Fale mamanu 45 sq. m - faʻavasega aitia, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaina

O se vaega o le 45 sikuea mita e sili ona lauiloa mo potu masani tasi-potumoe pe lua potu. O nei potu malolo mafai ona i ai potu e eseese i le tele ma aoga faʻamoemoega, o lea, i luma o amata toefausiaina, e taua le faia o se agavaʻa atinaʻe o le poloketi.

O le auala sili ona faigofie e fausia ai se manatu faʻavae i totonu o se fale e iloga i se tatala tatala fuafuaga, talu ai e leai se manaʻoga e talaʻesea puipui. O se fale mautotogi o loʻo tu i totonu o le potu laʻau e faʻaalia e le toe faaleleia atili ona o monolithic wall fausia e le mafai ona faʻaumatia.

I le i ai o tolu faamalama matala, e sili atu le faia o se lua-potu mautotogi po o se faaleleia euro-lua potu fafo mai le avanoa. I totonu o le potu e 45 sq., E mafai ona faʻatulaga lelei potu, e faʻapea foi ona fai se fale mautotogi, o se ofutino poʻo se pepe.

Fale e tasi le potu 45 sq.

E fai lava si faigata ona faʻatusatusa le tasi fasi fasi sikuea 45 ma se nofoaga laʻititi laititi, talu ai o le aofai o numera o aitia tisaini mafai ona mauaina i luga o sea itu. O le tele o taimi, o se potu e tasi potu e faʻatumuina i le umukuka e sili atu le lautele e tusa ma le 10 sikuea mita, o se potu tele ma se potu mafanafana e faʻataʻaliʻi foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu e tasi le potu e 45 sq. ma se isi mea e moe ai.

E fautuaina e faʻaaoga lanu pastel i le ata o le potu e tasi i papaʻe, efuefu, beige poʻo lefulefu tone. I lea, o le a mafai ai ona vaʻaia faʻalauteleina le potu ma faʻaopopo faʻaopopo avanoa i ai.

O le mamanu o se fale mautotogi mo se ulugaliʻi ma se tamaititi mafai ona vaeluaina ma le manaia i lua sone, ona o le eseesega fola, puipui po o le faʻalo teuteuina.

I le ata o loʻo i ai se poloketi o se tasi potu potu o 45 sq. m

Tasi potu moe potu 45 m2

Mo se fasi kopi, o le vaega o le 45 sikuea e laʻititi. Lona uiga, o lenei avanoa ei ai se tamai umukuka pe a ma le 6, 7 sq. ma potu e lua o le 12-16 mita. A o faia se mamanu, muamua o mea uma, latou uai atu i le faʻatulagaga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o potu uma e vavaeʻese, e le mafai ona e faʻaogaina le tatalaina o puipui, ae na o le galue i luga o le paolo mamanu o le avanoa.

Afai o loʻo iai potu sosoʻo, e mafai ona tuʻufaʻatasia se tasi o ia potu ma le avanoa i le umukuka poʻo le auala, e aʻoaʻo ai le faʻataʻitaʻiga o se euro-duplex faʻaonapo nei.

I le ata, o totonu o le umukuka na tuʻufaʻatasia ma le potu malolo i le ata o le 45 square euro duplex i Khrushchev.

I le ata o loʻo iai se poloketi o le 45 sq. m

Afai o le fale e faʻamoemoe mo se aiga ma se tamaititi, e manaʻomia le tuʻu eseʻese o nofoaga. O se tali faʻataʻitaʻi tai tutusa e mafai ona maua i le faʻatulagaina o le auala i le umukuka mai le potu, faʻaititia le hall hall ma faʻateleina le potu avanoa, pe faʻaititia le potu malolo ma faʻalauteleina le auala.

Potu potu o 45 mita

O le potu potu e faʻatusalia i potu e tasi potu ma le faʻatulagaina fua, e leai se vaeluaina i le va o le umukuka ma le potu malolo. O le ufiufi o fola e faʻaaogaina i nisi taimi o le faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le umukuka, e faʻaaoga sili atu mea aoga ma le susu, ma o le isi potu e teuteuina i kapeta malulu.

E le gata i lea, ina ia le faʻatapulaʻaina le potu potu, puipui puipui o lanu eseʻese poʻo ie, o se pa fata, faʻataʻotoina ma isi meaafale e fai meaafale e atoatoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu mautotogi e 45 sikuea mita, na fuafuaina i le ituaiga o minimalism.

Ata o totonu o potu

Faʻataʻitaʻiga o le mamanu o potu taʻitasi ma vaega e faʻaaoga.

Umukuka

Ole tele ole vaega ole tamaʻi umukuka e nofoia e se seti. Mo se sili atu fetuʻunaʻiga tisaini, e ono talafeagai le faʻapipiʻi pusa puipui i le faʻalo, ma faʻapea ona faʻateleina le teuina o le tele o ipu ma isi aitema manaʻomia.

O se auala sili ona lelei e sefe ai avanoa aoga o le faʻaaogaina o mea faigaluega i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le foliga o se ogaumu fausia i totonu o se pulou.

O se umukuka tuʻufaʻatasia ma se nofoaga malolo e tatau ona teuteuina i se tutusa lanu ma sitaili fofo. Pastel maeʻa e sili ona talafeagai, maua ai se ea ea ma atoatoa faʻaali malamalama. O sea totonu e mafai ona faʻavaivaia ma malamalama susulu, pupuni teuteuina ma lapisi teuteuga, fagu o fugalaʻau, puipui uati, atavali ma sili atu.

I le ata o loʻo i ai se tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo i moli malamalama i totonu o le 45 sq. m

Potu malolo

Ina ia aua neʻi nana le tele o le potu, e le tatau ona e faʻatumuina le potu i aitema le teuteuina. E sili atu le filifilia o nofoa faʻataʻavalevale ma se sofa e fai ma meaafale e iai le saʻo foliga ma ie faʻafoliga e le feteʻenaʻi ma le mea o loʻo lata mai. E le gata i lea, o le ata o le potu malolo o le a teuteuina lelei se TV mafolafola, o se laulau kofe puʻeina ma, pe a manaʻomia, o se ofu tuʻufuga.

Mo le faʻamamaina o ni vaega, e mafai ona e faʻaogaina moli, mo se faʻataʻitaʻiga, o le uluaʻi moli uila o le a avea ma puna autu o moli, ma puipui puipui poʻo lamepa lamepa e fetaui lelei mo le nofoaga faigaluega ma nofoaga faʻafiafia. O le fale faʻaonapo nei e mafai ona faʻapipiʻiina i faʻamalamalamaga moli e mafai ona fetuʻunaʻi e faʻaaoga ai le mamao ese.

Potumoe

O se tamai potu moe ua teuteuina i le atoa faʻalua moega ma se lautele potu teu i autafa o le tasi puipui poʻo se pulelaa ua fausiaina. O se sili lelei sui mo se laei laei e mafai ona avea ma aoga ulu ulu, i le tulaga o se curbstone poʻo faʻamau fata o loʻo tu i le ulu ulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu mautotogi e 45 sikuea ma se nofoaga e moe ai ma se moega, o loʻo tu i totonu o se nofoaga.

Faletaele ma faleuila

E teuteuina le faletaele, o se tapu taele, taele, tapu, faletaele faamafanafana ma laiti faiga mo le teuina eseese faaopoopoga o loʻo faʻaaogaina. O isi taimi e mafai ona ofi i totonu o le potu lenei se masini tamea tamea.

Mo fata, kapoti, fata ma sili atu, e sili atu le filifilia o se tulaga faʻatulagaina poʻo le tulimanu faʻatulagaina ina ia sefe ai avanoa i le tele e mafai ai. O se tali sili ona manaia o le faʻapipiʻiina o le mezzanine i luga aʻe o le faitotoʻa poʻo avanoa faʻaopoopo i lalo o le faletaele.

I le ata, o se pito i luga vaʻaiga o le faʻavasegaina o se tamai faletaele tuʻufaʻatasia i totonu o se potu o 45 sq.

I teuteuga, moli paolo o le a foliga sili sili ona lelei; e sili atu le filifilia o le tele-tulaga faiga e pei o moli, ma faʻaaoga foi faʻata ma malamalama tioata elemeni i le ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le fale taele, faia i lanu uliuli ma papaʻe, i totonu o le potu e 45 sikuea mita.

Faapaologa ma le auala savali

O meaafale vaapiapi e tu i autafa o puipui o le filifiliga sili lea mo le fuafuaina o se auala savali i totonu o se potu e 45 sikuea. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o ia fausaga e le talafeagai, latou te mananaʻo tatala tautau ma pa puipui, o se fata mo pulou ma se tamai seevae fata.

I le ata o Khrushchevs, o le mezzanine i lalo o le faʻalo e masani ona maua, lea e mafai foi ona faʻaaogaina mo le teuina o mea. O se tamaʻi auala tele e tatau ona i ai ni moli tetele, mo se faʻataʻitaʻiga, i le itu o moli uila vaʻaia. E manaia le sasaina o le vaʻaitiiti vaʻaia ma atavali laiti poʻo ni ata puʻe.

Lavalava

I totonu o se potu mautotogi o le 45 sq., E le mafai ona faʻaauupegaina se potu laʻei lautele ma umi, o le mea lea o le tamaʻi potu poʻo le niche e fai ma nofoaga e teu ai. O sea potu e mafai ona i ai ni swing poʻo ni sliding faitotoʻa, faʻapea foi ma se faʻata tele, sili atu atoa-umi. Faʻapitoa lava le vaʻai i le potu e fai ai ofu e tatau ona faʻamalamalamaina, ia e tatau ona maualuga lona tulaga ma ia lava mo laʻei lelei ma suʻe ni lavalava.

Tamaiti

Afai o se aiga ma se tamaititi o le a nonofo i se lua potu potu, o lona uiga o le tele o potu e masani ona filifilia mo le faʻatulagaina o le vasega pepe, pe o nisi taimi o le lua-potu mautotogi suia i se tolu-potu mautotogi. O se elemeni faʻamalosia o le potu o se moega atoa po o le nofoa umi, faʻapea foi ma ofu teu ofu.

I totonu o se potu ma ni tamaiti se toʻalua, o le a talafeagai le faʻapipiʻi o se moega moe, e faʻatagaina ai oe ona sefe ma faʻasaʻolotoina avanoa faaopoopo mo le tuʻuina o se taʻaloga taʻaloga, kesi, faʻataʻitaʻi ma sili atu. O le faʻatautauina o kapoti mo le teuina o mea e le masani ona faʻaaogaina o le a fesoasoani lea i le sefeina o avanoa avanoa.

Ofisa ma galuega vaega

O le kopeck fasi e 45 sikuea mita, e mafai ona faʻaauupegaina se ofisa tuʻufua i se tasi o potu. Afai o potu uma e lua e nonofo ai, e faʻaaogaina le potu i se potu e sili atu le vateatea, ma e faʻaauupegaina se falefaigaluega pe tuʻuina iai se poletito tuʻufaʻatasia mo ia. O se isi ofisa e tele lava lona teuteuina i se sofa, ofu umi, se kesi poʻo se kesi komepiuta ma se nofoa.

Manatu fesoasoani

Taiala autu o mamanu:

  • I se nofoaga malolo ma sea laʻititi eria, oe tatau ona faʻapipiʻi sili ona aoga meaafale meafale e i ai le tutusa sitaili. Ina ia faʻasaʻoloto avanoa, faʻavasegaina meaafale i luga o puipui poʻo le faʻatulagaina mea e talafeagai.
  • E fautuaina e filifili se auala vaiti, faʻaaoga inline faʻataʻitaʻiga poʻo le nofoaga i se laina faʻavasega.
  • A filifilia moli, mafaufau i le mafuaʻaga o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potumoe manaʻomia se lava aofaʻi o le le susulu malamalama tele, o lea itu moli moega po o moliuila fausia-i moli ma le mafai ona fetuʻunaʻi le susulu flx mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai. Chandeliers e talafeagai mo le umukuka ma potu malolo, ma le tele o sconces i luga o le puipui o le a faʻaopoopoina le auala savali.

I le ata o loʻo i ai le fesuiaʻiga o taualuga moli i le ata o se potu potu ma le lautele o le 45 sq. m

Fale mautotogi i sitaili eseese

O le Scandinavian design o loʻo ia te ia se faʻamanuiaga faʻapitoa i le siʻosiʻomaga, i le tulaga o mea masani i le gaosiaina o meaafale ma ofu, ma e aoga tele foi, ona o le i ai o aoga e teu ai masini.

Nordic interiors e faia i le malamalama papaʻe, beige, grays ma faʻaopopo faʻamatalaga auiliili e pei o pupula ie, lanumeamata teufale ma isi mea faʻaaoga. Pastel maeʻa ma se maaleale tino fefiloi fealofusiaʻi lelei ma laupapa luga e maua ai le siosiomaga se paleni masani.

O le fola maualuga, lea e feaveaʻi ai le vaʻai o se fale-faleoloa e le i tuʻaina, atonu e eseʻese i le ata, i le tulaga o le leai o ni sima pa poʻo ni mea vaʻa tuai ma faʻamalama tatala. O sea le faʻatamala mamanu maua ai le potu se faʻapitoa atemosifia. I totonu o se fale mautotogi i se alamanuia sitaili, e masani ona tele pe lapoa pupuni faʻamalama matala e aunoa ma pupuni.

I le ata o loʻo i ai le 45 sq.m. euro-fale mautotogi, ma totonu e teuteuina i se fale maualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei, i totonu o le potu e lua potu e 45 sikuea.

O sitaili masani e taʻua o se sili ona lalelei ma matagofie. O lenei tulaga e faʻaata mai ai meaafale laconic laupapa i pupuni taofi faʻatasi ma ie i totonu o le tasi lanu lanu.

O totonu e masani ona i ai teuteuga vali, puipui faʻaputuga i ie poʻo le ufiufi i pepa puipui taugata. O meaafale tuai, o uʻamea faʻamama uʻamea ma mea teuteu tioata ma sofa susulu ma mea e faʻataʻitaʻiina ai le velvet e talia.

Faletusi o ata

O se fale o 45 sq., E ui lava i lona laʻititi eria, e mafai ona ese i le faʻatinoina o mamanu ma sili atu le mafanafana, mafanafana ma maua fua le ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 1-1000 तक SQUARE नकल सरफ 7 सकड म. Best Square Trick in Hindi (Mae 2024).