Nofoaga i totonu: faʻafefea ona filifili, tisaini o loʻo iai nei (35 ata)

Pin
Send
Share
Send

O le a le spot?

Taualuga moli malamalama ma le mafai ona tutoʻatasi fetuunai le itu o le malamalama fesuiaʻiga. O nisi fasi mea i fafo e foliga mai o ni moli masani i totonu ole faʻamalama ma puipui puipui, ae e eseese ile faʻatulagaina.

I le ata o loʻo i ai moli i luga aʻe o le nofoaga galue i totonu o le umukuka i se faiga faʻaonapo nei.

O a ituaiga o ila?

O oloa e faʻavasegaina e tusa ma le ituaiga o faʻapipiʻi. O loʻo i lalo ituaiga o ila.

Taualuga o le faʻalo

E avea latou ma faʻaopopoga i moli tutotonu pe suia atoa. O le lelei o oloa taualuga o le maua ai le agavaʻa e suia le itu o le faʻaata. Faʻafetai i lenei, oe mafai ona taulaʻi atu i le tele o faʻamatalaga i totonu, faʻamalamalamaina se nofoaga galue poʻo se nofoaga e malolo ai. O nei luminaires e laʻititi i le lapopoa, o lea e talafeagai ai mo potu e maualalo faʻalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o se tamai umukuka ma le faʻalo e faʻapipiʻiina i lanu uliuli.

Pa puipui

O ia faʻataʻitaʻiga e mafai ona sili atu le teuteuina o moli mo tautau fata poʻo puipui ata. O le nofoaga o loʻo i luga o le kesi poʻo le komipiuta laulau o le a le tele se avanoa ma o le a suia atoa se lamepa laulau. O oloa e faʻamau i puipui e faʻapipiʻi foʻi i isi taimi e fai ma malamalama i le po, o le mea taua o le filifili lea o le malosi saʻo.

I le ata, o pa puipui o loʻo tu i luga atu o le TV sone i totonu o le potu malolo.

Faʻapipiʻi

Lenei ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻalo vaʻalele i le tutusa auala e pei o recessed moli uila. Latou te puipuia i plug-i vaipuna.

I le faʻaaogaina o tioata eseese, o le a mafai ai ona fausia le manaʻoga maualuga o moli i totonu o le potu. Masini e iai le tioata malulu e maua ai le moli vaivai ma le toniga, ae o ata ma tioata manino e maua tonu ma faʻasino tonu.

O sulu malamalama e le nana ai le vaega ma e tau le iloa i luga ole faʻalo tautau pe faʻaloaloa.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se faʻalouli uliuli ma faʻapipiʻi totonu.

Luga nofoaga

O lumanaires e faʻapipiʻi i luga e matua felataʻi ma le vaʻalele, o le mafuaʻaga foʻi lea e faʻatapulaʻa ai lo latou agavaʻa. O le foliga mai ma le faʻatinoina o ia masini e leai se auala maualalo i isi faʻataʻitaʻiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o se umukuka-potu malolo faʻaonapo nei ma papaʻe luga o loʻo i luga ole faʻalo.

Faʻapipiʻiina i puipui

O se sili lauiloa ituaiga o Mauga e faʻatagaina mo saoloto suia o le itu o le malamalama. O oloa e mafai ona i ai se tasi pe sili atu ata faʻataʻi. O le matala mauga e i ai se eseʻese foliga, ona o lea o se atoa fausiaina na fausia e foliga sili ona matagofie.

Bar Mount Spots

O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i le tele o luminaires faʻatulagaina i se tasi laina saʻo pe faʻapipiʻi. E iai oloa e iai le pa fetuʻutuʻunaʻi e mafai ona taliaina ni faʻatonuga. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a sea faʻaputuga, o masini e faʻaaogaina o uluaʻi moli mo ni pule poʻo ni puipui. O le fausaga mafai foi ona avea o se tutotonu moli mo se tamai potu.

I le ata o loʻo i ai taualuga faʻailoga i luga o le sikuea pa i totonu.

Le lelei ma le leaga

Pei o seisi lava masini, avanoa i ai le tele o tulaga lelei ma le lelei.

leleiMinus

Faʻamalamalama lelei ma faigofie moli e faʻatagaina ai oe e faʻamamafa le potu e aunoa ma le minoi o faʻapipiʻi.

Malamalama faʻamalamalamaina e le masani ona maua ai toniga malamalama o le potu. Afai e te filifilia le faʻatonu sese, o le backlight o le a tufatufaina i le tulaga o nofofua nofoaga.

Faʻafetai i la latou laʻititi, oloa gaosi sefe avanoa aoga.

Talu ai o luminaires e masani ona faʻaauupegaina i le halogen ma matauila Uila, o le eletise e faʻaitiitia laititi atu nai lo le masani ai o matauila moli.

E vave ona mou ese atu matauila o meaola o le halogen ona o le oso o le uila. Lenei faʻafitauli o le a foia e ala i le suia i moliuila Taʻitaʻi.

O ata e aofia ai vaega malolosi, anagata ma lamepa faʻatuatuaina e le manaʻomia e sui soʻo.

Faʻataʻitaʻiga ma LEDs i ai le maualalo vevela vevela, lea e talafeagai lelei ai mo faʻaloʻo faʻalo.

Ina ia ausia moli atoa i totonu o se potu vateatea, o le faʻapipiʻiina o ni nofoaga e manaʻomia, e faʻaalia ai le taugata tele.

Faʻapipiʻi faigofie, lea e faia tutoʻatasi.

O a ni foliga o nofoaga i totonu o potu?

I le lanu ma le sitaili, o moli e filifilia mo teuteuga totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se mamanu masani, o faʻataʻitaʻiga ma laina lapotopoto e faia i mea e faʻataʻitaʻi ai i le platinum, auro poʻo le apamemea o le a talafeagai. Mo sitaili faʻaonapo nei, uʻamea poʻo tioata fausaga o loʻo i ai se faʻatafaʻilagi poʻo le sikuea foliga e talafeagai. O le filifiliga le faaituʻau o le a paʻepaʻe togitogi i luga o se faʻaloʻo pe sese faʻalo o se paʻu tutusa.

E sili atu ona le-masani ma lama lamepa foliga matagofie i totonu o le hall, lea o le a maua ai totonu totonu o se taugata ma faʻafaigofie foliga. I totonu o le potu malolo, o loʻo i ai le tele o moli i le eria ma le sofa. Moli faʻavae mafai ona tuʻu i se laina piʻo pe faʻavae le pito o le laupapa faʻalo laupapa faʻapipiʻi.

I totonu o le umukuka, o moli moli e faʻapipiʻi luga o le faʻalo i luga aʻe o le 'aiga' ai poʻo le vaega o loʻo faigaluega ai. O faʻalua faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaaogaina, e tufatufaina faʻatasi le moli i le laulau ma le kuka i luga. Malamalama mafuaʻaga mafai ona faia i tioata, uʻamea, tioata ma palasitika i papaʻe pe susulu lanu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo ma se nofoaga nofoia teuteuina i puipui ma faʻalo nofoaga.

Talu ai o le potumoe e le manaʻomia moli susulu, o oloa e tuʻu i se eria ma lavalava poʻo itu uma o le moega. O fale i luga atu poʻo moli i luga o nofoaafi e sili ona lelei.

Mo se vasega pepe, o nei masini e faʻaaogaina e faʻamalamalamaina ai se taʻaloga, moe pe faʻaleaʻoaʻoga vaega. E fautuaina e filifili ni manoa faʻataʻitaʻi poʻo ni oloa na fausia i totonu e umi ma saogalemu.

I le ata o loʻo i ai ni mea i luga o le puipui i luga aʻe o le ulu i totonu o le umukuka.

Faʻatasi ai ma lenei ituaiga moli, oe mafai ona fetuʻunaʻi le faʻatulagaina o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se auala umi, e sili atu le faʻatulagaina o moli e tusa o le itu, ma i se tamaʻi auala savali, e faʻamalamalamaina ai le ogatotonu.

I le kapeneta tisaini, e mafai ona faʻaaogaina potu e pei o moli mo tamaʻi tusi poʻo le kesi. O ia mea malamalama e faʻafetaui lelei ma lamepa lamepa poʻo lamepa foloa. Mo teuteuga, latou filifilia oloa o paʻepaʻe pe uliuli paolo, faʻataʻitaʻiga o se sikuea poʻo le lapotopoto foliga, faʻapea foi ma fausaga laupapa.

Faʻafefea ona filifili se nofoaga?

Mo se faʻaloaloa faʻalo, o le ituaiga-luminaires lumanaires e sili atu. I lenei tulaga, o le tino o le fausaga tumau i tua o le tapoleni, ma le pito i fafo o fafo. Lenei mamanu e sili atu matagofie.

E taua foʻi le uaʻi totoʻa i molī mo masini aua e le taliaina e le ie lautele le maualuga o le vevela. O se filifiliga talafeagai ma masani ai o le tamaoaiga TAITAIINA e le noatia i le vevela. E mafai ona faʻaaoga moli lamepa e maualalo le paoa e 40 watt.

I le ata o loʻo i ai ni vaega malolo mo ie faʻaloaloa i le ata o le potu malolo-potu malolo.

Faletusi o ata

Totonu nofoaga faʻatagaina oe e ausia matagofie moli aafiaga ma maualuga-lelei moli. Eseese ituaiga ma configurations o luminaires ofi i totonu o soʻo se mamanu ma aumai originality ma sitaili ia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Crop Top with Tie Straps DIY Tutorial (Iuli 2024).