Faʻafefea e le ie puipui ona vaʻai totonu totonu? Ata iloiloina o le sili ona lelei aitia.

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e mafai ona maeʻa i le patipati?

E leai lava se auala masani e faʻauma ai. Ona o le agavaʻa o laupapa laupapa, latou te faʻaaogaina uma mo teuteuina puipui poʻo faʻalo, ma mo teuteuga faʻamoemoe.

Taualuga

Afai o le masani valiina pe faʻaloaloa taualuga foliga foliga vaivai ia oe, taumafai le panels! Natura mumu mumu o le a faia ai se potu e ufiufi ai sili atu le mafanafana, pogisa o le a fausia ai se leo ma "palapala" le taualuga laititi, moli malamalama o le a faʻaopopoina le ea.

O sea faʻalo e faʻaaogaina i le potu malolo, umukuka, auala. Ma i totonu o le faletaele e sili atu le teʻena o lenei fofo - o le maualuga o le susu o le a matua faʻaititia ai le ola tautua o laupapa laupapa.

Faʻapito i luga o puipui

O nisi e talitonu o teuteuga pa puipui laupapa e talafeagai faapitoa mo fale tumaoti ma fale mafanafana. I le tasi itu, o le latalata o oe i le natura, o le sili atu masani laupapa ufiufi o le a foliga. E le gata i lea, i le fuafuaina o dachas ma atunuʻu fale, masani masani e masani ona faʻaaogaina - atunuʻu, chalet, Provence. E foliga gatasi le laau ia latou.

I leisi itu, e leai se tasi e faʻasaina le tuʻuina atu o se atunuʻu matagofie i se fale mautotogi. Mo tulaga i le taulaga, o le ie puipui e sili ona talafeagai. Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe o le a fausia se tulaga ese, mafanafana totonu.

I le ata o loʻo i ai se ie samasama i le potumoe i tua o le uluulu

Tifiga malifa

O malifa palasitika e faʻaititia ai le tau o le faʻamaeʻaina ma e le talafeagai mo totonu uma, o le mea lea, i totonu o potu mautotogi ma fale, latou te masani ona faʻamutaina faʻamalama ma lamela.

O panels e faʻamau i ni auala se lua: luga o le pusa (o le filifiliga tutusa e faʻaaoga mo puipui ma faʻalo), poʻo le foam.

Kapeneta faaofuofu

I potu mautotogi, o totonu e iai le patipati i luga o puipui e masani ona vaʻaia i le poletito. Mo le toatele, o lenei potu o se potu teu oloa, o lea e taua ai le faʻavasega mea e teu ai ii. Ina ia le faʻaumatia le aotelega foliga, o le kapeneta e faia foi i slats. O se faigofie, taugofie ma aoga tali.

O le isi nofoaga mo se tutusa foliga o le potualuga. E le tau faʻatonuina ni meaafale faʻapitoa mo taualuga faʻaseʻe - fausia se faʻavaʻa mai laʻau ma faʻaaoga e fai ma ofu teu totonu.

I le ata, o lavalava faia i ie ie ufiufi ma faitotoʻa tetele

Faitotoa

O lou faitotoʻa i luma e le ofi i totonu o le fale poʻo ua tuai? Aua le faʻanatinati e oka se mea fou: vali i fafo, ma ufiufi i le patipati mai totonu. Faʻafetai i laʻau, o le faitotoʻa ulufale o le a sili atu le mafanafana, ma i le valiina i le lanu o puipui, e mafai ai ona e mauaina le aʻafiaga o le faataapeina. Wood e galue foi o se leo faʻamama mea, o lea o le fale o le a sili atu ona filemu.

O laupapa e faʻataʻoto e le gata i luga faʻalava - e tele auala e faʻataʻoto ai. O le amataga vaega i luga o le faitotoʻa mafai ona faia le matafaioi o teuteu.

O se teuteuga tutoʻatasi

O le laupapa laei e mafai ona galue e le gata o se faʻauma mea, ae faʻapena foi o se teuteu elemeni.

  • O se tasi auala e faʻaaogaina ai o le fausiaina lea o se puipui matagofie o faʻaleoga. E mafai ona e faʻatulagaina se ata mananaia, valivali ia panels i lanu susulu, poʻo mea uma e lua.
  • O le auala lona lua o le faia o se laulau. Sefe tupe i art mo lou fale: faia ia oe lava. Pau lau mea e te manaʻomia o le mafaufau i le faʻataʻatiaga o laupapa ma fesoʻotaʻi faʻatasi.
  • Metotia numera 3 - utupoto sese. O lenei teuteuga e faʻaaogaina pe a fai e tatau ona fai ia totonu e sili atu le talatala, paʻe.

I le ata ufiufi i luga o se puipui o le faʻamau ma se magalafu teuteuina

Faʻafefea e le ie puipui foliga i lanu eseʻese?

O le paolo masani o laʻau e faʻamoemoe ile ituaiga. O le sili ona malamalama o le a panels faia o aspen ma paina, o le lanu ituaiga o larch e mai malamalama samasama i mumu, cedar o le sili ona pogisa.

E suia le natura lanu, ae faʻasaoina le tino o le laʻau, pisia, solo poʻo le suauʻu mo impregnation o le a fesoasoani. Latou te puipuia foʻi laʻau mai le suia, fungus, iniseti.

I le ata, le faʻaaogaina o vali laupapa i aso nei tisaini

Afai e le afaina le ituaiga, suia le lanu o le ie ufiufi i totonu e faʻaaoga ai le vali:

  • Lanu paʻepaʻe. Tasi o le sili ona lauiloa ma agavaʻa. Atoatoa pei o le autu tasi i teuteuga - i lenei tulaga, meaafale, ie ma teuteu mafai ona matuaʻi i ai lava. O ie sinasina e fetaui lelei i le Scandinavian, aso nei, ma le sitaili a Metitirani.
  • Paʻu paʻu. E mafai ona e faʻamaluluina totonu, faʻamamafa le agamalu o Provence ma le fesoasoani a le tele-lanu moli samasama, lanumeamata, lavender, lanumoana tone. O le faʻafiafiaina faʻapitoa o le malamalama e maua faʻatasi ma meaafale faʻaofuofu, pepa faʻapipiʻi ma ie ma se tamaʻi fugalaʻau.
  • Palette pogisa. Deep blues, burgundy, browns, blacks, greens avatu se faʻapitoa faʻamalieina i le maeʻa fafie. Ina ia faia le mulimuli foliga mamalu ma taugata, faʻaaoga matte vali po o se fafo varnish.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo lanu moana i totonu o le fale

O tusitusiga feololo mo se vaega e mafai ona pupuu pe tele foi parakalafa.

O a mea e mafai ona e tuʻufaʻatasia?

O le tuʻufaʻatasia o ie ufiufi ma isi mea faʻauma o se fofo lauiloa lea e faʻatagaina ai oe ona faʻaaogaina fafie fafie i soʻo se potu o le fale.

Pepa puipui O lenei tandem o loʻo faʻaaogaina i le potu malolo, potumoe, potu pepe, umukuka e oʻo lava i le fale taele. Masani ai, panels ave luga ⅓, ⅔, poʻo le afa o le maualuga o le puipui mai lalo. Faʻamama le fesuiaʻiga i le va o latou ma le fausiaina poʻo se laupapa laupapa. Ina ia ausia le vaʻaia o foliga vaaia, vali le ie puipui i se tasi o paolo o loʻo i luga o le pepa puipui.

Tile keramika O se Duo matagofie mo le faletaele, faleuila ma le umukuka. Vali le fafie e faafetaui maa mo se tamai potu, pe faaaoga le eseesega mo se tele. O le faletaele, faia i ie masani-lanu ma ie paʻe papaʻe, foliga faʻa-onapo ma fou.

I le ata, o se pogisa headset ma susulu faʻaaliga

O le papa. I le tasi itu, o le faʻatasiga atonu e foliga mai e le masani ai, ae e faʻatonutonuina e le natura lava ia. O lamolemole lamolemole ma fafie e faʻaaoga i potu susu, e fai siaki - i le potu malolo poʻo le umukuka.

Piliki O se paepae paepae-pa pa puipui o le a apili i tagata fiafia i le Scandinavian mamanu, o se pogisa fasimea laupapa ma mumu piliki e atoatoa lelei mo le loft.

O le a le sitaili e mafai ai ona teuteuina totonu?

O ie ufiufi laupapa i totonu e faʻaaogaina i sitaili eseese, naʻo lona lanu ma le faʻaumaina e eseʻese auala.

  • Provence. Laina i le Provence sitaili o se pupula varnish ufiufi po o le valivali i maaleale pastel paolo (lilac, mint).
  • Atunuʻu O laupapa e tatau ona tumau i le natura pe a mafai - oneone i latou, ufiufi i latou ma pisipisia. Faʻaaoga se fale eleele poʻo se poloka mo le sili atu sitaili faʻailoga.

Ata o se Potu Potu Scandinavian

  • Vineva O puipui na faia i le fufuluina o ie ufiufi lelei faʻamamafaina meaafale anamua ma mea faʻaaoga.
  • Scandi. O ie ufiufi vali paʻepaʻe o le a feagai ma le galuega autu o le sitaili - o le a latou faʻatumuina le potu i le malamalama.
  • Nofoaga Faʻapitoa. Matua poʻo le papaʻe papa faʻatasi ma tetele utupoto o le faʻavae o le sitaili.
  • Maualuga E fetaui lelei le paluina o le laupapa uliuli i piliki mumu poʻo le efuefu sima. O le American beveled lining e foliga mai e le masani ai, e faʻaopoopoina le sitaili i le taulaga.

Ata o se masani pogisa potu moe mamanu

  • Metitirani. O le valiina o ie ie lanu moana ma le faʻaaogaina i totonu o le potu paʻepaʻe e faʻamanatuina ai le ata Italia ma faʻatumuina i le mafanafana.
  • Aso nei Laina i totonu o ona po nei totonu o loʻo valiina i le muted, pefu paolo - lanumoana, piniki, sinapi, emerald.

Ata i totonu o potu

O lamellas laupapa e faʻaaogaina uma i fale o le atunuʻu ma fale mautotogi.

Umukuka totonu ma patipati

I totonu o lenei potu, o le mamanu e eseʻese: atoa totonu teuteuina pa, vaega, sone. Tusa lava pe faʻafefea ona e fuafuaina e faʻaaogaina le laʻau, ufiufi i se varnish puipuia ae e leʻi faʻapipiʻiina - o le a puipuia ai mai le susū ma faʻafaigofie ai le faʻamamaina.

A faʻapipiʻi puipui mai le fola i le faʻalo, puipui eseese le talieleele - i lenei itu e sili atu le faʻaaoga o mea talafeagai (tile, panels). I se umukuka faiga a Provence, e talafeagai le tuʻufaʻatasia o laupapa ma pepa puipui, mo se potualuga - ma piliki, scandi - ma puipui vali.

Afai e i ai sau potu potu poʻo se potu umukuka-potu malolo i se fale tele, faʻaaoga se ie puipui e vaevaeina ai vaega aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo le teuteu fafie i tafatafa o lau laulau 'ai poʻo le sofa.

Faʻaaogaina o mea teuteu i luga atu poʻo tafatafa o le umukuka seti, filifili le itu talafeagai: e tatau ona laconic. Pusa i luga e mafai ona suia i fata.

O potu malolo na laina i le patipati

E i ai tone o aitia mo le a foliga mai o se potu malolo foliga. Muamua, filifili - e te faʻaaogaina laupapa i luga o puipui poʻo faʻalo?

O le paolo mafanafana o fafie i luga aʻe o le potu o le a afifiina ai i luga ma le mafanafana, e le gata i lea, e faigofie lava ona tuʻu ni malamalama malamalama i totonu o le taualuga slats.

O puipui e faʻaseʻe atoa, 1-2 pe faʻamamafaina. E fetaui lelei le tuʻu o le mea mulimuli a le o tua o le sofa poʻo le faʻafesagaʻi. E talafeagai le Zoning mo potu e tele galuega - mo se faʻataʻitaʻiga, e vavaeʻese ai se galuega poʻo se nofoaga e teu ai.

O le lanu lanu faʻamoemoeina i luga o lau mea e te fiafia i ai: papaʻe ufiufi ma malamalama i totonu auiliiliga poʻo lanu laupapa ma le faʻaituʻau mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga o le paʻepaʻe ma laʻau masani

Ata o le ufiufi i totonu o le faletaele

E ui lava i le faʻaititia o le faʻamalie o le susu, e mafai ona faʻaaogaina i vaega susu. O le mea taua o le ufiufi o le puipui i se puipuiga vaega.

Faʻamata o le a le mea e ono i ai, o puipui o loʻo laina i lalo le euro-lining e le tatau ona i luga aʻe o le faletaele, poʻo le potu taʻele. Tuʻu ia latou i nofoaga mamao - latalata i le faletaele poʻo le faletaele, ona avea lea o le toe faaleleia ma tautua mo oe mo le tele o tausaga. O le isi tuusaunoa o le faʻalo, e sili le vali pe faʻaloaloa.

Liningi totonu o le auala savali ma le auala savali

E masani lava, i totonu o fale laupapa, o laufanua e vaapiapi ma le toʻafimalie, o le ie faʻapipiʻi o puipui pupuʻu o le a faʻalauteleina ai le avanoa ma faʻalelei atili ai. I luga o puipui uumi, faʻamau faʻamau i luga faʻamau poʻo luga. Panels foliga manaia - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia otootoga o tumutumu mauga poʻo se cityscape mai laupapa.

O se ponesi faʻaopoopo i le hall o le, e te le manaʻomia ni mea faigaluega faʻapitoa e tautau ai se faʻaopoopoga poʻo se fata.

Lisiina i le potumoe

O le faʻatulagaina sili ona mataina o le ie puipui i luga o le puipui i totonu o le potumoe o tua atu o le moega. Faʻamau le puipui pe faʻasaʻo le geometry o le potu i le sao o le valiga.

O totonu ma laupapa masani-leo i le potumoe ma mea papaʻe meaafale foliga fou ma o le a tumau fesoʻotaʻiga mo tausaga a sau.

I le ata, le ata o le potu malolo i le faiga a le atunuʻu

Faila i totonu o le potu a tamaiti

O le faʻaaogaina o mea siosiomaga faʻauo e taua tele mo tamaiti, o le mafuaʻaga lea e muamua ai laupapa laupapa iinei. I se faʻaopopoga, lona fesuiaʻiga ma faigofie o le faʻagaioiga faʻatagaina oe e faia ni ata faʻailoga i luga o puipui ma faʻalo, o se ponesi i le mamanu o le vasega pepe.

Faʻataʻitaʻiga o le faʻaumaina o se poletito i le patipati

Ina ia sefe le tupe i le lipeaina o le polotito po o le loggia, ae ia maua se tulaga maualuga tulaga, faʻapipiʻi laupapa i puipui ma faʻalo. E te le tau faʻalaugatasi le laualuga ma sauni i ai - ua lava lea e faʻamuamua mai i le suia ma le agamalu, fai se pusa ma faʻatu ni lamela.

Faletusi o ata

O le ufiufi i totonu o se mea lautele, o ona ala e le mafaitaulia. E faʻamoemoeina uma i au sini ma mafaufauga: aua le fefe e faʻataʻitaʻi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EASY Crochet Tank Top. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).