Faitotoa i le auala savali ma le alatele: ituaiga, mamanu, lanu, tuʻufaʻatasia, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le filifilia o faitotoʻa

Tele vaega taua:

  • E fautuaina e filifili totonu totonu mo le ala savali i le ata lava e tasi ma faitotoʻa ulufale ma le lautele foliga o le potu.
  • Mo se auala vaapiapi, o le filifiliga sili ona lelei o le filifilia o sliding faitotoʻa poʻo fesuiaʻi faʻataʻitaʻi, ma le ituaiga o tatala i totonu o potu.
  • E mafai ona e fetuʻunaʻi vaega o le auala umi e faʻaaoga ai ni faaseʻe i totonu o le potu.
  • E mafai ona fesuiaʻi ma teuteuina se tamaʻi auala faʻafetaiaʻi i ni oloa e le masani ai o faitotoʻa o lanu susulu, e pei o mumu, lanumeamata poʻo le samasama.
  • O le sikuea auala e mafai ona teuteuina i faitotoʻa ma malamalama poʻo faʻata faʻaofi, o lenei o le a fesoasoani e faʻafetaui le avanoa ma faia ia sili atu le mafanafana.

Ituaiga o faitotoʻa i totonu o le auala

E tele ituaiga.

Faaseʻe faitotoʻa

Vaega o faʻataʻitaʻiga e iai lava le faigofie-i-le faʻaoga ma faʻatuatuaina auala. E mafai ona latou faʻataʻitaʻia le faitotoʻa atoa poʻo le faʻaaogaina o se vaega faʻaopoopo, lea o le a avea ma tali lelei mo se tamaʻi auala i totonu o se fale mautotogi ma se avanoa tele i se fale tumaoti.

I le ata o loʻo i ai se enaena sliding faitotoʻa ma tioata faʻaofi i totonu o le auala savali.

Faitotoa gaugau

O nei gaugau fausaga e i ai le tele numera o configurations; latou mafai ona tatalaina i le tasi itu, i 'eseʻese itu, pe minoi i le ogatotonu. I se faʻaopopoga, o le faitotoʻa faitotoʻa faʻatagaina oe e sili sefe aoga aoga avanoa i totonu o le potu.

Swing

O i latou o le sili ona taatele filifiliga ma masani taʻotoga, lea e mafai ona lima-agavale pe taumatau-lima. Swing models e iloga i se foliga matagofie ma le manaia, e fetaui lelei ma le tele o fofo i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le auala faʻataʻavale ma paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe, teuteuina i tioata elemeni.

Natia

Faʻafetai i nana natia ma se faʻapitoa faʻapitoa nana natia i le faitotoʻa, nei fausaga tumau le vaʻaia i totonu o totonu. O fale teu nana ose mea taua tele lea ile alatele ma fausia ai se ata maoaʻe ma le manaia.

Valevale

Faigofie i le faʻagaioiga, faʻamatalaina ma puʻepuʻe fealuaʻi fale o fale e lelei mo se tamai avanoa, lea e le masalomia lava o le a avea ma autu autu tuʻufaʻatasia.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale i luga o le ala maualuga ma se faitotoʻa fale e faia i laupapa laupapa.

Faitotoa mamanu ma faʻavasegaina

Eseese o tisaini ma le tuʻuina o laupepa faitotoʻa laʻau.

Ma le faʻata

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea metotia metotia, e foliga mai e sefe aoga avanoa i le auala ma avea le tatau ai ona faatuina se masani faʻata. O se teuteuga faʻaleoga e pei o se mea e faʻaata mai ai le malamalama o le faitotoʻa, e faʻaitiiti tele ai ma mamafa.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale ma se faitotoʻa ulufale e teuteuina ma se ie faʻata.

Ma faitotoʻa o lanu eseʻese

O vailaʻau lanu eseʻese o se chic sui i soʻo se teuteuga fofo. Faʻafetai i se lanu felanulanuaʻi o lagona leo, o le siosiomaga avea ma le le fiafia.

Tioata

Ona o lo latou malamalama, ea, matagofie ma lalelei foliga vaaia, tioata faʻataʻitaʻiga ma tele atisi ata mafai vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, faʻaopopo faʻaopopo avanoa, malamalama, voluma ia ma fausia ai se atoa fou vaaiga i totonu.

Faʻaputuga

Lenei tali faʻafuaseʻi, ona o ona foliga matagofie, ua mafai ona faʻaeeina totonu o le auala faʻapitoa ma lalelei faʻapitoa, tutasi ma le tulaga muamua.

Faatasi ai ma ata ma mamanu

Canvases teuteuina ma eseese mamanu faʻataʻitaʻi i le tulaga o lavelave laʻitiiti fesoʻotaʻiga poʻo atisi atavali o le a avea ma se faʻaopoopoina ma puʻeina teuteuina mo le potu atoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi auala savali ma ni faitotoʻa teuteuina i fugalaʻau.

Tulimanu

O lenei mamanu faʻatagaina le gata e vaevaeina le potu i sone faʻagaioia, ae o loʻo maua ai foʻi le lautele ma le le polokaina o auala, faʻalelei lelei ma faʻatatau i totonu se mautinoa mautu.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu malamalama sliding faitotoʻa ma se faʻata e tuʻueseese le ala savali mai le laei vaega.

Faʻaopopo

Faatasi ai ma le fesoasoani a eseese faaopoopoga, oe mafai muamua faʻapipiʻi ma teuteuina le faitotoʻa laʻau, faʻaopopo sili laʻititi ia latou. O elemene elemene poʻo ni faʻata faʻaata e sili ona lauiloa i teuteuga.

Le lanu o faitotoʻa i totonu o le hall

Faʻafiafia lanu lanu mo faitotoʻa faʻataʻitaʻi.

Lanu efuefu

O se fale malulu ma le le faʻapito efuefu paolo, o se sili lelei faʻavae mo foafoaga, ae aulelei ma leai se mamafa ata.

I totonu o le ata o loʻo i ai le lanu efuefu laupapa faitotoʻa laupapa i totonu o le auala.

Beige

Natura, masani ma sili ona tele beige, e sili lelei faʻatasi ma isi paolo i totonu ma faʻatagaina oe e fausia se siosiomaga o le mafanafana.

I le ata o loʻo i ai le auala savali i moli malamalama ma iila i totonu beige faitotoʻa.

O le uliuli

Ona o lona aristocracy ma le ogaoga, uliuli aumaia le auala o se moni matagofie ma malualii foliga.

Lanu paʻepaʻe

Laʻei papaʻe tuʻusaʻo, teuteuina i teuteuga poʻo le faʻaopoopoina i ni totoga eseese, o le a le foliga fiu, ae i se isi itu o le a faʻatumuina ai le siʻosiʻomaga ma mamalu faapitoa, alofa tunoa, alofa tunoa ma vaʻaia faʻalauteleina le avanoa.

Lanu enaena

Faʻaaloalo enaena fausiaina se malolo, malu ma masani foliga.

Lanu mumu

Mataʻetaʻe ma matagofie mumu, aumaia lagona, lanu i le ea ma i le taimi lava e tasi aumaia le ala savali tulaga. O faʻataʻitaʻiga e faia ile mahogany e sili ona lauiloa.

O a foliga o faitotoʻa i sitaili eseese?

Faitotoa mafai ona avea ma formative matagofie ma auiliili auiliili o soʻo se vaifofo vaifofo.

Mo sina faʻamalosi, le taliaina o soʻoga ma teuteuga, faʻaonapo nei tisaini, laconic, tele masani tutuli tapoleni ma saʻo geometric laina ma foliga o le a talafeagai.

O tusitusiga i totonu e taʻu mai ai o faitotoʻa e faia i ituaiga taugata o laʻau, faʻataʻitaʻiga o se foliga faigata ma masani ai, teuteuina i vaneina, auro ma siliva elemeni, patina, malamalama poʻo pisipisia tioata.

Mo le sitaili Scandinavian, lea e le taliaina le matagofie ma matagofie mamanu, faitotoʻa oloa i moli malamalama faia mai mea masani, ufiufi tapoleni ma se manino geometric faʻataʻitaʻiga poʻo tioata sliding faʻataʻitaʻiga e le faʻaleagaina le faʻamaoni o le tuʻufaʻatasia o totonu Scandinavian e talafeagai.

I le ata o loʻo papaʻe faitotoʻa laupapa i se avanoa avanoa i totonu o le hall i le Scandinavian style.

Faigofie tauaso faitotoʻa, tioata sliding oloa, faʻataʻitaʻiga o se manino ma le manino o lanu po o faitotoʻa ma se mamanu e lagolagoina atoatoa le tusiata fale o le minimalist faʻatonuga ma lana faʻataʻitaʻiga tali o le a le masalomia avea ma se elemeni fausiaina o le atoa totonu ma fealofani fealofani i totonu o le nofoia faʻapotopotoga.

Tuʻufaʻatasia o faitotoʻa i le auala savali

Fetuunaiga o lanu samasama i totonu o le alatele.

Fogafale

Ae maise lava fealofani ma atoatoa, o le tutusa poʻo le sili tutusa lanu o faitotoʻa ma fola foliga, o sea mamanu o le a avatua ai le auala i se tasi alaalafaga. E le gata i lea o se isi mea o se maai ma sili atu eseesega tuʻufaʻatasia, lea e foliga mai e sili ona manaia.

Pa

O ata o faitotoʻa e fetaui ma puipui ile lanu o le a fefiloi ma teuteuga puipui, i foliga o pepa puipui, panels, sima poʻo isi mea, ma tuʻuina atu i le auala le "seamless foliga". O papalagi pogisa i luga o se malamalama malamalama, pe faʻapea foi le isi itu, o le a fesoasoani e aloese mai le lagona o le pogisa.

Meafale

O le tuʻufaʻatasia lelei o faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa ma meaafale meaafale, e le gata i le lanu, ae faʻapena foʻi i le teuteuina ma le faiga o foliga, o le a fausia ai se faʻaaliga atoatoa ma mafaufau loloto.

Laupapa faaseʻe

O le lanu tuʻufaʻatasia o faitotoʻa ma sikuea laupapa e le tatau ona paʻu'ū ese mai le ata atoa o totonu. O se fofo e le masani ai ma aoga o le faʻaaogaina o le eseesega e faʻasaga i le talaaga o se pogisa poʻo le malamalama potu teuteuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o lanu o faitotoʻa ma laupapa faʻavae, e feteʻenaʻi ma tua atu o moli malamalama ma foloa.

Faletusi o ata

Faitotoa o le maeʻa pa i se auala savali faʻapitoa. O fausaga o faitotoʻa e mafai, e le gata e teuteuina ai le tulaga ma tuʻuina ia i ai se uiga taua, ae faʻapena foi ona fetuʻunaʻi le avanoa ma matua sefe ai le faʻaaoga avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Transmisión en directo de teleSUR tv (Mae 2024).