Fuafua umukuka 6 sq m: totonu (+30 ata)

Pin
Send
Share
Send

O tamaʻi fale mautotogi e faʻalauteleina ai le tele o fesili e uiga i la latou faʻatulagaga ma le faʻasoasoa lelei. Fuafua umukuka 6 sq. E taua tele le sao o le m, talu ai o le agavaʻa tufatufaina o mea faigaluega uma e maua e tatau ona maua ai le faʻamafanafanaga, mafanafana, ma le mea sili ona taua o le aulelei foliga o le potu. Ina ia fausia le umukuka atoatoa totonu, oe tatau ona tausisi i le tele o tulafono faʻapitoa, lea o le a talanoaina i lenei tusitusiga. Ole mea muamua e fai ae e leʻi amataina le toe faʻaleleia o le fuafua poʻo le a le lanu e faʻaaogaina, poʻo le a le paolo e te fiafia tele i ai. E taua le mafaufau i le ogatasi o lanu i le va o puipui, faʻalo, foloa, meaafale. E mafai ona e fausiaina se umukuka tisaini i auala eseʻese lava, e faʻamoemoe i meaafale, o lona faʻatulagaina ma le tele o faʻaaliga taua. Malamalama lanu o totonu e mafai ai ona e vaʻaia lautele le avanoa o le potu, e manaʻomia le faia o se faʻaleoga e faʻaaoga ai meaafale poʻo ni ata mananaia e tu mai fafo.

Faʻafefea ona mamanuina se tamai umukuka

Afai e te filifili e faʻaleleia oe lava, e feutanaʻi ma totonu o le umukuka, ona e mautinoa lea e tatau ona e filifili pe faʻafefea ona tuʻu meaafale. O le sili lelei faʻavae e faʻavae i luga o foliga o le potu. O le tali sili ona lelei mo se umukuka faʻatafafā o laina tuʻuina atu, o meaafale e tu faʻasaga i le puipui o loʻo iai fesoʻotaʻiga talafeagai. O lenei o le a maua ai se laʻititi galue 'aʻai, ae o le a mafai ona faʻafaigofie ona tuʻu le potu' ai. Afai e te manaʻo e faʻaaoga atoatoa le avanoa avanoa, e tatau ona faʻapipiʻi meaafale ma le mataitusi "P". Avanoa e tumau fua i le ogatotonu o le potu. O le tulimanu umukuka o le isi fofo masani mo se tamai umukuka, meafale tu i autafa o se puipui umi, masani lava ona ave le avanoa i tafatafa o le faʻamalama, lea e maua ai se laulau 'ai poʻo se tapu.

Meaafale mo se umukuka laititi

O le filifiliga o seti umukuka e eseʻese aso nei. Tagata gaosi ofoina atu se tele numera o muamua, aso nei, lautele potopotoga seti o le 6 sq. M. O le maualuga lelei faʻaaogaina o le umukuka o loʻo mautinoaina e le tagata lava ia okaina o meaafale tonu lava mo le tele o lou potu. Drawers, fata lautele faʻatagaina oe e faʻaaoga le avanoa i le auala e te sili atu ai le toʻafimalie.

Ae e te leʻi okaina meaafale, e tatau ona e filifilia le mea e faʻatu ai le pusaaisa. Laʻititi umukuka mamanu 6 sq. mita e le faʻatagaina e ofi atoa uma mea manaʻomia, o lea o le pusaaisa e masani ona faʻapipiʻi i le auala poʻo le poletito. O a mea, meaafale lanu o le a sili ona fetaui lelei totonu o le potu, ua uma ona faʻalagolago i le tagata lava ia e manaʻomia, faʻapea foi ma filifiliga filifiliga. Ma le isi, e taua le maitauina o tioata auiliiliga, mo se faʻataʻitaʻiga o se laulau, faʻapea foʻi ma meaafale e faʻata ona faʻaataina, o le a fesoasoani e vaʻaia lautele le avanoa o le potu, faʻamalamalamaina ma mafanafana.

Pa, faʻalo, foloa

Mo puipui, e tuʻuina atu e tagata gaosi tino pulupulu eseese, pepa puipui, laupapa palasitika, vali poʻo aso nei, vali teuteu. E taua le amanaʻia o le mea moni o le umukuka e maualuga le susū, o lona uiga o le luga e vave palapala. O le mea lea, e sili ona lelei le filifilia fufuluina, maualuga-lelei pepa puipui, puipui latalata i le kesi ma ogaumu e masani ona faʻapipiʻi. Tile po o laminate o le sili ona lauiloa fola filifiliga. Ae a filifilia se laminate, faʻalogo ia mea e anagata, ma sili ona taua, teteʻe ile susū.

O le sili ona aoga e manatu o se umukuka fola faia i maa, o se ufiufi e tetee i le susu, o le pa'ū o mamafa mea, ma tautua mo se taimi umi. Linoleum e faʻaaoga e le masani ona masani ai, e ui lava e aoga tele, latou te taofia le faʻaaogaina ona o ona foliga le lelei. Faʻateleina, o se faʻalo faʻalo e faʻaaogaina i le umukuka, o le filifiliga o tapoleni e matua lautele lava, o le ata ma le lanu e tatau ona faʻafetaui i totonu.

Faatulagaga

O le avanoa o se tamai potu e manaʻomia le faʻaaogaina lelei, o se tamai umukuka galue lelei:

  1. Fata;
  2. Laulau puupuu e aunoa ma vae (faʻapipiʻi i le puipui);
  3. Mezzanine;
  4. Lalo o pusa magoto;
  5. O tamaʻi manifinifi, pusa ma kapoti o loʻo faʻapipiʻiina i lalo ifo o latou.

O se fofo aoga e sefe ai avanoa, taua sikuea mita o se 'aiga' ai ae le o se laulau. O le a faʻafetaui lelei le avanoa i tafatafa o le faʻamalama; o lenei filifiliga e tatau ona tuʻua ese nei pe a fai e toʻatele lou aiga. O le tamai potu e matua mafanafana ma toe teuteuina o loʻo faia i se taimi vave, o le autu galuega o le filifilia o le umukuka i totonu tonu tisaini 6 sq. mita i le amataga laasaga o le toe faaleleia. Oe manaʻomia le filifiliina o le sitaili, lanu, meaafale, saʻo le tuʻuina o faʻaleoga, ona faʻalelei ai lea o le faʻatulagaga. O se tamaʻi potu e mafai ai ona faʻaaoga atoatoa mafaufauga.

O pusa tautau e sili atu ona faʻaaogaina ile maualuga - lalo o le faʻalo.

Moli

O moli e taua tele, faʻapea foi ma le i ai o mea malamalama. Tele taimi, o tagata e ana le umukuka filifilia se pendant lamp ma se paolo poʻo se paolo tele. O se tamai moli moli ua manatu foi o se isi. O le filifiliga o lenei ituaiga moli e le o se mea e sili ona talafeagai, talu ai o le moli e paʻu luga o le ogatotonu o le umukuka, ma tuua ai le nofoaga o galuega le moli. Ua vaevaeina moli umukuka i ni ituaiga masani:

  • Lautele;
  • Teuteuga;
  • Luga o le nofoaga galue;
  • Luga o le 'aiga' ai.

O moli teuteu e le faʻapea e faʻamalosia, e faʻaaoga pe leai, e filifili tagata uma mo ia lava i lona loto. m tele taimi e tatau ona faʻaaoga faʻatatauina, manino fuafuaina le avanoa o le faʻaaogaina avanoa, puipui. O le malamalama malamalama e le tatau ona sili atu susulu, e taua le mafaufau i le lanu lanu o le potu. Afai o le ata o puipui, meaafale o moli malamalama, ona latou atagia mai lea e uiga i le 80% o le malamalama, ma afai, i se isi itu, o le mamanu o le umukuka na filifilia i pogisa lanu, ona latou atagia mai le sili atu nai lo 12% o le malamalama. O le moli moli o le nofoaga o galuega e masani ona faalua ona malamalama e pei o le 'aiga' aʻai. Mo se tamai umukuka, pe a filifilia se moli moli, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i se moli mafolafola poʻo moli tuʻuina. E sili le faʻamalamalamaina o le vaega e faʻaaoga ai ni moli faʻapitoa, e faʻapipiʻi i lalo o pa puipui mai lalo. O le tele o le malamalama i le umukuka, o le sili atu vaʻaiga lautele o.

Laulau laulau umukuka

E ofoina atu e le au gaosi oloa ni filifiliga mo se laulau e faia i mea eseese. Filifili se laulau mo le umukuka i le 6 sq. mita e te manaʻomia faʻavae luga o le numera o tagata o le aiga. Mo tagata o le aiga e toʻalua, ua lava le laulau puipui, e tasi le vae, o le mea autu o loʻo i luga o le puipui. O le laulau gaugau ei ai se tulaga tutusa, e eseese naʻo na e mafai ona gaugau pe a manaʻomia. O le tosoina i fafo laulau e natia i lalo o se vaega faapitoa o le umukuka seti.

O le isi tali masani o le suia o le laulau, e vave ma faigofie ona liliu mai sina laʻititi e avea ma se taumafataga atoa. O le faʻamalama sill countertop e taʻutaʻua, e sefe avanoa ma mafai ai ona e fiafia i lau taumafataga a o e faʻafiafiaina le matagofie vaʻaiga. O le pa counter o se puʻupuʻu, faigofie fofo mo se tamai umukuka. E i ai lava ni nai filifiliga, o le filifiliga faʻamoemoe i luga o le umukuka tisaini o 6 sq. mita ua e filifilia.

Potu lanu, puipui

O le lanu lanu e taua tele, o le ata o le potu e manaʻomia le mafaufauina i se mea laititi, filifili le lanu o puipui, meaafale, masini, ipu, ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia uma faʻamatalaga felagolagomaʻi. Ina ia vaʻaia lautele le avanoa, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i ia ituaiga leo: efuefu, lanumoana, samasama, paʻepaʻe, beige. Malulu malulu faʻaopoopo avanoa, vaʻaia faʻalauteleina le potu.

O le ata o le potu e tatau ona faʻafefiloi ma susulu lanu e faʻaaoga ai meaafale poʻo mea i totonu o aso nei. O meaafale i le lanu e tatau foi ona tuʻufaʻatasia lelei, faʻalelei le paolo o puipui. O le paʻepaʻe lanu o puipui e alu saʻo ma soʻo se ata; ua manatu lautele. O se potu i lanu moana e paʻu i leo malulu, o lea e fautuaina ai le tuʻuʻeseina o se tuʻufaʻatasiga o lanu ma le malosi o loʻo fai i totonu. Leo pogisa - efuefu, uliuli, enaena, e fai lava mafiafia, o lea e tatau ai ona tuʻufaʻatasia i le ata o se tamai potu.

Fausiaina o se faʻaopoopo luga luga o le umukuka

Ua uma ona matou tusi atu ia te oe e uiga i le faʻaaogaina o faʻamalama sill ae le o le umukuka laulau, o se talafeagai fofo e fesoasoani e sefe sikuea mita. O le faʻalauteleina vaʻaia o le avanoa o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o le tutusa ituaiga, faʻapea foʻi ma lanu o le umukuka. Afai e i ai se manaʻo e faʻalauteleina le galuega luga, oe mafai ona faʻaaoga se ulu vavaeʻese laupapa, o loʻo tu i luga o le tapu. O le keramika hob sefe avanoa, ao mafai ona faʻaaogaina tutusa i galuega, na o le tuʻuina o se laupapa tipi i luga. Fata o le a talafeagai i taimi uma, e faigofie ona tuʻuina mo umukuka mea faigaluega, mea manogi poʻo se mea faʻaaoga. A o okaina meaafale mo le umukuka, oe manaʻomia le fuafuaina mea uma ina ia fata ma drawers o loʻo tu lelei, i lima, mafaufau i le maualuga o le tagata. A filifilia ni mea faigaluega, muamua o mea uma o se pusaaisa, e manaʻomia le tuʻuina atu o le fiafia i ata puʻupuʻu, latou te tuʻufaʻatasia le vateatea, faʻapea foʻi ma laʻititi.

O le tuʻufaʻatasia o le countertop ma le faʻamalama sill o le a matua faʻalauteleina ai le nofoaga galue.

Laiti umukuka mea faigaluega

O le filifiliga saʻo o mea i totonu mo se tamai umukuka o le a fesoasoani e faʻatumuina ia, faia ia sili atu ona manaia, muamua ma le mafanafana. E fautuaina e le au mamanu le tuʻuina atu o le aofaʻi tele o mea faʻaopoopo, e sili le faʻaaoga o seisi mea manaia nai lo le tele o mea teuteu eseese. Oe mafai faʻatumuina le ata o le potu ma:

  • Ata;
  • Ata;
  • Faʻata;
  • O le uluaʻi moli uila;
  • Fugalaʻau;
  • Se ipu ma fualaʻau susulu.

E le fautuaina e tautau se ata poʻo se ata saʻo i le ogatotonu, e sili atu le sui i le agavale poʻo le taumatau, o lenei o le a vaʻaia lautele le avanoa. Faʻata atagia malamalama, faia le potu tele, o lea latou atoatoa mo le umukuka o 6 sq. mita i Khrushchev. O se faʻata muamua i luga o le puipui poʻo se umukuka seti ma faʻata faitotoʻa e sili ona lelei o se teuteuga umukuka. O se moli tioata, faʻafetai i lona malamalama, iila elemeni, e taʻua foi o se filifiliga lelei.

A filifilia ni lanu, e sili atu le tuʻuina i le fiafia i ituaiga compact e tuʻufaʻatasia lelei le potu. E i ai lava ni nai filifiliga mo le fausiaina o se muamua, tulaga ese totonu, matou te faʻamoemoe o a matou fautuaga o le a aoga ia te oe, o lona uiga o le faʻataʻatiaga o le potu o le a atoatoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: मट परकषण गरन सजल परवध. मट जचन बकस. Episode 32 Part 03 (Mae 2024).