O pupuni uliuli i totonu

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga filifiliga

O pupuni uliuli e mafai ona faʻaopoopoina le matagofie i totonu, pe a e filifilia le mea saʻo.

  • Mo se tamai potu, oe tatau ona faʻatapulaʻa oe lava i pupuni pupuʻu faia o mama mea e mafai ai ona sopoʻia le malamalama.
  • O puipui, faʻalo, meaafale e tatau ona i ai i moli malamalama.
  • O le faʻasologa o le uliuli i totonu o le potu e le tatau ona sili atu i le 10-15%.
  • A filifilia se ie mafiafia, e manaʻomia nisi moli.
  • O pupuni uliuli i le uliuli e fetaui lelei mo potu i le itu susulu.

Ituaiga o pupuni

O tagata gaosi oloa latou te ofoina atu le lautele o pupuni. E eseese i latou i mea ma fausiaina.

Faʻasologa

O le faʻavae o pupuni e tele filo o 'eseʻese eseʻesega, faʻapipiʻi i le faʻamau masani. Latou te lafoina malamalama lelei, o loʻo faʻaaogaina sili atu mo teuteuga faʻamoemoe.

Roma

O le mamanu o se cornice ma se ie ie, lea e faʻaputuputu i gaugau pe a sisi i luga. O le faʻavae o le faʻagaioia o pupuni a Roma e tai tutusa lava ma pupuni, ae e faia i ie.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai tauaso uliuli o Roma i luga o le faʻamalama ma le faitotoʻa o le poletito. O le tapoleni ua vaevaeina i ni vaega ina ia aua le poloka le auala i fafo i le poletito.

Lola

O pupuni o se tasi-fasi ie e manua luga o se pou peʻa gaugau pei o se pepa taʻavale. Siʻitia ma tuʻuina i lalo e mafai ona fetuʻunaʻi ma se uaea faʻapitoa.

Tulle

O pupuni o ie malamalama malamalama. Latou faia mai synthetics ma le faʻaopopoina o silika, cotton, ma isi O le tulaga ese o pupuni o le latou tuʻuina le malamalama i totonu o le potu ma ala ia latou e mafai ona e vaʻaia mea uma i fafo atu o le faʻamalama. O pupuni uliuli e foliga manaia mai totonu o le potumoe.

Jalousie

O le ata o se seti o fasi pepa o lautele eseese. Masani - faʻasoʻo pupuni tauaso ma faʻasoʻo sash faʻatulagaina. E masani ona filifilia ia faʻapaʻu pupuni i le uliuli. E sili ona faʻaaogaina i le umukuka i le tuʻufaʻatasia ma le uliuli seti ma le enaena fola.

Ata pupuni

O ata pupuni o lona uiga o pupuni (ie, Roman, ma isi) faʻatasi ai ma se mamanu e faʻaaoga i le tele atoa o le tapoleni. Tele taimi, e mafai ona e mauaina ni ata susulu i luga o se uliuli talaʻaga poʻo se tuʻufaʻatasiga masani o lanu uliuli ma papaʻe.

I le ata o loʻo i ai pupuni ma se manu lolomi. O le uliuli zebra lolomi e faʻapipiʻiina i le papaʻe faʻavae o pupuni, fausiaina o se eseʻesega matagofie tapoleni. O lona iʻuga, o se malu i totonu o le beige tone o le a atili ai ona malosi, ma o le pitonuu ma meaafale laupapa faʻaopoopoina i le ata o le potu foliga o le kolone faiga.

Ie faʻalua

O pupuni e lua tapoleni suʻi faʻatasi mai ituaiga eseese o ie poʻo ie eseʻese. Faʻataʻitaʻiga masani - lua tapuni o lanu eseʻese. E masani ona tuʻufaʻatasia lanu soa - mo le uliuli e mafai ona toeititi lava soʻo se lanu. O le ata o loʻo i lalo o se faʻataʻitaʻiga o pupuni faʻalua i le uliuli, e feauauai ma isi siliva.

Tele pupuni

O le umi ma le lautele eseese e fuafua i le faʻataʻitaʻiga. O le lapoʻa e filifilia taʻitasi mo potu taʻitasi.

Puʻupuʻu

Pupuni pupuni e umi e pei o le faʻamalama sill pe laʻititi i lalo. E masani ona faʻaaogaina mo le potu 'ai, umukuka poʻo le loggia.

Umi

O se masani mo faʻamalama uma. O loʻo i ai i latou i ni ituaiga se tolu: aua le oʻo i le foloa, o le umi e faʻatatau lava i le foloa ma iʻu o taʻoto i luga o le foloa.

Meafaitino

A filifilia pupuni poʻo pupuni, e taua le mafaufau i le ituaiga o ie. E tofu lava mea ma a latou lava uiga ma foliga ese i se potu faapitoa.

Ie ie pupuni

O ie pupuni e puipuia le potu mai le susulu o le la ma e faʻaaogaina i teuteuga. Latou te taumafai e faʻafetaui ie pupuni e faʻafetaui meaafale o se faapitoa totonu. O ia ie e fai si mamafa ma mafiafia, faʻaeseʻese i lo latou lalelei ma le teteʻe maualuga o laei.

Uliuli

Faia o opaque mea. O le uliuli e talafeagai mo potu vateatea e pei o le potu malolo poʻo le potumoe.

Ie lino

Faʻaaoga mo potu a tamaiti, potu malolo, potumoe. O ie ie ie o le a paʻu pe a uma le mulumulu. O le talatala foliga ma le mamafa o mea e fesoasoani i le fausiaina o matagofie gaugau.

Veloveta

O pupuni uliuli mamafa e ofi i totonu o le masani totonu faiga. O le ie e tafe matagofie, avatu i le potu se foliga matagofie.

Satin

O le mea o le lalagaina o filo silika ma ie lino. O le tapoleni susulu ma susulu, lea e maua ai pupuni matagofie ma matagofie. Satin pupuni ma velovetaʻi teuteu foliga foliga lelei.

Jacquard

Lavalava ma se mamanu faʻapapa, e masani ona tutusa lanu ma le tapoleni, ae e iai foʻi faʻatusatusaga filifiliga. Pupuni e foliga matagofie mai totonu ma luma.

Mat

Faʻalua-itu mea, e i ai se talatala foliga, foliga mai o se talatala gaugau. O ie anagata e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa, taofia lona foliga pe a uma ona fufulu.

Taffeta

Fautuaina mo potu i le itu la. O mea mafiafia e atagia mai ai le malamalama lelei. Ie ufiufi e manaʻomia le faʻaeteete ma le faʻaeteete.

I le ata o loʻo i ai pupuni uliuli taffeta. A faʻamalamalamaina mai itu eseese, o le ie mauaina se pupula pupula, ma e ui lava i le mea moni o pupuni e faigofie, saʻo ma faasaʻo, o lenei susulu feʻaʻei faia se ofoofogia foliga foliga o le avanoa.

Ie tulle

O ie autu tulle aofia ai veli, organza ma muslin. O nei ie ua i ai a latou lava uiga e tatau ona mafaufau pe a filifilia.

Veli

Airy translucent mea. Faia le potu malamalama ma malulu, faʻaopoopo faʻafaigofie. Uliuli voile e masani ona faʻaaogaina i ona po nei totonu.

Organza

Semi-manino, malamalama-foliga mea. Faaputuputu i lafu tetele. E le manaʻomia se tausiga faʻapitoa.

Kiseya

Mea e fai mai filo tautau mai le fili masani. E faia i vavae, silika ma filo filo o eseʻega eseʻesega.

Ituaiga o faʻapipiʻi i le cornice

E eseese auala e faʻapipiʻi ai pupuni. O se itu taua, aua o le filifiliga sese o le a faʻaleagaina totonu ma taʻitaʻia ai i faigata i le faʻaaogaina o pupuni. E tatau ona amanaʻia le tele o mea ma le tele o taimi e faʻaogaina ai pupuni mo latou mafuaʻaga faʻamoemoe.

Eyelets

Fautuaina pe a fai e te fuafua e faʻagaoioia 'ie puipui. E fetaui lelei eyelets mo soʻo se potu, e faigofie ona faʻaseʻe solo faleoloa. O eyelets siliva poʻo apamemea e tuʻufaʻatasia lelei ma pupuni uliuli.

Velcro

Ituaiga ie Velcro aofia ai vaega e lua. Tasi e faapipii i le cornice, o le lona lua e suʻi i le ie puipui. O nisi Velcro e faʻapipiʻi saʻo i le puipui poʻo faʻamalama palasitika.

Faʻamau

Latou faia mai soʻo se ie, masani mai le tutusa mea e pei o pupuni. Latou te pipii atu i pupuni i auala eseese: luga lipine, faʻamau, faʻamau. I luga o nisi pupuni faʻataʻitaʻi, o loops e suʻi e le masani ai. O le Mauga e talafeagai mo soʻo se potu ma mafai ona avea ma se teuteu totonu matagofie.

Tusi toso

Le auala faigofie e faʻapipiʻi ai pupuni. E aofia ai le faʻamauina saʻo o le ie i le sana e faʻaaoga ai le taga tosoinaʻi i totonu.

Fili

O le isi igoa o le ie puipui. Lautele faapipii, talafeagai mo pupuni uliuli ma pupuni tulle. Faʻapipiʻi i le itu matagi ma fetuʻunaʻi le lautele o le upega tafailagi.

Mama

Faigofie e faʻaoga, filifilia i soʻo se lanu ma se ata mo se ituaiga totonu totonu. E feʻaveaʻi ia faleoloa. Afai e suʻi mama i le ie pupuni, o pupuni e aveʻese ma faʻamau mo suiga poʻo le fufuluina.

Ata i totonu o potu

Ona o lo latou agavaʻa, ua tautau pupuni uliuli i soʻo se potu. O le mea taua o le filifili lea o faʻapipiʻi mo a latou faʻamoemoe fuafuaina e tusa ai ma le ituaiga o potu.

I le potu malolo poʻo le hall

O pupuni uliuli i totonu o le potu malolo totonu e foliga faigata ma matagofie. E manaʻomia le faʻaopoopoina o le hall i meaafale uliuli poʻo le efuefu o meaafale. E mafai ona e filifilia se sofa ma nofoa faʻapitoa i lanu susulu, e aunoa ma le vevesi.

O le ata faʻaalia uliuli pupuni i totonu o le potu malolo, o se faigofie ma faʻavae mamanu vaifofo: a le faaituʻau uliuli tapoleni i malamalama masani avea ma se tasi o teuteuga o le potu faʻafetai i se fugalaʻau foliga e foliga malamalama i luga o le translucent ie.

I le umukuka

Afai e te matua manaʻo e faʻamumu le umukuka i leo pogisa, e tatau ona e taofi i pupuni uliuli pupuu poʻo pupuni umi malamalama. Moli lanu e sili mo puipui ma meaafale.

O faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa ma aoga mo le umukuka o roller blinds poʻo roman blinds, o pupuni e gaugau faigofie ma o le lanu uliuli e le mamafa ai totonu totonu i le ao.

I le potumoe

O le mafuaʻaga o le potu lava ia faʻamatuʻu atu i le ea o le tauafiafi. O le mea lea, o pupuni uliuli i le potumoe o le a ave ai le gata i se teuteuga faʻamoemoe, ae faʻapea foi i le aoga. E fautuaina e filifili ni ie mafiafia: lanu uli, jacquard poʻo silika. O meaafale uliuli, mea e teu ai moega, kapeta poʻo isi elemeni o le a faʻatumuina ai totonu.

I le potu a tamaiti

O pupuni uliuli i totonu o le potu a tamaiti o se filifiliga lototele. Mo pupuni, e mafai ona e filifilia se sana ma se lamepa i le sitaili talafeagai.

I totonu o le faletaele

O le pupuni uliuli i totonu o le faletaele foliga foliga matagofie. Malamalama puipui o le a faʻavaivaia totonu.

I le ofisa

O pupuni uliuli e fausia ai le lelei atoatoa o le siosiomaga. I le ofisa, e aoga le tuʻuina atu o le fiafia i tauaso poʻo ie e matua poloka uma le malamalama.

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

O pupuni uliuli o le a faʻaopoopoina soʻo se sitaili. A filifilia, oe manaʻomia le amanaʻia o le ata ma le ata o canvases.

Maualuga

O pupuni uliuli e ofi atoatoa i lenei sitaili. E le faʻafaigataina tipiina ma uluaʻi mamanu e talia.

Aso nei

Eseesega i faʻosi, pa poʻo paʻu uliuli paʻu e talafeagai. E i ai tuʻufaʻatasiga ma pupuni o se eseʻesega foliga ma lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia i totonu totonu, o le potu e foliga lelei le faʻafetai i le agavaʻa tuʻufaʻatasia o mea uma, o le faʻamalama teuteuina o loʻo faʻatusalia e le tuʻufaʻatasiga o pupuni ma tulle, e faʻaopoopoina le masani lelei ma le mafanafana, ma i le taimi e tasi, lanu uliuli o se elemeni o le sitaili e ofi lelei i totonu o le aotelega o manatu i totonu.

Art Deco

O pupuni mafai ona i ai ni fatuga tusitusi ma isi kalafi elemeni.

Faʻavae

O le masani e faʻailoaina i le faʻaaogaina o pupuni saʻo i le foloa ma lambrequins. Ina ia faʻamaluluina totonu, o pupuni uli e tuʻufaʻatasia ma tulle papaʻe mama poʻo ie pupuni o organza.

Minimalism

O pupuni pogisa e tuʻufaʻatasia ma puipui malamalama ma se foloa pogisa. O le potu e i ai le itiiti ifo o meaafale i lanu pogisa, malamalama pa ma leai ni mea e le manaʻomia elemeni elemeni.

Mamanu ma ata i luga o ie pupuni

Lanu pogisa e le tuʻuaina faʻaopopo faʻaumaina. I le tulaga, o pupuni uliuli ma faʻataʻitaʻiga, openwork embroidery ma geometric models.

Fugalaʻau

O pupuni ma fugalaʻau mamanu ua fuafuaina mo potu malolo ma potumoe. Fugalaʻau ma fugalaʻau mamanu e faia i papaʻe, auro, siliva tone e foliga lelei i luga o se uliuli talaʻaga.

Valivali

O pupuni tusitusi e talafeagai mo tamaʻi potu. Paʻu umi e faʻateleina ai le faʻalo. O pupuni tusitusi uliuli ma papaʻe e faʻatupuina le malamalama i le lautele.

I totonu o se pa

O pupuni siaki o se mea masani, faʻatusa le filemu ma le mafanafana i le fale. O le sela e ofi i totonu o se mausali tua. O lanu o ie e tatau ona faʻatusatusa i ie.

I le ata, pupuni i totonu o se pa, faʻafetai i le feololo vaʻaia o le fesuiaiga o pa i luga o pupuni, o le potu maua se toʻafilemu, malu ma matagofie i fale, o pupuni siaki vaʻaia faʻatasi i le teuteuina o siaki teuteuga elemeni i le tutusa lanu ata.

Geometry

O laina vevesi, tafatolu, rhombuses, abstractions e mafua mai i le maualuga-tech style. O le mamanu o pupuni uliuli ma eseesega geometric mamanu o le a ofi i se vasega pepe.

3d

Ata e mo tofo uma: laufanua, manu, fugalaʻau. O se ata saʻo filifilia filifilia faʻaaluina le potu. O pupuni uliuli ma le ata o le taulaga po e foliga matagofie.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Black e vavai. E fetaui lelei ma soʻo se lanu.

O le masani uliuli ma papaʻe duo e faʻaaogaina e le gata i lavalava, ae faʻapea foi totonu totonu. O le tuʻufaʻatasiga e foliga manaia ma faʻaopoopo faʻafaigata i soʻo se potu. O pupuni uliuli ma papaʻe e fetaui lelei mo le potu malolo, potumoe, aʻoga.

O pupuni uliuli ma mumu e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete. Mo tamaʻi potu, e sili atu le tuʻuina atu le fiafia i paolo vaivai o mumu. O ia pupuni eseʻesega o le a fetaui lelei i totonu o se potu lautele poʻo se potumoe ma le tele o lanu malamalama, ma mumu faʻaaliga o le a aumaia le pupula ma le tamaoaiga i totonu.

Uliuli tuʻufaʻatasia ma auro e talafeagai mo teuteu totonu masani. Mo potu ma potu malolo, pupuni uliuli ma se auro faʻataʻitaʻi poʻo se mamanu e talafeagai. Mo le ofisa, roller blinds ma auro inserts o le a saʻo.

Ata o se potu malolo teuteuina i pupuni uliuli ma auro. O le tuʻufaʻatasia o le uliuli, auro ma le beige e fausia ai se malamalama, mafanafana siosiomaga.

O le beige e faʻamaluluina le lanu uliuli ma e tele ona paolo. O se lautele lanu talafeagai mo ituaiga uma o potu. O le tuʻufaʻatasia o le beige ma le uliuli e talafeagai lelei mo tamaʻi avanoa.

O le lanu fou o le savili o le sami e talafeagai e pei o se backdrop mo uliuli pupuni. E foliga mai o se eseʻesega manaia o le tamaoaiga turquoise ma se lanu uliuli aʻiaʻi.

Green faʻamalosia le malologa ma le toʻafilemu. O pupuni lanumeamata e faʻafouina ma faʻamalieina totonu o le potu, ma maua ai se lalelei faʻanatura. O le filifiliga lelei o le umukuka, potumoe poʻo le vasega pepe ma le i ai o isi pupuni o lanumeamata.

O le sili enaena enaena maua ai se lagona o austerity po o homeliness, fuafua i le paolo. Talu ai o le uliuli e faʻapouliuligia le potu, e sili ai le tuʻufaʻatasia ma caramel, nutty, tone kofe.

O moli e sili atu ona talafeagai mo potu lautele ma potu malolo. Lanumoli lava ia pupula ma faʻapupulaina le potu, o lea uliuli pupuni o le a lelei atoatoa. O le leo pogisa faʻapalepaleina le susulu, ma o le tuʻufaʻatasia o nei lanu eseʻesega e maua ai le potu i lanu o le ola.

O le ata o loʻo faʻaalia ai pupuni soona fai i se tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le moli ma le lagona faʻaopoopo. O le leo faʻaopopo e faʻamaluluina ai le pupula o le paolo e lua, faʻasaoina le tulaga muamua o totonu ae le faʻalavelaveina le mafaufau mai isi teuteuga fofo o le potu.

Lanu samasama o le lanu o le tamaʻitaʻi, alofa ma le toʻafilemu. O le eseʻesega o le piniki ma le uliuli e le ova le mamafa i totonu, e fausia ai se siosiomaga o le mafanafana i le fale.

O pupuni uliuli ma efuefu e o gatasi ma soʻo se mea i totonu. O le efuefu lanu e maua ai le potu austerity ma le aulelei. E mafai ona e faʻaopopo faʻamalamalama tala i le potu - meaafale poʻo elemeni teuteu.

O pupuni mafanafana o le samasama e aumaia ai se lagona o le mafanafana ma le mafanafana. Lelei tele mo potu malolo, potumoe ma potu a tamaiti.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i totonu o le olaga lautele i pupuni faʻaluaina.

Puluuli ma le lilac

Lanu viole ma le lilac o le a faʻaopoopoina matagofie i pupuni uliuli. Fetaui lelei mo uma potu malolo ma potumoe. Vasesi uli, aluga, faʻatusa o le a faʻamaeʻaina le ata. Lilac auai i le lanu viole lanu viole. A filifilia, oe tatau ona faʻatapulaʻa oe lava i 2-3 lanu i totonu, a leai o le a ova.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

O pupuni uliuli e foliga manaia ma mauoa i soʻo se potu. O le tuʻufaʻatasia ma isi mea i totonu o le potu o le a le faigata.

Tulle ma ie pupuni

E le manaʻomia le faʻaogaina o pupuni mafiafia i lalo o le pupuni uliuli. Paʻepaʻe sinasina pe leai lavalava e sili ona lelei.

Lambrequins

Soʻo se sitaili faʻatagaina le i ai o lambrequins o tutoʻatasi pe faʻaopopo faʻaopoopo elemene. Soʻo se lanu e talafeagai mo pupuni pogisa, o le mea taua o le o gatasi ma le tulaga. O le openwork lambrequin foliga matagofie.

I le ata, pupuni ma se siliva faʻataʻitaʻiga ma se lambrequin fausia ai se ofoofogia tuufaatasiga.

Tuufaatasiga o uumi eseese

O le tuʻufaʻatasiga e le talafeagai mo tamaʻi potu, o potu e faʻaaoga lelei, o ituaiga masani. O pupuni o 'eseʻese uumi vaʻai foliga lelei i luga o faʻamau, faʻamalama faga, i potu faʻaumiumi.

Faʻafefea ona filifili pepa puipui mo pupuni uliuli?

E faʻaaogaina malosi e le au uli le malamalama, o lea e tatau ai i puipui ona aveese se faʻatusatusa malamalama. O le faʻamuamua e mo pepa puipui faigofie i lanu paʻepaʻe, pastel ma lanu efuefu.I le Gothic style, o se tuʻufaʻatasiga o le pepa uliuli ma pupuni e faʻataʻitaʻia.

Sauniaina

O meaafale meaafale e tatau ona taʻalo faʻatasi ma pupuni i se leo tutusa. E sili atu le faʻamalosia o se pogisa totonu ma papaʻe, efuefu, fugalaʻau olive. O le susulu sofa poʻo le moli uila o le a fesoasoani e faʻaopopo lanu.

Ituaiga ie (ie moega, aluga)

O le lanu o pupuni e tatau ona ogatasi ma mea o loʻo siʻosiʻomia. Afai o le potu e malamalama puipui ma foloa, e tatau ona e filifilia ni uliuli poʻo pogisa efuefu, mea e momoe ai. I totonu o le pogisa totonu, e aoga le taofi i le olive ma le beige tone.

Ma kapeta

O le lanu o kapeta e le tatau ona fausia ai se eseesega. O se kapeti uliuli poʻo uliuli ma papaʻe kapeta ma faʻatupu mamanu o le a faia.

Manatu teuteu

O le mamanu o pupuni uliuli faʻaalia faʻaopoopo teuteuina ma eseese faʻaaoga. Faʻavae, tanoa ma isi mea teuteu e faʻaaogaina e teuteu ai. O le lanu lanu o teuteuga elemeni mafai ona matua ese mai uliuli i auro feteʻenaʻi.

Umia

Faʻaaogaina e fetuʻunaʻi ma teuteu pupuni. I le vasega pepe, pupuni e mafai ona faʻamau ma tagata e uuina i foliga o manu susulu matagofie. Mo potu malolo, o loʻo i ai laupapa, palasitika, uʻamea ma ie faʻaaogaina.

Togafiti

Latou te galulue e pei o lavalava ma e faʻaaoga e lipea pupuni. E i ai palasitika, uʻamea, maneta kilipa ma rhinestones. Nisi ituaiga e le gata teuteuina ia paʻu, ae faʻapipiʻi foʻi i le cornice.

Pikiapu

Teuteuga ma faʻaogaina elemene. Auauna e piki pupuni ma fetuunai moli i totonu o le potu. Latou faia i eseese mea: ie, lace, lipine, twine, paʻu, brocade, ma isi Faʻaopoopoina, e mafai ona teuteuina i pupula susulu, maʻa, rhinestones. O le masani masani teuteuina o le fusiua-tua o auro poʻo siliva teuteuina - o lenei mamanu fetaui lelei faʻamalieina pupuni uliuli.

I le ata o loʻo i ai le tuʻufaʻatasiga o jacquard ie puipui ma tulle i le uliuli ma le auro fusi tua.

Pulumu ma taniko

Pulu pupuni - o le tele o filo, faʻavaʻa e lipine. E le gata i lea, o teuteuga teuteuina ma lopa, maʻa, lopa. O la latou galuega o le teuteuina ma feʻai o pupuni. Tuu i le pito i lalo pe suʻi luga o pupuni.

Masani - faʻamau faʻamau i le pito i lalo, ae o le itu e mafai foʻi ona faʻatagaina. E faʻatagaina i fafo potu malolo ma faʻasasa pupula i potu malolo ma fale fai taumafataga.

Faletusi o ata

Teuteuga i totonu ma pupuni uliuli o le tino mai o le sitaili ma le tamaliʻi, lea o le a faigofie ona faʻailoa mai ai lou tulaga ese. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i moli - o le uliuli tapoleni nanaina moli. Ma o le tulafono autu o le le pogisa leo e le puleaina le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Hula Halau O Kamuela 2017 Keiki Hula Kahiko (Mae 2024).