Faʻafefea ona faʻapipiʻi le talieleele i le umukuka ma ou lava lima

Pin
Send
Share
Send

O le apron umukuka ua fuafuaina e puipuia le vaega o le puipui i le va o le countertop ma le pito i luga o le headset. O le mamanu o lenei 'upega tafaʻilagi e tatau ona mafaufauina ma le faʻaeteete ina ia mafai ona ofi faʻatasi i totonu o totonu totonu. E tutusa lava le taua o le tali atu o le teteʻe i suiga faʻafuaseʻi o le vevela tulaga, suiga i le susū, ma le malosi o vailaʻau faʻamama vailaʻau. O le mea moni o lenei elemeni o loʻo tu i le lata ane o le tapu, ogaumu, countertop, lea o loʻo faʻatautaia ai oloa. E fai ma pupuni puipui e poloka poloka suauʻu ma vai, meaʻai o meaʻai, ma le eleele mai le paʻuʻu i luga o le puipui. O le mafuaaga lena, pe a faʻapipiʻi se apron umukuka, e tatau ona e filifilia le susu, mama-teteʻe mea.

Features ma galuega o le apron umukuka

O le talieleele e puipuia le mea i luga aʻe o le galuega luga e tatau ona tuʻufaʻatasia i totonu. E tatau ona ogatasi ma le vaega o totoe o le siʻosiʻomaga, tausia le sitaili ma lagona o le potu. O le talieleele e mafai ona avea ma mea taua e faʻasaga i le talaaga o se poto masani ulu.

Muamua lava, o lenei elemeni ua faʻalauiloaina e puipuia le puipui. Ae ui i lea, o le matagofie vaega e le o se mea ese ia te ia, o le mea lea, i lea taimi ma lea taimi fou fou aitia na fananau mai e uiga i le mamanu o lenei puipui. Ae o le sogasoga e i ai le aia tatau e ola ai pe a le feteʻenaʻi ma manaʻoga masani. E tatau ona ia:

  • vevela teteʻe - pe a fai e iai se kuka i totonu. E ui lava i le mea moni e faʻapea e le vevela le kuka kuka, o le pito i luga o le puipui i autafa o latou ono afaina mai le latalata mai o ulo faʻapuna ma vevela vevela, osofaʻia e gaʻo ma vevela vevela;
  • susu tetee - o loʻo i ai le tele o susu i totonu o le umukuka, ma aemaise lava i lenei eria. E aofia ai ma le faʻasusuina o le vai mai le tapu ma le ausa mai le kukaina o meaʻai;
  • agalelei i le siosiomaga - i le tulaga o mafai fesoʻotaʻi ma oloa, e le tatau ona faʻatumuina i latou i vailaʻau oona;
  • tumama - o le laualuga mitiia susu, gaʻo ma palapala o se lelei siosiomaga mo le atinaʻe o siama ma fungus. O le mea lea, o le tini e tatau ona i ai se mafiafia faʻusaga ma se ufiufi-teteʻe ufiufi;
  • sili atu teteʻe afi - o lenei sili ona moni i le latalata vavalalata e tatala afi o kesi mu;
  • ia faigofie ona fufulu - o le laualuga foliga e le tatau ona faia ni faʻalavelave i le taimi o le faʻamamaina. E faʻapea foi ona faʻatatau i le teteʻe atu i vailaʻau a le aiga, teteʻe teteʻe;
  • apili matagofie - o le tini e tatau ona faʻatusatusa i le headset, faʻamamafaina le mamalu o le ata.

Fuafuaina o le lautele ma le maualuga o le talieleele

O le lautele o le talieleele e faʻamoemoe i le tele o le umukuka eria. Faatasi ai ma le maualuga, o le tulaga e sili atu ona faigata. Lenei parameter ua aʻafia i mea nei:

  • le mamao i le va o le pito i lalo ma le pito i luga o le headset. O le maualuga o lenei va e masani ona le sili atu ma le 112 cm;
  • o le i ai o se ufiufi tutoʻatasi domed - i lenei nofoaga o le tali atu na faʻataʻoto i se maualuga sili atu, ma afai e faʻaaogaina pupuni, o le pulou lava e tatau ona tuʻuina i le maualalo maualuga;
  • mamanu foliga o le pito i luga kapoti - pe a fai o le facades o loʻo faʻaauupegaina i siʻiina metotia, o se maualalo talieleele ma fua o 45-55 cm foliga sili atu.

Ituaiga o aperone umukuka - latou lelei ma le lelei

Mo le fausiaina o se talieleele, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea eseese mai i maa masani i maa eleʻelele ma maʻa masani.

Tile keramika

Tile o se aoga mafiafia mea ma le maualalo porosity fausaga ma le puipuiga i le tulaga o se pito i luga vaega o le susulu. E le tali atu i suiga o le vevela, e le mitiia le susu ma vailaʻau, anagata, teuteu, mafai ona tautua faʻamaoni mo le tele o tausaga. E i ai le tele numera o fesuiaiga o nei mea i luga o le maketi o ituaiga uma o foliga, ma le tele o ituaiga ie, lanu ma lolomitusi. O nei uiga taua e avea ai ma sailia ma sili lauiloa filifiliga mo le faʻaumaina o le umukuka backsplash eria. Pau lava le itu vaivai o le ufiufi tile o le faʻasologa, e tatau ona fufulu masani ma togafitia ma vailaʻau faʻamaʻi. O le isi drawback o lenei ituaiga o maeʻa mafai ona manatu i le faigata o le DIY faʻapipiʻiina.

O maa keramika e le tatau ona faʻaaogaina e ufiufi ai se puipui i totonu o se fale laupapa. O nei mea e lua e eseese fuataga o le susunuina o le susu ma le faʻaaogaina o le vevela, lea e mafai ona faʻaosoina le faʻatamaʻiaina o le tini.

Faʻata tioata

O tioata e aoga tele e pei o niuoloa, ma o lona lauiloa ua faʻasolosolo lava ona pa'ū ese atu fua lata mai nei. O le agavaʻa e fausia ai se tali faʻalelei e mafai ai ona faʻafaigofieina le faʻapipiʻiina o le paʻu - o le mea e taʻu o le tioata faʻapipiʻi, e faʻafaigofie ai ona faʻaleleia le ufiufi.

Glass afrons faia se sili ona lelei galuega ma susu ma palapala. E faigofie ona faʻamamaina ma vailaʻau faʻamama ma vailaʻau faʻamama. E iloga i latou i mea silisili:

  • tumamā;
  • tetee afi;
  • teuteuga - a maeʻa, latou te faʻaaogaina le togitogiga, valivaliina, faʻanofoina o tone, faʻapipiʻiina o ata, pueina o ata.

O le pito i luga o le paʻu mafai ona iila, matte, lamolemole poʻo embossed. O le lolomiina o ata e mafai ai ona faʻapipiʻi ni ata, e faʻatagaina ai oe ona faia totonu o totonu. E tusa le tutusa aafiaga mafai ona maua e ala i le faapipiina o ata i luga o le puipui i lalo o tioata tioata. O le aoga o lenei metotia e mafai ona e suia le tisaini i soʻo se taimi ma tau laʻititi - o ata pupula e masani ona fiu vave. I se faʻaopopoga, o le a faʻatagaina oe e sefe tele - lolomiina ata o se fiafia tele.

E talitonuina o le tioata e maualalo ifo i le ceramics i le malosi. O le mea moni, e matua faigata lava ona gagau le faʻapipiʻi le ipu malamalama poʻo le triplex. Ae afai e tupu lenei mea, o le a leai se tau faʻamataʻu i lou saogalemu - o fasi vaega o le faʻatoluina o faʻataʻitaʻiga o le a tumau i luga o le ata, ma fasi vaega o tioata agamalu o le a le afaina ai oe, talu ai latou te le maua maʻai pito.

Pau lava le toe faʻafitauli o mea ia e tasi, o soʻo se mataua, tosoina ma faʻamaula i luga o le ipu malamalama e mataʻina.

Apron palasitika

O se talieleele e faia i le acrylic, PVC, polycarbonate o se taugofie, matagofie filifiliga. Ae ui i lea, e matua maualalo i le tumau i mea na muamua. O palasitika luga e puipuia lelei puipui mai faʻasusu o gaʻo ma le vai, ae i le taimi lava e tasi latou te matua nofouta lava i le maualuga o le vevela ma vailaʻau faʻamama.

Aua neʻi faʻapipiʻi le palasitika i le vaega o le taliuli i tafatafa o le kesi kesi. A faʻatau, faʻalogo i le coefficient o faʻalauteleina vevela - e tatau ona i ai se tau maualalo. Ole mea taua lea e mafai ai ona aloese mai le faʻaleagaina ole vaega ona ole vevela tele.

O ituaiga nei o palasitika e talafeagai mo teuteuina puipui:

  • ABS - resin polymer e faʻaaogaina mo le gaosia o paneli. O le iʻuga o se mea palasitika e mafai ona tatalia ni mafatiaga faʻapitoa i masini. E faʻapalepale ile susū ma maualuga le vevela ile vevela. Peitai, e tatau ona manatuaina o le faʻamafanafanaina e le tatau ona sili atu i le 80 tikeri. Aua le fefefe i mea leaga faʻaleagaina ona o le faʻafesoʻotaʻiga o vailaau. E le fefe o ia i na vailaʻau, o loʻo iai le acid. I luga o le ABS apron, oe mafai ona faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga e le mou atu i le taimi, pe a fai e leai se faifai pea ma faʻatonuga faʻaalia i le ultraviolet radiation. Faʻapipiʻiina ma le faʻaleaogaina o se talieleele na faia i ia mea o le a le mafua ai ni faigata, ae o le faʻavae e tatau ona mafolafola pe a mafai, a faʻapea e le mafai ona "humps" luga o le laulau;
  • O le PVC o le ituaiga taugofie o apron panels. Ole tau ile sikuea mita e amata ile 160-180 rubles. O mea e faʻaalia i le tulaga o slats ma laupepa. O faʻaputuga PVC e teuteuina i le faʻaaogaina o le lolomiga. O le peleue pito i luga o le varnish e puipuia le ata. E mafai ona e filifilia se filifiliga e faʻataʻitaʻi i le faia o piliki, laupapa poʻo maʻa masani. E faʻamama ai panela, e mafai ona e faʻaaogaina ni vailaʻau faʻamama, e aofia ai ma mea manogi leaga. E fai lava si faigata ona aveʻese le palapala mai le faʻamaʻi, o le mea lea, e ono tupu ai le kulimi ia latou. E fefe le mea i le teʻi ma le vevela o le tau - e faʻaletino pe a vevela. O lenei mea e le mafai ona mitamita i le tumau.

O panels e faigofie ona faʻapipiʻi luga o suavai fao, nana laʻititi ni le atoatoa o le faʻavae. Faʻapipiʻi mafai ona faigofie ona faia e le lima.

  • polycarbonate - e iai sona lamolemole, e faʻafaigofie ai ona faʻamama. O le isi mea lelei o le teteʻe atu i le maualuga o le vevela ma le leai o ni vailaʻau oona i le taimi o le vevela. E le faigata ona fausia se talieleele mai lenei mea. O panels e matua faigofie lava ona tipi ma kelu. A faʻapea e le lava pa o puipui, e mafai ona e faʻafouina laupepa palasitika i fao sulu. Pa e le leiloa lo latou pupula e tusa lava pe a oʻo i le susulu o le la.

Natura ma maʻa faʻapitoa

O le lelei o faʻanatura ma maʻa faʻapitoa o loʻo i totonu o lona teuteuina ma le malosi faʻapitoa. Ae ui i lea, e le o mea uma e talafeagai mo le fausiaina o se umukuka talieleele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maamora masani e manaʻomia ai le faʻamamaina o taimi uma, e le talafeagai mo luga luga. I se faʻaopopoga, o se ituaiga ufiufi vave ona mitiia lanu ma mea le mama, lea e le mafai ona faʻamamaina.

Acrylic maa o se sili lelei filifiliga mo se talieleele. E le mitiia le susu, e teteʻe i le vevela, ma faʻaalu faʻalelei ia lava. E sili ona lelei pe a fai o le apron faia o lenei mea o le faʻaauauina o le suia laulau. I lenei tulaga, e leai se soʻoga e faia i le va o le laualuga galuega ma le puipui, lea e saofaga i le tumamā ma le anagata o le umukuka seti.

Quartz agglomerate o se sili atu taugata filifiliga ona o le maualuga anotusi o maa faalenatura chips i lona fausaga. O mea e leai se eseesega mai fafo mai maamora masani poʻo maamora, e matua teteʻe atu i le susu ma maualuga vevela, ma mafai ona faigofie ona fufuluina ma detergents. O le pito i luga o le monolithic luga, leai ni pores, foliga sili ona fiafia i ai. O maʻa faʻapitoa o loʻo faʻaalia mai i le tele o lanu eseese, o filifiliga e iai se faʻata poʻo se faʻailoga e mafai ona maua ai. O le umi o le olaga tautua e le afaina ai le lanu faʻatumuina. O le mea e le noatia i le deformation ma le faʻatafunaga, e le manaʻomia toe faʻafoʻi. Agglomerate e taugofie faʻatusatusa i maʻa masani.

E le fetaui le ofuina o maʻa mo se fale laupapa.

Faʻamau afifi

Faʻatasi ai ma mea e mafai ona maua ai se puipuiga faʻatuatuaina i puipui o le umukuka, e mafai e se tasi ona tuʻueseʻese le chipsboard - chipboard. E gaosia mai le paluga o le otaota ma le faʻapipiʻi faʻapitoa e ala i le omomi. Masani, oloa aofia ai le tolu faaputuga o chips i eseese itu, lea e mafai ai ona latou maua ai lava lava maumaʻa. O oloa e tele mea lelei e manaʻomia mo le maualuga o le puipui puipui i le vaega e faigaluega ai. Latou te faʻalelei le siʻosiʻomaga, talu ai o le vaega o formaldehyde mataʻutia i le soifua maloloina e matua faʻatapulaʻaina.

Apron faia o MDF

MDF laupapa e laʻititi maualalo ifo i tioata ma keramika i tulaga o le anagata ma teteʻe atu i masini faʻafitauli. O le lelei o lenei mea aofia ai le mafai gafatia le vevela soʻoga ma le faʻaalia i le susu. E sili atu le taugofie faʻatusatusa i skinals, ae matuaʻi le maualalo ia latou i teuteuga. Panels mafai ona matte poʻo pupula, teuteuina i atavali, ata lolomiina, ma ituaiga uma o lanu lanu - mo se faʻataʻitaʻiga, "chameleon". O lenei tini e sili ona lelei mo se fale laupapa - a uma mea uma, o meatotino a le MDF laupapa e le tele ese mai i latou o le natura laʻau. O panels e faigofie ona faʻamau saʻo i luga o le puipui. O panels e mafai ona ufiufi i le acrylic poʻo le pepa alumini. O mea muamua e sili atu ona teteʻe i ausa, susu, vevela. O mea mulimuli e sili ona lelei faʻaaogaina i totonu o le umukuka ma se induction poʻo se ogaumu faʻaeletise.

Uamea

O le uamea e le uamea o se mea e sili ona lauiloa e masani ona faʻaaogaina o se vaega o le talieleele. O sea ituaiga mamanu o le a le faia i soʻo se tagata, ae afai tatou te talanoa e uiga i isi faʻailoga, lona uiga o le a ia le maua ni tauvaga. O le uamea e matua anagata, matua susu, teteʻe i le afi, le lagona i aafiaga o vailaʻau a le aiga - e le tuʻuina i lalo sui soʻona faʻamalosi. O se ufiufi uʻamea o se sili lelei fesoasoani mo se maualuga-tekonolosi poʻo luga maualuluga umukuka. E maua ai se malulu faapitoa i totonu, lea e taua mo nei eria. Pau lava le faʻalavelave o matutu mataua ma stains e matua iloga i luga o le uʻamea luga. E foliga mai e matua inosia, ae a fai e talimalo le fafine talimalo i lenei tulaga faʻafilosofia pe le mafaufau foi le soloiesea o le eleele, ona leai lea o se mea leaga i lena mea.

Faʻaaogaina metotia

E le manaʻomia le faʻafaigaluegaina o tagata faʻapitoa e faʻapipiʻi le talieleele. O lenei gaioiga e faigofie lava, o lea e mafai ai ona e tagoina oe. E tele auala e faʻapipiʻi ai le talieleele. O le filifiliga o se faʻapitoa tekonolosi ma le faigata o le galuega faʻamoemoeina i luga o le faapitoa mea.

I reiki

I se isi itu, o le talieleele e mafai ona faʻamau i se laupapa laupapa e faia i slats. O le lathing o le a faʻatagaina ai oe e le amanaʻiaina e oʻo foi i ni tulaga faʻaletonu i totonu o puipui. Mo galuega, oe manaʻomia laupapa laupapa ma le vaega o le 10x40 mm. O slats e faʻapipiʻi uma i le 40 cm. E tatau ona faʻaeteete ia aua neʻi sosolo i luma le elemeni faʻavae, ma o latou luga o loʻo i le vaʻalele lava e tasi. O le talieleele o loʻo faʻapipiʻi i le ala uʻamea ma sulu faʻapipiʻi. E mafai ona faʻaaogaina se uʻamea faʻafesoʻotaʻiga e fai ma sui o le laupapa. Toetoe lava a soʻo se mea e mafai ona faʻapipiʻi i le pusa - MDF poʻo ni laupapa laupapa, palasitika laupepa ma panels, uʻamea filifiliga.

I le laupapa faaseʻe i le umukuka

O le auala e sili ona faigofie o le faʻamamaina lea o le talieleele i le ufiulu. O le elemene o loʻo fausia i le va o le talieleele ma le laualuga o galuega, faʻapea foi ma le va o kapoti i luga ma le talieleele, tapunia avanoa ma liliu le fausaga i le tasi atoa. E puipuia le susu ma palapala mai le ulufale i le avanoa i le va o le puipui ma le faleoloa. Ua faʻapipiʻi le talieleele pe a uma ona faʻapipiʻi le ulutala. E tumau le tumau, a maeʻa ona faʻapipiʻi laupapa tusitusi. Faʻapipiʻiina o nei elemeni i tafatafa o luga o loʻo faʻatinoina e faaaoga ai le tagata lava ia e faʻapipiʻi ai sikulini, ia e mulimuli ane tapunia ma teuteuina plug.

O le maualuga o le talieleele pe a faʻaaogaina lenei tekonolosi e tatau ona laʻititi laitiiti ifo nai lo le va i le va o le laulau ma le pito i luga.

I fao suavai

Lenei metotia o le faʻamau e talafeagai aiaia ai o loʻo i ai se atoatoa lelei mafolafola faʻavae. Afai o le tuai backsplash na faia i tile ma elemene o le tuai ufiufi e le pa'ū ese, oe mafai ona faʻapipiʻi le mea fou faʻatonu i luga.

I le amataga laasaga, oe tatau ona saunia le puipui. E mafai ona e efuefu ma faʻamalosia le laualuga i se amataga.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le talieleele, e tatau ona e faʻapipiʻi ni fao vai i totonu poʻo le puipui, ona faʻapipiʻi lea o le teuteu elemeni i lalo ma taofi mo ni nai sekone. E sili atu ona talafeagai le faʻapipiʻi o le pipiʻi i se tali faʻapipiʻi i lo le puipui.

Afai o le vaega tele e lapoʻa nai lo le fuafuaina va i le va o le laulau pito i luga ma le pito i luga kapoti, ona tatau lea ona faʻaleleia ae leʻi faapipiiina le headset. Mo lenei, tufatufaina fao vai i le itu faʻatafa o le laulau ma faʻapipiʻi i le puipui. Ina ia puipuia le vaega mai le seʻe, e tatau ona e faia se lagolago mai se uʻamea faʻamaonia poʻo se fasi laupapa.

Afai e laʻititi le talieleele, o kapoti e muamua faʻapipiʻi. A maeʻa ona faʻapipiʻi le talieleele, e tatau ona faʻapipiʻi laupapa laupapa. Latou te puipuia le soʻoga mai le susu i totonu o mea.Afai o le plinth o le manaʻomia lanu e le maua mo le faʻatau atu, oe mafai ona filifilia se faʻatusatusaina filifiliga.

DIY mafutaga faaleaoaoga i le faapipii o talieleele mai eseese mea

O le filifiliga o apron mounting tekonolosi faʻamoemoe i luga o le mea na mafua mai ai. Mafaufau i laʻasaga autu o galuega mo eseese filifiliga mo se puipuiga ufiufi mo le puipui luga atu o le galueaʻiga.

Sauniuniga puipui

O sauniuniga galuega o se vaega taua i le faapipiiina o le talieleele. Latou ono ono eseese faʻalagolago i le filifilia auala faʻapipiʻiina. Ae ui i lea, o loʻo iai manaʻoga lautele mo soʻo se tekinolosi.

O puipui e tatau ona faʻasaʻolotoina mai le ufiufi na muamua atu, o lua, o mavetevete tatau ona lipea, ma faʻapipiʻi atoa. Tele o coatings o loʻo faʻamatalaina i luga atu manaʻomia se atoatoa tulaga tulaga. O le tioata backsplash mafai taʻei pe a faʻapipiʻi luga o se puipui ma se mataua. Afai o le ufiufi o le a faʻapipiʻi luga o suavai fao, oe manaʻomia le putty ma muamua i le faʻavae faʻalua. O le antibacterial primer o le a puipuia le tuputupu aʻe. Le isi mea, oe manaʻomia le sauniuni o vaega mo le faʻapipiʻiina o lago ma ki.

Faʻapipiʻi le talieleele maa

Faʻapipiʻi o se maʻa maa o se faʻafitauli faigata. O se laufanua mafolafola luga e manaʻomia e faʻapipiʻi le maeʻa mea. O le faigata o le galuega e mafua foi i le mamafa mamafa o le talieleele. O sauniuniga ma le faʻaeteete o le faʻavae e talafeagai - e manaʻomia le faʻaugatasia ma vaivai vaivaiga i le vaega o le sima faʻamalosia.

O le galuega e pei o le faʻapipiʻi o maa ma e le faigata tele. O le tuutuuga autu o le filifili lea o kelu e sili ona lelei mo lenei mea, lea e mafai ona taofia ai se maa mamafa i luga o le puipui.

A maeʻa ona faʻapipiʻi, e tatau ona togafitia se tali faʻaputuga maa na faia i se vai e faʻafefeteina ai le vai, ma o le a avane ai ni uiga lelei e faʻafou ai le vai ma faʻaleleia atili ai foliga vaaia o le oloa.

Faapipii o tioata panels

E mafai ona e amata amata faʻapipiʻi le paʻu pe a uma ona faʻapipiʻi le uaea eletise, ua maeʻa le maeʻa o le potu atoa ma ua faʻapipiʻi le headset. Oe mafai ona aoao atili e uiga i le faʻapipiʻi o paʻu mai le ata lenei.

Laʻititi faʻasaʻo paʻu poʻo tioata panels mafai ona faʻaleleia e oe lava. Fetaui atoa-lautele faʻataʻitaʻiga poʻo tulimanu filifiliga o le a manaʻomia ai tomai faʻapitoa. I lenei tulaga, e sili atu le le sefeina o tupe ma valaʻaulia se 'au o faʻapitoa o lo o mautinoa e le faʻaleagaina se taugata afifi.

E i ai 3 faʻamau filifiliga

  1. Faʻamau - faʻaaogaina o lenei metotia, o panels ua faʻamau i totonu o se tasi tapoleni. Faatasi ai ma lenei metotia, o le tulaga o le faavae e le faapitoa taua, talu ai o le mea solomuli mai luga o le 4 mm.
  2. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le silicone kelu - sili ona lelei i le i ai o se mafolafola pa ma tetele elemene.
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a Velcro - mo lenei metotia, o le faavae e tatau ona le gata i le tutusa, ae ia sologa lelei foi.

O le sili ona faigata, ae faʻapea foi faʻatuatuaina, o le faʻamau faʻamau filifiliga.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

  1. Tuʻu le vaega i le nofoaga manaʻomia ma maka mo faʻamau i le lumanaʻi e ala i pu na faia e le kamupanī.
  2. Vili ni pu 6mm ma faʻatosina ia dowels i totonu o le puipui.
  3. Faʻamatuʻu le vaega mai le ata puipui puipuia ma uʻu i luga o faʻamau.
  4. Faʻaofi i totonu o le tioata silampamas dampers - latou te puipuia ai ni feeseeseaʻiga ma tuʻu esea le ipu malamalama mai le uʻamea.
  5. Faʻapipiʻi le filo lima ma faʻovilivili i le fao-sikulima sikulima. Aua le faʻapipiʻiina faʻamau - e mafai ona e faʻaleagaina le ipu malamalama. E tatau ona faʻatumauina i luga o sikulini tipiina o ia lava, ma aua le oomi i le puipui.
  6. Ufiufi faovilivili i pulou tioata.
  7. A o faapipii le backlight, tuua se avanoa o 3 cm i le va o le malamalama puna ma le vaega.

Ina ia faia ni pu mo fesuiaʻiga, lago ma faʻataʻavale, faʻafesoʻotaʻi se tagata faʻapitoa.

Faʻapipiʻi o se taliʻau na faia i le laupapa laupapa ma le MDF

E faʻapipiʻi le MDF screen, e faʻaaogaina se pusa poʻo se kelu. O le auala lona lua e sili atu ona faigofie. E tatau ona 'otiʻoti ia laupepa i faʻatulagaina faapitoa, aua neʻi galo o le vaega e tatau ona maualuga atu i lalo o le pulou. Sosoo ai, matou te faʻaogaina ni fao suavai ma fetaomi atu panels i le puipui. Matou te lipea ia laupepa ma mea faʻatali ma faʻatali 30-45 minute.

Faʻapipiʻi ma se batten e sili atu ona faigata. Muamua, o se faʻavae ua potopoto mai laupapa laupapa 10 * 40mm poʻo le 20 * 40mm. O slats e tatau ona togafitia i se antiseptic compound. O pa faʻamau e faʻamau ma dowels faʻaofi i totonu o muaʻi viliina pu. Afai o le eria e lapoʻa, e tatau ona faʻapipiʻi vavalalata faʻavaʻa fesoʻotaʻiga i va o 40-45 cm.

Matou te faʻamau le laupapa faʻasologa i atigilima e tipiina ai ia lava i le pusa, amata mai le vaega e sili ona vaʻaia. Ufiufi pulou faʻasusu i pulou teuteu e faʻafetaui le lanu lanu. Matou muamua tipiina pupu mo lago muamua.

Faʻamau faʻamau palasitika

Pepa palasitika mafai foi ona faʻaleleia i le kelu poʻo luga o le lathing. O le faʻagasologa o le faʻapipiina o paʻu e tutusa ma le faʻamatalaina i luga. A maeʻa tuʻufaʻatasia le faʻavaʻa, o le L-foliga talaaga o loʻo faʻataʻamilomiloina lona atoa itu. Ina ia faʻaleleia lenei elemeni, matou te faʻaaogaina se faʻavae faleoloa.

O le isi laʻasaga o le faʻapotopotoga potopotoga. Matou te tuʻuina i latou i totonu o talaʻaga ma faʻamau i latou i le pusa. O le L-talafaʻasolopito e mafai ona suia i se faʻapitoa palasitika skirting laupapa.

E sili atu le aua le faʻapipiʻi tonu panels i le faʻavae, pe a fai e te manaʻomia le faʻateʻaina tasi panels, o le a tali atoa le talieleele.

O le faʻapipiʻiina o palasitika o se auala faigofie ma vave. E le tau faʻamamaina ma le faʻaeteete puipui i le faʻaaogaina o se tulaga. O le palasitika e tipiina i se jigsaw poʻo se masani hacksaw ma faʻamau i luga o fao vai. O se tali faʻamau e foliga lelei atoatoa - e leai ni soʻoga i luga. I le faʻafeagai tulaga, faʻatulaga ia soʻoga o laupepa palasitika e faʻaaoga ai le H-profile. I se faʻaopopoga i kelu, e mafai ona faʻaaogaina sikulini tipiina o ia lava mo faʻamau. Matou te nanaina pulou i lalo o mea teuteu teuteu o le lanu tutusa. E mafai ona e tuʻuina i fafo le palasitika faʻaaoga metotia faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina o maa.

Faʻamau ma apamemea apamemea faʻamauina

O le faʻapipiʻiina o se apron uamea e faigofie ma e leai ni otaota i le taimi o galuega. Faʻapipiʻi amata i le sauniaina o le faʻavae. A iai ni faʻaletonu tetele, o le pa e tatau ona faʻafuaseʻi, pe a manaʻomia, faʻamaeʻaina i le faʻamamaina o vali ma faʻamago maeʻa.

A o mago le puipui, e mafai ona e amata faia le vaega. Matou te aveina se laupepa uʻamea o se foliga talafeagai ma lapoʻa ma tuʻu i luga o le susu-faʻatumauina faavae - chipboard po o le laupapa laupapa. Seʻi vagana ua maeʻa ona matou faʻapipiʻi lea o le vaega i le puipui.

Laasaga o le faapipiiina o se uʻamea stainless apron

  1. Fuafua le tele o le laulau. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le fuaina le va i le va o le laulau pito i luga ma le puipui pusa. I le avea ai o se tulafono, o le maualuga laupepa o 55-65 cm. I lalo o le tuʻufaʻatasiga o pulou, e mafai ona oʻo atu i le 75 cm.
  2. Tatou fua le mamao mai le foloa ufiufi i le pito i lalo o le ufiufi. O le pito o le talieleele, natia i tua o le countertop, tatau ona 3-5 cm maualuga.
  3. Afai e vavae ese le pulou, matou te fuafuaina le fua o le avanoa avanoa i le va o le tautau kapoti i le nofoaga o lona faʻapipiʻi. I le pito i luga, o le talieleele e tatau ona faʻamutaina i le pito i luga o kapoti. O itu e tatau ona aumai i lalo o tino e le 5 cm.
  4. Matou te faʻapipiʻiina le mea faʻavae e fai i le laupapa laupapa, laupapa laupapa poʻo laupapa laupapa e faʻaaoga ai sikuea o le tagata lava ia.
  5. Matou te faʻamauina se laupepa uʻamea i ni rivet poʻo ni sikulini tipiina e ia lava.

Ina ia puipuia le pala, matou te togafitia soʻoga soʻoga i se faʻamau faʻamalama ma faʻamafa ma se laupapa faʻavae.

Faaiuga

A filifilia se mea mo se apron umukuka, e tatau ona mafaufau i uiga o mea, ona tapulaʻa, ma le ata. Lenei auiliiliga tatau matua fetaui lelei ma lau umukuka mamanu. O le ata o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻafoliga o tali atu i le umukuka i totonu o totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: uluai paseka (Mae 2024).