Potu malolo i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le baroque interior interior o le potu malolo e iloga i le stucco molding o loʻo ufiufiina i le manifinifi o le auro poʻo le auro vali - o le auala lea na teuteuina ai maota o tamaliʻi, lea na faʻatino ai e le au totonugofie le tamaoaiga ma le maualuga o tulaga o latou e ana. I aso nei, o lea chic e faigata tele, o le mea lea, puipui ma stucco foliga e valiina e le gata i se auro leo, ae faʻapea foi i le tele o isi lanu (mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe, efuefu pe piniki).

O se metotia manaia pe a teuteuina se potu malolo i le Baroque style o le faʻaaogaina o ie pepa puipui. O i latou o ni ie masani faʻapipiʻi i se pepa poʻo le faʻavae lalagaina. O le ie mo ia pepa puipui e masani lava o siliki, ie, viscose poʻo le cotton, e seasea maua ni alava e pei o le cellulose. Nei o mea o se maualuga tau kulupu, ma e masani ona faʻaaogaina e le mo le faʻapipiʻiina pea o pa, ae mo le faʻamalamalamaina se tasi poʻo se isi vaega o latou.

O le ogatotonu o totonu o le potu malolo i le Baroque style e mafai ona avea ma se vaega vaivai - o se sofa ma nofoa faʻataʻavalevale. Vvett upholstery, "coach" i tua o nofoa ma lamolemole i luga o nofoa, lanu maaleale, teuteuina o laupapa baroque, faʻaopoopoga i le tulaga o aulelei foliga aluga ufiufi ma iila satin - o nei mea uma e maua ai le potu taugata ma manaia.

O lavalava e teuteuina pei o se laupapa tuai o le a avea ma teuina mo ipu ma faʻamanatu.

O sea sitaili laʻitiiti e manaʻomia ai se auala faigata e oʻo lava i mea faigofie. O pupuni i luga o faʻamalama e le aofia ai ni lua, ae o ni vaega se tolu - o se tulle malamalama lea, o pupuni mafiafia, ma i luga o mea uma - mamafa, pupuni matagofie, pei o se pupuni fale faʻafiafia. Latou te fetaui lelei faʻatasi ma meaafale ma stucco moldings, faʻatasi fausiaina o aso nei baroque sitaili i totonu o le potu malolo.

O le faʻasilasilaga mulimuli o le potu malolo e faʻaopopoina i ni vaʻa e le masani ai, moligaʻo teuteuina poʻo faʻata matagofie ma faʻafoliga ai faʻavaa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: We Finally ESCAPE ISOLATION!!! (Mae 2024).