Potu malolo i le ituaiga o minimalism: tisaini fesoasoani, ata i totonu o totonu

Pin
Send
Share
Send

Manatu fesoasoani

Nisi fesoasoani aoga:

  • O le hall minimalist e teuteuina i le taofiofia o lanu.
  • O le potu e le tatau ona aofia ai le tele o aofaʻi o mea faʻaaoga ma teuteuga elemeni.
  • Mo zoning, partitions ma fausaga o loʻo faʻaaogaina e lafoina malamalama i le tele e mafai ai.
  • O le tamaʻi potu malolo e faʻafouina i mea faigaluega ma meafale e tele mea e fai o foliga faigofie.
  • E pei o moli, o le tele-level system e filifilia, ae le o moli tetele, sconces ma foloa moli e faʻapipiʻi.

Lanu fusi o alaleo

O se lanu masani mo le minimalism style e papaʻe, lea e mafai ona maua uma bluish-snowy ma creamy shade. Mo se potu malolo ma le lava moli, e talafeagai le faʻaogaina o mafanafana mafanafana lanu. I totonu o se potu susulu, o le paʻepaʻe lanu paʻepaʻe o le a foliga sili, maua ai le siosiomaga fou ma malulu.

O le minimalist design e faʻapea foi ona puleaina e beige ma oneone oneone. E masani ona faʻatumuina i latou i le efuefu, uliuli poʻo le sukalati paolo mo ni foliga eseʻesega. O le fale faafiafia e matua mafanafana, malu ma masani ai, e teuina i se enaena paleta.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le efuefu o le potu malolo, faia i le faiga o minimalism.

O le potu malolo totonu e faia i lanu malamalama ma e mafai i nisi taimi ona faʻavaivaia i le tele o leo, faʻataʻitaʻiga lanumeamata poʻo le enaena, ia e fealofani faʻatasi ma paʻepaʻe papaʻe.

O le sili sili ona lelei o se potu i le sitaili o minimalism, faia i le uliuli ma papaʻe. O se ata tutusa e faʻatumuina e mea talafeagai o meaafale ma susulu mea faʻaopopo o loʻo faʻaopopoina i ai, e pei o aluga poʻo ni teu vai e le masani ai.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu malolo paʻepaʻe i se faiga faʻa laititi, faʻaopoopoina e faʻamatalaga taua.

Fale teuteuga

I totonu o le potu malolo, linoleum, maʻa poʻo tetele-faʻasologa maa e mafai ona faʻaaogaina mo fola. Faʻatagaga geometric mamanu e faʻatagaina i luga o le ufiufi.

O le tali sili ona lelei mo se faiga faʻavaomalo o le maeʻa i le tulaga o se laminate poʻo se laʻau masani, e foliga matagofie, mafanafana, mafanafana ma, faʻafetai i le laupapa teuteuina, avea ma atoatoa faʻaopoopoina i totonu. Pareteta e manatu o se siosiomaga faʻauo, matagofie ma taugata mea. O le foloa i totonu o se potu malolo minimalistic mafai ona teuteuina ma se laupapa i le pogisa, malamalama poʻo lanu paʻepaʻe.

O le kapeta i le tulaga o le fala e iloga i lona maualuga laei teteʻe, faigofie o le tausiga ma hypoallergenicity. I le gaosiaina o lenei ie e leai ni lint, e faʻaaogaina le jute, reed poʻo se flax.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo laitiiti ma le faʻalo paepae paʻe, teuteuina i moli.

Pa i le sitaili o minimalism ua maeʻa ma teuteu teuteu pe na o le ufiufi i piliki ma sima i vali. Ma le mea lea, ua iʻu ina maua ai le siʻosiʻomaga o se faʻatamala faʻatamala ma faʻaopoopo i ai se matagofie uiga ese.

Faigofie lanu-valivali pepa puipui poʻo tapoleni ma seasea vaʻaia vaʻaia foliga talafeagai foi pei o puipui puipui.

O le puipui faʻaaliga i totonu o le potu malolo mafai ona laina i piliki ma valivali i papaʻe, efuefu, mumu poʻo sukalati tone. Lenei filifiliga faʻaiʻuina o le a avatua ai i totonu totonu dynamism ma fausia ai se manaia eseʻesega i totonu.

O se mea moni matagofie matagofie o loʻo fai ma sui o laupapa laupapa, e masani ona teuteuina naʻo se vaega o le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i lalo.

O le ata faʻaalia le foloa i le potu malolo i se minimalist faiga, laina i laupapa laupapa kapeti.

I se minimalist style, mo le faʻalo, e fetaui lelei e oʻo i ie paʻepaʻe poʻo pupula i paʻepaʻe, kulimi poʻo siliva-efuefu lanu e masani ona filifilia. O se faʻaiuga faʻaiʻuina o loʻo taofiofi foliga vaaia, faʻagaioiga ma e le manaʻomia le toe faʻaleleia poʻo le suia mo se taimi umi.

O le filifiliga pito sili ona faigofie ma sili ona taugofie o le vali masani poʻo le paʻepaʻe.

I le ata o loʻo i ai se tamai potu malolo i totonu o se fale Khrushchev i moli malamalama ma se faʻaali puipui puipui ufiufi i pepa lanu lanu.

Meafale potu malolo

O le minimalist hall e faʻatumuina i meaafale laconic ma foliga mafolafola e fai i laupapa faʻamamaina poʻo le laumei, o oloa e iila iila, o mea uʻamea, o tioata faitotoʻa ma fata.

Faapitoa gauai atu totogiina i upholstered meaafale. E tatau ona i ai se foliga ma foliga e fetaui lelei ma le ata lata mai. O le peti saogalemu o se sofa i le tulaga o se manino sikuea faʻatulagaina, faʻatulagaina ma fausia-i drawers poʻo isi aoga mea faigaluega.

I le ata o loʻo i ai se puipui TV laupapa, ma papaʻe pupula foliga i totonu o le potu malolo i se minimalist faiga.

O le suia o faʻataʻitaʻiga e faʻaaluina le maualalo o avanoa avanoa o le a avea ma se faʻaopopoga sili i le minimalism.

E mafai ona e faʻamamafaina le sitaili i meaafale masani, nofoa faʻataʻavalevale kupita ma nofoa maualalo e leai ni lima.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo laitiiti ma se sofa tulimanu lanumoana ma se kapoti paʻepaʻe tautau paʻepaʻe.

O le potu malolo foliga sili ona lelei pe a fai e teuteuina i faʻata ma iila tioata poʻo pupula luga i le tuʻufaʻatasia ma chrome auiliiliga e mafai ona i ai i luga o luma o kapoti ma isi meafale elemeni.

O le potu e faʻapea foi ona faʻatumuina i ulua fata, o le laulau kofe ma fata tioata laconic o loʻo tautau i luga o puipui.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se tamaʻi potu malolo laitiiti, teuteuina i le sofa masani ma ie ie i se paolo pogisa.

Teuteu ma moli

O se potu malolo faʻatulagaina e faʻatumuina ma moli i le tulaga o moli malamalama poʻo moli natia e faʻaaogaina. O totonu e talia le itu, faʻalava, moli moli, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o moli moli ma moli uila.

O se tali manaia o le faʻapipiʻiina o meaafale malamalama e fausia ai le malamalama o le opeopea pe faʻapipiʻi se neon LED strip.

Perimeter moli o le a avea ma sili lelei filifiliga mo se tamai potu i le minimalist faiga. O le a faʻaopopo vaʻaiga vaʻai ma le tele i le potu.

Ata o se minimalist potu malolo ma se lapoa foloa valivali i uli ma papaʻe.

E mafai ona e faʻamalieina le avanoa i le fesoasoani a tamaʻi leo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se togalaʻau papa poʻo le ikebana ma le agaʻi i luma o faʻamoemoega.

O le puipui i totonu o le potu o le a teuteuina atoatoa ma se mama uʻamea poʻo se iloga palasitika uati. O le a talafeagai e tuu tuʻugāmolī ascetic, uluai ipu poʻo pesini i luga o fata.

O le ata o loʻo faʻaali mai i totonu taualuga moli moli i totonu o se tamaʻi hall i le ituaiga minimalism.

E le tatau ona i ai ni mea e le manaʻomia i le mamanu o le potu malolo ina ia mafai ai e le ea ona foliga maopoopo ma le faʻaletonu.

E faʻatagaina iinei e faʻafetaui ata uli ma papaʻe o ata, aulelei atavali futuristic, atavali ma laufanua poʻo teuteuina le fale tele ma faʻatagata laiti.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le fale tele i se faiga faʻalelei.

Ituaiga ie

O le potu e tatau ona puleaina e le malamalama masani, o lea mo le faʻamalama teuteu e sili atu le filifilia o se malamalama monochromatic tulle. O le filifiliga pito sili ona lelei o pupuni i le lanu e ogatasi ma le paolo o le foloa ma teuteuina puipui.

Oe mafai ona faʻatapulaʻaina oe lava i faigofie tūsaʻo, faalava pupuni po o taavale-i luga faataitaiga. Mo siʻosiʻomaga-minimalism, ofe pupuni e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se minimalist potu malolo ma pupuni faʻamalama teuteuina ma papaʻe faʻaseʻe pupuni.

O mea e teu ai meaafale o loʻo teuina ile palette lanu masani. E masani ona faʻatinoina i le tulaga o masani lamolemole textures poʻo le paʻu.

O le sofa e teuteuina i nisi taimi i aluga o le leo, o se ie faigofie, poʻo se ie afu ma ni ata futuristic ma ni geometric.

O le foloa i le potu malolo e ufiufiina i kapeta, lea e mafai ona i ai uma le tutoʻatasi ma eseesega lanu.

Ata i totonu o le hall

I totonu o se potu malolo potu i le sitaili o minimalism i se fale tumaʻoti, o se magalafu e masani ona faʻaauupegaina, lea e le gata e faʻaaogaina mo le faʻamafanafanaina, ae mafai ai foʻi ona e faʻamamafaina uiga ese o le faiga ma faʻaopoopo mea matagofie i le faʻatulagaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo tele i le ituaiga o minimalism ma le sitepu e faia i laupapa.

O le ogaumu teuteu e mafai ona maeʻa i maʻa poʻo uamea. O se tali lelei o le faʻaaogaina lea o le tautau poʻo le lautele o le afu o le afi e maua ai se vaʻai i le afi mai itu uma.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo laitiiti ma se magalafu, teuteuina i le lanu o puipui.

O le monochromaticity o se minimalist totonu e mafai ona faʻavaivaia ma malamalama susulu e maua ai le siosiomaga a sili atu matagofie ma ola foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei e mafai ona avea ma puipui e teuteuina i se lanu eseʻese, mauʻoa o meaafale, poʻo teuteuga pei o ie moega, pupuni poʻo kapeta i lanu felanulanuaʻi. I totonu o se potu susulu, o lanumeamata lanumeamata i le tulaga o laʻau ola o le a foliga manaia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se minimalist hall ma se susulu fuchsia sofa o loʻo avea ma se faʻataliga.

Faletusi o ata

O le minimalist potu malolo e faʻailoa mai e le mafaatusalia matagofie, faʻamafanafanaina ma le paleni atoatoa i le va ergonomics ma sophistication. Ona o lenei mamanu, oe mafai ona faia se tulaga ese mamanu, uma mo se tamai taulaga fale ma mo se atunuu fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Minimalist Packing for 5 YEARS OF TRAVELING. Golden Packing Rule (Mae 2024).