Tetele faletaele mamanu 12 sq. m

Pin
Send
Share
Send


Mo le fausiaina o se faletaele matagofie i totonu, o mea masani uma e lua na faʻaaoga e tuʻuina atu ai i le potu le alofa tunoa ma le tamaliʻi, faʻapea foi ma ona po nei, mea maualuga-tekonolosi, a aunoa ma lea e le mafai ona fausia se lelei fale i le taimi nei.

O le vaega muamua e aofia ai maamora masani ma travertine, faʻapea foʻi ma le veni oak. I le lona lua - o maa porcelain maa e faʻataʻitaʻi ai laʻau, tioata, maamora faʻasolosolo na maua mai i le lafoina o tekonolosi, faʻapea foi ma le MDF vali.

Faipaipa

O le autu teuteu teuteuina o se matagofie faletaele totonu o se uliuli ma paʻepaʻe pesini. Ose mea faapitoa na faia ile marble chips, fusia faʻatasi ma le polymer tuufaatasiga. O ia mea e le faʻatautaia lelei le vevela, ona o le vai i le taʻele o le ai ai se mafanafana mafanafana mo se taimi umi.

I lenei tulaga, o le mea faʻafefiloi e faʻapipiʻi i le foloa ma mafai ona faʻaaogaina uma o se taʻele ma o se masani paipa.

Taele fale i totonu o le faletaele 12 sq. fai sina lautele, e ofi lava i se nofoa, lea e faʻafaigofie ai le fufuluina. O le ata e mafaufauina ma le faʻaeteete, e oʻo i le laʻititi o auiliiliga. I tafatafa o le taʻavale o loʻo iai le ipu malamalama e faʻatamaia ai peʻa mai le paʻu ifo ile foloa.

O le foloa i totonu o le fale taele e faia foi i maamora: sa faʻataʻatitia ma lapisi lapopoa, e le faʻaleleiina ina ia latou le seʻeʻe.

Lua ulu taʻele - tasi le tumau ma le isi i luga o se faʻaputuga faʻapipiʻi - faʻatagaina oe e ave au tumama faʻataʻitaʻiga ma maualuga le mafanafana. E oʻo lava i faucets ii e le masani ai, ae e faʻaaoga i le therstostatic: i lenei tulaga, o le soʻona oso o le mamafa, sasaa i luga o tagata faʻaoga i le vai vevela poʻo le malulu, o le a le lagonaina i lenei tulaga.

O le foliga mo le faleuila e leʻi filifilia faʻafuaseʻi - o le tafatolu papaʻe i lalo o le nofoa e foliga mai o lona faʻavae, ma e le vave mafai ona mateina o lenei o se faleuila.

I le mamanuina o se faletaele tele, o le sili ona maualuga tulaga o loʻo nofoia e se tuʻufaʻatasia o lua pesini faʻafesoʻotaʻi i totonu o le tasi atoa ma tuʻuina i luga o le fata, faʻalautele atili i puipui. I le tasi itu, e fausia ai se laulau e mafai ai ona e nofo lelei mo le tumama po o le teuteuina o togafitiga, i le isi itu, ato ato tagamea o loʻo nanaina i lalo ifo.

O le magoto magoto foliga mautu ma maoaʻe. Apamemea palu faʻapitoa tuʻuina atu i lenei tulimanu se faʻasologa tuai.

Meafale

O meaafale uma e fai i le laupapa laupapa. I totonu o drawers e mafai ona e teuina mea uma e te manaʻomia - solo, teuteu foliga. Faʻamaeʻaina - natural oak veneer. Ina ia puipuia le laau mai le susu, sa varnished luga luga i ni faaputuga.

O laupapa uliuli, e faʻapipiʻi ai faʻata faatafafa foliga, e faʻalogoina ai le ata i le pito i luga o le fale taʻele, ma e faia foi i le MDF.

I le mamanu o le faletaele tele, o loʻo faʻaaogaina ai foi le paina - o nofoa e faia ai: o le tasi o loʻo i totonu o le taʻele, aʻo le isi e ufiufi luga o le faleuila. Ua maeʻa foʻi ma le veneer oak e palu faatasi ai ma isi meaafale.

O se mea teuteu i le va o le puipui ma le faleuila e avea o se nofoaga e teu ai se sapalai o pepa faleuila.

O se nofoa palasitika malamalama o se avanoa talafeagai mo soʻo se potu e le tele tele, talu ai e vaʻaia "solo" i le avanoa ma faʻateleina lona tele. I totonu o le faletaele, o sea tali e sili ona masani ai, talu ai o le palasitika o se mea e teteʻe atu i le susū.

Pa

Faletaele lautele 12 sq. foliga mai e sili atu lapoʻa ona o le puipui cladding ma tele travertine slabs. Latou foliga matagofie ma suia le manatu o le potu atoa.

O le potu taele ua maeʻa ma maamora masani mai Italia. Lenei o se sili ona umi anagata susu tetee mea e le fefe i le vevela osooso. O le faʻamautuina masini o maamora e lava lava mo se potu atofaina, ma afai e faʻafuaseʻi laʻititi ni faaletonu foliga mai, e mafai ona latou faʻaleleiina.

O laau ola na avea ma faʻapitoa taua o le lapoʻa o le faletaele. E totoina i latou i ni nofoaga faʻapitoa, faʻapipiʻi se vaega o lua pesini.

I totonu o tulaga faʻatulagaina, o se eleele faʻapitoa e faʻaaogaina ai mea totō vevela - mo latou e lelei atoatoa tulaga taʻele. O lenei auala-eco-design technique faʻatagaina ai le faletaele e "ola", faʻaopopo le tulaga masani ma le fealofani.

Susulu

O totonu o le faletaele foliga foliga masani ma matagofie tele ona o le malamalama moli: Taʻitaʻi fasipepa, ufiufi ma matte palasitika i luga, faʻataʻitaʻi le malamalama o le ao.

I totonu o le vaega taele, o le mea faʻapipii lava e tasi na afifiina i totonu o le silicone e puipuia ai mai le faʻasau o ni mea moli. O lona lanu e mafai ona suia e tusa ai ma ou uiga.

O molī e faʻamauina i luga atu o atigi, ma faʻapea foi ona faʻasusulu atu le malamalama, ma o laʻau e faʻapea ona faʻamalamalamaina ina ia maua ai e i latou ni tulaga lelei mo le tuputupu aʻe. O se faʻapitoa fualaʻau ma faʻaititia le faʻaaogaina o le malosi, faʻapipiʻi i le 12 sq. m., suia atoa le ola "lanumeamata teuteu" o le la.

Fogafale

Ina ia mafanafana ma mafanafana le faletaele, o fola na faia i le vai faamafanafana. O laupapa e pei ole porcelain stoneware fola e maua ai le anagata, vai tetee, ma i le taimi e tasi avatu le potu i se mafanafana siosiomaga, i lenei tulaga - e le gata vaʻai.

Tusiata ata: Studio Odnushechka

Pueata: Evgeniy Kulibaba

Tausaga o fausiaina: 2014

Atunuʻu Lusia

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sans - Try Not To Laugh Challenge Part 20 Undertale Comic Dub Compilation (Iuli 2024).