Potu moe: paolo, tuʻufaʻatasiga, filifiliga o faʻaiuga, meaafale, ie ma moli

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le lanumoana i totonu

Blue, lea e talafeagai i lenei vaitau, e matua alofagia e le tele o tagata mamanu i le salafa o le lalolagi. O a ona uiga eseʻese?

  • O le lautele o paolo e lautele lautele: mai le malulu aquamarine i le mafanafana lavender. E mafai e tagata uma ona sailia se mea talafeagai mo latou.
  • Lautele lanu moana o le a fetaui ma soʻo se potu: o le mea autu o le faʻapaleni saʻo ma isi lanu.
  • Malamalama lanumoana e le paʻu, aumaia se lagona o le leai o se avanoa, faʻafilemuina ma faʻamalieina. Deep lanumoana faʻaopoopo mea lilo, mea lilo, faʻamafanafanaga i totonu.
  • Mai le vaaiga o Feng Shui, o le lanu o le vai ma le lagi e faʻailoa mai ai le mama, mautu ma le toʻafilemu.

Paolo lanu moana

O ata o le lanumoana e i ai se lautele paleta, o lona uiga o totonu e mafai ona pouliuli, lea o le a faʻaopopo ai le faʻaaloalo ma le lilo i le ea, poʻo le malamalama - ea ma faʻafouina.

Ata o se mauoa lanumoana lanumoana Art Deco totonu ma penina ma auro taua.

O se lanumoana lanumoana lanumoana lanumoana ma sina paolo o le viole e fetaui lelei mo le potu a le tamaititi - mo tama ma teine ​​uma. I se faʻaopopoga, lanumoana pupula e alu lelei ma faʻanatura mafuaʻaga: fale fale ma meaafale laupapa. O se potumoe i mafanafana lanumoana leo o le a talisapaia e tagata atamamai. Afai o le potu ua faʻaauupegaina i se nofoaga faigaluega, o le siʻosiʻomaga o le a toe fafaguina mafaufauga ma faʻatumuina i le malosi, ma i le po, ma moli moli, o le a faʻamoe ai oe e moe.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe ma se cornflower-lanumoana pa e seti ai le lagona mo le potu atoa.

Turquoise lanu o le a faʻafouina le potumoe, ma maaleale aquamarine o le a faʻatumuina le potu i le malamalama ma malu.

Tuufaatasiga lanu

O le lanumoana lanu, i le ogatasi ma eseese lanu, maua ai aʻafiaga o eseʻese ituaiga. O le tuʻufaʻatasia ma le paʻepaʻe, e faigofie ona ausia le ea ma le lautele i le siʻosiʻomaga. O le lanumoana-efuefu tuʻufaʻatasia, i se isi itu, e faʻapopoleina le malamalama, e fetuʻunaʻi i se lagona e sili atu le matuia. O le potumoe ma lanu enaena teuteuina faia se faʻamaoniga mautu ma mausali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le lanumoana ma le paʻepaʻe totonu, o lona ea e taofi e faʻata i tafatafa o le puipui.

I le tuʻufaʻatasia o pupuni o le lanumoana ma le auro, e le faigata ona ausia se potu moe matagofie ma se potu matagofie ma matagofie i totonu. O se potu beige poʻo le kulimi kulimi e maeʻa le lagi-lanu o le a fausia ai se siʻosiʻomaga toʻafilemu, faʻafaigofie, ae o se potu faʻaeseese samasama-lanumoana, i se isi itu, o le a faʻamalosia ai le ola.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i aquamarine paolo e fetaui lelei ma auro elemene.

O se tasi o faʻatasiga sili ona saogalemu o le lanumoana-lanumoana paleta. O pupuni latalata e fefaʻasoaaʻi lelei le tasi i le isi ma aua le mafuaʻaga dissonance.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le puipui lanumoana o le pa puipui, e faʻataʻapeʻapeina e mea pogisa: ie pupuni, aluga, se mea e moe ai ma se pusa.

Faʻaiuga filifiliga

O le masani faʻaaoga o le lanumoana i totonu o le teuteuina puipui. O lenei lanu e sili atu le mafanafana potu lautele. I totonu o se tamaʻi potumoe, o le pogisa faʻaali pa puipui faʻaopopo le loloto, faʻalauteleina pe faʻalauteleina le potu - e faʻamoemoeina uma i le vaega o le faʻaaogaina. Mo teuteuga, pepa puipui, vali, vali teuteu poʻo laupapa laupapa e faʻaaogaina.

Ata o se potumoe ma le lavender accent wall.

Lanumoana lanu i luga o le foloa ma faʻalo e mautinoa e faia le potu susulu ma iloga. E mafai ona tuʻufaʻatasia puipui ma faʻalo pe faʻamavae luga o le potumoe. O se potu e le masani ai foliga, valivali na o se vaega, foliga sili ona ofoofogia: mo se faʻataʻitaʻiga, o se afeafe ma lona taualuga faʻalava.

I le ata, o se taualuga lanumoana lanumoana faʻalo ma laupapa laupapa, e toe fai le puipui i le ulu ulu.

Ae o le foloa, o le sili ona lauiloa faʻamaeʻaina mo se potu moe lanu o le pouliuli laupapa laminate poʻo kapeti, lea e faʻaaogaina malosi ma mausali i le nofoaga. O le foloa lanumoana e tau le masani ai, aua e foliga faʻasologa. Kapeti e masani ona faʻaaogaina e fausia ai.

Filifiliga o meaafale ma ie

I aso nei i totonu, o le faʻatulagaina o mea papaʻe i luga o le lanumoana e tumau lona lelei, e le gata e foliga manaia, ae faʻamalamalamaina foi le ea. O se potumoe ma se enaena seti fausiaina le aafiaga o se mafanafana ma nofoia avanoa. E masani ona tuʻufaʻatasia lelei pupuni e tolu i se vaʻa sami.

O se tali sili ona lelei o le faʻaaoga lea o meaafale lanumoana e faʻasaga i se talaaga tutusa: o lavalava na valiina le lanu lava e tasi e pei o puipui e maua ai se aafiaga manaia, e pei o le teʻi i totonu o le nofoaga. Faʻatusatusa meaafale maua ai le isi faʻaiuga: mo se faʻataʻitaʻiga, o se mumu ma lanumoana tuʻufaʻatasia o se nofoa faʻaletino poʻo teuteuga faʻasaga i se cornflower lanumoana pa.

I le ata o loʻo i ai se potumoe potopoto i se vavalalata sitaili ma lanumoana ma malamalama meaafale.

O le mafuaʻaga o ie i le potu moe lanumoana o le faʻamamaina lea o le tulaga ma avatu i totonu le mafanafana ma le tino. O se tali lelei o le teuteuina faʻamalama ma tulle, pupuni malamalama poʻo pupuni. Afai o le lanumoana o se faʻaleoga i totonu o le potumoe, o aluga ma pupuni o le tutusa lanu o le a oʻo mai iinei. Moega ma se geometric mamanu foliga sili atu, faʻapea foi ma elemeni lanu: samasama poʻo moli moli tapuni, efuefu piniki poʻo siliva aluga.

I le ata, o le ulu o le moega e tuʻufaʻatasia ma aluga ma se mea e moe ai, ma o le kapeta lanumoana e atagia mai le faʻalo o le tutusa lanu.

Elemene o emarala, sinapi poʻo moli foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasia ma se lanu moana nofoaga.

I le ata o loʻo i ai se pusa susulu pupula o drawers ma se faitotoʻa vali i le ultramarine leo.

Moli ma teuteuga faʻataʻitaʻiga

Pe a filifilia se paolo o le lanumoana mo se potumoe, e taua le mafaufauina o le malamalama masani o le potu o le a foliga ese mai nai lo moli gaosi. E sili le faʻapipiʻi leo malulu ile malamalama mafanafana ile faʻapipiʻi o moli moli poʻo moli moli i moli mumulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu masani i lanu lanumoana, faʻamalamalamaina e se susulu mafanafana.

I se faiga faʻaonapo nei, o moli malamalama i luga o le faʻalo faʻalo o le a talafeagai, ma i le matagofie Baroque - tioata moli uila ma sconces ma fola lamepa. Potu pogisa teuteuina i palealiʻi pe faʻalanuina e pei o le lagi fetu pupula foliga matagofie ma faʻaali alofa.

Ata o se potumoe matagofie baroque i lavender paolo.

Manatu fuafuaina

Mafaufau i nai sili manaia tali e mafai ona faʻaogaina faʻaaoga azure paolo.

I le ata o se potumoe mo se talavou i le autu o le sami, lea e teuteuina ai puipui i lautele lautele papaʻe ma lanumoana.

Ina ia faʻaopopo le faʻaalia i le potu malolo, e mafai ona e teuteuina le laupapa ulu i lanu vali o le vai, ata o fugalaʻau, ata pepa puipui poʻo ni puipui puipui, ma vali foʻi naʻo le afa o le puipui i le lanumoana: o le pito i lalo poʻo luga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu e le masani ai ma atavali atisi, o lona paleti e faʻalogoina ai kapeta i luga o le foloa.

Faiga i totonu

O se matagofie neoclassical totonu o se paleni o taugata matagofie faʻaaogaga ma teuteuina maeʻa. O le lanumoana lanu i totonu o sea potumoe e le tatau ona faʻalavelave: mo lenei, pepa puipui ma mamanu, lanu lanu ma meaafale e faʻaaogaina.

I totonu o le laconic Scandinavian totonu, oe mafai ona masani ona vaʻaia se indigo lanu - ma faʻapitoa i luga o le puipui faʻamau. E sologa lelei ma mea papaʻe meaafale ma elemeni laupapa.

Mo le itu maualuga, o le lanumoana e le masani ai, ae o le ofoofogia o le tuʻufaʻatasia o oa mau lanumoana lanumoana lanumoana faia le siʻosiʻomaga o se talatala agamalu sitaili faiga malamalama ma manatuaina.

Ata o se potu moe neoclassical ma navy pepa puipui ma teuga siliva.

O se potumoe i totonu o le Metitirani sitaili sitaili o se tuʻufaʻatasia o fafie, ituaiga uma o faʻatusa ma paolo o le sami. O puipui, maeʻa i le lanumoana sima, o le faʻavae mo le toe fausiaina o le lagona lagona o aso malolo.

O le potu moe-faʻatekonolosi potu moe o le atoa faʻafeagai o le muamua auala. Masini tekinolosi maualuga, uʻamea elemeni ma tioata lagolagoina lenei tulaga, ma o le lanumoana lanu e maua ona o le tele o le fausia-i backlighting.

I le faiga o minimalism, pogisa lanu e seasea faʻaaogaina, o lea o le potumoe i muted lanumoana lanu foliga foliga le masani ai, ae le leiloa lona laconicism. O le paleta e leai se uiga iinei, ae o lenei mea e le itiiti le lalelei o le potu monochrome.

Faletusi o ata

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le lanumoana ma se atemosifia e faʻanoanoa ai, o lea ua fautuaina ai tagata faʻapitoa e 'alo ese mai totonu o totonu. Tagata uma lava mafai saogalemu faʻataʻitaʻi ma azure, indigo ma aquamarine paʻu, faʻatumuina o latou fale i le lalelei, lanu ma le ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Budzenie śpiącego owada - Awakening of sleeping bug (Mae 2024).