Potu-potu malolo 25 sq m - o se aotelega o tali sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Faatulaga 25 sq m

Ina ia faʻaaoga lelei uma lelei o lenei potu, oe manaʻomia le iloilo totoʻa le fuafuaga o le lumanaʻi umukuka-potu malolo ma tele aoga vaega.

Totonu o le sikuea sikurini-potu malolo 25 sikuea

Afai o le umukuka e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo i le fale mautotogi, o lona uiga o le teuina o le pulou, ogaumu ma tapu e faʻamoemoe i le tulaga o fesoʻotaʻiga. I totonu o le fale, o lenei mataupu ua foia i le poloketi tulaga. E tatau ona e mafaufau e uiga i le mea e sili atu ona talafeagai e tuʻu ai le umukuka - i tafatafa o le faʻamalama, o loʻo tele ai le malamalama faʻanatura, pe "nana" i le tulimanu mamao.

I le ata o loʻo i ai se potu umukuka-potu malolo o le 25 sikuea mita i totonu o se potu faatafafa, lea o se pupuʻu puipui e nofoia e se seti ma le pa counter.

Faʻatasi ma laina tuʻuina atu, o se tamaʻi pa e faʻasoa mo meaafale umukuka: e le o se tali sili ona lelei mo se tagata e kuka tele, ae naʻo le pau lea o le mea peʻa fai o le potu e faʻaumiumi ma lauitiiti.

Faʻatasi ai ma se tulimanu poʻo U-foliga foliga, lua pe tolu puipui e masani ona aʻafia. E sosoʻo lea ma le 'aiga' ai (pe a manaʻomia, e mafai ona tuʻu eseʻese e meaafale poʻo se vaeluaina), ona faʻapea lea o le potu malolo ma se sofa.

Fuafuaina o le sikuea umukuka-potu malolo 25 sq m

O le potu o le sao foliga sa i ai le autu faʻaopoopo - e mafai ona vaevaeina i sikuea ma i latou taʻitasi oe mafai ona faʻaauupegaina lau oe sone. O le nofoaga sili ona lelei o le headset i totonu o sea potu e angular, aua e faʻasaoina le tulafono o le tafatolu galue (sink-stove-refrigerator) ma sefe taimi.

I le ata, o le ata o le umukuka-potu malolo o le 25 sq m ma le faatafafa faʻatulagaina. O mea faigaluega e fausia i totonu e nana i totonu o kapoti, e leai ni kapoti i luga, ma e iai se laulau lapoʻa e tu i le potu 'ai.

O le vaega o le 25 sq m faʻatagaina oe e tuʻu se kapeneta faʻapitoa - o se motu, lea o le a avea o se faʻaopopo galuega luga ma se 'aiga' ai. I totonu o se fale tumaoti, o se tapu e masani ona tu i tafatafa o le faʻamalama ina ia mafai ona kukaina ma fufulu ipu ao faamemelo i le vaʻaiga.

Faʻatasi ai ma isi mea, o le faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo faʻalagolago i le numera o faʻamalama, le nofoaga o le faitotoʻa ma le i ai o se loggia.

Faʻataʻitaʻiga o Faʻailoga

I totonu o fale e tuʻufaʻatasia ai le potu malolo ma le umukuka, e manaʻomia pe faʻataʻitaʻi iai le nofoaga.

O se auala faigofie e vaevaeina ai avanoa o le teuina faʻalelei o meaafale. O le pa isumu poʻo le motu umukuka o ni mea aoga e faʻatagaina ai oe ona kuka faʻalelei, talatalanoa ma lou aiga pe matamata i le TV.

O le sofa seti i le ogatotonu ma liliu i tua i le umukuka eria o se isi auala lauiloa e sone se umukuka-potu malolo o 25 sq. O le lelei o lenei fofo o le e te le tau faʻatau ni meafale faʻaopoopo pe faʻapipiʻi se vaeluaga e mafai ona faʻaleaogaina se vaega o le potu o le malamalama masani.

I le ata, tuʻufaʻatasia o sone: o le sofa ma le pa faʻataʻavili vaevaeina le umukuka-potu malolo o le 25 sikuea mita i ni vaega aoga e lua.

Mo le vaevaeina o se umukuka-potu malolo o le 25 sq. mita, eseʻese mamanu e masani ona faʻaaogaina: o se pulelaa, o se puipui ma se tufatufa faʻamalama, vaeluaina. Ina ia aua le vaʻaia faʻaititia le potu, e sili atu le teʻena o avanoa avanoa. O vaega e faia i tioata, o laupapa laupapa e tu i se mea mamao, e mafai ona faʻasolo pupuni. Fata ma fata tatala o le a fesoasoani e faʻatumauina le lagona o le lautele.

Mo le faʻamoemoe o le vaʻaia o ata, e faʻaaogaina e tagata atavali ia atavali puipui ma faʻalo i paʻu eseese. latou te faʻaaogaina fola o foloa o lanu eseese ma mea (e masani lava o maa keramika ma laminate), ma teuteuina foi le potu ma kapeta e faʻailogaina tuaoi o le potu malolo.

Filifiliga meaafale filifiliga

O le tuʻufaʻatasia o sone e lua i le umukuka-potu malolo ei ai lona lelei: e mafai ona e tautau le tasi TV i luga o le puipui e matamata ai tifaga, faʻapea foi ma fesoʻotaʻiga ma e pele ma seti le laulau i le taimi e tasi.

O se sofa, toe seti i tua i le umukuka poʻo luga o le itu e tasi ma ia, mafai ona avea o se faʻaopopo nofoaga mo 'aʻai - ae o le mea faʻapipiʻi e tatau ona aoga ma le faʻailoga. Faʻafeagai ma ia, e fautuaina le tuʻuina atu o se laulau kofe lelei. Afai o le sofa faʻataʻitaʻiga o gaugau, o le umukuka-potu malolo mafai ona faigofie ona liua i se faʻaopopo potu mo moe, ae e tasi le lapataiga: o le kesi ogaumu e tatau ona faʻaonapo nei ma i ai kesi faʻailoaina leakage.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo, lea e mafai ona vaʻaia ai le TV mai soʻo se mea o le potu.

E fautuaina e le au mamanu le tuʻuina o meaafale potu malolo tele i tulimanu, talu ai o mea tetele (kapeneta, puipui) faʻapipiʻi ai totonu, o lona uiga e faʻalaʻitiiti le potu.

O se laulau 'ai tele e mafai ona tuʻuina i le potu malolo poʻo le' aiga 'aʻai, lea e mafai ona ofi uma i ai le aiga ma tagata asiasi, ma o le sliding fausaga o le a sefe avanoa. Nofofua malulu nofoa ma mea aoga ie, faʻaaoga ae le o nofoa, o le a fesoasoani aumaia latalata totonu i le "potu" nai lo "umukuka" tasi.

I le ata o loʻo i ai se paʻepaʻe paʻepaʻe eletise, lea e tu i totonu o le umukuka-potu malolo o le 25 sikuea mita ma avea o le autu teuteuina o le tisaini totonu.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se umukuka-potu malolo?

Ae e leʻi amataina le toe faʻaleleia, e taua le mafaufau i uma moli moli ma filifili le sao moli moli. I totonu o le umukuka potu, o le aofaʻi o moli e tatau ona manumalo: o le eria o galuega e masani ona faʻamalamalamaina e totonu-i totonu moli poʻo moli uila.

O moli lautele e maua mai i moli uila, moli a le lotoifale (i luga aʻe o le 'aiga' ai ma le nofoaga o faʻafiafiaga) - e ala i moli tuʻusaʻo. I totonu o le potu malolo, e sili atu le fausiaina o se muted, moli malu ma le fesoasoani o foloa moli po o puipui sconces.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le umukuka-potu malolo ma le malamalama lelei i mea faigaluega ma meaʻai.

Mo le faʻamaeʻaina o le umukuka-potu malolo o le 25 sikuea mita, o mea aoga e filifilia e mafaufau i itu taʻitasi. O le nofoaga mo le kukaina tatau ona saunia ma se ofu-teteʻe tali faʻapea ma se worktop o faʻateleina malosiaga.

Mo puipui, faʻaoga pepa e mafai ona fufuluina, vali, tile poʻo ni laupapa. O le mea taua o le lanu lanu ma le maeʻa o le umukuka e tagitagi i le ata o le potu malolo tuʻufaʻatasia. E fautuaina e le au mamanu le avea o 1-2 pupuni e avea ma faʻavae, ma 2-3 lanu e faʻaopoopo i ai. O meaafale, teuteuga ma ie i totonu o le umukuka-potu malolo e tatau ona o gatasi.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo, teuteuina i le tasi lanu kalafi.

Foliga foliga mananaia

E taua le faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo o le 25 sq m ua fuafuaina i le faiga lava e tasi, ma o lana filifiliga faʻamoemoe lava i le tofo o le fale e ona. Soʻo se faʻaonapo nei sitaili e talafeagai mo se potu vateatea, faʻapea foi ma nofoaafi ma masani.

O le vaega o le 25 sikuea e le manaʻomia se faʻalautelega faʻalauteleina o le avanoa, o le mea lea, uma malamalama ma pogisa lanu e talafeagai mo teuteuga. O le usitaʻia o le Scandinavian, e faigofie lava ona ausia se potu mafanafana, malamalama ma le ea i le umukuka-potu malolo e ala i le valiina o pa i le paʻepaʻe pe sinasina efuefu. Meaafale ma teuteuga i totonu o sea potu e filifilia mai mea masani. DIY accessories e sili atu ona talafeagai mo teuteuga.

I totonu o le umukuka-potu malolo, fuafuaina i le loft sitaili, faaleo manino ie manumalo i le teuteuga: piliki, sima, fafie. O meaafale e filifilia mautu, mautu, ma uʻamea elemeni. I le tuʻufaʻatasia ai ma luga talatala, o meaafale iila ma faʻata o loʻo vaʻaia lelei, e faʻamaluluina ai le tele o teuga.

Fusion connoisseurs aoina le sili ona lelei mai eseʻese sitaili ma fausia ai se olaola, olaola siʻosiʻomaga e foliga atoa e ui lava i le tele o le masani ai teuteuga. O le vaega o le umukuka-potu malolo o le 25 sq m e faʻatagaina ai oe ona faʻaali ou mafaufauga i le mea sili e sau i luga ma se matagofie ma aoga i totonu.

I le ata o loʻo iai se umukuka mafanafana faʻatasi ma se potu malolo. O le sitaili Scandinavian o loʻo fai ma sui o le kiona-paʻepaʻe maeʻa ma meaafale, moni piliki tino ma ie faia mai masani ie.

O le masani faiga i le umukuka-potu malolo faʻaalia e symmetry, manino vaevaega i sone ma le tele o avanoa avanoa. I se tamaʻi avanoa, e faigata ona faʻatumauina lenei tulaga, aua o tala masani e manaʻomia avanoa e faʻaali ai le amio ma le tamaoaiga. Ae talu ai o avanoa o se vaega o le 25 sq m, e mafai ona e faigofie tuʻuina se matagofie umukuka seti, o se lapoʻai laulau lapisi ma taugata teuteuina meaafale luga.

Latalata i tu ma aga masani, o le neoclassical style e faʻapea foi ona iloga i lona matagofie faatino, ae o le mauoa teuteuina o le umukuka-potu malolo e sili atu ona taofiofia. O foliga o le umukuka seti e mafai ona iila ma laconic, ae naʻo mea maualuga-lelei mea (maamora, maamora, tamaloloa fafie) ua filifilia mo teuteuina, ma upholstered meaafale faʻaalia e le gata i le manuia o le ana, ae eseese foi i le mafanafana.

O le atunuʻu-ituaiga umukuka-potu malolo uiga i le faigofie, mafanafana lanu ma meaafale faia mai mea masani. O musika a le atunuʻu e tata i totonu o se fale i tua, ae e talafeagai foʻi i totonu o se fale mautotogi. O le mea lelei, o loʻo i ai se magalafu i le potu malolo, lea e maua ai e le potu le tele faʻamafanafanaga.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potu masani-fai-umukuka-potu malolo, faʻatapulaʻaina i ni vavaeʻesega se lua e se ata matagofie.

Manatu i totonu e mamanuina

A o fuafuaina se umukuka-potu malolo o le 25 sq m, o le ana le aia tatau e filifili ai le sone e taulaʻi i ai. O se laconic seti i le lanu o puipui, faʻapea foi ma fata tatala ma teuteu (atavali ma tusi), ae le o ni mea faigaluega, o le a fesoasoani e nana le umukuka. Afai e i ai se faʻamau i totonu o le potu, e faia ni elemeni o le umukuka le vaʻaia ma nana mea le manaʻomia mai mata.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se tulimanu e le masani ai, e aofia ai le kapeneta kapeneta-motu ma se sofa i foliga o le mataitusi "L".

Ina ia puipuia le manogi o le kukaina o meaʻai mai le ofi i totonu o pupuni ma tapuni, o le umukuka e tatau ona faʻaauupegaina i se pulou malosi. O lona faatinoga e tatau ona fuafuaina i le amanaʻia o le atoa vaega o le potu.

Faletusi o ata

O le mamanu o le umukuka-potu malolo tele faʻalagolago i le numera o tagata o le aiga, o le aofaʻi o potu ma galuega o le potu autu faʻaee i ai. O le mea e lelei ai, i luga o le 25 sikuea mita, e faigofie lava ona faʻatino ni aitia ma tausisi pea se sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Savaii Island, Samoa (Mae 2024).