Vaega o le mamanu o se umukuka pogisa

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

O se umukuka pogisa ma se ata faʻaonapo nei e agavaʻa. O lenei paleta e iloga i lona ogaoga ma le taofiofi, o lea o le faʻaaogaina o le uliuli, enaena, sieri poʻo le lanumoana pogisa faʻatagaina oe e vaʻaia vaʻaia totonu o le talafeagai fesuiaʻiga ma faia ia tamaloa. Faʻafetai ile teu saʻo o meaafale pogisa i le umukuka, e mafai ona vaʻaia vaʻaia puipui pe faʻaititia le maualuga ole faʻalo pe a tatau ai, ma aveʻese ai le le paleni.

O se mea le lelei o le umukuka lanu uliuli o le eleelea poʻo le faʻaleagaina e matua vaʻaia, o lea la o le ulu e manaʻomia le faʻaeteete faʻaeteete. O le uiga eseʻese o ia paleta e faʻapea o lona sili atu e mafua ai ona faʻanoanoa tele le siosiomaga. I potu e le malamalama poʻo potu laiti, e sili ai le faʻaititia o lanu le malie pe faʻaaoga naʻo ni faʻaaliga.

Filifilia o le leo o le umukuka

A filifilia se paolo ulu, oe tatau ona faʻatonutonuina e oe lava manaʻoga ma uiga o lanu taʻitasi. Achromatic tone e lauiloa:

  • O le uliuli. Lenei lanu masani faʻaopoopoina matagofie ma sophisticated i le siosiomaga. E o gatasi le uliuli ma ni lanu. Faʻatasi ai ma se agavaʻa tuʻufaʻatasia o sea headset ma lona siʻosiʻomaga, e mafai ona e fausiaina se uluaʻi totonu, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona suia faigofie e faʻaaoga ai mea teuteu eseese.
  • Efuefu efuefu. O le tuʻufaʻatasia o le efuefu ma isi pastel ma rich shade e mafai ai ona fausia se totonu e le masani ai. Ina ia ausia le faʻaalia, e tatau ona e aloese mai le sili atu efuefu i le mamanu o le umukuka avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai totonu o se umukuka uliuli. O le seti matte fausiaina se mafanafana, siomia siosiomaga. O mea papaʻe ma teuteuga laupapa e aumai totonu totonu i le ola.

A teuteuina se umukuka, o lanu pogisa nei e masani ona faʻaogaina.

  1. Lanu enaena. O ituaiga eseese o paolo mai laupapa uliuli i tone sukalati e maua ai e totonu totonu se vaaiga mamalu. O le umukuka seti ma laupapa foliga foliga matagofie.
  2. Lanumoana pogisa. Safaira poʻo le azure, lanumoana aumaia freshness, malamalama ma airness.
  3. Burgundy O pupuni matagofie o mumu e sili ona lelei mo mea fai umukuka masani. O le Burgundy e alu faʻalelei i laʻau masani, vaneina o auro, auro. I ona po nei totonu, e foliga mai e le itiiti le manaia ma faʻaalia e ala i le faʻaaogaina o lanu eseʻese.
  4. Lanumeamata pogisa. Malachite ma emerald tone, tuʻufaʻatasia ma siliva, auro, maʻa ma laʻau laʻei, e fetaui lelei mo se ituaiga ituaiga umukuka seti. O tisaini tisaini faiga e aofia ai le tuʻufaʻatasia o lenei lanu ma paʻepaʻe, efuefu, lime poʻo le samasama.
  5. Vaioleti O lenei lanu fesoasoani i le fausiaina o se atemosifia o mea lilo. A teuteuina se umukuka pogisa, e sili le filifili mo le le faʻaituʻau pe mafanafana pupuni o lanu viole.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le uluaʻi totonu i totonu o le umukuka lanumoana. O le malu leo ​​e faʻapaleniina e le lalagaina o laʻau, piliki, sima. Malamalama atamai faʻamamafaina le tuʻufaʻatasia o matte ma aulelei ie ma le loloto o paolo.

Faʻafefea mafai ona faʻapogisaina leo pogisa?

Ina ia faʻamamafaina le faʻaalia o se umukuka teuteuina i le muted lanu, oe mafai ona faʻaaoga moli malamalama. Paʻepaʻe, beige, malamalama efuefu o le a faʻaopoopoina le tele ma le ea i le potu.

E fetaui lelei meaafale pogisa ma lanu susulu. Laʻau samasama, turquoise, greens poʻo mumu e faʻatupuina ni uiga faʻaalia. Nofoa nofoa, spice container, ma le bold color backsplash fesoasoani aumaia le avanoa i le ola.

O le faʻaaogaina o lanu susulu e tatau ona magafagafa ina ia mafai ai ona aloese mai le soona fesuisuiaʻi. Tasi leo lanu poʻo ni nai paolo o le a lava.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le uluaʻi totonu o le umukuka pogisa ma le malamalama lelei o latou lanu. Lanu samasama, turquoise ma mumu faʻaaogaina i le feololo ina ia aumaia se potu i le ola.

A teuteuina o se umukuka avanoa, e taua o mea e eseʻese i le tino o loʻo i totonu o totonu. O le laupepa o se seti pogisa, faia i laupapa, foliga ofoofogia; o lenei mea faʻaopopo mafanafana i le umukuka ma foliga fale. O se laulau tioata, o se moli tioata poʻo ni moli ma ni pupula malamalama o le a vaʻaia faʻaopoopo leo ma moli.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le eseesega o le anoanoaʻi o teuteuga ma taʻaloga o ie ma le ulu uliuli. Malamalama lanu faia totonu sili atu ea ma lautele.

O a nuances e mafaufau pe a maeʻa?

E mafai ona faia teuteuga puipui i le faʻaaogaina o mea pogisa ma le malamalama. Mo le zoning, e sili le filifili o se pepa puipui ma se susulu faʻataʻitaʻiga pe faʻamalamalamaina se tasi o puipui ma lanu.

Mo potu laititi laititi, pepa puipui i pastel lanu o le a taua. A teuteuina o se umukuka-potu malolo, oe mafai ona faʻatapulaʻaina sone e ala i le taʻalo i le faʻatusatusaga o se pogisa headset e ese mai i le toega o le avanoa.

O le faʻalo paʻepaʻe faʻaopoopoina voluma. Minimalism i le ata o le faʻalo e faʻateʻa ai le siosiomaga mai le ova.

I le ata, o le totonu totonu o le umukuka. Uliuli ma lanu efuefu paolo e manuia tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, ma o le tuʻufaʻatasia o matte ma iila pupula uiga e faia ai le siosiomaga sili muamua.

O le ata i le itu taumatau o se faʻataʻitaʻiga o se umukuka masani pogisa. Fola laupapa ma lanu lanu mafanafana faʻapipiʻi se paʻi o faʻamafanafanaga.

Mo umukuka vateatea, o se fola laupapa pogisa, e ese lona uiga ma ona paolo mai le pulou, e avea ma tali sili ona lelei. A o teuteuina le foloa, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i lanu mafanafana. E tatau ona faʻaeteete e faʻaaoga le uliuli poʻo le kalafi pupuni, aua latou te faʻaleaogaina le siosiomaga o olaola.

Faʻapitoa mafaufau e tatau ona totogia i le faʻamaeʻaina o le tali, lea e mafai ona faʻaaogaina ai mea eseese. O se tasi o filifiliga sili ona lelei o le keramika o maa - o se mau lanu lanu lanu, o ituaiga o ie ma faapipiiina metotia lea e faʻatagaina ai oe e fausia manaia ma muamua fofo mamanu.

Matou te filifilia mea saʻo ma meaafale

E taua le filifili poʻo le a le mea e tatau ona manaʻomia. Matte ma mea anagofie o meaafale umukuka ma mea faigaluega e faʻaalia i totonu i auala eseese uma. O se potu e foliga mai e puaoa pe a faʻaaoga tele matte luga, o lea o le tuʻufaʻatasia o matte ma pupula luga o le filifiliga sili ona lelei pe a filifilia ni mea mo meaafale.

Meaafale mo le potu 'ai e mafai ona tuʻufaʻatasia i le lanu ma le sitaili ma le umukuka seti, tuʻuina i totonu le faʻamaoni ma le faigata. O le laulau 'ai, nofoa e mafai foi ona mama pe faia i laupapa - o le taʻaloga i faʻatusatusaga o le a maua ai le potu i se fiafia.

O loʻo faʻaalia mai ile ata se seti umukuka lanu enaena. O meaafale laupapa e faʻaolaola ai totonu, faʻatumuina i le mafanafana ma fausia ai se siosiomaga mafanafana.

I le ata i le itu taumatau, o se umukuka faʻaeseese Scandinavian. O le lapoʻa uliuli seti e paleni lelei ma se papaʻe 'ai' aʻai ma nofoa.

O le win-win options o le pikiina lea o mea faigaluega i totonu o le fale e faʻafetaui le headset. Masini fausia-i totonu faʻatagaina oe e ausia se tulaga luga monochrome. O le tuʻufaʻatasia o se matte headset ma matata eseese tekonolosi foliga matagofie.

Ina ia le solia le ogaoga ma le faʻamaoni o le tulaga, mea faigaluega a le fale e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi i le lanu ma le sitaili, o lenei e masani mo uma uliuli ma chrome masini. Faʻaaoga moli uila ma le faʻaeteete, pei o se faʻamau leo ​​e ono tupu tele. O mea susulu e mafai ona avea ma mea teuteuina o le umukuka i se nofoaga pogisa e tosina mai ai le mafaufau.

O loʻo faʻaalia i le ata se filifiliga muamua i filifiliga o meafaigaluega. O mea mumu mumu e avea o se siʻosiʻomaga ma fausia ai se lagona faʻapitoa.

Matou te faʻavasega moli malamalama

O se umukuka ma foliga pogisa foliga lelei i moli lelei. E taua le aua le soʻona faʻamalama le faʻamalama ina ia i ai le tele o le malamalama masani e mafai. O le faʻamalamalamaina atili o le vaega e faigaluega ai le umukuka ma le faʻamalamalamaina o potu 'ai e fausia ai se mafanafana, manaia i le siosiomaga, ma le pupula mai o malamalama i luga o laufanua.

O loʻo faʻaali mai ile ata le faʻamalamalamaina ole moli malamalama ile faʻalo. O faʻatautau i luga atu o le laulau 'ai ma faʻamalamalama galuega e maua ai moli malamalama i nei itu.

Matou te filifilia pupuni

Faʻalagolago i le sitaili o le umukuka i lanu uliuli, faasee pupuni ma Roma pupuni, tulle poʻo pupuni o le a talafeagai. Mo potu vateatea, e mafai ona e pikiina pupuni vaivai lapoʻa, e faʻaalia i le faigofie o laina ma siepi, ma mo tamaʻi umukuka, o pupuni malamalama e faia i ie e tafe o le a taua tele.

Nonoa mo pupuni, faʻaputuga ma pupuni faigata o le a faʻaopoopoina le vaivai i le ea, ae e tatau ona e iloa le taimi e taofi ai ae le o le faʻamamaina o le faʻamalama. Afai o le nofoaga e saunia ai meaʻai o loʻo latalata atu i le faʻamalama o le faʻamalama, e tatau ona mataala i pupuni e faigofie ona teu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga lelei o le mamanuina o se faʻamalama o le umukuka. O le lanu lanu o pupuni e faʻalogoina le teuteuga, ma faigofie foliga o pupuni faʻamamafaina le faigata o le umukuka.

Olaga osofaʻiga mo se tamai umukuka

E manatu faʻaleaganuʻu e faʻaaoga meaafale umukuka meaafale pe a teuteuina potu vateatea. Ae ui i lea, o se mafaufau lelei-fafo mamanu i sea ituaiga lanu o le a talafeagai e tusa lava i fufusi avanoa. Ina ia faia se umukuka pogisa foliga fealofani i totonu, e fautuaina e mafaufau i mea nei.

  1. Faʻaaloalo mo faʻasoa. O le faʻamamaina o le potu, o le tele foi lena o lou tatau ona faʻapipiʻiina i le malamalama ma susulu auiliiliga.
  2. Faʻaaogaina lelei o faʻaupuga. O se puipui ma se umukuka seti mafai ona teuteuina tele lava i pogisa paolo, ma le toega o le avanoa e mafai ona faʻatumuina i le malamalama i le tele e mafai ai, taulaʻi naʻo tagata taʻitasi elemeni faʻaaoga se pogisa paleta.
  3. Taʻalo i eseesega. O le moli malamalama ma le laulau pito i luga o le a faʻapaleniina luma pogisa luma o le headset.
  4. Meaafale manino. O se laulau tioata ma nofoa manino e aumaia le mama ma le le mamafa, o lea la o lenei mamanu o le 'aiga' aʻai e le tosina mai le talafeagai i ai.
  5. Fola malamalama. Mo umukuka sili ona fufusi, o le tali lea e maua ai le lagona o le lautele.
  6. Laʻititi ifo o teuteuga. O mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi tuʻuina i totonu o kapoti, sili atu le leai o ni puipui puipui vaʻai faʻaopoopo le tele.
  7. Sili gloss. Ona o lo latou agavaʻa e faʻaali atu ai le malamalama, o ia laualuga vaʻaia faʻalauteleina le avanoa o se tamai umukuka.

Faletusi o ata

Mai faʻataʻitaʻiga na folasia mai, e manino lava o se umukuka pogisa e foliga ofoofogia uma i avanoa ma i totonu o avanoa, faʻatumuina i latou i se siosiomaga o le mafanafana ma le le faalauaiteleina. Faʻaaogaina lelei o lenei palette, e mafai ona e faʻaalia ai ni manatu toa tetele.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: PALA LE MAA AE LE PALA LE TALA Logoipule Tai Tauaanae - Dr. Rome Productionofficial music video (Mae 2024).