Bando mo pupuni (maʻaʻa lambrequin): mamanu, ituaiga o mea, lanu, faʻafefea ona faʻaleleia

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e taʻu o le bando?

Bandeau o se maumaututū lambrequin o loʻo i ai se mautu faʻavae i le tulaga o se faʻavaʻa ma e faʻaaogaina e teuteu ai le pito i luga o le faʻamalama matala.

Mea o le maʻaʻa lambrequins

A filifilia se ie mo se kegi, e taua le mafaufau o le tautua olaga e fai si umi.

Guipure

O le a faʻaopopoina manino i le oloa, faʻatumu i le malamalama, ea ma faʻatutu i fafo faʻasaga i tua o le faʻamalama tioata. A faʻaaogaina guipure lace, o le a liliu atu e fausia ai se uluaʻi lavalava faʻaopoopo.

Veloveta

Lenei mea faʻataulaitu i se mea faʻapitoa e fai ai le pupuni faʻatasi ai ma totonu atoa e tutasi lava.

Jacquard

Le a fausia ai se siosiomaga o taugata ma le atoatoa foliga. O lenei mea e sili ona talafeagai mo le bando ma masani ona faʻaalia le lelei atoatoa tofo ma sophistication.

Faletupe

O filo uʻamea e maua ai i lenei ie le mapusaga ma se mea taua faʻapitoa. Brocade faʻalelei atoatoa le faʻamalama teuteuina i le masani faiga, fausia ai se matagofie atemosifia i totonu o le potu ma faʻaalia mamalu ma taugata.

Ie satin

Maʻaleʻale foliga ma ofoofogia susulu faʻatasi fausiaina se tuʻufaʻatasia lelei o le alofa tunoa ma le matagofie. Bandeau faia i lenei ie faʻaalia ai ave o le la ma tausia le potu malulu ma fou.

Manatu mo ituaiga eseese o pupuni

Faʻafetai i le maumaututū lambrequin, o le faʻamalama teuteu foliga foliga sili atu le atoatoa, ma pupuni vaʻaia a foliga matagofie.

Pupuni ma pupuni

Mo se lambrequin ma pupuni ma tulle, o se mautu lanu poʻo se ie ma se eseʻese mamanu e filifilia. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia mea e eseese o latou tino, o lenei tuʻufaʻatasiga e foliga lelei ma faʻamalieina le lanu lanu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i se faʻaonapo nei sitaili ma faʻamalama teuteuina i se maumaututū lambrequin ma tulle.

Roma

Bandeau faʻatumuina e pupuni a Roma e matua mataʻina tele. O sea tuʻufaʻatasiga o laconic o le a ofi atoatoa i totonu o soʻo se ituaiga totonu.

I le ata, o se malo lambrequin malo e o gatasi ma pupuni a Roma i totonu o le umukuka.

Jalousie

Faʻatasi ai ma le maumaututū lambrequin, na latou oʻo atu i le tumutumuga o le lauiloa. E mafai ona e mauaina le matagofie o le mamalu pe a teuteuina se faʻamalama i lenei ata.

Filifiliga o filifiliga

O teuteuina faʻamalama e tatau ona fetaui ma le manatu i totonu ma ia ogatasi ma foliga lautele o le potu.

Saʻo

E foliga aulelei ma mamalu. Lenei vaʻaiga faia le pupuni tuʻufaʻatasi sili atu fealofani ma mausali, ma faʻasaʻoina foi le geometry o le faʻamalama, sisi i luga faʻalo ma vaʻaia faʻalauteleina le avanoa.

Lua ie

O lenei elemeni teuteu, faia i lua ituaiga o ie, foliga muamua ma manaia. Faʻafetai i le tuʻufaʻatasi bandeau teuteuina mo pupuni, o totonu e faia se ituaiga uiga.

Openwork

Le a ave le potu māmā ma airness. O tamaʻi lambrequins vaneina e faʻaalia ai le lalelei ma le faiga. O se faʻamalama matala teuteuina i se teuteuga foliga mai o le a sili atu ona manaia ma faʻamamaina. Faʻapea foi, faʻaaogaina se mamanu, oe mafai ona tipiina ma fausia se amataga lua-tulaga kegi i le fale.

Asymmetry

O le asymmetrical bando o le a avea ma se amataga ma susulu faʻaaliga i totonu o se potu ma le saʻo faʻatulagaina.

Geometry

O se tali manaia tele o le a aumaia ai le malosi, e le gata i le ie pupuni, ae faʻapea foi i le ata o le potu atoa. Bando ma sikuea o le a faia totonu paleni ma manino, ma le teuteuina o le faʻamalama tatalaina atoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potumoe ma le fusipaʻu mo pupuni ma se geometric mamanu i foliga o sikuea.

I le ata o loʻo iai le potumoe i le lanumoana ma le umi lambrequin.

Bandeau teuteu teuteu

E tele fesuiaiga ma tisaini avanoa mo se maʻaʻaʻa lambrequin.

Talosaga

Faʻaoga lanu-eseʻese tusi apalai na faia i le malamalama, ie masani. O le filifiliga o le autu faʻamoemoeina i le sitaili o le potu, i mafaufauga ma gafatia.

Fugalaʻau

O le a latou foliga faigofie ma toʻafilemu, aumaia le malamalama ma le matagofie. O tamaʻi tamaʻi tamaʻi lambrequins ma se fugalaʻau o le a faʻatumuina le avanoa i se lagona faʻaletino ma le malamalama.

Kant

O le teuteuga o le a faʻamamafaina, faʻamamafaina le aotelega o foliga mai o le oloa ma tuʻuina atu ia te ia se faʻatonuga tonu.

Pepe

Ata o butterflies i totonu e foliga fou ma malu. E masani lava, o lenei teuteuga e faʻaaogaina i potu o tamaiti.

Sequins

O lenei teuteuina metotia auala o le a faʻaopopo pupula i le ie pupuni. O le mea autu a teuteuina i sulu o le mataʻituina o le fuataga ina ia foliga mai e faʻafaigata le bando ma e le susulu.

Lopa

Latou te fesuiaʻia soʻo se potu ma fai ia matagofie ma faʻavae. O le teuteuga i totonu o le potu e vave ona avea ma ea, matagofie ma faʻasausili.

Manatu i sitaili eseese

Bandeau fetaui lelei i totonu o soʻo se ituaiga ma tausia se paleni i le va o mea teuteu uma o le potu.

Masani

I le faiga faʻavae masani, o maʻaʻa tamaʻi mamoe e faʻaaoga mai ie lalelei ma le tamaloa, ma se ata e mafaufau lelei i ai.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i se masani sitaili ma se faigata lambrequin mo pupuni, teuteuina i tassels.

Provence

Faigofie ma le māmā. O se lambrequin o se faigofie foliga, ma le faʻaeteete fugalaʻau mafuaʻaga, faatasi ai ma moli pupuni, o le a foliga sili agamalu ma faʻaopopo sili atu rustic chic i totonu.

Minimalism

Lavalava pupuni, o le tele o mea faʻaaoga ma teuteuga e le faʻatagaina i lenei sitaili. O le laconic mamanu o le kegi e tatau ona ogatasi ma le aotelega o foliga vaaia o se lelei fuafuaina nofoaga.

I le ata o loʻo i ai se potu o tamaiti i le sitaili o minimalism ma se faʻamalama ma se paʻepaʻe papaʻe mo pupuni.

Atunuʻu

Mo le atunuʻu, latou te filifilia ni mea faigofie ma mama e faʻatupuina ai le fatuina o leo o le nuʻu ma latalata i le natura. E masani lava o lambrequins e faʻaaogaina e aunoa ma le soona faʻatupuina ma le tele o mea faʻapipiʻi.

Faiga i Sasaʻe

Mauʻoa ie pei o silika, veloveta poʻo brocade o le a sili ona talafeagai iinei. O faʻamalama e teuteuina i bando ma laʻau faʻataʻitaʻi damask mamanu ma le tele o teuteuina elemeni pei o tassels poʻo ni tanimanu.

Faiga o le sami

Lanumoana ma paepae tusitusi itu o ie masani i le teuteuina o se potu i lenei sitaili. Faʻafetai i lenei teuteuga, ua tumu le potu i se savili fou o le sami, o se atemosifia o taumafanafana aso malolo ma faigamalaga femalagaaʻi.

Lanu fusi o alaleo

Taʻitasi lanu ei ai a latou lava amio, lea e fausia ai se faʻapitoa atemosifia i totonu o le potu ma aʻafia ai foi le lagona.

Vaioleti

Loloto ma tele vaega, e fausia ai se fatufatu lagona i totonu o totonu. Lenei lanu, tumu i faʻamaneta ma faʻamaoniga, o le a faʻaopoopoina aristocracy ma taugata i le potu.

Lanu paʻepaʻe

O se paʻepaʻe paʻepaʻe lambrequin o le a faamamafaina le mafaufau lelei ma le puʻupuʻu o se potu lautele ma faatumuina i le malamalama.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se paʻepaʻe paʻepaʻe lambrequin ma faasee pupuni luga o le faʻamalama.

Piniki

O pupuni piniki mimigi o le a foliga sili ona tamalii, faʻafaigofie ma matagofie.

Bordeaux

O le fusi mo pupuni i lenei lanu e maua ai le potu i mea taugata, tamaoaiga ma le taua, o lona uiga o totonu e maua ai le siʻosiʻomaga o le paia ma le mausali.

Lanu meamata

Le lanu o le toʻafilemu ma le fealofani. O se potu ma lanumeamata e foliga mai e sili atu ona fou.

Lanu efuefu

Se lanu e le faʻaituʻau, ae faʻamamaina ma faigata e fausia ai se siʻosiʻomaga o le toʻafilemu ma le mautu. O se fulufulu efuefu faʻatasi ai ma pupuni i le tuʻufaʻatasia ma mama laʻau foliga laconic.

Lanu moaga

O se loloto ma mauoa lanu laʻitiiti, e ui ina faʻamalosia le malolo ma faʻamalulu.

Ata i totonu o potu

O le teuteuina mamanu o faʻamalama mafai ona teuteuina lelei ma suia atoa totonu o soʻo se potu.

Tamaiti

O se tamaʻi tamaʻi mamoe e taua lelei mo se potu o tamaiti. O le teuteuga tapoleni e mafai ona faʻaalia ai atavili mataʻitusi, ata mai au tusi e te fiafia iai, manu malie, meaola o le sami, e pei o dolphins poʻo starfish.

Potu poʻo le potu tele

A filifilia, oe manaʻomia le taulai atu i le sitaili o lenei potu. Lambrequin tatau ona aulelei ma matagofie aulelei, talu ai o le potu malolo totonu e fausia ai le aotelega o lagona o le fale.

I le ata o loʻo i ai le hall i le sitaili o aso nei tala faʻasolopito ma se faigata lambrequin ma pupuni pupuni.

Potumoe

I totonu o le potumoe, o le fusipaʻu, faʻatumuina e pupuni, foliga matagofie ma matagofie. O lenei metotia o teuga teuteuina o le a maua ai le potu taʻitoʻatasi ma le maeʻa foliga, ma o se lelei filifilia ie o le a aloese mai le le manaʻomia le matagofie i totonu o le potu.

I le ata, o le potumoe, teuteuina i laufanua faiga ma enaena fusipaʻu ma checkered 'ie pupuni, faʻafetaui atoatoa totonu totonu.

Umukuka

Mo le umukuka, o le autu filifiliga taua o le aoga o le ie. O le bando e tatau ona faia i mea e iai le afi-retardant meatotino e le mitiia manogi ma e le faʻaputuina palapala ma efuefu.

Kapeneta

Austere, aoga mamanu faia mai taugofie ie e faʻamamafaina le lavelave ma taugofie o le potu.

I le ata o loʻo i ai se ofisa ma se faigata lambrequin ma tauaso i luga o le faʻamalama.

Faʻataʻitaʻiga mo faʻamalama le masani ai

Afai e te filifilia saʻo le teuteuga mo faʻamalama o se foliga e le masani ai, ona mafai lea ona suia tele totonu o le potu.

Faʻamalama laʻititi

Mo se tamaʻi faʻamalama, openwork lambrequins poʻo isi laconic faʻaliliuga o se faigofie foliga, faia i le malamalama pupuni o ie, e faʻaaogaina. O le mea lea, o le potu e mafanafana ma manaia, ma e masani ona tele moli i totonu.

Lua faamalama

O faʻamalama matala o loʻo tu latalata ane e masani ona fuafuaina ile auala lava e tasi. I lenei tulaga, e tatau ona maitau uma le lanu ma paleni paleni.

Mo faga faʻamalama

O se faigata lambrequin e talafeagai foi mo teuteuina faga faʻamalama. E atili faʻamamafaina le le masani ai foliga o le faga faʻamalama ma fausia ai se fesoʻotaʻiga vavalalata ma pupuni.

Ma se poletito

Bandeau ma pupuni i luga o poletito faitotoʻa i le foloa, foliga sili ona manaia ma faʻatagaina oe e fausiaina se taugata mamanu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se faigata lambrequin ma pupuni i Farani poletito faitotoʻa.

Mo tamai potu

Faʻaaoga laʻititi teuteuina teuteuga i soʻo se taimi e mafai ai. O le filifiliga pito sili ona lelei mo maualalo faʻalo o le a avea ma se faʻatafata faʻatafafā bandeau aunoa ma le faʻaopoopoina pupuni, o lenei mamanu o le a sefe ai avanoa ma o le a foliga toetoe lava leai se mamafa.

Faʻafefea ona faʻaleleia?

E i ai filifiliga e lua mo le faʻamau: faʻatasi ai ma le lipine Velcro ma le fili. Velcro e masani ona fiafia iai, talu ai o lona faʻaaogaina e mautinoa ai e leai se sagging.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

Faʻapipiʻiina se tamaʻi mamoe malo i le sana ma le Velcro:

  1. Faamama le eaves mai le efuefu ma degrease luga.

  2. Faʻapipiʻi le mea faapipiʻi faʻapipiʻi i le eaves ma le itu faigata i fafo.

  3. Faakelu le lambrequin i le Velcro.

Vitio aʻoaʻoga

O se faʻataʻitaʻiga manino o le faapipiiina o se kegi i le cornice.

Tausiga ma le faʻamamaina tulafono

E manaʻomia le fufulu ma le faʻaeteete tamaʻi tamaʻi lambrequins. Afai e mafai, e sili atu le faʻaaoga o le tautua a tagata faʻapitoa.

Lisi o tulafono lautele

Fautuaga mo le tausiga o se faigata lambrequin:

  • E sili le soloi o le ie pupuni i se ie susu pe o le omomi, e le fautuaina e fufulu, seʻi vagana ai ni elemene e faʻatagaina ai le fufuluina o lima.
  • E mafai ona faʻaoga se masini faʻamama e iai le mea faʻamama poʻo se susu susulu.

Faʻafefea ona fufuluina se tamaʻi tamaʻi mamoe?

Laʻasaga i lea laʻasaga fufulu faʻatonuga:

  1. Ao mai vai malulu i totonu o se koneteina talafeagai ma faʻamamaina le vai fufulu vai i totonu. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le pauta tamea, talu ai o mea o loʻo iai i totonu e mafai ona faʻaaoga ai lenei mea teuteu.
  2. Aveese le lambrequin mai pupuni.
  3. Ona faʻasusu lea o le oloa ma faʻatali seʻia susu atoa ma faʻatumuina i le vai ma le gel faʻaliusua.
  4. Nofoaga mamā faʻaleagaina ma gaioiga lamolemole faʻaaogaina se omomi.
  5. A maeʻa lena, fufulu le pelmet i le tele o taimi i le vai malulu.
  6. A aunoa ma le o ese mai fafo, faaaoga lavalava e tautau ai le fausaga i itu uma e lua i se auala e leai ni kulimi ma gaugau e faia.
  7. Paʻu lemu lemu, uʻamea, i le vevela e le sili atu i le 150 ° C

Faletusi o ata

O le ie pupuni o se teuteuga e mafai ona avatua i le potu le amio a le tamaoaiga ma le tamaoaiga. Lenei elemeni teuteu e masani lava foliga ese ma faʻapitoa i sitaili eseese mai masani i ona po nei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Ofo Atu e Atalii o Liae Oa mo Faamaumauga Paia. 1 Nifae 3:1427 (Iuli 2024).