Faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei se faucet i le umukuka

Pin
Send
Share
Send

O se paipa umukuka feagai ai ma se avega tele o aso uma i le taimi o taotoga. O lona iʻuga, e vave tele ona malepe nai lo le tele o isi elemeni o le meaʻai fale. Afai ua le mafai ona faʻaaoga lau faucet, ua oʻo mai le taimi e sui ai. O lona uiga o loʻo e feagai ma se filifiliga faigata o se agavaa ma i le taimi lava e tasi taugofie "sui tauva". Ina ia aua neʻi sese, oe e tatau ona tutoatasi malamalama i le eseese o ofoina atu faʻataʻitaʻiga, faailoa mai o latou lelei ma leaga. Ma afai e te filifili e mafai ona e faia le galuega oe lava ia, e tatau foi ona e saunia mea manaʻomia mea faigaluega ma mea faigaluega, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi se palu i le umukuka. O fautuaga na aoina mai i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe i vaega uma o lau galuega.

Ituaiga o fauuluga umukuka

Uma umukuka faucets mafai ona vaevaeina i tolu tetele vaega - tasi lever ma lua-lever pe lua-alatoto ma paʻi-maaleale.

Nofofua-taumoa e sili atu ona talafeagai e faʻagaioia ai. E mafai ona e tatalaina, tapuni ma fetuʻunaʻi le vevela o le vai i le faʻasolo atu o lou tamailima, le tua poʻo le itu o lou lima. Lea faʻatagaina oe e faʻagaioia le masini e aunoa ma le faʻamamaina o lima palapala pe faʻasaʻolotoina lima pisi. Lenei i ai le avanoa o le palu palu maua palapala palapala ma manaʻomia le fufuluina sili laiti. E i ai oloa tasi-lever oloa ma le faʻaletino faʻapipiʻi e mafai ona toso ese mai le spout pe a tatau ai.

Lua-alatoto - masini mo le faʻafefiloi o le vai vevela ma le malulu lauiloa talu mai taimi o Soviet, faʻatulagaina i lua afuala. Ina ia mafai e le vaalele vai ona oʻo i le tulaga sili ona lelei o le vevela, e tatau ona liliu uma paipa. O nei faiga e le faigofie tele ma e naʻo Retro e fiafia i ai e amanaʻia. E le mafai ona vave faʻatonutonu le palu e faʻaaoga ai afuala, e faigata ma e le faʻatupeina. O le mea lea, o lenei masini e faʻatonuina pe a fai e fuafuaina e lagolago le sitaili o lenei poʻo totonu. Gaosia iloa le gaosiaina o apamemea lua-taumoa palu, keramika, maʻa, 'apamemea. E mafai ona e aloese mai faʻalavelave pe a fai o le ata e faʻaopoopo i se tuʻi faʻapitoa e mafai ai ona e kiina ma tape le vai. Naʻo le tumau lava e fetuʻunaʻi ia afuala ia oʻo i le vevela manaʻomia.

Sensory - fai ma sui o le tele o ituaiga o lanu ma lanu. I a latou tisaini, e leai ni au ma ni afuala. O gaioiga e tali atu i foliga vaaia o lima i lalo o le spout ma e otometi lava ona faʻaosofia. Ina ia maua le vai o se vevela faapitoa, ua faʻapolokalameina le masini. O le aoga sili o ia mea palu o le leai o se manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi lima o tagata faʻaoga. O le mafuaaga lena e masani ai ona faʻaaogaina ia masini i nofoaga faitele ma le maualuga o feoaʻiga. Pau lava le leaga o le masini e faʻaola e maa, ma afai e uma, o le a le toe aoga photocells. O maa e tatau ona suia e le aunoa.

Faʻafefea ona filifili le mea palu saʻo

Muamua lava, matou te filifili pe faʻafefea ma o fea o le a tu ai le faucet i le umukuka. E tasi lava le mea pe a fai o le mea palu e faʻapipiʻi i totonu o se umukuka fou, lea na filifilia faʻapitoa ai se paluga ma se palu. O le isi mea o le taimi e te manaʻomia e sui ai se tuai paipa. Ona tatau lea ona amanaʻia faʻatatau nei:

  • o le loloto o le atigi;
  • nofoaga o le alavai;
  • nofoaga mo le mea palu faʻapipiʻi;
  • lapoa o le pu o loʻo i ai;
  • mamao mai le nofoaga o le nonoa-i le puipui.

Pe a filifilia se palama masini, oe tatau ona mataala i mea o gaosiga. O taugofie filifiliga e faia i alloys vaivai, mo se faʻataʻitaʻiga, silumin, foliga lelei i fafo ma e lelei atoatoa mo se umukuka e masani ona kuka ai latou fale ma fufulu ipu i le masini fufulu ipu. O le le lelei o ia cranes o lo latou vaivai. I totonu o ia mea, o le filo e masani ona vave paʻu - e taʻei ma malepe. Naʻo gaskets e mafai ona toe faʻaleleia i ia crane.

O faʻamau e faia i le apamemea, uʻamea le silasila ma isi malosiʻaga pei o le maualuga o le malosi e faʻapea e sili atu le umi. O ia mea palu faʻataʻitaʻi e le ofuina. Naʻo gaskets poʻo mama e mafai ona leaga ia latou. O le laualuga e masani ona faʻataʻitaʻi i le chrome - matte ma le glossy, limasene, alumini.

I se paga ma se tapu e faia i le maʻa masani poʻo se maʻa faʻaleaganuʻu, e mafai ona e pikiina se oloa ma se ufiufi e faʻafetaui le mea magoto - o le a tutusa foliga ma lanu. O loʻo faʻaalia i le ata ni filifiliga eseese mo ia tuʻufaʻatasiga.

Ina ia mafai e le paipa ona ofi atoatoa i le faatanoa tuai, e tatau ona e faʻatusatusa le lautele o le tipi-i le pu ma faʻamau. O le poloka e tatau ona ofi faʻalelei i totonu o le pu. Sosoo ai, filifili le maualuga ma le umi o le faʻamau. O le isumu tatau ona 'afa o le umi o le tapu. E sili pe a fai o le nofoaga o le paipa e faʻatagaina oe e maua se jet e paʻu tonu i le ogatotonu o le tanoa. O le maualuga e tatau ona faʻatagaina se apa umi e tuʻu i totonu o le tapu, ae o lenei e tatau ona e maitauina le fua - o le maualuga maualuga faʻaosoina le fausiaina o se tele numera o splashes. Lelei pe a fai o le umi mea palu e faʻamalosia e se toso-mai ulu ulu. E mafai ona tuʻuina i lalo lalo, faʻatofu i totonu o se apa poʻo se ulo i le itu o le countertop.

Gauai atu i le tulimanu o le fefulisaʻi o le autilo. A faʻapipiʻi faʻapipiʻi le tapu i le puipui, ua lava le avanoa e oʻo atu i le 90 tikeri. O se lua faʻagoto ma se faʻatulagaina faʻapipiʻi paipa e manaʻomia ai se masini e mafai ona feliuaʻi 180 poʻo 360 tikeri.

Faʻapipiʻi se mea palu i le umukuka ma ou lava lima

O le mea muamua e fai ae e te leʻi tuʻu saʻo le faapipiiina o le siakiina o le atoaga o le pusa faʻatau ma faʻatau ia gaskets misi. Afai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o se paketi, oe tau faʻafaigata ona maua lelei paʻu mea faʻaaoga i totonu o le atigipusa. O le mea lea, e sili atu le vave suia i latou ma agavaa faʻataʻitaʻiga.

Mea manaʻomia ma mea faigaluega

Ina ia faʻapipiʻi le mea palu, e tatau ona e sauni ma faʻatau mea uma e ono manaʻomia i le taimi o faʻagaioiga.

E le mafai ona e faia e aunoa ma:

  • afifi tatala mo le 10;
  • paipa uʻamea - mo le galue ma nati faigata e aʻapa ai i le taimi o le faʻapipiʻiina o le tapu;
  • lua masini faʻamau faʻamau faʻamau;
  • uʻamea afa fufuluina;
  • se pea o nati;
  • lipine fum mo faʻamau faʻamau;

O le tele o taimi, o se seti o faʻamaufaʻailoga mea e faʻatau atu atoa ma se mea palu, ae afai o le "tagatanuʻu" gaskets e le faʻaosofia le mautinoa i luga o vaʻaia vaʻaia, matou te fautuaina le faʻatauaina o nei elemeni eseese.

I se faʻaopopoga i luga, oe o le a manaʻomia:

  • uʻamea;
  • faovilivili;
  • lapisi;
  • pelvis;
  • Moli moli;
  • paipa fesuisuiai paipa - vai soʻoga. O nei vaega e masani ona aofia ai, ae o le tele o taimi e pupuʻu.

O le umi o ie laina e le tatau ona umi tele pe puʻupuʻu. O le a sili ona lelei pe a fai e le aliali mai kulimi i gaugau. E le fautuaina e fausia le laina falegaosi - e tatau ona e suia i se fou.

Afai o loʻo e suia lau paipa, aua le tuʻuina tuai, ua leva ona sela. I le aluga o taimi, e tatau lava ona suia.

Faʻateʻaina le vaʻa tuai

Ae e te leʻi amata galue i le faʻapipiina o le paipa, e tatau ona e tape le vai, faʻapipiʻi se lapisi i lalo o le tapu. O le a puipuia le pito i luga o le magoto mai le aafiaga masini o faafuaseʻi paʻu uʻamea vaega, ma puipuia foi vaega laiti mai le ulu atu i le alavai.

A suia le mea palu, e tatau ona faʻateʻa le paʻu tuai. Ina ia faia lenei mea, matou te faia gaioiga nei:

  • matou te momotu paipa mai vaipaipa vevela ma le vai malulu e faʻaaoga ai se afifi tatala. E mafai ona tumau le vai i totonu o faʻaputuga, o le mea lea, e tatau ona suia se pesini e faʻaputuputu ai;
  • tatou te soloiesea paipa filo faʻamamago;
  • tatala le pinati ma le uʻamea afa masini fufulua e faʻamau le mea palu i le tapu;
  • matou te aveese le mea palu mai le alavai pu faʻatasi ai ma laina.

Fono a le mea palu ma fesoʻotaʻiga

Faʻafefiloi potopotoga amata i le faʻapipiʻi ia i fetuʻutuʻunaʻi faʻataʻitaʻiga poʻo malo faigata. A faʻapipiʻi se 2-alatoto sisitema, faʻapotopotoga e tatau ona faia muamua. E manaʻomia le tuʻuina o le faʻamau i totonu o le tino, e oʻo lava i le taofi taofi. Matou te faʻafesoʻotaʻia i latou i se mea e tasi, lea matou te mimiloina i latou i le lima, ma faʻamamafa tele. Matou te faʻasolosolo fumka i le pito o le eyeliner. Oe le manaʻomia le afifi le pito i le mea faʻapipiʻi, talu ai o le faʻalava ua uma ona i ai se kesi paʻu. Ona matou faʻatofuina lea o le pito o le faʻaputuga i totonu o se pu faʻapitoa i luga o le mea palu ma mimilo muamua i le lima, ona matou faʻamalosia lea ma se avanoa i le pito i tua 10. O le laina lona lua o loʻo faʻapipiʻiina i le auala lava e tasi. A maeʻa lena, ona matou faʻapipiʻiina se fulufulu ulu - tasi pe lua, tuʻu i luga i se filo. O le faʻamaoniga mulimuli - tatou te pasi uma faʻataʻavale i le O-mama, aumai i le pito i lalo o le tino alatoto ma faʻasaʻo ia.

Faʻapipiʻi paluga metotia ma metotia

E mafai ona faʻapipiʻi saʻo le mea palu umukuka i luga o le tapu, luga o le faleoloa poʻo luga o le puipui. O le filifiliga o se faʻapitoa metotia e mafua mai i faʻatekinolosi foliga o le tapu, o agavaʻa ma filifiliga a lē ana le umukuka.

Faʻapipiʻi luga o se tapu

E faʻapipiʻi le mea palu i nai laʻasaga:

  1. Amata e faʻapipiʻi le mea palu, faʻapipiʻi ia fesoʻotaʻiga i ai. Uma fesoʻotaʻiga tatau ona puipuia faasaga i ono paʻu ma se fum tape faovilivili luga o le filo. Faʻafetai i lenei, o le a latou avea airtight ma o le a le faʻatagaina vai i fafo.
  2. Matou te faʻatulagaina le paʻu O-mama i le pito i lalo o le masini, lea matou te pasi atu ai i totonu o faʻaputuga fesoʻotaʻi. Ia mautinoa o le faʻaofi e fetaui lelei i totonu o le mataafi.
  3. Matou te faʻapipiʻi le paʻu i luga o le tapu e ala i le faʻaofiina o laina e mafai ona fetuʻunaʻi e ala i le tipiina o le pu. E sili le i ai o se tasi o uuina le faucet seʻi vagana ua e viliina i luga o le tapu.
  4. Matou te pasia le ipu faʻamalosi i totonu o le eyeliner, faʻasolo le filo pin i totonu ma faʻapipiʻi ia fatu ia latou.
  5. Matou te lipea le mea faʻafefiloi i le tulaga manaʻomia ma faʻamamaʻaina nati e faʻaaoga ai le socket wrench. E sili atu ona talafeagai le faia faʻatasi o lenei.
  6. Matou te siakiina le tulaga o mama faʻamau - oe manaʻomia le mautinoa latou te leʻi sifi i le taimi o le faʻapipiʻiina gaioiga.
  7. Matou te tuʻuina le tapu i le tulaga ma faʻafesoʻotaʻi ia paipa i fafo i le malulu ma le vevela o vai. Ia mautinoa ia fufulu paipa i le sandapulu ma afifi se vaega o le fumka, lea e manaʻomia e manua i se soʻoga, poʻo se isi faʻamaufaʻailoga.

Lino ie filo mafai ona faʻaaogaina o se faʻamau faʻailoga. I lenei tulaga, muamua faʻapipiʻi se faʻamau faʻamau i le filo.

  1. Matou te faʻapipiʻi le siphon ma tofotofo le polokalama. E sili atu le siakiina o le maopoopo o sooga i lalo o le maualuga o le vai. A maua se faʻasolo, faʻamau ia soʻoga filo ma toe faʻataʻitaʻi.

Faʻapipiʻiina Countertop

O isi taimi e leai ni pu i totonu o tapu e faʻapipiʻi ai le mea palu ona latou o lea i le faʻaputuputu i luga ole laulau.

Lenei metotia, i le faʻaopopoina i mea faigaluega faʻaalia luga, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o:

  • aoaoga eletise;
  • se seti o toleniga faʻatatau i le galuega;
  • jigsaw.

O le uiga eseʻese o lenei metotia faʻapipiʻiina o le tuʻueseina o le tapu e le manaʻomia - o le tipi-i le pu o le a aliali mai i le countertop lava ia e ala i togafiti faigofie. O totoe o le faʻapipiʻiina sitepu e toetoe lava a leai se 'eseʻese mai le muamua metotia.

O se pu o le tele talafeagai e tatau ona 'otiʻoti i le countertop i se nofoaga faʻapitoa. A filifilia se nofoaga, o mea taua e tatau ona mafaufauina:

  • pe a faʻaaogaina le mea palu, e le tatau ona paʻu le vai i luga o le vaega o loʻo galue ai le headset;
  • e tatau ona faʻamautinoa le faʻaaogaina tatau o le taumoa;
  • e tatau ona faʻatulaga le tutū ina ia paʻu le vai i le ogatotonu o le tapu.

E tipi se pu mo faamau, faʻamau le faʻavae o le faucet i se penitala. Fai ni pu i tulimanu o le faʻailoga poʻo se liʻo. Faʻapipiʻi le jigsaw ma faʻafesoʻotaʻi ia vaega vili. O le iʻuga e tatau ona faʻamamaina o sawdust ma faʻalelei i le sanipala. O le mea autu e le o soona faia ia ma le tele o le pu, a leai o le mamafa mama o le a le mafai ona poloka ia.

O le faʻapipiʻi mulimuli ane e faʻatinoina i le auala lava e tasi pei o le faʻapipiʻi o le mea palu i luga o se tapu.

Faʻapipiʻiina o paluga palu

O se paipa faʻapipiʻi i le puipui o se fofo e le masani ai e sefe ai avanoa faigaluega. O le isi faʻaopopoga o lenei vaifofo e leai se vai e maua i luga o le faʻavae o le mea palu, faʻafetai o lea o le gaskets ma filo faʻafesoʻotaʻiga o le a tumau umi atu

Mo lenei mamanu, e tatau ona faʻaauupegaina vevela ma maluluina alai vai i totonu o le puipui i le tulaga o paipa faapipiiina. E mo latou o le a faʻapipiʻi le palu. I lenei tulaga, o le a le manaʻomia liners fetuutuunai.

O isi taimi o paipa poʻo paipa e pasi i luga o le tini, ae foliga mai e matua leai se aoga. Suauʻu ma palapala faʻaputuputu i luga o mata matala, lea e tatau ona fufulu. I lenei tulaga, susu alu i luga o le countertop ma faʻaleagaina ai. O le mea lea, e sili atu le saʻo e nana paipa i totonu o le puipui i lalo o le ofu.

Fesoʻotaʻi i paipa ma siaki

A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le tapu, e mafai ona e amata faʻafesoʻotaʻi paipa fetuutuunai i le vai sapalai vai. O le laasaga muamua o le faʻamamaina ma faʻamaʻaina o le paipa faʻasologa. E mafai ona e faʻaogaina faʻamau faʻamau i filo ma faʻamau le filo lino, pe faʻaaoga se faʻamau faʻamau faʻapitoa. O le mea faʻapipiʻi e tatau ona soʻosoʻo e faʻamautinoa ai le sao lelei i luga o le faʻagaau. E le masalomia, o le lona lua auala e sili atu ona talafeagai. A maeʻa lena, ona matou faʻafesoʻotaʻi lea o laina i le paipa ma faʻapipiʻiina i latou i se afifi fetuʻunaʻi. Matamata i le malosiaga taumafaiga - e tatau ona feololo.

Ole vaega mulimuli ole siakiina o fesoʻotaʻiga. E manaʻomia le kiina o le vai i le tumu ma mataʻitu le maopoopo o le polokalama mo ni nai minute. Afai o le vai na sosolo i totonu o filo, e tatau ona e faʻamalosi atili le togafiti ma toe amata le vai.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi filiga

O le faʻaaogaina o le vai mama mo le inu ma kuka o se tasi auala e tausia oe ma au pele pele maloloina. I aso nei, e le faigata ona maua se vai inu i se fale mautotogi. O faʻapitoa masini faʻamama e fesoasoani e faʻafetauia lenei galuega.

Afai ua uma ona e faʻatauina se pusa faʻamama vai, ona e maitauina lea e aofia ai le tele o paipa, a mini-faucet ma se ki. Ia manatua e te le manaʻomia ni faʻamau faʻamau, faʻamau faʻamau poʻo ni filo.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga mo le faafesootaia o le masini faamama

  1. Matou tapunia le malulu vai e faʻaaoga se paipa o loʻo i lalo o le tapu. E tu i luga o le paipa ma se vai malulu sapalai e fesoʻotaʻi i ai mo le sapalaiina i le palu. Aua le fenumiai ma le "vevela" paipa - tatala vai malulu ma siaki pe o loʻo liligi mai.
  2. Sa matou tatalaina le faʻapipiʻi ae faʻapipiʻi le tee na aumai ma le kit, ma faʻaseʻe i ai le eyeliner. Matou te tatalaina le vai malulu ma siaki le maopoopo o soʻoga.
  3. Tatou filifili i le nofoaga o le faamama. E sili le tuʻu ile itu ole kapeneta. Matou te fautuaina le tuʻuina i se auala e faigofie ai ona maua le faamama masoa - o le a e suia i taimi uma nai lo isi. E tatau ona i ai le itiiti ifo 10 cm mai le pito i lalo ina ia mafai ona faigofie ona suia. Laa i tua mai faitoto se mamao - tusa ma le 10 cm, lea e le mafai ona faʻaleagaina ai sosini. O le pusa e aofia ai se faʻataʻitaʻiga o le a faʻafaigofieina le faʻaleleia auala. Faovilivili faovilivili i togi maka.
  4. Matou te aveʻesea poloka ma faʻafesoʻotaʻi paipa i le faʻamama e tusa ma aū o loʻo faʻailoa mai ai le itu saʻo e tatau ona faʻasolo ai le vai i totonu. Muamua, matou te tuʻuina i totonu le paipa e faʻaoga ai le vai e leʻi togafitia mai le faiga ma faʻafesoʻotaʻi i se tasi o mea o loʻo faʻapipiʻi muamua ai le tee. Ona matou tuʻuina lea o le paipa fafo i totonu o le faʻamama ma le itu e aunoa ma se pito uʻamea seʻia oʻo ina tu.
  5. Matou te faʻafesoʻotaʻia se paipa mo vai inu mai le pusa poʻo se fau faʻapitoa faʻapitoa ma ni vai se lua - o le tasi mo vai masani, o le tasi mo le inu.O sea ituaiga masini e faʻatagaina oe e aloese mai le faia o nisi pu i le tapu poʻo le countertop, ae e sili atu le tau nai lo le masani lomiga. O le isi toe faʻafitauli o le afai e le lelei le faʻafefiloi, o le a leai sau punavai se tasi o vai.

E tatau ona muamua faʻapipiʻi se paipa ese i le tapu poʻo luga o le fale, ona faʻapipiʻi ai lea o le paipa faʻamama i totonu. Ina ia faʻapipiʻi se paluga se lua-i-le tasi, e tatau ona e sailia pe i ai se mea faʻapipiʻi i le ata e mafai ai ona e faʻaofiina le paipa sapalai vai inu. A leai se mea, e tatau ona e tipi le pito uʻamea mai le paipa ma tuʻu i ai se pinati. A maeʻa lena, faʻaofi le fetaui ma faʻavili le pinati luga o le filo.

  1. Matou te siakiina le mautu o le polokalama ma fufulu le faamama mo 4 minute. E mafai e le vai ona iai ni mea le mama ma papaʻe papaʻe.

Ituaiga ma filifiliga mo le faʻasaʻoina o mea malepelepe

E le tau manaʻomia le suia o le palu. O isi taimi ua lava e sui ai le tasi elemeni, ma o le a vaʻaia o le a toe galue ma le faʻaaloalo. Seʻi tatou mafaufau poʻo le a le ituaiga o malepe o le umukuka faucet mafai ona tupu i le taimi o taʻotoga ma pe faʻafefea ona toe faʻaleleia.

Le masani masani malfunction o le nei ituaiga:

  • ua tupu se sua i le soʻoga o le gaʻo ma le tino. Ona ole taamilomilo faifaipea o le tutuu, ua pau le paʻu O-mama ma ua amata ona paʻu le alatoto. Ina ia suia le kesi, e tatau ona motusia le isu, aveʻese le tuai gasket, faʻapipiʻi se fou, savili se faʻamau faʻamau i luga o le fesoʻotaʻi filo ma faʻapipiʻi le vaega i lona tulaga muamua;
  • sulu mai lalo o le pule leve. O le mafuaʻaga o le pulufana malepe. E mafai ona e faʻamautinoaina le ofuina o le pulufana i le mea moni e faʻapea na amata ona leaga le leve, na amata ona suia faʻafuaseʻi le vai, e le mafai ona tapunia atoa le vai. E manaʻomia le suiina o le pulufana e te manaʻomia e aveʻese ai le momono mai le tino palu, faʻamama le sikulima ma aveʻese le lever ma mea teuteu teuteu. Matou te aveina se afifi faʻalelei, aveese le pinati o loʻo taofi ai le pulufana, ma aveʻese. Matou te tuʻuina se fou katuni i totonu o le mataupu ma faʻaputuputu le mea palu;
  • leakage o le lua-alatoto palu - o le paʻu faʻamoe i luga o le alatoto pusa ua pala pe o le alatoto ulu lava na pa'ū. Ina ia aveʻese le faʻaletonu, aveese le palaka mai le alatoto ua le manuia, tatala le sikulima faʻasaʻo le alatoto, tatala le ulu, suia i se fou. Afai o le crane box o loʻo galue lelei, ua na ona tatou suia o le kesi.

E leai se mea faigata ona faʻapipiʻi lau oe lava faucet umukuka. E naʻo lou manaʻomia e faʻaputu i luga ole poto manaʻomia ma se seti o mea faigaluega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Car service software (Mae 2024).