Minimalist fale mamanu 64 sq. m

Pin
Send
Share
Send

E pei o le fola i totonu fale mautotogi 64 sq. m Eseese mea na faʻaaogaina: i totonu o le potu malolo ma le potumoe o se potu afifi o mafanafana oak lanu, i totonu o potu tumama, o le alatele, o lavalava ma i le umukuka - porcelain stoneware faʻataʻitaʻia le faʻavae o lime tuff, papaʻe.

Totonu Minimalist i luga o le poletito e faʻamaluluina e se kapeta paʻepaʻe sinasina vaivai ma faaputuga mafiafia. O ie faʻalo o se tali manaia lea e faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo le mafanafana ma le mafanafana i nofoaga. I LE fale mautotogi 64 sq. m metotia o vaʻaiga lautele faʻalauteleina e lautele faʻaaogaina. Ina ia faasaoloto le potu malolo, le nofoaga faigaluega na ave i fafo i le loggia.

O faʻata i le auala savali na faʻamateʻe ese ai puipui ma faʻaopoopo le aofaʻi. O isi nofoaga moe o loʻo tu i le umukuka-potu malolo.

Meaafale mo minimalist totonu potu na faia e oka ai. O kapoti i autafa o le puipui na liu valevale, e ui lava e le tele se avanoa. Ina ia sefe le avanoa, o le laei laei na faia laʻititi. I se faʻaopopoga i moli masani, o le fale mautotogi ei ai sona "po" faʻapitoa - se taseni moli aila, e mafai ona ki faʻatasi i le taimi e tasi mai itu e lua, tuʻuina se moli vaivai faʻasolo, faʻatagaina oe e minoi saoloto i le pogisa.

I LE fale fuafuaga 64 sq. m le iai o faletaele e lua ua saunia - o se lapoʻa, master's, o le faitotoʻa e ui atu ai i le potumoe, ma se laʻititi, malo. I totonu o le master's under the countertop o loʻo nana ai nofoaga e teu ai ma se masini ta lavalava ma se masini e faʻamago i totonu. O le potu malolo ei ai lona lava fiafia: o mea uma e opeopea luga o le foloa, ona o loʻo faʻamau i luga o puipui. E faʻafaigofie ai ona vaʻai ma mama i le taimi e tasi.

Potumoe

Atunuʻu: Lusia, Saint Petersburg

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 芬蘭網紅的極簡之家 The Home of Minimalism from Finland (Mae 2024).