Fuafuaina o se tasi potu potu 38 mita i totonu o le fale o le KOPE faʻasologa

Pin
Send
Share
Send

O le sitaili lautele o totonu e faʻaonapo nei, matua malu ma le le gaoia. E leai se mea o totoe iinei, o auiliiliga uma e faʻatatau i le fausiaina o se siʻosiʻomaga o le malologa ma malologa pe a maeʻa se aso faigata.

Umukuka

O meaafale mo le umukuka na okaina i le fale gaosi Stylish Kitchens. O le tulimanu faʻatulagaina faʻatagaina mo le tele o nofoaga e teu ai. O le pito i lalo o kapoti o le oak efuefu, o le pito i luga e iila sinasina papaʻe o loʻo atagia mai ai le malamalama ma faʻalauteleina ai le umukuka. O kapoti pito i lalo ma le mea faigaluega faʻatulagaina se tulimanu, na tuʻuina e le au mamanu le laina pito i luga o kapoti i luga atu o le tasi vaega o le umukuka, ae tuʻu le isi pa e leai se totogi - o se uluaʻi asymmetrical tuufaatasiga na liliu.

O le ogaumu na aveʻese mai lalo o le ogaumu ma faʻapipiʻi i le afa-koluma - o lea e sili atu ai ona talafeagai le faʻaaogaina. O le tioata i tua e faʻaopoopoina feilafi ma taʻaloga o mafaufauga, faia tele ai le potu foliga tele. O le galuega luga ua faʻamalamalamaina e Tobias Grau moli malamalama, lea e mafai ona faigofie ona liliu i le itu manaʻomia.

O le tamaʻi 'aʻai, e aofia ai le laulau lapoʻa ma nofoa palasitika e lua, o loʻo faʻaigoa i le fugalaʻau e foliga i fugalaʻau Infiore na faia i le palasitika fou (Lagranja Design). O le avanoa o le umukuka ua faʻalauteleina e se poletito - o se lautele faʻamalama sill faia i fafie, vali paʻepaʻe, avea o se pa counter, i ona tafatafa o loʻo i ai ni tele nofoa.

Potumoe

Ina ia foliga lapoʻa le potu, na faʻaaogaina e le au mamanu le ata faʻaalia: na latou tautau se faʻata lapoʻa i luga o le puipui, faʻamau i se faʻatafata solomuli mai le puipui. Luga faia se backlight ma LEDs - o lenei e maua ai le faʻavae malamalama ma airness.

I le taimi lava e tasi, o le faʻavaʻa e avea o se atigipusa mo uila eletise ma uaea e tau atu i le televise vaega - o lenei mea na mafai ai ona faʻataʻutau saʻo i luga o le faʻata vaʻalele. Mo le faigofie o le matamata i le TV, o loʻo iai se puipui e mafai ona tuʻuina atu a le o le sofa poʻo le moega.

Maualuga-tulaga masani faʻamamaina mea na faʻaaogaina i le ata o le 38-mita potu potu. Mo le potu moe teuteuga matou filifilia Sanderson Orlando Velvet ma Sanderson Filifili Laugatasi ie. O puipui i le potumoe o loʻo valiina ile vali Igilisi Little Greene Rolling Fog, o le umukuka o Little Greene French Grey, i le faitotoʻa o le faitotoʻa - Little Greene Joanna.

O le ulu malulu o le moega na faia e okaina e tusa ai ma ata tusi. E oʻo lava i fesuiaʻiga i totonu o le fale e faʻapitoa - mai ia Gira Esprit. I la latou gaosiga, naʻo mea masani e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tulaga, o ki e i ai ni laupapa e faia i le papaʻe tioata.

O le potumoe o loʻo i ai le Quick-Step laminate i luga o le foloa i se vaʻa sinasina oak foliga: o le Largo aoina. Barausse Bianco ON pupula paʻepaʻe faitotoʻa tautua tutusa manatu tutusa pei o faʻata - latou faia le potu foliga foliga susulu ma sili lautele.

Faletaele

I le ata o le potu e tasi le potu e 38 mita, na matua mataala ai ile faʻagaioiga ole fale. Ma, o le faletaele na tuʻufaʻatasia ma se faletaele, lea na mafai ai ona maua se avanoa ma tuʻuina i ai se nofoaga faʻapitoa i le auala mo le afeafe na fausia ai le masini fufulu.

O le ipu taele e tuʻu eseʻese mai le vaega fufuluaʻi e se tioata vaeluaina. I lalo o le tapu, i luga o le countertop maa faʻapitoa, o loʻo i ai le kapeneta faia e tusa ma ata a tagata mamanu, talafeagai lelei e faʻaaoga: o drawers e tatalaina i se faigofie tulei. O le vavao-lanu samasama e ogatasi ma le foloa i lona leo, ma ina ia foliga mai e le tele tele, o se fasi LEDs na faataatia mai lalo: ona o le backlight, o le aafiaga o le mea o loʻo opeopea i le ea na fausia.

O le faleuila e tuʻuina i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa tuʻuina atu mo ia. O le puipui i ona tua atu ua teuteuina i mosaics, lea e faamamafaina e moli uila ua faʻamauina i le faletaele teuina pesini.

O le faletaele na teuteuina i maa Italia Fap Cheramiche ma Sanderson Grey Birch vali e le mafai ona tetee i le vai. O foloa o loʻo faʻataʻotoina i maʻa tetele-o le porcelain tile maa o le lanu enaena enaena, ma le manaia foliga. Porcelain stoneware gaosia e Atlas Concirde.

Tusiata: Aiya Lisova Design

Tausaga o fausiaina: 2013

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 38.5 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ASQsiva mai lalo mai (Okitopa 2024).