Fale fuafuaga 50 sq. m. - totonu ata, faʻatulagaina, sitaili

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaina

I le taimi nei, e le gata na o ni fofo masani, ae o ni auala le fuafuaina, e aofia ai se lapoʻa, tulimanu fale poʻo se ituaiga o fale, pei o se Czech fafine, o se butterfly poʻo se peleue.

O le itu e pito sili ona taua ile ata ole fale mautotogi ole fausiaina lea ose poloketi agavaʻa. O le faʻatulagaga atonu e le masani ona faʻamalieina manaʻoga o tagata e ana, o le mea lea, i lenei tulaga, e masani ona faia i le vave suia.

E sili atu ona faigofie le tuʻuina atu o avanoa e vaʻavaʻaia ai vaega aoga i fale tatala-fuafuaga fale. Faigofie e lipea ma fesiitai pa, o stalinkas i totonu o le fale piliki, Khrushchev ma brezhnevka i totonu o le potu potu ma monolithic faʻamalosia sima puipui e sili atu faigata toefausiaina.

Tasi le potu potu 50 sq. m

Mo le filifiliga saʻo o le sili ona lelei metotia mamanu, muamua o mea uma, latou te amanaʻia uma foliga o se tasi potu potu, lona faʻatulagaina faʻapitoa, o le i ai o niʻaiga, faʻapipiʻiina, faʻatulagaina o faʻamalama, ma isi.

O lenei ata sikuea e 50 e matua mautu lava mo se potu e tasi le potu. O sea avanoa e mafai ona faʻaauupegaina i se isi tulimanu i le tulaga o se potumoe filemu ma le mafanafana o loʻo tu i le tulimanu pito mamao. Mo zoning, e sili atu le faʻaaogaina o le mama poʻo le manino vaeluaina, nai lo le mautu pa e aveina le faʻaaogaina eria.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu e tasi le potu e 50 sikuea ma le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka.

O se potu lautele ma le mafanafana o le 50 sikuea mita e lelei atoatoa mo le tagata e toʻatasi poʻo se ulugaliʻi faʻaipoipo. Mo le fausiaina o le potu e tasi le potu, e mafai ona e filifilia le tele o ituaiga fofo i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulaga se moega i totonu o se maʻa, ma faʻaaoga le vaega o totoe mo le tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo, o lea e mauaina ai se matua aoga tele.

Tasi potu moe potu 50 m2

I totonu o lenei fale mautotogi, mo le tufatufaina saʻo o le eria ma le aoga o le nofoaga, e tatau ona e mataʻituina poʻo ai o le a nofo i le kopeck fasi i le lumanaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se aiga ma se tamaititi, e matua manaʻomia lava le faʻatulagaina o se potu a tamaiti, ma mo le tasi tagata matua, o se faʻataʻatiaga ma se potu tuʻufaʻatasia umukuka-potu ma se potu moe eseʻese o le a talafeagai.

I le ata o loʻo i ai se tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo i le ata o le euro-fale o 50 sikuea mita.

Ole tele ole fale mautotogi ole fale euro-lua e iai le poletito poʻo le loggia, e avea ma nofoaga faʻaopoopo sili atu ona lelei e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se potu e faʻaavanoaina ai suʻesuʻega poʻo se nofoaga faʻafiafia.

Nofoaga avanoa ma se tulimanu faʻataʻitaʻiga mafai ona i ai le itiiti ifo i le amataga mamanu. O se potu tulimanu e lua faʻamalama matala e mafai ona faigofie ona vaevaeina i ni vaega se lua e faʻaaogaina ai eseese o meaafale poʻo ni vaega.

Potu potu potu 50 mita

Mo i latou e fiafia i le lautele ma avanoa avanoa, o le potu potu mautotogi o le a avea ma sili filifiliga mo ola. O sea potu e foliga mai e le telē tele, faʻatasi ai ma le fesoasoani a vaega eseese, e mafai ona liua i se vaʻaiga lautele.

O se tasi o tali sili ona taʻutaʻua o le vaevaeina o potu potu i totonu o le potu moe ma le potu malolo e iai le umukuka, potu 'ai, ofu faʻapitoa ma le fale taele. E vavaeʻese se mea e moe ai, faʻapitoa vaʻavaʻa, vaʻavaʻa poʻo faʻapotoʻi e masani ona faʻaaogaina.

E sili atu le faʻaavanoaina o se potu potu potu ma mama moli meafale pe filifili suia foliga. I le avea ai o se nofoaga faʻapitoa, e mafai foi ona e faʻaaogaina elemeni eseese o meaafale, i le tulaga o le fata, lavalava poʻo le pa fata, faʻapea foi ma le tufatufaina o le avanoa e faʻaaoga ai moli, faʻatusatusaga faʻaiʻuina, fola tele multilevel poʻo faʻalelalo tulaga.

Faʻafetai ile sone, e mafai ai ona ausia se sili atu aoga ma mafaufau loloto i le ata, fuafua mo le nofo lelei o ni tagata se toʻalua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu mautotogi e 50 sikuea, faia i se sitaili faʻaonapo nei.

Ata o totonu o potu

Ata faʻataʻitaʻi o teuteuga o potu.

Umukuka

Mo le faʻavasegaina o se umukuka, e masani ona maua i fasi kopi o le 50 sq. O le potu e tatau ona i ai ni moli paolo, susulu poʻo se faʻata o luga ma moli malamalama e faʻamatuʻu lelei ai le malamalama.

O se avanoa lautele o le umukuka e mafai ona teuteuina i le aotelega seti ma se avanoa lautele mo le aiga atoa. O lenei potu avanoa avanoa i se ogaumu, pusaaisa, tapu ma tele kapoti mo meaai po o ipu.

I le i ai o se savali-i totonu o le umukuka, e taua le mafaufau saʻo i luga o fetaulaʻiga o laina ina ia gaioiga i le avanoa e sili atu le mafanafana pe a mafai. O nofoaga faigaluega i totonu o sea potu e sili atu ona vavaeʻese ma le laulau 'ai poʻo le pa fata.

Potu malolo

Faʻapitoa gauai i le ata o le fale tele e totogiina i meaafale. O uiga faʻamalosi i totonu o le potu malolo totonu o le sofa ma nofoa faʻanofovaea poʻo pou, se laulau kofe ma se TV. O le ofu e puleaina e moli lanu tuʻufaʻatasia ma susulu i totonu elemeni pei o aluga ma isi ie. O pupuni pupuni e teuteuina i pupuni mama e fausia ai le lagona o pupula pupula. O tamaʻi kapeta ma mea teu fale o le a fesoasoani e avatu i le atemosifia le sili atu faʻamafanafanaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i le ata o le potu e lua potu e 50 sq. m

Potumoe

I totonu o ia potu, o le moega e masani ona i ai se masani faʻatulagaina ma le ulu ulu faʻasaga i se tasi o puipui. Ina ia sefeina avanoa, loka poʻo fata tatala o loʻo tuu i luga aʻe o le moega. Pe a faʻaauupegaina se nofoaga galue, e sili atu le filifilia o se avanoa i tafatafa o se faʻamalama, ona o le tele aofaʻi o le malamalama masani.

I potu faʻapipiʻi pei o Khrushchev, o le potumoe e faʻaumiumi ma lauitiiti i ona foliga ma ei ai le lautele e tusa ma le 12 sikuea mita. E fautuaina le teuteuina o sea potu i le mafanafana poʻo le susulu o pastel lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le beige poʻo le paepae teuteu teuteu ma se malamalama laupapa foloa.

Faletaele ma faleuila

Tele taimi i potu mautotogi o le 50 sq., E iai le faletaele tuʻufaʻatasi, e iloga ile laʻititi. Mo le faʻatulagaina o lenei potu, o se tamaʻi tapu, faletaele, pesini vaiti pe o se puʻupuʻu ma multifunctional potu taʻele o le a sili ona talafeagai. O le vaega o totoe o le avanoa e faʻatulagaina ma le fesoasoani o mama toso poʻo autafa moega mo mea eseese.

Afai e i ai se faletaele, o le nofoaga i lalo o le a faʻaauupegaina ma se faʻaopoopo teuina faʻasologa ma sliding faitotoʻa. Ina ia faʻateleina le faʻasaoina o le vateatea, e tuʻuina le masini fufulu i totonu o se faʻailoga, ufiufiina i ni laupapa faʻapitoa pe o loʻo nanaina i se auala faʻaali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faletaele tuʻufaʻatasi i le ata o se fale mautotogi ma le lautele o le 50 sikuea mita.

I le mamanuina o se faletaele, o maa mama ma faʻatusatusaga faʻaaoga e masani ona faʻaaogaina, o faʻata lapoʻa e tuʻuina ma faʻamalamalama maualuga e faʻaaogaina e vaʻaia atili ai le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le faletaele, faia i lanu efuefu i totonu o le fale e 50 sikuea.

Faapaologa ma le auala savali

O le ata o le auala savali i totonu o sea fale mautotogi e masani lava ona teuteuina pa i paʻepaʻe, beige, kulimi, oneone ma isi moli malamalama ma e iloga i le lava aofaʻi o moli.

Ina ia faʻateleina vaʻaia le maualuga o le faʻalo, filifili faʻatulagaina faʻavae masini ma moli natia.

E sili le faʻaoga o tamaʻi lolomiga e fai ma faʻataʻitaʻiga ile faʻafesagaʻi o mea. O se fofo sili ona lelei ole faapipiiina o se ofu moe sliding ma faʻata faitotoʻa poʻo meaafale e tuʻufaʻatasia ma le puipui luga e fausia ai le aʻafiaga o se tasi avanoa.

I le ata o le ata o le fale o le 50 sq. ma se potu ulufale e teuteuina i totonu o ofu tuusaʻo faʻata.

Lavalava

O le autu mafuaʻaga o se potu laʻei ma se laʻititi o le faʻavasegaina teuina o mea i tele aofaʻi. O le tele o taimi, e faʻaliliuina ai se potu teu falesa masani mo lenei potu, faʻatotogaina ma le teu lelei o mea. E manaʻomia le tisaini o se tamaʻi avanoa e le tu matilatila ese mai le lautele sitaili o fale teuteuga.

Tamaiti

O se vasega pepe eseʻese nofoia le laiti o potu, o se kopeck fasi o 50 sq. Ina ia sefe avanoa aoga, o le potu e faʻaopoopoina e se potu laʻei ma isi faiga mo mea ma meataʻalo. O loʻo i ai foi i le potu se vaega e galue ai ma se kesi poʻo se kesi komepiuta, nofoa, ni tamaʻi tusi poʻo ni pule, ma se tulimanu taʻaloga.

O se vasega pepe mo tamaiti e toʻalua ua teuteuina i le moega moega poʻo le lua tuʻuga eseʻese fale o loʻo tu i tafatafa o puipui. Mo le faʻaaogaina o ofu, latou te mananaʻo i se lanumoana toʻafilemu, lanumeamata, beige poʻo le olive lanu lanu ma faʻapipiʻi lanu felanulanuaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga o ata pepa puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le vasega pepe mo se teineititi i le tisaini o se fasi kopi i le 50 sikuea mita.

Ofisa ma galuega vaega

I se isi ofisa i le mamanu o loʻo i ai se laulau manaia, o se nofoa lelei, kapoti, fata ma fata eseese mo pepa, pepa ma isi mea. Pe a faʻatulagaina se vaega galue, tuʻufaʻatasia ma se tasi o potu, e talafeagai e tuʻu ese mai le toe vaega o le avanoa e faʻaaoga ai se vaeluaina, pupuni, pupuni poʻo faʻamalamalamaina ona o le eseesega teuteuina puipui. E le gata i lea, o se filifiliga talafeagai o le faʻatulagaina o se tamaʻi kapeneta i totonu o se pusa tuʻufaʻatasi poʻo luga o se poletito tuʻufaʻatasia.

Manatu fesoasoani

O nai fesoasoani aoga:

  • I sea ituaiga nofo, e le fautuaina ia faʻaaoga le nofoaga tutotonu o meaafale meaafale. E sili atu le faʻataʻamilomiloina pe faʻataʻamilo i tulimanu fua. Ma, o le tele avanoa sefe ua faia.
  • I le avea ai o moli, o le a sili ona talafeagai le faʻaaogaina o ni tulaga o lamepa. Oe tatau ona filifili le sili atu tele chandeliers poʻo moli vaʻaia malamalama.
  • Ina ia faʻaopopo atili moli i le potu, oe mafai ona faʻapipiʻi se kapeneta ma faʻata faitotoʻa pe mamanuina se faʻalo faʻapipiʻi luga.
  • Faʻaopoopo avanoa sefeina mafai mafai ona maua e ala i totonu-i totonu o masini fale. I se tamaʻi avanoa, e sili atu ona saʻo le faʻaaogaina o mea faʻatekinolosi ma mea faʻaeletoroni e fai ai sina leo i le mea e mafai ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu mautotogi e 50 sq.

Fale mautotogi i sitaili eseese

O le fale mautotogi o loʻo i totonu o se sitaili Scandinavian, faʻapea o se malu malu o paʻu paʻu paʻu paolo e tuʻufaʻatasia ma susulu mea faʻaaoga ma ie. O lanu autu o le lanu lanu e fai ma paʻepaʻe papaʻe, e matua felagolagomaʻi ma meafale laupapa, e iloga mai i se ituaiga laconicism.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu tuʻufaʻatasi o le umukuka-potu malolo i le fausiaina o se potu e 50 sikuea i se fale maualuga.

Minimalism e iloga i le faʻapitoa asceticism ma faʻagaioiga, e talia faʻalelei faigofie geometric foliga ma taofiofi teuteuga. O sea fofo mamanu, ona o le fausiaina-i fasi meaafale, o se tele aofaiga o moli, laʻititi teuteuina, fausiaina se lagona o le saolotoga, mama ma airness i totonu o le potu.

I le mamanu o Provence, e talafeagai le faʻaaogaina o se maaleale, sina susunuina palette, lea faʻaeeina le ea i le moni mafanafana ma le mafanafana. E masani ona faʻaali mai foliga mafolafola i luga o puipui, meaafale teuteuina o meaafale ma ie eseese ma ie teu fugalaʻau.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le fale tele i se faiga faʻaonapo nei i totonu o le potu e lua potu e 50 sq. m

O totonu o totonu o loʻo i ai se mautu, matagofie ma i le taimi lava e tasi e sili atu le aoga. O le potu o loʻo iai meaafale na faia mai i laupapa maʻa masani, ie taugata ma paolo malualii. Mo se sili atu fealofani foliga, i totonu o se masani-faiga fale, o aso nei masini e nana i drawers, poloka faʻapitoa poʻo ni pule.

Faletusi o ata

O le fale mautotogi o 50 sikuea, faʻafetai i le teuteuina lelei ma le ata, ua mafai ona liua i se lautele ma le mafanafana fale e faʻamalieina uma manaʻoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small House Design M 50 SQM (Mae 2024).