuga fale.

O nofoa faʻataʻoto laupapa e utiuti sina avanoa ma palu faʻalelei i le lagona maualuga, aemaise lava pe a faʻatutuina i mea teuteu o nofoa e teuteu ai fuʻa a Amerika.

O le laʻititi o le umukuka e le faʻatagaina le faʻatulagaina o se 'aiga i totonu, o lea o le faʻamalama sill na suia i se lautele countertop faia i le faʻapitoa maa, i tua atu e mafai ai ona e maua lelei se meaʻai mama poʻo le' ai.

Potumoe

I le ata o le potu e lua potu i totonu o le potu faʻa potu, o pupula, lanu mauʻoa na faʻaaoga e fai ma lanu faʻaaliga, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potumoe o se mafiafia lanumeamata lanumeamata.

Green e le gata o faʻatafata i fata tapuni, ae faʻapena foʻi pupuni i luga o faʻamalama, ma e oʻo lava i se nofoa faʻataʻavalevale. O le pepa lautele o loʻo i luga o le puipui i luga ae o le moega ma le ie afu e fai i lanu tutusa.

O loʻo i ai le vaega galue i autafa o le faʻamalama, i luga aʻe o loʻo i ai pendant moli o le maualuga eseese, faʻafilemuina le avanoa ma fealofani lona manatu.

O le matafaioi a moli i autafa o moega e faia e sconces uliuli, o lona nofoaga e mafai ona suia ona o le faʻavae faʻavae. I se faʻaopopoga, latou te foliga matagofie tele.

Faletaele

O le ata o le potu e lua potu i le potu faʻa potu na saunia mo le tuʻufaʻatasia o le faleuila ma le fale taele i totonu o le fale e tasi. Na maua i fafo se potu o lava le tele e ofi ai se masini fufuluina iina - o lona nofoaga e latalata i le tapu, ma luga o loʻo ufiufiina i se countertop faʻalautele i le puipui.

O le foloa vaivai lanumoana fetaui lelei ma paepae paʻepaʻe ma le "squeaky" mamanu o maa teuteuina o loʻo faʻafetaui puipui o loʻo siʻomia ai le taʻele.

I tua atu o le faleuila, o se vaega o le puipui teuteuina i lanumoana mosaic tile. O le autu o itu taumatau i le ata e lagolagoina e palama faʻapipiʻiina o se le masani ai foliga: o le tapu taele, le tapu, ma e oo lava i le faletaele pesini iinei e faatafafā!

Vaega ulufale

Masani ma totonu o se 2-potu mautotogi amata mai le hall hall. O le taimi lava e ulufale ai, e faʻafeiloaʻi malo e le pou moli moli - o le autu ma naʻo le teuteuina o elemeni o lenei sone.

O laufulefu luga o pa ua malepe e faʻata o eseʻese tele - o lenei maua ai totonu totonu malosi. Talu ai o fola i le auala savali o loʻo feagai ma faʻalavelave silisili, na latou faʻataʻamilomilo ai ma maa porcelain i maa, ae o le mamanu na filifilia "pei o fafie" e faʻamafanafana atili ai i le potu. O le faʻataʻitaʻiga i luga o tile e o gatasi ma le faʻaiuga o le kapeneta. Ina ia sefe le avanoa, o le faitotoʻa o le potumoe sa faia faaseʻe.

Tusiata ata: Manumalo Manumalo

Tausaga o fausiaina: 2013

Atunuʻu Lusia

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Editing YOUR Photos in Photoshop! S1E1 (Mae 2024).