Lanumoana pepa puipui: tuʻufaʻatasiga, mamanu, filifiliga o pupuni, sitaili ma meaafale, 80 ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O le lanu moana le masuia e fesoʻotaʻi ma le lagi e le gata poʻo le vai, faʻafoliga faʻatasi ma lona loloto ma faʻatofuina oe i se siʻosiʻomaga o le toʻafilemu. O le tele o le faʻaaoga o le loloto lanumoana e mafai ona taitai atu ai i le atuatuvale. I se isi itu, o se malamalama lanumoana paolo faalauiloa manaia talanoaga ma se uiga faauo.

  • Lanumoana i totonu o le potumoe fausia se moe moe siosiomaga;
  • Ina ia puipuia le potu mai le foliga mai pogisa tele, lanu moana mafai ona tuʻufaʻatasia ma papaʻe;
  • O se malulu malulu e fautuaina mo le teuteuina o se potu ma faʻasaga i saute o faʻamalama;
  • O pupuni malamalama malamalama o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina totonu i le lanumoana teuteu.

Ituaiga

O ituaiga sili ona taatele o pepa puipui e le lalagaina, vinilini, lavalava, pepa, suavai ma vali pepa puipui, mafaufau i latou taʻitasi.

ItuaigaFaʻamatalagaSe ata
PepaLauiloa pa puipui teuteu mea, manava, mauoa i lanu ma tau maualalo. O pepa puipui e mafai ona mou i le la, mitiia le manogi ma toetoe lava a le mafai ona mama.

Le lalagainaUfiufi nana laʻititi faʻaletonu ma pa puipui. O le susu tetee o sea ufiufi mafai ai ona faʻaaogaina i soʻo se nofoaga.

VinylO le vaega pito i lalo o lenei ituaiga o pepa puipui e mafai ona faia i pepa poʻo le le lalagaina, ae o le pito i luga e faia i le polyvinyl chloride. E matua le mafaia e le ea. Latou te nanaina le le laugatasi o luga o puipui.

Pepa puipui suavaiaE faʻamamago faʻatau atu; mo galuega, naʻo lou faʻamamaina i le vai ma palu faʻalelei. Faʻaoga i le puipui ma se spatula. Latou te ufiufi lelei faaletonu ma tuʻu le ea i totonu.

Mo atavaliFaʻailoa le va i le va o le pepa, le lalagaina ma le vinyl vali puipui pepa puipui. O le embossed ie mafai ona valivali tele taimi e aunoa ma le afaina ai ona foliga vaaia.

Ituaiga ieO le faʻavae o le pepa poʻo le le lalagaina. Ie i luga pito i luga. O le tapoleni e faigofie lava le palapala ma faigata ona faʻasaoina.

Filifiliga o filifiliga

Pepa puipui manino

O le lanumoana lanu moana e mafai ona nonofo faʻatasi ma malu malu i luga o isi puipui, ma faʻatosina mai ai manatu ia te ia lava. O le puipui puipui lanu moana o le a teuteuina uma ai totonu ma aso nei i totonu.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe laitiiti i le lanumoana pogisa.

Wallpaper ma mea teuteu

O le mea teuteuina e mafai ona toe faia i isi auiliiliga totonu pe i ai se autu masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, seashells i luga o le pepa puipui ma ni aluga teuteuina ma se eseʻese foliga, ae o se uiga tutusa.

Ma fugalaʻau

Fugalaʻau mafai foi ona faʻamamafaina le sitaili faʻasino o le potu. O fugalaʻau matagofie teuteuina o le a faʻamamafaina ai totonu totonu o le potu malolo poʻo le umukuka, ma tamaʻi laumei lanumoana i luga o le papaʻe i tua o le "Gzhel" style o le a faʻamamaina ai totonu.

Faatasi ai ma se ata

O ata e atili ai ona manaia le ata o le potu. O pepa puipui ma ata lolomi o loʻo lelei ona tuʻufaʻatasia ma lanu manino. O ata malie malie o le a teuteu ai le vasega pepe, ma o ata o laʻau laʻau o le a lagolagoina le autu o le siʻosiʻomaga.

Mamanu

Monograms ma damaskus i luga o le pogisa lanumoana talaaga o le a fealofani fetaui lelei i le masani ai, Venetian ma neoclassical mamanu, e le gata i lea, e mafai foi ona avea ma se "faʻamamafaina" i totonu o le matagofie lotoa totonu. O ata mananaia e fetaui lelei mo se potu malolo poʻo se potumoe i onapo nei.

Laupapa

E mafai foi e tosi ona teuteuina tisaini i sitaili eseese. I se faʻaopopoga, latou te avea o se aoga mea faigaluega e mafai ona e vaʻai faʻalelei ai le vaega o le potu, faʻamoemoe i le itu o sasa.

Sela

Paʻepaʻe ma lanumoana pa o le a faʻafouina totonu ma o le a avea ma sili lelei fofo i totonu mo le fuafuaina o se potumoe po o le vasega pepe.

Faʻataʻitaʻi

O le faʻapipiʻiina o mea e pei o piliki poʻo laʻau e sefe ai avanoa ma o se faʻatonuga o le maualuga e maualalo ai i lo mea masani. Faʻamaeʻaina ma le faʻataʻitaʻi o ie poʻo le sima faʻafaigofieina le toe faʻafouga gaioiga. O maʻa faʻataʻitaʻi e foliga matagofie, ae o puipui e tumau le mafanafana ma totonu e mafanafana.

3d pepa puipui ma ata pepa puipui

E mafai e puipui ona teuteuina atoatoa soʻo se ata, mo se faʻataʻitaʻiga, vanimonimo avanoa mo le potu a le talavou poʻo mauga muta o le alpine mo se potu malolo matagofie.

Faʻatasi ma uiga

O tusitusiga teuteuina o le a faʻamamafaina lemu le matagofie o lau ata. Ituaiga ie mafai ona fausia ai se ata atoa pe toe fai se faigofie mamanu i luga atoa o le tapoleni.

Fautuaga mo le filifilia o pupuni lanu

E ui lava i le mea moni o le lanumoana e le o se masani masani i totonu teuteuina fofo, i le tuʻufaʻatasia ma nisi paolo e fausia ai se mauoa ma mauoa duet.

  • Pa pupuni poʻo tulle o le a faʻafiafiaina le potu, e oʻo lava i pogisa lanu moana puipui,
  • O pupuni samasama mafiafia o le a avea ai le lanu moana o puipui ma susulu, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o tusitusiga malamalama i totonu,
  • O le lanu o pupuni e faʻamoemoe i le paolo ma le mamanu o le pepa puipui, pei o samasama poʻo auro monograms ma beige tulle.

I le ata, o le potumoe o loo i lanumoana ma papaʻe tone, faʻafetai i le malamalama lanu, le potu foliga mai e sili atu le lautele.

Ata i totonu o potu

Potumoe

O puipui lanumoana o le a faʻamalieina ma fausiaina se moe moe. Mo se potumoe masani, faigofie pe teuteuina i le matagofie siliva poʻo auro faʻataʻitaʻiga e talafeagai. I totonu o se potumoe fou, o le puipui i luga aʻe o le ulu ulu mafai ona teuteuina i 3D aafiaga pepa puipui poʻo 3D pepa puipui.

Umukuka

O se filifiliga lelei umukuka o le a avea pepa puipui ma se unobtrusive faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i se paʻepaʻe ma lanumoana siaki, polka togi poʻo se laʻititi fugalaʻau. O le isi filifiliga filifiliga e mafai ona avea o se tuʻufaʻatasia o faigofie pepa puipui ma se lanu talieleele, i lenei tulaga, mafaufau o le a taulaʻi atu i le vaega o galuega. O le tuʻufaʻatasia o lanumoana puipui ma papaʻe meaafale foliga sili ona fealofani.

Potu malolo

Lanumoana o le a avea ma se sili ona lelei manatu mo se potu malolo po o le faletele ma saute feagai faʻamalama po o se potu ma tele natura malamalama. Faʻamoemoeina i le sitaili o le potu, o puipui o le a teuteuina i lapoʻa fugalaʻau, faʻataʻitaʻi ie poʻo aulelei foliga ma ata.

Tamaiti

O le lanu lanumoana e le masalomia lava e fesoʻotaʻi ma le mamanu o le potu a le tamaititi mo se tama. Peitai, o se mauoa paolo mafai ona taʻalo i luga ma faia se autu totonu o soʻo se tamaititi e fiafia i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se avanoa poʻo le sami autu.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma le avanoa avanoa. O puipui e teuteuina i ituaiga eseese o wallpaper.

Faapaologa

O lanumoana lanumoana e fautuaina mo ala tatala pe malamalama lelei. I se tamaʻi avanoa, lanumoana e mafai ona tuʻufaʻatasia ma mama leo e pei o le paʻepaʻe poʻo le beige. Ma o le auala o le a foliga mai e laʻititi ma o le a sili atu ona manaia.

Tuufaatasiga lanu

Filifiliga tuʻufaʻatasiaFaʻamatalagaSe ata
Paʻepaʻe-lanumoanaMasalo o le sili ona manuia faʻatasiga ma le lanumoana. O totonu o le a mama ma fou.

Lanumoana-lanumoanaTuufaatasiga lanu pogisa. Fetaui lelei mo potu mama.

Uliuli ma lanumoanaIna ia puipuia le potu mai le foliga faanoanoa ma le pogisa, e aoga le faʻaopopoina o malamalama i le teuteuga poʻo le teuteuga.

Lanumeamata lanumeamataO se sua malie faatasi e fesoʻotaʻi ma le teropika.

Lanumoana-lanumoanaO se manaia gaioiga mafai ona maua mai i le puipui teuteuina faʻaaogaina le gradient metotia, mai pupula lanumoana i le lanumoana.
Lanumoana-auroO elemene auro o le a faʻamamafaina le loloto o le lanumoana lanumoana ma o le a foliga mai o se teuteuga moni.

Lanumoana-lanumoanaLanu samasama o le a foliga mai o ni ave o le malamalama e faʻasaga i le lagi lanumoana.

Lanumoana-mumuFaʻamoemoeina i le faʻatumuina o lanu, o totonu e mafai ona liua e pupula ma susulu pe faʻapipiʻi ma aristocratic.

Lanumoana-beigeBeige, pei o le paʻepaʻe, e alu lelei ma soʻo se paolo o le lanumoana.

Lanumoana-pinikiO le tuʻufaʻatasiga e agamalu ma alofa. Fetaui lelei mo teuteuina o se vasega pepe po o le potumoe.

Lanumoana-enaenaO le paolo lanumoana o le a vaʻaia gatasi ma sukalati vaivai ma laʻau masani.
Lanumoana VaioletiO se maoaʻe matagofie matagofie tuʻufaʻatasia tutusa ma le taʻalo o fulufulu manulele.

Lanumoana lanumoanaO le tuʻufaʻatasia o le lanumoana ma le moli e eseʻese mai le mafanafana ma le malulu o lanu. O le ata o le a olaola, taʻalo ma olaola.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

Puipui faaleoga

O lenei filifiliga faʻaiʻuina e le gata teuteuina le potu ma se lanu manino poʻo se mamanu, ae faʻapea foi ona tosina mai le mata ma maka le ogatotonu vaega o le potu. E mafai ona teuteuina le puipui faʻamau i faʻataʻitaʻiga o mea masani, ata o le 3d, pe na ona teuteuina i se lanu susulu.

Mautu + faʻataʻitaʻiga

Wallpaper ma mamanu o le a unobtrusively teuteuina le potu. I faleoloa meafaigaluega, o filifiliga mo pepa puipui faigofie ma faʻataʻitaʻiga eseese e masani ai ona faʻaalia. E faigofie ona tuʻufaʻatasia i latou i le vaega e manaʻomia.

Mamanu + Mamanu

Eseese faʻataʻitaʻiga mafai ona i ai se masani autu poʻo lanu lanu, pei o vao, autu faʻavaomalo, poʻo le le vaʻaia mamanu ma se masani lanu lanu. O le isi faʻaiuga filifiliga mafai ona tutusa tutusa pepa puipui faʻavae ma se ese talaaga.

Tuʻufaʻatasia ma ata pepa puipui

O le pepa puipui ata o le a ogatasi ma pepa puipui o se paʻu tutusa pe paʻepaʻe. O le ata o le a faʻamamafaina le mafaufau ma faia totonu sili atu ona manaia. Ata pepa puipui mafai ona ufiufi tasi pe sili atu puipui. E taua le manatuaina o voluminous ma pogisa ata mafai ona nana le avanoa.

Vaeluaina o le puipui i lua faalava

O se faʻauma metotia ua leva na faʻaogaina ma e le leiloa lona talafeagai. I le avea ai o se tulafono, o le pito i luga e faia i moli malamalama, ma le pito i lalo i se lanu uliuli. O se teuteu teuteuina poʻo se fasi pepa puipui mafai ona tuʻu eseʻese ia vaega e lua.

I le ata, o pa i le potu malolo ua maeʻa i le vaevaeina i ni vaega se lua.

Teuteuga

Wallpaper mafai foi ona avea o se teuteuga gaioiga ma teuteuina pei o se moni atavali. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pogisa lanumoana pepa puipui ma teuteuga teuteuina, faʻafoligaina i se ato ato, o le a teuteuina ai se totonu totonu, ma o se ie faigofie o se susulu susulu paolo teuteuina ma foliga o le a foliga lelei faʻasaga i se malamalama malamalama.

Potu nofoaga

E mafai ona e vaevaeina se potu i totonu o sone faʻaoga e faʻaaoga ai lanu, eseʻeseʻega poʻo faʻatusa. O lenei metotia fesoasoani e sefe avanoa, ao makaina vaega taʻitasi.

I le ata, faatasi ai ma le fesoasoani a lanumoana valivali pepa puipui, o le nofoaga malolo ua faʻamalamalamaina.

Tuʻufaʻatasia ma meaafale, foloa, faʻalo

Meafale

O meaafale i lanu papaʻe o le a tuʻufaʻatasia ma le lanu moana pepa puipui, o le a faʻafiafiaina totonu totonu. O foliga o meaafale o le a lagolagoina le faʻatonutonuina o le taʻiala. Faigofie foliga e talafeagai mo nautical, aso nei, loft ma maualuga-tech sitaili. O meaafale e matagofie ma tafe foliga e talafeagai mo totonu o totonu, o le lanu e mafai ona fiafia i le paʻepaʻe, enaena poʻo le beige.

Fogafale

O le foloa ufiufi mafai ona laminate, kapeta, kapeti, tile poʻo le tele fola. O se mamanu ma se maʻa papaʻe maamora o le a foliga ofoofogia, o le eseʻesega ma le lanumoana o le a faʻamamafaina le loloto o le lanu o puipui ma le mauoa faʻavae i luga o le foloa. Beige laminate poʻo kapeta e talafeagai mo le fuafuaina o se potu i soʻo se sitaili ma o le a ogatasi ma soʻo se meaafale.

Ata o se potumoe po nei i se lanumoana ma beige paleta.

Mo umukuka, faletaele ma faletaele, o tile o le filifiliga sili lea o fola.

Taualuga

Ina ia faʻamalamalamaina atili le potu ma lautele atu, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻapaʻepaʻe paʻepaʻe faigofie. O le pupula luga o le a vaʻaia faʻateleina le avanoa ona o ona faʻaalia meatotino. O le lautele lautele taualuga ma le sologa lelei sologa lelei mai lanumoana i papaʻe foliga manaia.

Faiga fofo

Masani

Mo totonu o se potu i se sitaili masani, o se paʻu palapala poʻo, i se isi itu, o se lagi lanumoana paolo o le a avea ma se filifiliga lelei. O puipui e mafai ona i ai se lamolemole matte luga e aunoa ma ni mamanu pe teuteuina i le silika-screen lolomiina ma fugalaʻau, monograms ma damask.

Ata o se potu 'ai masani-masani. O puipui e teuteuina i le lanu moana lanumoana pepa puipui ma papaʻe pa puipui.

Aso nei

O totonu o le a teuteuina i pepa puipui ma teuteuga, 3D mamanu, ituaiga poʻo ni eseʻese aʻafiaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo faʻaonapo nei, i luga o puipui o loʻo iai ata tetele lanu moana ma se aafiaga ole 3D.

Provence

O le sitaili e tuʻufaʻatasia le agavaivai, alofa ma le mafanafana. O le moli lanumoana lanumoana ma se tamaʻi fugalaʻau poʻo se pepa faʻapipiʻi suavai ma se faʻapipiʻiina o le a avea ma sili lelei totonu tali.

Atunuʻu

Mo laufanua tafailagi, oe mafai ona filifili uma malamalama ma pogisa paolo o lanumoana. O puipui e mafai ona teuteuina i se le paʻepaʻe ma lanumoana siaki, o se matagofie fugalaʻau mamanu poʻo faʻataʻitaʻi o vali laupapa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo mafanafana i le faiga a le atunuʻu. E eseʻese paolo o lanumoana nonofo faʻatasi ma mea masani.

Nautasi

Lanumoana e le mavavaeeseina fesoʻotaʻi ma le autu moana. Monochromatic striped wallpaper ma le teuteuina o latou teuga teuteuga o le a foliga soʻosoʻo.

I le ata, o le puipui i luga aʻe o le ulu o le moega ua teuteuina i le pogisa lanumoana pepa puipui ma se autu lolomi.

Faletusi o ata

O le lanumoana maeʻa mafai fausia se atoa ese lagona. O le malamalama moli faʻatumuina le potu ma lelei ma malamalama, o le pogisa palette faʻafilemuina ma faʻalavelave faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: mama fea ea oe (Iuli 2024).