Fatafata toso i le alasavali: ata faʻaonapo nei, aulelei mamanu aitia

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga filifilia

A filifilia se tisaini, uaʻi totoʻa atu i vaega nei:

  • O le foliga ma le tele o le oloa ua filifilia e amanaʻia le vaega o le auala savali. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se tamaʻi auala tele, o se ata vaapiapi poʻo se tulimanu pusa o drawers e sili ona lelei.
  • O le lautele lautele lelei o le 70 senitimita. O sea mamanu e le tele se avanoa ma o le a tuʻu avanoa avanoa mo le faʻapipiʻiina o aitema faʻaopoopo i le tulaga o se ofu mo ofu i fafo, o se pouf poʻo se taumafataga.
  • O se oloa ma le loloto o le 20 i le 25 senetimita o le a fetaui lelei i totonu o se auala vaiti ma umi.
  • O le lanu, ituaiga ma le ata o meaafale e faʻalagolago atoa lava i le tulaga masani o totonu o le fale. Faʻatusa masani, Scandinavian poʻo Provence sitaili o loʻo faʻaalia i foliga vaivai ma malu mafanafana pupuni.
  • Oloa fua fuafuaina foi lona aoga. O se lapoʻa ma avanoa potu e manaʻomia le teuina o seevae ma le lava aofaʻi o mea. Mo tamaʻi mea ma mea faʻaaoga, o se faʻatautau faʻataʻitaʻi poʻo se pusa o drawers ma tamaʻi fata e talafeagai.

Ituaiga o lavalava

Lauiloa ituaiga o oloa.

Fatafata o drawers ma se faʻata i le hall

Lenei mamanu mafai ona avea monolithic, i lenei tulaga le faʻata o le pito i luga vaega ma le faʻaauau o le pusa o drawers. E i ai ni faʻavae eseʻesega, lea e tu ai le laupepa faʻata i luga o le puipui i luga aʻe o le pusa o drawers poʻo le itu o ia.

I le ata o loʻo i ai se pusa paʻepaʻe papaʻe o drawers, faʻatasi ma se faʻaata faʻaata i totonu o le auala savali o Provence.

O le faʻata ua avea o se faʻamalosia uiga o lenei potu. O le laupepa faʻata e aoga uma ma matagofie. E suia le avanoa, vaʻaia faʻalautele ma faʻalauteleina le potu. O le teuteuina faʻavaʻa o le uluaʻi fomu o le a avea ma totonu faʻamamafaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata faʻaonapo nei o le auala savali ma se pusa laconic o drawers ma se faʻata faatafafa.

Fatafata o drawers ma nofoa

O lenei fofo e sili ona talafeagai mo se tamaʻi auala savali e leai ai se mea e tuʻu ai se nofoa faʻapitoa poʻo se pouf. O se pusa seevae puʻe o drawers ma se nofoa poʻo se faʻapitoa nofoa faʻapipiʻiina ma se mea vaivai i le tulaga o le paʻu poʻo le velor o le a le gata i le maua ai o se sologa lelei fesuiaʻi o seevae, ae o le a maua ai le atemosifia se faʻapitoa mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi seevae pusa o drawers ua faʻatulagaina ma se paʻu nofoa.

Faʻataʻitaʻiga ma le tautau

O nei faʻataʻitaʻiga e manaʻomia tele. O se pusa fagu, e faʻatumuina e se tulaga talafeagai o se faʻatautau, e tele ona uiga lelei. O le oloa e maua ai le faʻaaoga tatau o avanoa ma manaia faʻaopoopoina le lata ane mamanu.

O le combo design e sili mo le teuina o ofu i fafo, seevae, ato, faamalu ma isi mea faʻaaoga. E faʻatumuina i drawers ma niches, ma o nisi taimi e faʻaauupegaina ma se fata faʻaopoopo mo ki, totini lima ma pulou.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale i totonu o le fale ma se pusa laupapa o drawers tuʻufaʻatasia ma se peleue fata ma se faʻata.

Foliga ma lapoʻa

O le sili ona taatele ituaiga lavalava mo le alasavali o le masani tuʻusaʻo faʻataʻitaʻiga. O se semicircular, trapezoidal poʻo se tafatolu oloa foliga sili atu faʻavae. Ina ia teuteuina totonu o le auala ma sefe avanoa avanoa, tulimanu fausaga o se U-foliga, L-foliga poʻo lamolemole foliga faataamilosaga e talafeagai.

O se avanoa lautele ma se sikuea geometry o le avanoa e mafai ona faʻamalosia e se loloto fausaga ma soʻoga faitotoʻa ma drawers. O se lautele ma maualuga oloa, tuʻufaʻatasia ma faʻaopopo elemeni i le tulaga o se faʻatautau ma se faʻata, o le a avea ma atoa meafale seti mo le auala savali. O le loloto faʻataʻitaʻiga maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai ma faʻatulagaina ma filifili se faʻapitoa fofo.

I le ata o loʻo i ai se sikuea faʻatafafata tautau o drawers i totonu o le auala savali.

E tele foʻi metotia faʻapipiʻiina. O loʻo i ai se pa puipui-faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina ma faʻamutaina fausaga. O oloa ma vae, o loʻo i ai le lagolago tutoʻatasi, e mafai ona avea ma le tumau pe feaveaʻi faʻataʻitaʻiga.

I le ata, totonu o le auala savali i totonu o le fale mautotogi, teuteuina i fata seevae vaiti.

Manatu mo se tamaʻi faapaologa

I totonu o se tamaʻi auala, o le a talafeagai ai le tuʻuina o se pusa umi ma vaiti o drawers. O se fausaga o loʻo iai lenei faʻavasega e mafai ona suia le vaʻaia faʻaaliga o se potu. O le elongated ma vaapiapi oloa, ona o lona lapopoʻa itu, e le faʻaletonu le avanoa, faia le potu maualuga ma avatu i le alatele teuteu matagofie ma teuteuga.

I le ata o loʻo i ai se tautau pusa o drawers tuʻufaʻatasia ma se tautau i le ata o se tamai auala savali.

O se aoga, le masani ai ma lalelei fofo mo se tamai auala savali o le tautau filifiliga. O se faʻalagolago faʻavae e le paʻi i le foloa e fesoasoani i le sefeina o avanoa aoga, suia le ata o le potu, faʻatumuina i le malamalama ma le ea, ma faʻapena foi ona aoga le faʻatulagaga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o se tamaʻi ala savali tele i Scandinavian ma le pusa puipui o atavali.

Manatu o ona po nei i totonu o le auala savali

E eseʻese fata o mea vali i se ata eseʻese, o ituaiga uma o paolo ma ie. O meaafale meafale e faia i laʻau masani e pei o le aluna, uoleni, lefulefu ma le paina o loʻo iai ni foliga matagofie O nei oloa ua teuteuina i uamea ma tioata faʻaofi, patination poʻo faʻafoliga matutua o le laualuga o loʻo faʻaaogaina. O laʻau laupapa e masani lava ona teuteuina ma matagofie.

Talu ai o le auala tele masani leai ni faʻamalama, ua faʻaauupegaina i meaafale fausia i moli pastel lanu. O se faʻataʻitaʻiga i le lanumoana, piniki, uliuli poʻo le susu i le matte poʻo le pupula o le a avatua ai le tulaga moni i totonu o le auala savali.

O le filifiliga masani o le a avea ma papaʻe oloa. O le a fetaui lelei ofi i totonu o se tamai potu ma avatu ia matagofie. I tafatafa o se malamalama fausaga, o mea lata mai o le a foliga sili atu ona manino.

O oloa faʻaonapo nei o loʻo faʻaalia i totonu o le lanu sili ona lototetele lanu, lea e filifilia mo puipui, fola teuteu ma sili atu.

I le ata o loʻo i ai se pusa umi o drawers i luga o vae ma se matte facade, teuteuina ma ata i totonu o le auala savali.

O le faʻapitoa ma lava oe lava ata mea o le auala o loʻo fausiaina teuteuina ma eseese ata poʻo ata puʻeina.

O le tuʻufaʻatasia o faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia mea eseese i le tulaga o maʻa, tioata, faʻamalama tioata, paʻu poʻo uʻamea o loʻo manatu o se tutusa manumalo manumalo fofo.

O meaafale e faʻatotogaina i auro ma siliva totoga, teuteuina i maʻa taua ma elemeni mai faʻapitoa alloys.

O le a le mea e fai i luga o le ofu?

O le saʻo o filifiliga o mea teuteuina o le a faʻamamafaina ai le faʻatonuga masani o totonu. O mea e faʻaaoga e teuteu ai le siʻosiʻomaga ma fausia ai se siosiomaga faʻapitoa i totonu o le potu.

Meafale faʻatumuina e fagu poʻo fagu fugalaʻau o le a foliga matagofie. Candlesticks mafai ona faʻaaogaina o se matagofie teuteuga. E talafeagai le tuʻuina o ni ata mananaia ma faʻavaʻa o ata, se moli lelei poʻo se leitio faʻalelei i luga ole fausaga e fausia ai se lagona faʻapitoa ile auala.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o se pusa efuefu laupapa o mea toso i le alatele, na faia i le fale maualuga.

O mea na faia e oe lava o le a faʻaopopoina ai le matagofie i le ata. Mo se mamanu malosi, mea filifilia e filifilia e eseese tele i le maualuga.

Faletusi o ata

O se pusa fagu o se fofo sili, mo se tamaʻi lapoʻa ma mo se avanoa tele i se fale mautotogi poʻo se fale. I aso nei tisaini, o lenei oloa mafai ona i ai eseese configurations ma teuteuina maeʻa, lea e faʻatagaina ai oe e filifili se talafeagai filifiliga mo le i ai totonu o le auala.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: CROCHET ALMOND TOP (Iuli 2024).