Faʻafefea ona teuteuina totonu totonu o le umukuka-potu malolo o le 17 sq m?

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga 17 sq m

Ae e te leʻi alu i le faʻaleleia ma le tuʻufaʻatasia o potu, e tatau ona e filifili i le faʻatulagaina ma le ata o le potu. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le fausiaina o se ata faʻafanua ma se faʻailogaina o mea taua meafale ma mea a le fale, faʻapea foi ma le nofoaga o fesoʻotaʻiga.

Afai o le toefausiaina manaʻomia drastic gaioiga ma le faʻaliliuina o pa, muamua maua le faʻatagaina talafeagai mai faʻalapotopotoga faʻapitoa.

Potu-potu malolo umi ile fale ile 17 sq m

O le potu tafafā e le lalelei tele. Peitaʻi, e i ai le numera o faʻapitoa auala metotia e faʻatagaina ai oe e ausia se lalelei foliga ma faia le 17kv umukuka-potu malolo sili atu ona tutusa ma lautele.

I totonu o sea potu, e fautuaina e taulaʻi le mafaufau i se mataupu faapitoa, e fai ma sui o le semantic faʻatulagaina le avanoa.

Mo se potu nofo umi umukuka-potu malolo, e talafeagai le filifilia o se laina faʻavasega luga tasi pe lua puipui. E talafeagai foʻi le faʻatulagaga ole U, e faʻaaogaina ai le vaega e sosoʻo ma le faʻamalama.

O se potu umi ma umi e mafai ona vaevaeina i vaega galue e faʻaaogaina ai le vaega e faʻaaoga e faʻaopoopoina elemeni i le tulaga o le TV poʻo se pusa vai.

Ina ia mafai ona vaʻai faʻalelei vaʻaiga o le potu, o pupuʻu pupuʻu e maeʻa ma mea i lanu susulu, ma vaʻaiga umi e teu i lanu e le faʻaituʻau.

I le ata, o le faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo o 17 m2 i foliga o se sikuea.

Filifiliga mo le sikuea umukuka-potu malolo o 17 m2

O le umukuka-potu malolo o 17 m2, o loʻo i ai le saʻo foliga, manatu uma symmetrical ma asymmetrical faʻatulagaina o meaafale, o le tuʻuina atu o malamalama malamalama ma teuteuina faʻamatalaga.

I totonu o lenei potu, e mafai ona e faʻatulagaina le avanoa i auala eseʻese. O se laina tuʻufaʻatasia pe faʻataʻitaina L-faʻatulagaina ma se tafatolu galue, e aofia ai se ogaumu, magoto ma se pusaaisa, o le a ofi lelei iinei.

I le ata, o le ata o le umukuka-potu malolo o le 17 sikuea mita ma le poletito.

Mo le mamanu, latou filifilia se tulimanu umukuka seti ma se motu poʻo se 'aiga' aʻai, lea e faʻapipiʻi latalata i le nofoaga o malo. O le kuka avanoa e masani ona vavaeʻese e se teuteuina vaeluaina, fata, faʻamau poʻo le pa fata.

Manatu faʻatulagaina

O se tasi o metotia lauiloa mo le vaevaeina o se tuʻufaʻatasia umukuka ma potu malolo o le 17 sikuea mita o le faʻaaogaina o le foloa, puipui poʻo le faʻauma faʻamamaina ma eseese lanu ma lanu. O le mafolafola o puipui i totonu o le umukuka e teuteuina i maʻa masani poʻo ni laupapa PVC, e talafeagai mo le faʻamamaina o aso uma. I totonu o le potu malolo, pepa puipui, pepa faʻapipiʻi ma isi mea e fesoʻotaʻi ma le ituaiga totonu o loʻo faʻaaogaina mo le faʻafesagaʻi o luga o pa.

O le matagofie tele-tulaga faʻamalolo pe faʻaloaloa faʻalo e fetaui lelei mo le zoning avanoa. E ala i le fesuisuiaʻi o le maualuga o le fausaga ma uluaʻi lanu poʻo moli ua fausiaina, o le a mafai ona ausia se tulaga ese mamanu o se potu potu.

I totonu o le umukuka-potu malolo ma le lautele o le 17 sikuea mita, o le zoning ma fasi meaafale o le a foliga manaia. I luga o le tuaoi i le va o vaega e lua, e mafai ona e tuʻuina ai se motu tuʻufaʻatasia, se laulau 'ai poʻo se sofa faʻatafafata umiumi.

I le ata, o le soneina ma se sofa i totonu o le potu tuʻufaatasi umukuka-potu e 17 sq m.

O se tufatufa faʻalelei sili ona lelei o le a avea ma pa fata faʻatulagaina ma se ipu tioata poʻo moli faʻaopoopo i luga. I totonu o se tamaʻi potu, o le fata e faʻaaogaina o se laulau poʻo luga o galuega.

O le faʻatutuina o se vaega, o se gaugau pupuni, o se minoi vaeluaina faia i mea masani poʻo teuteuina ie o le a fesoasoani e nana le vaega umukuka. E mafai foi ona sone le umukuka-potu malolo ona o le tele o elemene fausaga i le tulaga o koluma, curly faitotoʻa poʻo faapaologa.

Faatulagaina o meaafale

O le faʻatulagaina o meaafale meaafale e tatau ona faia i se auala e lava ai avanoa mo gaioiga saoloto i totonu o le potu. E sili atu le filifilia o se motu poʻo le tulimanu ituaiga o meaafale, lea e sili ona lelei faʻaaogaina sikuea mita.

I le eria faʻafiafiaga, e manaʻomia le fuafuaina o le ogatotonu itu e siʻomia ai le avanoa. Mo lenei, elemeni i le tulaga o se fata, se 'aiga' ai po o se faʻamalama e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai le umukuka-potu malolo o 17 sikuea ma se tulimanu sofa ma se 'aiga' aʻai.

O le potu malolo e faʻatumuina i meaafale vaivai e teu ai, laulau kofe, TV ma masini vitio. Afai o le vaega malo o se nofoaga moe mo malo poʻo se tasi mai le aiga, o loʻo faʻaauupegaina i se sofa gaugau poʻo se fesuiaʻi moega, ma o le 'aiga' ai e tu latalata i le umukuka.

Faʻafefea ona fuafua se potu?

Mo le faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo o le 17 sq m, latou te mananaʻo i ni meafale ergonomic, faigofie, multifunctional ma suia meaafale e faʻafetaui le vaega o totoe i totonu i sitaili. O ia aitema o le a sefeina aoga avanoa i totonu o le potu ma faia ia sili lautele lautele.

O le 'aiga' aʻai e le tatau ona teuteuina i le lapoʻa tele o se laulau ma nofoa vaivai. O le fofo lelei o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga foliga, lea e mafai ona avea i le taimi e tasi o se laulau kofe ma se 'aiga' ai. O lenei vaega e tatau ona faʻaauupegaina i le tele o mea e teu ai ipu ma ipu umukuka.

O le sofa tulimanu poʻo se laʻititi gaugau oloa o le a ofi faʻatasi i totonu o le potu malolo. Faapitoa gauai atu ua totogi atu i le tapulima faia o aoga ma faigofie-i-mama mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o se umukuka-potu malolo o le 17 sikuea mita i totonu o se potu mautotogi.

Mo le umukuka, latou te filifilia ni mea faigaluega tuʻufua. E manaʻomia le tuʻuina atu i masini le leoa a le aiga e le maua ai se faʻalavelave ia i latou o loʻo i nofoaga faʻafiafia.

Talu ai i le taimi o kuka eseese manogi eseese tulaʻi ulu i totonu o le potu malolo, oe manaʻomia le vaʻaia o le faʻatauina o se pulou malosi ma se ea ala.

I le ata o loʻo i ai se potu umukuka-potu malolo o 17 m2 ma se seti L-foliga, faʻatulagaina ma fausia-i masini.

Se filifiliga o totonu i sitaili eseese

I le mamanu o le umukuka-potu malolo o le 17 sikuea mita i le faiga o minimalism, o se sili lelei maeʻaeʻa e taliaina, lea e faia ai se tasi tuufaatasiga ma tuʻufaʻatasia le sili atu i le 3 ata. I totonu o le potu malolo, e talafeagai le faʻatulagaina o sina meaafale e maualuga lona aoga, ma faʻatotogaina le umukuka ma le seti laconic e aunoa ma ni mea e faʻaaogaina i totonu o mea faigaluega o loʻo faʻatulagaina.

O potu faʻaonapo nei i potu mautotogi e teuteuina i se fale maualuga. O loʻo i totonu o le potu ni puipui e faia mai ni faʻamaʻa poʻo se sima faʻatasi ma palasitika elemeni ma faʻamalama moli tioata. O laupapa laupapa poʻo fasi laupapa sima e foliga lelei mai ile foloa. I totonu o fale gaosi oloa, tatala fesoʻotaʻiga, uaea ma paipa o loʻo totoe. O le umukuka e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo o loʻo faʻatulagaina i ni meafale laupapa faigata-teuteuina, teuteuina i le kopa, apamemea ma teuteuga paʻu.

I le ata, o le ata o le umukuka-potu malolo o le 17 sikuea mita i le ituaiga o minimalism.

Farani Provence o le a fesoasoani e faʻamama le potu, mafanafana ma sili atu le mafanafana. O le umukuka-potu malolo tisaini faʻaaoga faigofie mea masani laupapa meaafale ma le oni foliga foliga ma upholstery ma fugalaʻau poʻo laʻau mamanu. O totonu e aofia ai se umukuka seti ma fata tatala ma kapoti ma tioata faitotoʻa. Latou filifilia filifiliga i paʻepaʻe, lanumoana, beige poʻo pupula lanumeamata malamalama. A o maeʻa ona paʻi atu, e mafai ona teuteuina faʻamalama i pupuni malamalama, ma le laulau e mafai ona teuteuina i se ie ie afu ma ie lalaga teuteuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le umukuka tuʻufaʻatasia ma le potu malolo o le 17 sikuea mita, teuteuina i le Provence style.

Manatu o ona po nei

Mo se umukuka-potu malolo o le 17 sikuea mita, o le tele o ituaiga o paolo fofo e mafai ona faʻaaogaina, o le mea taua o le latou tuʻufaʻatasia e le tasi manatu masani. Fautuaina e le au mamanu le filifiliina mo faʻamaeʻaina, meaafale ma isi mea tetele i pastel ma sili atu lanu faʻavaivai. O sea potu e mafai ona faʻafefeteina ma malamalama susulu i le tulaga o tamaʻi mea faʻaaoga ma ie elemeni i lanu mauoa.

I le ata, o totonu o le umukuka-potu malolo o le 17 sikuea mita i moli malamalama.

E taua foi le faʻatulagaina saʻo o le moli i totonu o le umukuka ma le potu malolo. Mo lenei, o le umukuka ma 'aiga vaega ua faʻatumuina ma pendant lamepa ma fausia-i moli malamalama, ma puipui sconces ua faʻapipiʻi i le tafaoga nofoaga. O se filifiliga sili ona lelei o le faʻapipiʻiina lea o moli uila. O le backlit pa counter o le a foliga mai muamua, lea o le a maua ai faʻamalamalamaga faʻaopopo o le nofoaga galue ma o le a vaeluaina lelei le avanoa.

E mafai foi ona faʻaauupegaina o kapoti tautau o le umukuka seti ma moli tuʻu i totonu. Maualuga-lelei malamalama o le a maua ai le talimalo sili ona lelei tulaga mo kuka.

I le ata, o le moli o le falefaigaluega ma nofoaga faʻafiafiaga i le mamanuina o le umukuka-potu malolo o 17 sq. M.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le agavaʻa tuʻufaʻatasia ma mafaufau loloto tisaini, o le umukuka-potu malolo o le 17 sq m e le gata mauaina se faʻaonapo nei ma faʻaaloalo foliga, ae faʻapea foi ona liua i le sili ona pele ma matagofie nofoaga i totonu o se fale, laititi mautotogi poʻo potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small Space Luxury - Three Modern Apartments Under 40 Square Metres That Ooze Class (Mae 2024).