Faafouga o le auala savali i luma ma mulimuli ane: 10 mataʻina faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Fale ulufale i totonu o se fale mautotogi Moscow ma le lautele o le 64 sq.m

O le fale na faʻafouina mulimuli ane i le 90s. O pepa puipui i peach tone ma herringbone parquet na suia i mea faʻaonapo nei: o puipui na valiina i le efuefu efuefu, ma le foloa na teuteuina i lanu lanu maa.

O le foloa ua avea ma autu faʻatauaina, tuʻufaʻatasia o le siosiomaga ma ituaiga autu. O le lapoʻa o le mezzanine na faʻateʻaina, talu ai o le fale mautotogi na tele le avanoa e teu ai. O totonu o se aiga talavou ua avea atili lautele ma vaʻaia mama.

Falelima i totonu o se fale mautotogi 28 sikuea mita mo le 30 tausaga le matua nofofua

O le faitotoʻa ulufale ma puipui piniki na suia i tala atu o le iloaina: o le vaega na faʻaumatia, o le tuai linoleum na suia i se sima ufiufi. I itu uma o le faitotoʻa e agaʻi atu i le faletaʻele, e lua pusa loloto ma isi vaega na tuʻuina. I se tasi o ia mea, sa nana le laupapa uaea eletise, aʻo leisi, sa tuʻu i se pusa vai ma se masini fufulu.

O puipui ma faitotoʻa sa valiina se paolo loloto o lanumeamata, ma le faʻalouliuliuliuli.

Hallway i le potu e tasi Khrushchev

O le e anaina fou na ia mauaina se fale mautotogi ma puipui malepelepe ma le foloa gaogao. Ina ua maeʻa le toefausiaina, o le autu faʻaletonu o le auala savali tuai - o le sima faʻalava pou - liliu i se vaega o le faʻamau mo ofu i fafo.

O puipui na ufiufi i le kofe-efuefu vali, ma meaafale ma faʻalo na filifilia paʻepaʻe. O quartz vinyl tile na faʻaaogaina e faʻauma ai le foloa: e foliga mai o ni laupapa masani, ae e umi atu le umi nai lo le faʻamalamalamaga.

Sili atu e uiga i lenei poloketi.

Faapaologa uliuli i se fale Farani tuai

E tusa ma le 20 tausaga e leʻi toe faʻafouina lea nofoaga. O se tamai auala savali na ui atu i totonu o se avanoa avanoa umukuka. O le ata o le ata faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaalia ai, ina ua maeʻa le toe faʻafouga, na malamalama uma lava le fale, ma ua pogisa le auala savali nai lo le taimi muamua. Na faia e le au mamanu lenei laʻa fuafuaina e faʻamamafaina le eseesega: potu vateatea, susulu malamalama i tua o le faitotoʻa.

Ina ia faʻalautele atu le avanoa avanoa ma sefe avanoa, o le faitotoʻa o le umukuka na faia faʻasolosolo, ma se tioata faʻaofi.

Alalaupapa i totonu o se fale tuai mo se talavou tusitala

Fale mautotogi i totonu o le fale na fausia i le 1965 e i ai le lautele o le 48 sq.m. O se tamaʻi nofoa pogisa tele i fafo ma ni faitotoʻa sa teuteuina i lanu susulu ma le fiafia. O puipui na ufiufi i pepa puipui ma teuteuga fugalaʻau.

Tasi le faitotoʻa na faʻapipiʻi luga o le pusa natia ma faʻafoliga pei o le pepa puipui. O le iʻuga o se faitotoʻa le vaʻaia e le tosina mai i ai manatu. O le faitotoʻa i le potu malolo na tuʻua. O le maualuga tatala na faamamafaina ma le muamua laei laei, ma le faitotoʻa i le potumoe na faamamafaina, valiina i le mint shade.

Fale i le tupe tuai mo se pisinisi fafine

Muamua lava, o le fale atoa na tumu i se auala umi, ae ina ua maeʻa toefausiaina na latou aveʻesea, faʻatasi ma le potu malolo. O puipui na vali lanu samasama ma teuteuina i mamanu. O se tasi o puipui o loʻo nofoia e se faʻata e faʻalauteleina ai le avanoa ma atagia mai ai le malamalama faʻanatura.

Sa faʻapipiʻiina se fale mafanafana matagofie ma ni drawers e faʻaputu ai nai mea laiti, ma se potu e fai ai lavalava na saunia mo lavalava. O le teuteuina o se vailaʻau oona, aoina ma teuteuina e le tufuga.

Snow-white auala i totonu o se fale mautotogi mo se talavou aiga ma se tamaititi

Le isi faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o le alasavali ma le potu malolo. Le lelei o le faʻatulagaina (leai se aoga o alatele ma tamai umukuka) na aveʻesea ina ua maeʻa le toe faʻaleleia, ma na faʻateleina foi le faletaele. O le foloa na tile, ma tautau tautau na saunia mo le teuina mo se taimi le tumau o lavalava. O seevae ma pulou o loʻo nanaina i totonu: o seevae ma mezzanine. O le potu laei na faʻatulagaina i totonu o le fale mautotogi.

Hallway i totonu o se mafai ona aveʻesea Khrushchev

O le tagata fou na ia faia le toe faaleleia o ia lava. O le Scandinavian totonu, ma paepae papaʻe ma fola, faʻaalia eseesega auiliiliga: o le uliuli kapeti faitotoʻa ma Suetena pepa puipui ma geometric mamanu.

O loʻo avanoa le teuina - o faʻamau na viliina i le faʻalo, ma o fesoʻotaʻiga uaea mafiafia na faʻapipiʻi i le ie pupuni. O le papaʻe papaʻe faʻafesagai ma le faitotoʻa faʻafuaseʻi le pusi lapisi pusa.

Alu i totonu o se fale mautotogi mo se ulugaliʻi matutua-ulugaliʻi

Ae le i toe faʻafouina, o le auala savali na pei o se faasitepu i le faitotoʻa o faitotoʻa: o faitotoʻa uma e fa e agaʻi atu i potu eseʻese sa i luga o le mea e tasi. Na mafai e le au mamanu ona faʻalelei lenei lagona i le aveʻese eseʻesega o faʻamatalaga.

O faitotoʻa uma o loʻo i totonu o le lanu le lanu beige e faʻalogoina ai le pepa puipui tusitusi. O le faitotoʻa i luma e faʻatulagaina ma se faʻata atoa, lea e foliga lapoʻa ai ma atili ea ai le tamaʻi auala.

Ala savali ma se atavali e faʻalauteleina le avanoa

Ina ua maeʻa le toe faʻafouga o le fale, na faʻapaʻepaʻe le alatele lanu viole, na aliali mai se fata seevae laupapa ma se faʻata muamua. Sa tuʻuina se masini tamea i se nofoaga e latalata i le faitotoʻa. O le autu teuteuina o le gaogao uafu o le ata o le taulaga, lea vaʻaia faʻalauteleina le vaapiapi auala.

Nisi mea e uiga i lenei fale mautotogi.

Faʻafetai i le magafagafa fofo ma manaia metotia, e oʻo lava i le sili atu "le amanaʻiaina" auala ua liu i totonu o mafanafana ma gaioiga avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAMOA ENTERTAINMENT - COVER FOR SAVALI PEA I LUMA -Original by Suliveta Kurene. TURN FEAR INTO FAITH (Iuli 2024).