Fuafua totonu o se 1-potu mautotogi 37 sq. mita

Pin
Send
Share
Send

O le ata i totonu o le potu e tasi le potu e faʻaavanoaina mo le teuteuga faigofie ona o le utiuti o tupe. O maa keramika na faʻaaogaina i teuteuga o le faletaele.

O le lanu lanu na filifilia faʻavae i luga o le tofo a le ana - paʻepaʻe na avea o se faʻavae, efuefu ma beige na faʻaopoopoina i ai. O lanu faʻaaliga e malu foi - o lanu moana ma samasama-lanumeamata.

Le elemene sili ona susulu teuteuina i le ata o se potu o 37 sq. - puipui ma se geometric faʻataʻitaʻiga i le potu malolo. E i ai paʻepaʻe, efuefu ma lua lanu moana. E mama le faʻalo paʻepaʻe mama, e foliga faigofie lava. Ae o le foloa e laina i le herringbone - o lenei mea e faʻamalosia ai totonu e totonu.

Tasi le tagata e le manaʻomia tele lapopoa teuina. I totonu o le potu malolo o loʻo i ai se ofu tuʻufaʻamau, o vaega o fata na tapunia, ma o se vaega o ia fausia ai se tatala fata mo tusi ma le aliʻi aoina o typewriters, faʻaopoopoina o loʻo i ai tamaʻi laulau moega mo TV.

O le tele o le faʻalogo i totonu o le ata o le potu e 1 potu e totogi e malamalama. I le potu malolo, o le leo e setiina e lua lapoa asoa moli i luga aʻe o le sofa eria. O faʻamaumauga e faʻamalamalamaina ai le nofoaga galue latalata i le faʻamalama ma le nofoaga e teu ai, o le puipui ma le TV e faʻamalamalamaina e le talaaga ata a le LED.

I totonu o le umukuka, i se faʻaopopoga i moli taualuga i foliga o sikuea, o le nofoaga faigaluega o loʻo faʻamalamalamaina ma moli tautau mai le faʻalo i luga o maea uumi.

O le autu mataupu faavae i le atiaʻeina o le totonu mamanu o se 1-potu mautotogi o loʻo mulimuli mai faiga faʻaonapo nei, taugofie fasi o meaafale ma teuteuina, maopoopo ituaiga ma faigofie mea. O le taunuʻuga sitaili mafai ona taʻua o se tasi o filifiliga mo minimalism.

Talu mai le taimi na fausia ai se mamanu mo se potu o 37 sq. e leai se auala e faʻalautele ai le faletaele, na latou filifili e tuʻua le faletaele, ae sui i le lautele taʻele. O le faletaele ua faʻamalamalamaina i moli malamalama ma faʻamalama moli.

Afai e toetoe lava o potu uma i totonu o le fale e teuteuina i lanu malu, seʻi vagana ai se pupuni susulu i le umukuka ma se puipui teuteu i totonu o le potu malolo, ona i totonu lea o le faletaele o le lanu lanu e sili atu le malamalama: o faʻasologa o lanumoana, paʻepaʻe, beige, enaena, efuefu ma susu faʻasolo i luga o puipui ma fola. paolo aumaia dynamics ma expressiveness.

I totonu o le mea e ulufale ai, na latou o ane ma se ofu tuʻu o laʻititi talafeagai ma se kapoti kapeti.

O le potu ulufale e faʻamalamalamaina e pusa malamalama e faʻamau i le faʻalo, faʻapea foʻi ma moli moli e lua i tafatafa o le faʻata.

Tusiata ata: Philip ma Ekaterina Shutov

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Vaega: 37 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: K-ON! - Fuwa Fuwa Time Karaoke (Mae 2024).