Faʻafefea ona teuteuina se laulau mo se aso fanau po o se aso malolo

Pin
Send
Share
Send

Sauni mo le aso malolo, matou muamua lava mafaufau i luga o le lisi. Ioe, matagofie ma muamua ipu ma meainu e mamalu "malo" luga o la tatou laulau. Ma o vavega o le amio lelei tautua o le a fesoasoani e faʻamamafaina lo latou taua, manaʻomia ma alualu i luma fiafia. E taua le mafaufau loloto i mea uma, "faʻamaumauga" uma ina ia mafai ona faʻalogoina le "symphony" mai le poselane, ie, tioata, fugalaʻau ma uʻamea ma lenei poʻo se mea na tupu i lou olaga. O le teuteuina saʻo o le laulau o se ata atoa e matua aoga lava le faʻatautaia.

Tulafono masani mo le tautuaina

O le 'eseʻese o filifiliga tautua e ofoofogia. Ae o tali fofoa uma e faia i luga o le faavae o se manino tulaga, lea e aofia ai e le gata i tulafono mo le faʻatulagaina o ipu ma masini. E tutusa foi le taua o le nofoaga ma foliga mai o nofoa, o lo latou tulaga ogatasi ma le taumafataga laulau. O le agavaʻa tautua e tusa foʻi ma le faʻatonuga e tuʻuina ai ipu. Seʻi o tatou iloiloina manatu autū.

Ina ia fausia se avanoa fealofani, oe manaʻomia le filifilia tautua mea:

  • i paolo o se ituaiga lanu lanu - ie ma ipu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lautele totonu mamanu.
  • i se ituaiga sitaili - faʻamoemoeina i le sitaili faʻavae o le potu. E valea le tuʻuina o ni vaega matagofie i le pito i tua ma le teuteuina o ie ma le ie i luga o se laulau laʻau talatala. Lotoa ipu mo sushi po o ipu ma Khokhloma atavali e tutusa lava le talafeagai i masani Rococo.

Saʻo le taua o le faʻatulagaina o nofoa. E fautuaina e faʻatumauina se va i le va o latou mai le 50 i le 80 cm. O lenei mamao e lava lava mo faʻalelei nofoaga o malo.

Filifilia se ie ufilaulau

O le ie ufilaulau o le faʻavae o le laulau faʻamanatu tulaga. Faʻapipiʻi ma peleue ufiufi, faʻapea foi ma palasitika ipu, e le o se nofoaga i le gala taliaina. Le o le filifiliga silisili - oloa e faia i ie manifinifi gaosi. Latou faʻaseʻe luga o le laulau, maanuminumi ma foliga taugofie. O ie e masani ai o isi lava mea. Lavalava ie solo e faia i le ie lino poʻo le cotton mafiafia ma le satin lalaga maua ai le mea na tupu se faʻapitoa tulaga ma le mafanafana. E sili le ufiufi o le laulau i lua faaputuga - i lalo o le autu ie, tuʻu faʻaopopo ie e faʻafetaui.

O le lanu o le ie afeafua e mafai ona i ai soʻo se lanu, ae e sili atu le pito i luga o le laulau avea o se talaaga mo manino ma ofoofogia ipu ma mea faʻaaoga. O le mea lea, o moli malamalama e sili atu - pastel, papaʻe, penina, lefulefu piniki, malamalama beige, tiffany.

O le mea taua o le laulau ie faʻafetaiaʻi malo, feilafi i le tumamā mamā ma fou. E le faʻatagaina kulimi ma kulimi. O se ie ufiufi uʻamea atoatoa o le mitamita o soʻo se talimalo ma o se vaega taua o se tulaga lelei laulau. O pito o le oloa e tatau ona tautau i lalo e 25-30 cm.

O se papaʻe, paʻepaʻe sinasina poʻo se beige tapuni e tele ona aoga. Latou te tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu pupula ma tuʻu le avanoa e le gata mai mo ou mafaufauga faalemafaufau. O mea pupula - fugalaʻau, solosolo, tioata, ie pupuni, aufana mo nofoa - o le a foliga manaia mai lona tua.

I le pati aso fanau o se teineititi, o le a avea ma mea malie piniki, i le tagata matua aso malolo - pogisa lanumoana poʻo burgundy. I le faʻamanatuina o le faʻaipoipoga - soʻo se susulu o lanu - lilac, piniki, turquoise, lanumeamata.

Faatulagaina ma le filifilia o papatusi

Papatusi mo se faʻamanatuina tatau ona mai le tasi seti, a leai o le a e tatau ona galo e uiga i le matagofie o le tautua. E tatau ona faʻatusatusa i latou i le lautele o lanu lanu, o le sitaili o le potu, o le natura o le mea na tupu ma le filifilia meaai - Europa, Iapani.

Afai o loʻo e fuafuaina le vasega muamua, e le mafai ona e faia e aunoa ma loloto supo mea. I lalo o latou, papatusi mafolafola tuʻuina o se lagolago i le mamao o le 2 cm mai le pito, lea e faʻatinoina ai se puipuiga ma teuteu galuega.

O mea faigaluega e suia le tasi i le isi pe a sui ipu. Nai lo le faaaogaina ipu mafolafola, malo maua mama mama ma faaauau pea ona 'ai. I le taimi o le 'aiga aoauli, 3-4 ipu ipu mafai ona tupu.

Saʻo faʻatulagaga o tipi ma tioata

E te faʻafaigata ona feagai ma tipi e pei o le aʻoaʻo e faitau Saina? Ae leai! E faigofie mea uma. O tui ma naifi e faʻataʻatia i itu uma o le ipu. O naifi e masani ona i le itu taumatau. O lo latou manatu e faʻasino tonu lava i le ipu. O le supo sipuni ua tuʻu foi ii ma le isu i luga. I le itu tauagavale o le ipu mafolafola o tui, o ona nifo e faʻasaga i le faʻalo.

E fai lava si faigata ona malamalama i le faʻatulagaga o tipi, e malamalama ai poʻo fea ipu e fetaui iai nei poʻo na sui. Ae e mafai foi ona tatou faia lena mea. O aitema ua faʻataʻatia i se auala latou te o ai mai autafa i le ipu a o 'aʻai. I fafo atu laina o loʻo i ai se tui ma se naifi mo meaʻai, o se mea latalata i le ipu o loʻo iai meaʻai mo le vasega autu, ma i tua tonu lava o le ipu o mea taumafa suamalie. O le naifi ma le sipuni mo meaai suamalie e tuʻu i se auala e faʻasino ai o latou au i le taumatau, le tui - o le faʻafeagai tonu lava.
O naifi e eseʻese faʻamoemoeina i luga o le faʻapitoa autu - i latou e faʻamoemoe mo 'ai iʻa ei ai le faʻataʻamilomilo pito. O naifi pata e tuʻu i luga o le pie saucer.


Ae e te leʻi talanoa e uiga i le faʻatulagaina saʻo o matatioata, e tatau ona faʻamautuina e faʻatele taimi e sui ai meainu i le taimi o le taumafataga. Mo i latou taʻitasi, e tatau ona tuʻuina mai se vaʻa eseʻese - o se ipuinu mo vai, ipu tioata mo siamapaina, paʻepaʻe ma uaina mumu, tioata mo vodka, liqueur ma cognac. O vaʻa faʻapitoa fesoasoani e faʻailoa atoatoa le manogi ma le tofo o vai inu taʻitasi. E le faigofie tele le tuʻuina o se oa taua i luga o le laulau. E i ai se tulafono faʻapitoa - o tioata e faʻatulagaina i le taumatau o le malo i le tulimanu o 45 tikeri i le pito o le laulau pito i luga. O lo latou nofoaga e tatau ona tutusa ma le faʻasologa o suiga inu. Muamua lava e mo se aperitif, o le sili mamao o tioata e faʻaaogaina. Na faasolosolo lava, o container ua uma ona faaaoga, tuu ese le aso fiafia. E i ai se ipu vai seʻia oʻo i le iʻuga o le pati.

Le lanu lanu ole laulau faʻamanatu

O le filifiliga o lanu e faʻamoemoe i lou tofo ma le natura o le mea na tupu. O le mea taua o mea uma elemeni e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi, faʻamamafa le pupula fiafia ma tuʻu ese le paʻepaʻe o latou taʻitasi. O le tuʻufaʻatasia o lanu lanu o fesoʻotaʻiga leo e foliga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, lagi lanumoana o le a lagolagoina atoatoa turquoise ma pogisa lanumoana. Auro, siliva, tioata ma penina faʻaaliga e talafeagai i luga o soʻo se laulau.

E manaʻomia le toe fai o le paolo malu i mea eseese - napkin, pale teu fugalaʻau, lipine mo teuteuina mea teuteu, kata ma nofoaga a tagata asiasi, paluni tautau mai le faʻalo. Lenei o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia elemene eseese i totonu o le tasi atoa ma maua se ata gatasi ata atoa. Aua le amanaiaina lenei. I tua atu i na mea uma, e te manaʻo i ni ata mananaia?

Auauna sitaili ma ona foliga

O le filifiliga o le tuʻuina atu faʻalagolago i le lautele uiga o totonu, i lona anotusi. Eseese atunuʻu e iai a latou tu ma agaifanua a le atunuʻu ma tu ma aga ole tautua, e tatau ona maitauina.

Atunuʻu sitaili a le atunuʻu

Sili fiafia i le faigofie i nuu maotua? Atunuʻu laʻau faʻamatalaina le natura o le tofo i tua ae le o le faʻailogaina. O ipu talatala, meaafale, ie e faia i ie talatala ma le lolomiga lomia. I le avea ai o se tulafono, o mea ia o ie lino, flannel, cotton oloa i totonu o le pa, polka togitogi, laʻau fugalaʻau, sasa. O shades e filifilia terracotta, efuefu, enaena, beige. O le laulau e mafai ona teuteuina i se fugalaʻau i totonu o ulo, o se tuʻufaʻatasiga o lala, twine.

Tautulau laulau tautoulu

E matua faigofie e faʻaalia le tautoulu lagona i le tautuaina. E lava naʻo le faʻaopopoina o ni mea mumu-enaena pe faʻatulaga se ie ie ie ma se lolomi i le tulaga o laʻau tautoulu. O sea laulau o le a teuteuina i fugalaʻau matagofie o le tautoulu - asters, chrysanthemums, gerberas. O se faʻamatalaga faʻaalia tutusa o le a avea ma se teuina samasama-lanumumu o lau maple poʻo se tamaʻi fusi saito taliga. Oe mafai ona lagolagoina le natura autu ma mea masani - cones, laʻau laʻau, moli moli, solosolo. O fualaʻau 'aina suamalie ma fualaʻau mai le togalaʻau mafai foi ona avea o se teuteuga - apu, tamai maukeni, turnips, o le tele o aniani, ma isi.

Teuteu i se faiga vaʻa

Tasi o le sili ona matagofie aitia tisaini faiga. O le tuutuuga autu mo le faʻatonuina lelei o figota sami o le filifiliga o lanu paʻepaʻe ma lanumoana ma le i ai o mamanu o le sami ma isi mea. O taula teuteuina i luga o se laulau papaʻe sinasina, ni solosolo poʻo se ie ie e i ai ni paʻepaʻe ma lanumoana, ipu ma se teuteuga o le starfish ma iʻa, o le maea a le vaʻa i mea faʻaaoga e faʻailoa ai o lenei o se teuteuga i se autu autu. I luga o le ie afifi e mafai ona e tuʻu ai maʻa manino ma atigi, soʻo se tamaʻi mea e faʻamamafa ai le latalata i le sami.

Laulau faʻafiafia siosiomaga-faiga

O le lauiloa o le faʻaaogaina o mafuaʻaga masani i le tautua e faʻateleina mai lea tausaga i lea tausaga. O foliga taua o lenei sitaili o malu masani o paolo, o le faʻaaogaina o laʻau masani ma ie. Wicker rattan meaafale, lanumeamata laʻau ma le tele o mafanafana malamalama e talia. E tusa pe o le ufiufi o le laulau i se ie afeafua o lau filifiliga lea. Afai e te filifili e faʻaaoga se ie afeafua, ia ave le fiafia i mea masani. Talu ai o le siʻosiʻomaga-metala uamea o le persona non grata, filifili keramika, fafie, poʻo tioata. E sili le faʻaaogaina ole matte ceramics, aua e le talafeagai le pupula i lenei tulaga. Ipu e le mafolafola, pei o le gagau pito e foliga faʻavae.

Mo meainu, faʻaaoga fagu keramika poʻo tioata ma tioata i lanu masani. Eco autu mafai ona lagolagoina e ato fualaʻau laʻau. I le avea ai o se teuteuga mo sea laulau, o se tuʻufaʻatasiga o lumisi masani, cones, nati e masani ona faʻaaogaina. Ma afai oe i ai greenery ola i luga o lau windowsill, e sili ona lelei mo le teuteuina o se faʻafiafia siosiomaga-laulau laulau.

Auauna ma se mafuaaga Italia

Italia flavors e faʻaalia i le taugata o le tautua teuteuga. O teuteu auro ma siliva, o mea fai vine e fai ma tupu iinei. O le auro ma le siliva o loʻo aliali mai i le apa ipu, mea tipi, mama napkin ma gravy boat. Crystal, gilded ma siliva ipu mata o le a ofi atoatoa i totonu o le tulaga Italia.

I faʻagaioiga aloaia, o se aga masani le tuʻuina o se solosolo i le agavale o le malo. I totonu o se siosiomaga malolo fale, e mafai ona tuu i luga o se ipu. O le mea e tatau ai, o le ie ie afu e tatau ona faʻaseʻe le kiona, paʻepaʻe ma maualuga le uʻamea. O isi ie manino o paʻepaʻe malamalama e faʻapea foi ona faʻatagaina.

A manaʻomia, e mafai ona e faʻaopopoina mea e faʻaaoga ai le siʻosiʻomaga i soʻo seisi itu i totonu.

90s ma 80s faʻaigoaina

Talu ai nei, o pati na avea lauiloa, faʻasino i lo tatou taimi ua tuanaʻi. E fiafia pe nostalgia? Le manino Ae tumau le mea moni. Ma faʻafefea ona e teuteuina le laulau i le sitaili o nei tausaga?

  1. Meaʻai e le tatau ona teuteuina - olivier, herring, pickles, jellied meat, vela pateta, vinaigrette o sili lelei filifiliga mo sea pati.
  2. E faʻatagaina ipu i le faiga o na tausaga. Afai o ipu tuai a lou tinamatua, tioata, tioata e teu i le fale, lagona le saoloto e aveese mai le potu teu oloa.
  3. E mafai lava ona iai le ie ie tapuni, ae o le tele lava o taimi e tuʻu ai e o tatou tinā na o se ie fou suauʻu i luga o le laulau faʻafiafia, ma o isi taimi e ufiufi ai le laulau i nusipepa pe leai lava.
  4. Sa iai ni mea e faaaoga i napkin plastic ma napkin pepa. Sa leai ni teuteuga faʻapitoa.

Teuteuga laulau faiga Provence

Faʻatasiga ma le sitaili o Provence lafo atu o matou mafaufauga i le Farani itumalo, malelemo i rosa ma lavender. O se toʻafilemu ma le fiafia i le olaga o le nuu o le mea e manaʻomia e se tagata e nofo i le taulaga, lelava i le popole ma pisi faavavau. Lelei meaai gaosi i le fale, sili atu le tautua - o le auala sili ona faigofie e fausia ai le siosiomaga o Provence i le fale. Ae o iinei e le mafai ona e faia e aunoa ma mea faʻaaoga ma teuteuga e fetaui ma lenei sitaili. O le faʻamaoniga o le tulaga o le laulau e mafai ona avea ma mea e faʻaaofia i taimi o seleselega, e iloa e le Farani pe faʻafefea ona deftly tuʻufaʻatasia ma aulelei mea masani. O le lanu lanu e mama. O a leo sili ona lelei e faʻaaoga? Penina - paʻepaʻe, siliva ma enaena-enaena.

Ave le mea e te fiafia i ai papaʻe papaʻe ma pito felavasaʻi, pei e tipi i lou lima. E saʻo lava mea tipi siliva tuai na togitogia ma solosolo mai lou tinamatua. O le ie ufilaulau e tatau ona vela papaʻe pe sinasina sinasina.

O mea faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina, tioata fagu fugalaʻau ma tioata o le a fesoasoani faʻaopopo chic.
Auauna i le Provence sitaili e sili ona talafeagai i luga o le faʻataʻitaʻiga poʻo le taumafanafana togalaau. Teuteuina le laulau i se laulau papaʻe papaʻe ma meaʻai, faʻaopopo nofoa uʻamea, fugalaʻau totino ma fiafia i le Vibe Farani.

Faiga masani a Rust poo Rusia

O le sitaili a Lusia na feagai ma suiga taua ma ua toetoe lava mouʻese mai le olaga o tagata Rusia faʻaonapo nei. Ae i le taimi o le faʻataunuʻuina o tausamiga a tagata, o loʻo faʻaaogaina ai oloa a aliʻi Rusia - o elei, laupapa - ma atavali i lalo ole Khokhloma, Gzhel, Gorodets. I luga o le laulau o loʻo iai ipu mafolafola loloto, mafolafola, ipu kosi, mug laupapa ma sipuni. I aso uma o le olaga, e tatau i se tasi ona faʻamaʻaina ia lava i nai faʻailoga laiti o aso anamua, tuʻufaʻatasia aso ai seti 'aʻai ma elemene teuteuina i se tasi poʻo se isi atavali - tagata o loʻo tuʻu i lalo, o ni solosolo, ipu areto. Ma, ioe, o le autu teuteuina o soʻo se laulau Rusia o se samovar.

Auaunaga faʻa Scandinavian faiga

Scandinavian-style laulau teuteuina o se lautele filifiliga. O foliga taua o lenei ituaiga o tautua o le faʻaaogaina o faigofie foliga ma laina ma le faʻamuamua o mea masani ma mea masani. O mea faigaluega e faia i laupapa e leʻi togafitia e talafeagai iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, ipu tuʻu, tuugalamepa. Naʻo ie masani - ie, fala. O lenei mamanu o le a fetaui lelei lava i soʻo se aso malolo, ae o lona lauiloa e oʻo i lona tumutumuga i le Kerisimasi. O le mea moni o le ogatotonu o le laulau, e tusa ai ma tu masani a Scandinavian, e tatau lava ona teuteuina i se tuufaatasiga o fugalaʻau, faʻatumuina e natura coniferous lala ma konesina, ma Norwegian mamanu mafai ona i ai luga o le ie ufifataʻi ma solosolo, ia e faia i foliga o snowflakes, Kerisimasi laau, tia.

Teuteuga o laulau i sasaʻe

O le tautua faʻa-oriental o le a avea ai oe ma lagona o se purinisese Arapi, e le gata na te iloa siva ma kuka lelei. Faatasi ai ma le faigofie o se faataulaitu, na te iloa le auala e fausia ai ofoofogia fatuga o pupula silika, taua teuteuina ipu, penina ma maama’ilaina maa taua. Paʻu pupula ma lolomi a le atunuʻu o le a faʻaalia ai le tulaga ese o lau laulau. O lenei sitaili e talafeagai mo le Eid al-Adha.

Auauna i le faiga Igilisi

O le taofiofiga a le atunuʻu o Peretania na tuʻuina lona faʻailoga i mea e pei o le filifiliga o sitaili o lavalava, totonu mamanu, filifiliga meaai ma le tulaga o laulau.

Egelani e iai ana lava tu ma aga. O se tasi o ia mea o le taua taua o le tautua laulau. O lenei aoga aoga, faʻatumuina i ipu eseese, o loʻo tu i tafatafa o le laulau. E mai ia te ia le isi ipu e tautua i luga o le laulau autu. E laʻititi le laulau taumafataga. Aʻo leʻi faia le 'aiga o le aoauli poʻo le taumafataga o le afiafi, e naʻo ofu tipi,' au solosolo, tioata, ipu ma meaʻai mama. Ipu e tuʻuina atu i luga o le laulau taʻitasi. O peleti faʻaaogaina ua aveʻese i le taimi saʻo.

Mo teuteuga, oe tatau ona faʻaaogaina mea masani mautu. O se ie pulupulu ma se faʻataʻitaʻiga, ipu ma atavali auro, tioata, teuteuga fugalaʻau o uiga taua ia o se laulau.
O tausamiga faʻa-Peretania masani e lua tagata faʻatali. O le tasi o latou na tuʻuina meaʻai i luga o se ipu vevela, ae o leisi e tuʻuina atu i le au valaaulia.

Mo le tautua Igilisi, o le tuʻuina atu o meaai i luga o le ipu mafolafola o se uiga: o le autu vevela ipu - aano poʻo iʻa - tuʻu i le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga. O se itu ipu tuu i ona itu. Sosoo ai i le laina o le sosi, e faia i luga atu o le ipu ipu, ma fou laʻau tuu i lalo.

Faatuina le laulau i le faiga maualuga

O le maota maualuga e faʻaalia e le manatu o le fausiaina o le siʻosiʻomaga o se falefaigaluega tuʻulafoaʻiina i totonu o se falegaosi tuai - o se-e leʻo nofo ai avanoa faigaluega e aunoa ma le maeʻaina. O loʻo aliali mai ii totonu e pei o se mea ua tupu fua. I totonu o se falealuga maualuga, e masani ona i ai ni aitema na aumai mai i le lapisi eleele pe faʻatau i se maketi utufiti. I se tasi avanoa, i tafatafa o se nofoa talatala, vave faʻataʻamilomilo faʻatasi, atonu e i ai se laʻititi anagata nofoa, anamua mea faʻatagata. O le tautua e tatau ona lagolagoina le itu lea. E mafai ona aofia ai tuʻufaʻatasiga o mea tuai ma aso faʻaonapo nei o mea tau alamanuia.

O se laulau e faia i laupapa e leʻi togafitia e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se seti tioata fou. Tapeneko i luga o ia meaafale e le taliaina; o le a suia ma le manuia e solosolo faʻatasi ai ma ni ata puʻeina.

Elemene masani mo teuteuga laulau

O mea i luga o le laulau faʻamanatuina o le a maua ai le faʻamanatuina o se tofo faʻapitoa ma faia ia le galo. Ae taumafai e faʻaaoga ia mea i le feololo - o le tele o teuteuga e mafai ona faʻalavelave i le faʻalelei ma saʻo le faʻavasegaina o ipu, tuʻuina i fafo o masini.

Fugalaʻau ma teu fugalaʻau

E tele filifiliga mo teuteuina o le laulau faʻamanatu ma fugalaʻau. Nei o teu masani i ituaiga ato uma, ma aulelei laiti teuina i tuueseese ipu, ma taʻitasi fugalaʻau i tioata tioata, ma maoaʻe fatuga. Garlands o rosa faʻafesoʻotaʻi ma lipine ma lopa e masani ona i ai i luga o le laulau faʻaipoipoga. E foliga manaia mai ausi a tagata taʻitasi pe a tuʻu i totonu o se tanoa vai. O fugalaʻau fugalaʻau o loʻo salalau i luga o le ie afusala e faʻatupuina ai se lagona fiafia E mafai ona e faʻataʻatia se ala umi o fugalaʻau ile laina ogatotonu o le laulau atoa. O le tuʻufaʻatasia o se solosolo mimilo faʻapipiʻiina i totonu o se mama foliga matagofie pe a faʻaopopo i ai se laʻititi laititi maaleale.
E sili le filifilia o vases maualalo mo fugalaʻau. Latou te le poloka malo mai le tasi ma faʻalavelave i le talanoaga. O se isi mea e mafai ona avea ma fugalaʻau ma se umi, manifinifi ma sili atu le malamalama vae. Fugalaʻau i lenei tulaga o loʻo tu i luga atu o le mata ma aua le poloka le vaʻaiga, ma le manifinifi poʻo e tau le vaʻaia.


E tele ituaiga fugalaʻau teu fugalaʻau i le tasi mea e tatau ona faia i le faiga lava e tasi ma le lanu e pei o isi teuteuga o fugalaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se faʻaipoipoga, latou te faʻalogoina ia pale i luga o puipui, taʻavale, fugalaʻau i totonu o fagu fola, e oʻo foʻi i le teufugamalie a le faʻaipoipo.

Paluni vaalele

O se laulau teuteuina i paluni e vave ona maua ai se lagona faʻafiafia, fiafia. O fuifui pupula pupula e felelei i le ea le miti a soʻo se tamaititi. O lenei teuteuga e i ai lona aoga faʻalua - e fesoasoani e fausia ai se matagofie susulu totonu ma faʻafiafia ai malo ma fiafia taʻaloga ma mea e ofo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina atu faʻailoga i galuega i totonu o polo, pe a maeʻa ona maua e le tagata taalo se faʻailoga. Poʻo le sasaʻa faʻamalamalamaina confetti i totonu o se polo ma, i le taimi saʻo, faʻateʻia tagata uma sa i ai i le sausauina o le timu o le ilaila ia latou.

E tele filifiliga mo le faʻatulagaina o polo i luga atu o le laulau. E mafai ona nonoa i latou i teufugalaau, maamaʻa lanu, o tamaʻi polo e mafai ona tuʻu i luga. O se filifiliga manaia o le nonoa o solosolo mimilo i se mea faapipii. O le taimi e manaʻo ai le mālō e ave sana solosolo, e tatau ona ia tatalaina le lipine. O le polo e peiseai o faʻataulaitu o le a vave lele atu i le faʻalo. E foliga faʻagaeʻetia.


Aua neʻi e manatu o sea teuteuga e talafeagai mo naʻo se mea e tupu i tamaiti. Polo Monochromatic faia i se taofi faʻapito lanu foliga foliga taugata ma matua matua-pei. Laina lamolemole o beige, uliuli, siliva oloa foliga sili ona matagofie ma matagofie.

Moligao ma tuugalamepa

O moligaʻo o se uiga taua tele o se taumafataga faʻa-Peretania o taumafataga, o le Tausaga Fou ma le Kerisimasi laulau, ma se faʻalapotopotoga fiafia. E i ai le tele o ituaiga o nei oloa, o lea e mautinoa e i ai "na" moligaʻo mo soʻo se taimi.

O le faiga o moligaʻo ma tuugalamepa e tatau ona faʻatusatusa i le teuteuga atoa o le laulau ma le potu. I totonu o totonu masani, moligaʻo uumi i moli uʻamea gaosia o le a talafeagai. Mo sitaili alamanuia, chrome poʻo tuugalamepa molī e sili atu ona talafeagai. I le faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe, matutua oloa e ufiufi i patina o le a lelei. O le sitaili Scandinavian o le a teuteuina i moligaʻo ma se tulaga i le tulaga o se mata lala po o aila aila.

Candlesticks mafai ona faia mai:

  • uʻamea;
  • poselane;
  • ipu malamalama;
  • fafie

O oloa "faʻaofuofu" i lalaga "ofu" lalelei foliga aulelei - pei o ufiufi mo mug.

O le lanu o tuugalamepa ma moligaʻo e tatau ona lagolagoina le autu paleti o le potu pe le faʻaituau.

E tele filifiliga mo le faʻavasegaina o lenei teuteuga. O le tulafono autu e le tatau ona latou faʻalavelave i malo. E masani ona faʻatumuina fatuga ma fugalaʻau, lala faʻapipiʻi ma fualaʻau e fai mai tuugalamepa. O mafaufauga o tagata mamanu e leai ni tuaoi.

Teuteuga o napkin muamua

E te manaʻo e faʻateʻia au malo? Ma oe tatau ona aʻoaʻo le poto o le solosolo gaugau. O se ie solo na faia e puipuia ai lavalava mai le pisipisia. Ae e te leʻi faia ona tiute saʻo, e mafai ona ia tautua o se mea lelei faʻaaoga. O le ie starched tausia lona foliga atoatoa ma oe mafai ona gaugau sili sili ona faigata foliga mai ai, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Laʻau Kerisimasi - atoatoa mo le laulau o le Tausaga Fou, o le a faʻafiafiaina tamaiti ma tagata matutua. Laʻititi teuteuina - o lopa poʻo aufana o le a faia ai au Kerisimasi Kerisimasi sili ona matagofie ma faʻafiafia;
  • lotus - o le a talafeagai mo soʻo se aso malolo. Afai o se aso fanau o se tamaloa, oe tatau ona filifilia ni solosolo o lanumoana poʻo lanumoana paolo, pe a fai o le "tausala" o le sauniga o se fafine, o lanu e tatau ona sili atu maaleale - piniki, lanu viole. Mo se faʻataʻitaʻiga faʻaipoipoga, o le lotus i le paolo filifilia autu o le a lelei;
  • tulipe o ni maaleale fugalaʻau e masani ona fesoʻotaʻi ma tautotogo, le aso malolo o Mati 8th. O ia faʻatusa e fetaui lelei mo le teuteuina o se laulau i le Aso o Tamaʻitaʻi;
  • rosa - ma o latou foliga vaaia uma latou te talanoa ai e uiga i le alofa, alofa mafanafana. Sili teuteuga mo se laulau faʻaipoipoga;
  • loto - o le a se isi faʻailoga e manino ona tautala i le alofa? I le Aso o Valentine, e leai lava se sili atu teuteuga laulau. O le susulu o le fatu i luga o se kiona paʻepaʻe ipu o le a siitia ai lou agaga paʻaga i le autu;
  • swans - o faʻamatalaga e le manaʻomia ii. Aua foi, e oʻo lava i se tamaititi o le a mateina o mea nei o fatuga faʻaipoipo!

E tele auala o gaugau! I foliga o se moligaʻo, o se fetu, o se ili, o se aufana, o se tamaloa fusiua, ofutino, pale ma e oo lava i se lapiti. Mo mea taʻitasi, e mafai ona e filifilia se teuteuga e fetaui lelei ma le autu o le aso malolo, le sitaili ma lanu lanu o loʻo totoe o teuteuga.
O mea mananaia o le matagofie ofoofogia e mafai ona faia mai napkin pepa masani.

Mea masani

O le tuputupu aʻe lauiloa o sitaili e aumaia ai tatou latalata i le natura e le o se mea tupu fua. O lanu malamalama ma mea aoga faʻaonapo nei ua faigofie ona ofi mai i o tatou olaga. Ma e le o se mea ese lenei. Ae ua alu le taimi ma ua fiu le toʻatele i lanu maʻona, miti o le savali e leai ni seevae i luga o se laupapa ma fofoa le manogi o fou laau. O le manaʻo e toe foʻi i lanu masani ma lanu e le o se mea e ofo ai. Natura lanu e fiafia i ai mata, o mea masani e faʻatumuina i le fou, mafanafana ma le mafanafana. Ole mafuaʻaga lea e tele ai tagata lolotu o eco-style, Scandinavian, paʻu. E mafai ona aofia ai e le gata o meaafale fafie, ae o ipu, teu fugalaʻau, ipu teu laupapa, tuugalamepa ma le tele o teuteuga. Laʻau, lala o eseese uumi ma mafiafia, fugalaʻau, ofe 'au, masani moss, cones, nila, driftwood o le mafaufauina foliga, maʻa natura e aofia ai i le fausiaina o le tuufaatasiga. Laʻau lamolemole faʻapipiʻiina ma pulupulu faapogisa foliga manaia tele. O mea faigaluega e faia i ia mea o ni mea teu laupapa e eseʻese lava foliga. O i latou taʻitasi e tutasi i lona matagofie faalenatura.

Laulau fiafia ma auala e tautua ai

O se taumafataga tele e aofia ai le sauniuniga o se laulau faigata ma eseese. E tatau ona aofia ai meaʻai, muamua ma le lua vasega, meaai suamalie. E le taliaina e le tautua faʻafiafia le faʻasaina o le tuʻuina o meaʻai i luga o ipu. Taitasi ipu tatau ona i ai se fiafia e mafai ona faateʻia ma fiafia tagata asiasi. O le mea lea, teuteuina ipu e matua lauiloa.

E tele auala e tilivaina ai meaai. Sei o tatou mafaufau ia latou auiliiliga.

  1. Lusia auala - o meaai mama na tuʻuina i luga o le laulau muamua i ipu vaeluaina - tioata poʻo pesini, poʻo i totonu o se masani salati pesini. E tuʻuina atu le laulau i se auala e tofu ai le tagata ma le peleti ma le tufatufaina o meaʻai mama. O taumafataga vevela e tufaina i vaega i luga o ipu taʻitasi. O pai o loʻo tipiina i luga o se ipu masani ma avatu i ipu a le au valaaulia e faʻaaoga ai mea e fufuluaʻi.
  2. Farani - faʻatasi ai ma lenei metotia, e le tuʻuina ipu i luga o le laulau, ae e auauaʻi ona aumaia i totonu ma tuʻuina atu i le ipu a le tagata maʻi. E aveese papatusi gaogao i suiga o taumafataga taʻitasi.
  3. Igilisi - e faʻatumu e le tagata faigaluega le ipu a le tagata faʻatau i luma o le tagata faʻatau i luga o se laulau feaveaʻi. O iinei na te fefiloi foi ma vaitau salati.

Manatu mo le tautuaina o latou autu mo aso malolo

Tele aso malolo aofia ai se aitia ma aitia. E le mafaitaulia filifiliga mo ia faʻamanatuga - mai Halloween i le Ramadan. Ma, leai se masalosalo, o lenei e tatau ona atagia mai i le mamanu o le laulau. Sei o tatou mafaufau i nisi o filifiliga faʻavasegaina o filifiliga.

Aso fanau aso fanau

O se aso fanau i se autu faapitoa o le a fiafia ai le tagata aso fanau ma o le a manatuaina mo se taimi umi. O le 'eseʻese o autu mo le aso malolo e matua tele ma o latou taʻitasi e manaʻomia le filifilia o mea faʻaaoga. O nisi elemene e mafai ona faigofie teuteuina i ou oe lava lima. O lesi foi mea:

  • solosolo - faʻaopopoina o se ata o se autu mai ia latou;
  • fagu ma mea inu - e ala i le faia o se fausaga foafoa mo latou;
  • igoa o malo o malo;
  • lisi o faʻafanua;
  • teu fugalaʻau;
  • ie mafolafola.

Faʻataʻitaʻiga o pati autu

  1. O se faʻaaliga faʻa-Hawaii faʻaaliga foliga ese ma lanu olaola. I luga o le ie turquoise tapuni ma solo, e mafai ona e faʻatatau le faʻafeiloaʻiga a Hawaii "ALOHA" ona leai ai lea se tasi e masalosalo i le autu o lenei faʻamoemoe.
  2. Aso Fanau Mekisiko - avea ma vevesi o lanu, leai atoa o ie afeafe, o le faʻaaogaina o papatusi malamalama poʻo le teuteuina i lanu eseese o teuteuga a le atunuʻu, o tagata o loʻo tuʻu atu i fafo mo meaʻai, ie e iai vaʻa eseese ma fatuga o fugalaʻau ma cacti i luga o laulau. Mini maracas, o le Sipaniolo mea faigaluega, e mafai ona faʻaaogaina o se teuteuga. E mafai ona e teuteuina ipu i peppercorn vevela. O tioata e tatau ona faʻaauupegaina i paipa faʻasusu.
  3. Uliuli ma paʻepaʻe sitaili o le atoa faafeagai o le muamua tasi. Mo lona fausiaina, naʻo uli ma paʻepaʻe faʻamatalaga e faʻaaogaina. O le atoatoa monochrome e faʻatoa mafai ona faʻamaluluina e ola laau. O le aofia ai o le lona tolu lanu tatau ona matua faʻaeteete ma dosed. Nei mafai ona mumu rosa mai solosolo poʻo lime fualaʻau faʻataʻatia i le ogatotonu laina o le laulau. I soo se tulaga, o le mea autu o le aua le soona faia ma aua le faʻatagaina le uliuli-ma-paʻepaʻe tautua o lona mea lilo, ata lelei ma matagofie.
  4. Mafia-style laulau faʻatulagaina - ono uiga o se laulau e aunoa ma se laulau. Whiskey baso, o le asini o asu ma sikareti asini, o se fasipepa o kata, dice, chips, naifi, pistol, o se sikareti tulaga - mea uma e faʻatupu leaga tagata leaga e fesoʻotaʻi ma. Faʻatulaga se aso malolo mo lou toʻalua mo lona aso fanau, ma o le a ia manatuaina mo se taimi umi.

 

O le 'eseʻese o autu autu e matua lautele. Faʻatasi ai ma i latou e sili ona lelei filifiliga mo le faʻamanatuina o le aso fanau o teine ​​ma tama, faʻaipoipoga gaioiga, lea e tele naua nuances ma o se faʻatumuga keke ma le foliga o le faʻaipoipo ma faʻaipoipo faʻaalia. O le a manatua pea e le ulugaliʻi se faʻaipoipoga matagofie.

I le Tausaga Fou

Faamanatuina o le Tausaga Fou mo oe - banal 'ai salati i luma o le TV? Afai e te manaʻo i se mea e sili atu ona manaia, taumafai e faia se pati Tausaga Fou i le faiga lea:

  • Oscar - Fausia se siosiomaga Hollywood i lou fale. Muamua lava, oe o le a manaʻomia ipu ma lapoʻa fetu. Faʻasalalau le kapeta mumu i luga o le laulau. Teuteu le solo paʻe papaʻe ma se fusi uʻamea uliuli. Tabletop cascades ma fetu ma se ata tifaga, faʻatagata i le tulaga o se ata tifaga, mea faʻapapa ma, ioe, o le faʻailoga tifaga lava ia e talafeagai e avea ma mea faʻaaoga;
  • Gatsby - e manaʻomia le taumafai e faʻailoa atu le siʻosiʻomaga o le 20 o le seneturi talu ai i le tele e mafai ai. Mo lenei, o se laulau laulau auro atoa pe teuteuina i se auro lolomi, mo se faʻataʻitaʻiga, polka togitogi poʻo faʻalata, e talafeagai. Napkin e manaʻomia foi ma auro mamanu. O mea e faʻaaoga e fai ma omomi omomi, ofu mananaia mo fagu, paipa faʻasusu ma fetu auro;
  • i le sitaili a Soviet - loloto pesini salati faia o tioata poʻo keramika ma saunia-faia meaai mama, ipu ma tusitusiga lotonuu, tioata tioata ma tioata, siamapaina ma moli ua faʻaalia luga o le laulau;
  • faiga faomea - ia mautinoa ia lagolagoina le autu autu ma se ie lanu moana poʻo se lanumoana. O se ie faʻafanua faʻafanua o se mea faʻameaalofa mo se pati faʻapenei. E mafai ona tuʻuina se pusa 'ofa i le ogatotonu o le laulau, e lafoa ai i fafo auro ma maʻa taua. Malie malo e mafai ona faʻailoga uli.

Agavaa, matagofie ma fatufatuaʻi tautua o le ki i le manuia o soʻo se faʻamanatuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O Holy Night - Jamoa Jam (Mae 2024).